bizden haberler
berat biraz daha iyi ishali mahvetti kuzumu 2 gündür o yüzden giremiyorum her saat başı uyanmalarını kıvranmalarını iştahsızlığınısaymazsak daha iyi
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirim
gitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere
Öyle doğal ve tane tane yazmış kiopuyorumnanaktan yerimseniben..
allah acil şifa versin canım..biz kaybettik babanemi..umarım sizinki düzelir..oğluna da geçmiş olsun bu arada.
ben biliyorummm.kaydirigubbakcemile5
BURKOM baş ağrılarım haftada - 10 günde bir yoklayıp gidiyor. GÜnler sürmüyor. O ilacı da bir defaya mahsus aldım.
Aşure etkili demek? PEki bu kilolar? Onlar nolacak? Ben de 1 kg aldım süt arttırma çalışmalarım sayesinde. Sanrım Humana'dan devam edeceğim. Sabah akşam birer bardak bizi ihya ediyor.
günaydın canım,nası oluyum gece 1 de uyudu hanım kızımız,sabahta 9da uyandım gec yatınca bıraz sersem oluyotrum,okadar yane :bbo:günaydın
miniş naber?
basınız sağolsun ncanım,hersey bizler için acıda sevıncde.Allah mekanını cennet eylesınallah acil şifa versin canım..biz kaybettik babanemi..umarım sizinki düzelir..oğluna da geçmiş olsun bu arada.
sen bılırsın canım katılmak istersen katıl kımse kusura bakmaz.sen bırımıze numaranı ve adres bılgını bırakırsın,cekılıste kıme cıkarsan sana hedıye alacak olana adres bılgını veririz onun adresınıde msjla sana iletiriz.sen bılırsin malüm bizde çare tükenmez,bkz.nurdana nerden katılıyokızlae eğer çekilişte hediyeyi geç göndermem sorun olmazsa bende girmek isterim ama takipte edemezsem diye korkuyorum
E onda da şeker var gülüm, aşure sağlıklı bir tercih benceCADIARZU
Topikin küçümenlerinden yani maşallah .deryacım ben bebelac ve milupa kullanıyorum her ikisinide güzel bi şekilde yiyiyor
eylem canım benim bebiş 1 eylül doğumlu daha 3 ay 19 günlük
Suyu azmı içiyon acep ben nerdeyse eskisi gibi sık züyaret ediyorum kendilerinikizlar bana hala garip gelen bisi var az wcye gitmek/ yani oyle alismistimki 9ay zirt pirt wc 4 aydir alisamadim garipsiorum :)
Bebe büsküvileriyle ilgili bi yazı okumuştum keşke buraya alıntı yapsaydım. pek sağlıklı olmadıkları konusunda bi yazıydı drların yazıları, bi dr da az verilirse zararı olmaz gibilerinden yazmıştı bi araştır canım.aynen,hala okadar garip gelıyokı her seferınde dıle getırıyorum evde falan.bazen tün gün wc ye gıtmedıgım oluyo şaşırıyom
bebe bisküvisi verilmiyo dımı daha.o tok tutardı hem,formul mamaya eklesen falan yada yogurduna
Berata çok geçmiş olsun. Babaannenede acil şifalar canımbizden haberler
berat biraz daha iyi ishali mahvetti kuzumu 2 gündür o yüzden giremiyorum her saat başı uyanmalarını kıvranmalarını iştahsızlığınısaymazsak daha iyi
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirimgitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere
Başın sağolsun Seçil. Mekanı cennet olsun inşallah.allah acil şifa versin canım..biz kaybettik babanemi..umarım sizinki düzelir..oğluna da geçmiş olsun bu arada.
