2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel bilgilera.sSağol Deryacığım
aydınlatmak amaçlı paylaşamk istedim yararı olucaktır eminim...
sütünüz bol bol olsun kuzucuklar cork cork emsin inşallah..:ecrin_bebek:BÜTÜN EMZİREN GÜZEL AĞUSTOS GADINLARI TOMBULLARINIZDAN SÜTLER TAŞSIN EMİ......opuyorumnanaktan
mama ek besin değil zaten .

Site hata veip duruyor sayfalar bi açılıyor bi açılmıyor belki bu yazdığımıda göneremeyebilirm...deneyelim bakalım..

Çook mutluyum alkisalkisalkis
Kızım uykuya dalarken kendi kendine ninni söylemeyi öğrendi ! Hemde anneannesinin söylediği tonda söylüyor, çok komik yaa :dance:

Şu an televizyondan dinlediğim bir şeyi aktarıyorum hemen.
Bitki uzmanı bir amca diyor ki;
Gazlı bebekleri rahatlatmak için, çörek otu yağı alıyoruz, sabah öğlen akşam karnını sağdan sola, soldan sağa bu yağ ile ovuyoruz. Sonra karnını ısıtılmış bir bez ile kapatıyoruz. Mümkünse bu yağdan birazda bebişe yalatıyoruz, bebek biraz büyükse bir çay kaşığı kadar içirebilirmişiz. Çok iyi geleceğini söylüyor..

Ben çörek otu yağı denemedim ama, kızımın gaz sancısı varken, babamda hemen ütü ile bezi ısıtır, sıcak sıcak karnına koyar (tabi bodysinin üzerininden). Çok sancılı gecelerde gerçekten işe yaradığını biliyorum.

deryacım ben bebelac ve milupa kullanıyorum her ikisinide güzel bi şekilde yiyiyor
eylem canım benim bebiş 1 eylül doğumlu daha 3 ay 19 günlük

Amiiin:Saruboceq:
Burkooo
Avatarındaki Buse'nin resmi harika, bayıldım !

Teşekkür ederiz teyzesi. Deva'ya da maşallah. Çabuk öğreniyor zeki kızalkisalkisalkis

ece artık mamaları yemıo corbadan cok az yıyo bugun yogurdu cok yıycektı onada ben musade etmedım ılk kez yıyo gerek yok tadsın yeter

kizlar bana hala garip gelen bisi var az wcye gitmek/ yani oyle alismistimki 9ay zirt pirt wc 4 aydir alisamadim garipsiorum :)
aynen,hala okadar garip gelıyokı her seferınde dıle getırıyorum evde falan.bazen tün gün wc ye gıtmedıgım oluyo şaşırıyom
ece artık mamaları yemıo corbadan cok az yıyo bugun yogurdu cok yıycektı onada ben musade etmedım ılk kez yıyo gerek yok tadsın yeter

bebe bisküvisi verilmiyo dımı daha.o tok tutardı hem,formul mamaya eklesen falan yada yogurduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…