Gazdır canım inşallah. 40 ı çıkınca rahatlıyonuz diyenler yalan söylemiş demii
Bence bir şey bilmeyen bir hükümet yanlısı olman daha da önemli
aydınlatmak amaçlı paylaşamk istedim yararı olucaktır eminim...Güzel bilgilera.sSağol Deryacığım
sütünüz bol bol olsun kuzucuklar cork cork emsin inşallah..:ecrin_bebek:BÜTÜN EMZİREN GÜZEL AĞUSTOS GADINLARI TOMBULLARINIZDAN SÜTLER TAŞSIN EMİ......opuyorumnanaktanbende zaten mavişe bunu anlatmak istemıstım,yoksa emzırmedıgını bılmordum kı yazdıgım gıbı mama,süt yetmıyorsa şart,ek besıne gırmıyo yani.
bakalım nekadar basarılı olcagım ek besın konusunda inşallah düşündüklerımı hayata gecırırım ve kızızmı dogru ve dengelı beslerım cok kasmadanlmaz:
Çook mutluyum alkisalkisalkis
Kızım uykuya dalarken kendi kendine ninni söylemeyi öğrendi ! Hemde anneannesinin söylediği tonda söylüyor, çok komik yaa :dance:
Amiiin:Saruboceq:aydınlatmak amaçlı paylaşamk istedim yararı olucaktır eminim...
sütünüz bol bol olsun kuzucuklar cork cork emsin inşallah..:ecrin_bebek:BÜTÜN EMZİREN GÜZEL AĞUSTOS GADINLARI TOMBULLARINIZDAN SÜTLER TAŞSIN EMİ......opuyorumnanaktan
mama ek besin değil zaten .
Burkooo
Avatarındaki Buse'nin resmi harika, bayıldım !
aynen,hala okadar garip gelıyokı her seferınde dıle getırıyorum evde falan.bazen tün gün wc ye gıtmedıgım oluyo şaşırıyomkizlar bana hala garip gelen bisi var az wcye gitmek/ yani oyle alismistimki 9ay zirt pirt wc 4 aydir alisamadim garipsiorum :)
ece artık mamaları yemıo corbadan cok az yıyo bugun yogurdu cok yıycektı onada ben musade etmedım ılk kez yıyo gerek yok tadsın yeter
nerde bu mıllet yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?