Pırasa üzeri aşure süper oldu:lepi:
Öğlen yediğim pırasanın üzerine akşam da aşure yemiştim. Gece tek memeden emzirdim. Diğerini sabah sağdım. Ağrısından duramıyordum. O derecealkisalkisalkis
Ya bunlar neden bende etki etmiyo memeler pörsüdü neden şişmiyolar neden ha neden ayvada yedim dün hem tatlısını hem çiğden. Şükür yine günde 3 defa sağabiliyorum amma memelerim şişmiyoooo (hiç koca memelerimin iyice büyümesini isteyeceğim aklıma gelmezdi :)) )E onda da şeker var gülüm, aşure sağlıklı bir tercih benceCADIARZU
doğru tahmin de flütü ben çalmıyorum..yan flüt müzi.ği var da onu dinletiyorumopuyorumnanaktanasagıda kac kısı var kımse yazmıo nerde bu mıllet yahu kırkyılın bası rahattayım kımse yok
evrım kesın bulgur pılavı hosaf goturuyodur
gypsy yahoyu kucagınd gazedırıodur yada mama yedırıodur
tazede bulgur yıyodur
pınky lahmacunları goturuyo
nurdan askına hasret kaldı onladır
mınıs hem sevvalı oynatıo hem yazıo
elıf hasmetmasaplarından kurtulma planları yapıodur yada flut calıodur
çok güzel bir haber bu.Yaklaşık 1,5 aydır üzerinde çalıştığım proje bitti gibi..
Bu gece kızımı uyuttuktan sonra son eksiklerini tamamlayacağım veee bir sonraki işe kadar tüm vaktim yavru kuşumun olacak kaydirigubbakcemile2 Nerden baksan bir hafta sürer boşluğum. Çok mutluyum opuyorumnanaktan
bitkisel bir marka var güvendiğim onu sürüyorum.herşeyi bitkisel ev temizlik ürünleri falan da var..selülit losyonuna başlayacağım yaknda.kızlar ya yuzunuze surdugunuz nemlendırı varmı benım yuzum kupkuru napsam nemlenmıo hem kıstan hemde kalorıfer havası hemde buranın suyu mafettı cıldımı ıı bır nemlendırıcı tavsıyesı beklıorum yıkansa bıle durcak neutrgena el kremı gıbı:)
kesmez canım kesmez gülüm kesmez yavrum ahhh kesmezoff yaa benim canim feci sekilde baklava istiyor, nutella kavanozunun dibbini gormeye calisirken tibete yakalandim ama kesmedi, napsam ki??
hadi gözünaydınbu damla ise yaradi gibi acti burnunun nefes alabiliyor cok sukur..
bizim avizemiz yok kiiidorukcuk uyumadimi hala??ya ne varsa bu avizelerde bizde seviyoz cok..
kilo verenler diye bişe yok kki.sade pervin var işte numunelik.ben doğumdan sonra 5 kilo falan aldım.5 kilo vermiştim ama sütüm azalınca iki gündür çok yedim sanırım 600 gram aldım.ya çok şişkoyum hiç birşey olmuyor.çok çirkin ve bakımsız görünüyorum.moralim sıfır.kilo verenler bir yardım etseniz....
pislükkkkknevam köylü halleriyel bile güzel elbiseye ne hacettt
:roflol:
bizimkide yeşil katı yapıyor bildiğin kına al sür kafana kına yak :roflol:
aynen yaa bence açamıyorum ne maillerimi ne faceboku sinir oldum
buraya yağmaz dahadışarda lapa lapa kar yağıyorr
içine de taş koyarsın sen beklerim sendenoğlum büyüsede birlikte çıkıp kartopu oynasakkk
geçen sene hamileyim diye çıkamadım daha doğrusu çıkacaktım engellendim mami tarafından dışarıda oynayan çocuklara camdan ağlayan gözlerle bakmıştımm( ilk kez kar oynamaya çıkamadığım bir kış geçirmiştim ama bu sene mutlaka çıkacağımmm bayılırım kartopu oynamaya
kaydirigubbakcemile3Bizim arkadaşların ineği var. Bir gün inek soğan tarlasına dalmış. Talan etmiş soğanları. Sütü satamamışlar kaydirigubbakcemile3Diyeceğim o ki, soğanı abartmamak lazım
bulgurun faideleri başlıklı bir yazıydı sanırım.Posta gazetesinin Ege ekinde bir köşe yazısı okudum. Yazarın üslubu çok tanıdık geldi nedense. Yakın bir arkadaşımı dinliyormuş izlenimi bıraktı bende. Beğendim..Takipçisi olacağım bundan sonrayerimseniben
kauçukta tükrük salgısıyla ortaya çıkan kansorejen bir madde varmış diye okudum.resim bulamadım nette.markası dede battle rattleHep soracam soracam diyorum unutuyorum..
