2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

msjın iyi güzelde nıe böle tuhaf seylerı msjına katıp güzel dileklerde bulundun anlam veremedım msjlarını bı aratıyım dedım oda ne son 30 mesajdır :1shok: buldugun heryere aynı mesajı yollamıssın :1ninca: heralde msj sayısı doldurmaya çalıştın kaydirigubbakcemile3 neyse yınede güzel dıleklerın için saol ama şu şeytanları falan filanı cıkaralım aradanakannehir

Anne sütünden yoğurt olur mu?? Olmazmış..Keşke olsaydı.. Benimki de laf mı şimdi..Sanki foşur foşur sütümüz var da utanmadan bir de yoğurt yapcaz...

Herkese merhaba...

Ruzy saolsun uğrayamıyorum buraya.. Cepten okuyorum ama alıntı yapıp cvp yazamıyorum üzgünüm..Geçen gece Gyps beni yakalamışsın bravo:))

ılk aşımızda ateş olmamıştı bu kez 38.4'ü gördük. Yarım kaşık calpol verdim mecburen, ateşi düşürdük..

Süt azalımı bende de mevcut.Ama 4-5.aylarda azaldığını sonra arttığını duyunca sevindirik oldum...

Ömürün, savaşçı Rüzgarın başı terliyormuş. Bizim Ruzy doğduğundan beri öyle. Gece yastığı sırılsıklam oluyor, artık havlu koyuyorum. Çok mu giydiriyorum acaba dedim,bi gece ince giydirdik, çocuğun vücudu buz kesti zatürre yapacaktım oğlumu..Gerçekten genetik olabiliyor ve erkek bebeklerin başı terleyebiliyormuş..Bir de kalple ilgili sorunlarda da olurmuş ama bunu düşünmek bile istemiyorum..

Hep soracam soracam diyorum unutuyorum..

Dideeeeeee, niye silikon emziğe alıştırmak istedin Neva'yı?? Bi de şu oyuncağınızın resmini ve nerden aldığını söyler misin..

Anne sütünden yoğurt olur mu?? Olmazmış..Keşke olsaydı.. Benimki de laf mı şimdi..Sanki foşur foşur sütümüz var da utanmadan bir de yoğurt yapcaz...
.

canım aslında oluyo da okadar iyi tutmuyo - daha sıvı kalıyo
burda kk da böyle bir topik var bulabilirsem linkini veririm farklı farklı görüşler var bu konuda

??????kimdir????

tadi cok igrenc soyliyim, sut ya^psin diye suya katip iciyodum biara, bebege hic tattirma bence..

bizden haberler
berat biraz daha iyi ishali mahvetti kuzumu 2 gündür o yüzden giremiyorum her saat başı uyanmalarını kıvranmalarını iştahsızlığınısaymazsak daha iyi
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirim
gitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere

kızlae eğer çekilişte hediyeyi geç göndermem sorun olmazsa bende girmek isterim ama takipte edemezsem diye korkuyorum

kaydirigubbakcemile3

Adaşçığım nasıl oldun? Geçti mi ağrılar?

Ağrılar ? CADIARZU

merhaba arkadaşlar biz bugün kontrole gittik 4. ayımız bitti ve yoğurda başlıyoruzzz.. kilo artışı iyi olmasına rağmen tatlara alışması için günde bir yemek kaşığı kadar günlük evde yapılmış yoğurt öğleden sonrada elma suyu falan başlıycaz çok mutlu oldum sanki ilkenin bi anda büyüdüğünü hissettim...

yoğurt yapma makinesi bakıcam yarın... kullanan varmı acaba memnunmusunuz önerirmisiniz?? babaanee falan yeni yetmelerr sizi die kızıyo bana ama bi bakıcam..

Valla kızlar, biz aslında ek gıdaya pek geçmiş sayılmayız. Çeyrek elmanın suyunu bile zor veriyorum. Yoğurt konusunda ise henüz Doruk'un damak tadını tutturamadım. Yaptığım şey yoğurt oluyor :) ama benim sevdiğim tarz değil, ilginçtir, Doruk da sevmedi tatlı yoğurdu. Ben gene de veriyorum, deniyorum en azından. Çok şükür sütüm eski kıvama geldi de, sorun yaşamıyoruz.

Pirinç unlu muhallebi yapmak istiyorum ama poposundaki çatlaktan korkuyorum. Kabız olursa çatlağın iyileşmesi zorlaşır. Bir süre daha böyle devam...

Canım ben sadece yoğurt ve elma suyu verdim. Yoğurdu başta çok sevdi ve yalana yalana yedi ama 2 gün sonra yoğurt ağzına değince öğürmeye diliyle atmaya başladı. Birden bire neden soğudu anlamadım. şimdi birkaç gün vermicem. Elma suyuna bayılıyor. Versem bir bardak götürecek ama yarım elmayı sıkıp veriyorum. Yarın bir elma yapacağım. Sonra havucu deniyeyim diyorum. Daha mama kıvamında birşeylere başlamadık. 4.5 ay olsun diyorum onun için.

kizlar bana hala garip gelen bisi var az wcye gitmek/ yani oyle alismistimki 9ay zirt pirt wc 4 aydir alisamadim garipsiorum :)
bendede garip bi durum var artık eskisi gibi wcye gitmeden saatlerce duramıyorum eskiden 7-8 saat gitmeden tutabilirdim ama şimdi geldiği anda gitmem gerekiyor yoksaaaaakafamçokkarıştı
canım bencede sen şimdilik ek gıda işini ertele çocuğun totosu bi düzelsin.

oğluna geçmiş olsun..babaannenede acil şifalar ....

pirinçli muhallebi yapma bencede kabız olursa yazık yavruya süte devam maşallah artsın iyice inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…