Dideeeeeee, niye silikon emziğe alıştırmak istedin Neva'yı?? Bi de şu oyuncağınızın resmini ve nerden aldığını söyler misin..
çok geçmiş olsun canım benimbizden haberler
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirim
gitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere
Topikin küçümenlerinden yani maşallah .
Suyu azmı içiyon acep ben nerdeyse eskisi gibi sık züyaret ediyorum kendilerini
Bebe büsküvileriyle ilgili bi yazı okumuştum keşke buraya alıntı yapsaydım. pek sağlıklı olmadıkları konusunda bi yazıydı drların yazıları, bi dr da az verilirse zararı olmaz gibilerinden yazmıştı bi araştır canım.
Berata çok geçmiş olsun. Babaannenede acil şifalar canım
Başın sağolsun Seçil. Mekanı cennet olsun inşallah.
Bu yazarda evrim mi ne valla aklıma topikten egeli o geldi . Kim bu gizemli kişi acep :1ninca:
Ya bunlar neden bende etki etmiyo memeler pörsüdü neden şişmiyolar neden ha neden ayvada yedim dün hem tatlısını hem çiğden. Şükür yine günde 3 defa sağabiliyorum amma memelerim şişmiyoooo (hiç koca memelerimin iyice büyümesini isteyeceğim aklıma gelmezdi :)) )
Geçmiş olsun Berat'a.. Umarım daha iyi olmuştur.. Babaannene de çok geçmiş olsun.. Allah herşeyin hayırlısını versin canım.bizden haberler
Katılıyorum.. her ne kadar iyi dileklerle dolu olsa da kötülükleri bu kadar dillendirmemek lazım..msjın iyi güzelde nıe böle tuhaf seylerı msjına katıp güzel dileklerde bulundun anlam veremedım msjlarını bı aratıyım dedım oda ne son 30 mesajdır :1shok: buldugun heryere aynı mesajı yollamıssın :1ninca: heralde msj sayısı doldurmaya çalıştın kaydirigubbakcemile3 neyse yınede güzel dıleklerın için saol ama şu şeytanları falan filanı cıkaralım aradanakannehir
Taze'cim, Doruk'un poposundaki çatlak çok rahatsız ediyor mu? Bizimkine çatlak demedi, yara dedi.. kıyamam ben yavrucaklara yaa, biz bile dayanamayız, onlar nasıl dayansın kii..Valla kızlar, biz aslında ek gıdaya pek geçmiş sayılmayız. Çeyrek elmanın suyunu bile zor veriyorum. Yoğurt konusunda ise henüz Doruk'un damak tadını tutturamadım. Yaptığım şey yoğurt oluyor :) ama benim sevdiğim tarz değil, ilginçtir, Doruk da sevmedi tatlı yoğurdu. Ben gene de veriyorum, deniyorum en azından. Çok şükür sütüm eski kıvama geldi de, sorun yaşamıyoruz.
Pirinç unlu muhallebi yapmak istiyorum ama poposundaki çatlaktan korkuyorum. Kabız olursa çatlağın iyileşmesi zorlaşır. Bir süre daha böyle devam...
Maşallah yahu.. pırasa yemek lazım demek.. Ben de çok uğraşıyorum ama öyle göğsümü ağrıtacak kadar dolmuyor benimkiler.. Maşallah tekrar :)Pırasa üzeri aşure süper oldu:lepi:
Öğlen yediğim pırasanın üzerine akşam da aşure yemiştim. Gece tek memeden emzirdim. Diğerini sabah sağdım. Ağrısından duramıyordum. O derecealkisalkisalkis
saol canım bilgin için bianda bendede çagrışım yaptı.2 -3 yıl kadar önce yegenıme vermeyı kesmıstı ablam(ozaman bebektıde) haberlere falan cıktı demıstı.neyse ben zaten kullanımıyomda pervıne önermıstım.hatırlatman iyi olduBebe büsküvileriyle ilgili bi yazı okumuştum keşke buraya alıntı yapsaydım. pek sağlıklı olmadıkları konusunda bi yazıydı drların yazıları, bi dr da az verilirse zararı olmaz gibilerinden yazmıştı bi araştır canım. )
cok gecmıs olsun canım,kıyamam kuzuna.bizimkındede catlat var,ama ileri boyutta degıl onuda kakasında 2 kere kılcal damar seklındekı kanla farkettık.bızede krem verdı,kakadan sonra popişin içinde dogru sürüyoruz arada.ama bı ara yavrum osururken bıle zorlanıyodu,canı yanıyodu ama şimdi iyi sayılır.kuzununkıde gecıcek üzülmeGünlerdir kızım da ben de perişan olduk.. Geçtiğimiz pazartesi Defne hiç durmaksızın 1.5 saat boyunca ağladı.. Sırtımın, belimin ağrısından onu kucakta teselli edecek gücüm de kalmamıştı. Bir ara ben de ağladım onunla.. Sinirlerim bozuldu resmen.. Eşime haber verdim, doktora götürdük. Doktor idrar ve kaka tahlili istedi. Ama kakasını zaten o gün sabah yaptığından gaita veremedik. Zaten 2 günde bir yapıyor kızım kakasını.. Doktor kakasını yaptığında evinize yakın bir yere de tahlile götürebilirsiniz dedi. Böyle durumlarla tek başına başedememek çok kötüymüş.. Bir an evde yalnızken kakasını yaptığında ben nasıl onu tahlile yetiştirebilirim ki diye düşündüm.. Çok fazla gazı olduğundan usg ile görüntü alamayız, röntgen çektirelim dedi doktor.. Miniğimin radyasyon almasına ne kadar gönlüm razı olmasa da bu kadar ağlamasının sebebini bulabilmek için razı olmak durumunda kaldık.. Sonuç: makatının içinde yara varmış.. ıdrar tahlili de temiz çıkınca, demekki kakasını yaptıktan sonra yarasından ötürü canı çok yandı ki o kadar ağladı diye yorumunda bulundu doktor. Neyseki daha mühim bir şey çıkmadı.. Madecassol ve Anestol verdi doktor.. Madecassol'dan günde 4 kere makatının çevresine sürüyoruz. Anestol da çok ağladığı zaman veya dışkılamadan sonra sürülecekmiş.. ınşallah en kısa zamanda bu yaradan kurtuluruz.. kızım ağladıkça içim eriyor resmen ..
Bizde durumlar böyle olunca annem geldi 3 gün kaldı bizde.. O 3 günde kendime geldim resmen.. ama kadıncağız evindeki yatılı misafiri bırakıp geldiğinden çok da duramadı haliyle.. annem giderken de pek duygulandım, sanırım son günlerde biraz yıprandım ben.. Bu sabah gene durmaksızın ağladı kızım.. Meğerse çok gazı varmış. sıcak havlu koyduk karnına, akabinde çıkardı gazını, sonra da kakasını yaptı.. offf, yavrucağın çektiğine mi üzülsem, kendimin perişanlığına mı bilemiyorum.. karar verdim, bu sırtımdaki ve belimdeki ağrılara bir çözüm bulmak lazım.. gitgide ağırlaşacaklar ve bu ağrılara dayanmak mümkün olmayacak o zaman.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.. Seçil'in babaannesini duydum, face'ten gördüm.. Allah rahmet eylesin Seçil.. Mekanı cennet olsun babaannenin.. Allah sizlere de sabır versin.. Umarım üzüntün Rüzgar'a yansımaz..
maşşalah nevaya, alt damagı kızarmıs hee,önümüzdekı ay dişmi patlıycak yoksammm kaydirigubbakcemile2demek doktorların cogu konuda aynı fıkırde,bızıde sadece tadımlık meyve ver tv izletme,demırıde kıloya göre ver dedı.ben 5 damlayla basladım haftaya 6 yapcxam sonra 8e cıkarcam.bi andan agır gelmesın dıe.biz dün doktora gittik.neva,babaannesi dedesi muayene oldu.kaygananın başı ağırıyor,kusuyor falan tansiyondan.dedede vertigo var.
yeni doktorumuz tatlı bir hatundu.herşeyi iyimiş nevanın.tv izlemesin dedi.yünlü giydirmeyin,düğmeli giyecekleri tercih etmeyin.tadımlık meyve püreleri verin.çok aktif bir bebek dedi.ben de arada veriyorum zaten dedim.bisküvi yedirmeyin sakın dedi.demiri kilosuna göre verin dedi.alt damağı kızarmış dedi...böyle işte
Defneye çok geçmiş olsun annesi.Günlerdir kızım da ben de perişan olduk.. Geçtiğimiz pazartesi Defne hiç durmaksızın 1.5 saat boyunca ağladı.. Sırtımın, belimin ağrısından onu kucakta teselli edecek gücüm de kalmamıştı. Bir ara ben de ağladım onunla.. Sinirlerim bozuldu resmen.. Eşime haber verdim, doktora götürdük. Doktor idrar ve kaka tahlili istedi. Ama kakasını zaten o gün sabah yaptığından gaita veremedik. Zaten 2 günde bir yapıyor kızım kakasını..
doğru tahmin de flütü ben çalmıyorum..yan flüt müzi.ği var da onu dinletiyorumopuyorumnanaktan
ARKADAŞIM GÜLLAÇ DENESEN DİYORUM GECE YATMADAN ÖNCE 4 DİLİM GÖTÜRDÜM.UZUN SÜREDİR BÖYLE SÜTÜM OLMAMIŞTI..GÖĞSÜM AĞIRIYORDU UYANDIĞIMDA TEKİNİ SAĞIP DOLABA ATTIM.DENEYİN LÜTFEN.
biz dün doktora gittik.neva,babaannesi dedesi muayene oldu.kaygananın başı ağırıyor,kusuyor falan tansiyondan.dedede vertigo var.
yeni doktorumuz tatlı bir hatundu.herşeyi iyimiş nevanın.tv izlemesin dedi.yünlü giydirmeyin,düğmeli giyecekleri tercih etmeyin.tadımlık meyve püreleri verin.çok aktif bir bebek dedi.ben de arada veriyorum zaten dedim.bisküvi yedirmeyin sakın dedi.demiri kilosuna göre verin dedi.alt damağı kızarmış dedi...böyle işte
Günlerdir kızım da ben de perişan olduk.. Geçtiğimiz pazartesi Defne hiç durmaksızın 1.5 saat boyunca ağladı.. Sırtımın, belimin ağrısından onu kucakta teselli edecek gücüm de kalmamıştı. Bir ara ben de ağladım onunla..
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.. Seçil'in babaannesini duydum, face'ten gördüm.. Allah rahmet eylesin Seçil.. Mekanı cennet olsun babaannenin.. Allah sizlere de sabır versin.. Umarım üzüntün Rüzgar'a yansımaz..
tüm aileye geçmiş olsun canım..biz dün doktora gittik.neva,babaannesi dedesi muayene oldu.kaygananın başı ağırıyor,kusuyor falan tansiyondan.dedede vertigo var.
Yoğurt yapımı ile ilgili şunu buldum:
bebekler için yoğurt yapımı nasıl yapılır sütten biberon mamasından devam yoğurt mayalama
Günlerdir kızım da ben de perişan olduk.. Geçtiğimiz pazartesi Defne hiç durmaksızın 1.5 saat boyunca ağladı.. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?