biz dün doktora gittik.neva,babaannesi dedesi muayene oldu.kaygananın başı ağırıyor,kusuyor falan tansiyondan.dedede vertigo var.
yeni doktorumuz tatlı bir hatundu.herşeyi iyimiş nevanın.tv izlemesin dedi.yünlü giydirmeyin,düğmeli giyecekleri tercih etmeyin.tadımlık meyve püreleri verin.çok aktif bir bebek dedi.ben de arada veriyorum zaten dedim.bisküvi yedirmeyin sakın dedi.demiri kilosuna göre verin dedi.alt damağı kızarmış dedi...böyle işte
burkom bende az önce bebeye yoğurt yaptım - kaç saat duracak diye araştırırken bu siteye rastladım linkini kopyaladım kendime yine bakarım diye - çok güzel bir yazıya da denk geldim linkini vereyim size Ek Besinler Nasıl Hazırlanır?
çok geçmiş olsun canım - inşallah en kısa zamanda geçer - çokta kötü yerde ya yara - devamlı beslendiği için devamlı kaka yapıyo - of nasıl iyileşecek ki çabukAllah acil şifalar versin
Eceyle başım dertte - dğnden beri hiç bişey yemek istemiyo - sütünü içmiyo muhallebisini yemiyo meyva suyunun üstüne bile bakmıyo - meyva püresi almıştım vermeye çalıştım kilitledi dudaklarını aç açabilirsenherşeyi geçtim sütünü içmiyo çok üzülüyorum 1.5 saat uğraşıyorum dünnedn beri 120 cc süt içircem diye yarısı dışarı gidiyo zaten - bu iştahsızlık niye anlamadım umarım geçicidir - kilo alsın diye gözünün içine bakarken onun yaptığı şeye bak ya - yoğurt mayaladım vermeye çalışacam - erken değil dimi yoğurt için veren var mı yoğurt?? aptamilden yaptım yoğurdunu - acaba bir öğün oluşturacak şekilde mi versem yoksa 2-3 kaşık tattırsam mı sadece bilemedim - nasıl yapsam bi akıl verin
of ya bu sütü direk miğdesine indirecek bi şekil yokmudur acep((
yarın olsun herkesin yoğun olduğu bir saatte olurmukine...ya şu listeyi bı guncellıyımde yarın olsun cekılıs.zaten kımse ugramıyo son gunlerde.cekılıs olsun herkez anca alır yollar.girmek isteyen girsin eger listeden cıkımak isteyende olursa bıldırsınn, bakınız sonkez güncellıyomm,attırmayın kafamın tasınıııı
Yusuf Eminin de 5. ayı kutlu olsun - nice aylara opuyorumnanaktan
cok gecmis olsun beratima anesi, kisa zamanda toparlar insallah..bizden haberler
berat biraz daha iyi ishali mahvetti kuzumu 2 gündür o yüzden giremiyorum her saat başı uyanmalarını kıvranmalarını iştahsızlığınısaymazsak daha iyi
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirim
gitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere
bulgurun yan etkileri edebiyat diline yansimis demek, tane tane hasırnaşık şeyÖyle doğal ve tane tane yazmış kiopuyorumnanaktan yerimseniben
Günlerdir kızım da ben de perişan olduk.. Geçtiğimiz pazartesi Defne hiç durmaksızın 1.5 saat boyunca ağladı.. Sırtımın, belimin ağrısından onu kucakta teselli edecek gücüm de kalmamıştı. Bir ara ben de ağladım onunla.. Sinirlerim bozuldu resmen.. Eşime haber verdim, doktora götürdük. Doktor idrar ve kaka tahlili istedi. Ama kakasını zaten o gün sabah yaptığından gaita veremedik. Zaten 2 günde bir yapıyor kızım kakasını.. Doktor kakasını yaptığında evinize yakın bir yere de tahlile götürebilirsiniz dedi. Böyle durumlarla tek başına başedememek çok kötüymüş.. Bir an evde yalnızken kakasını yaptığında ben nasıl onu tahlile yetiştirebilirim ki diye düşündüm.. Çok fazla gazı olduğundan usg ile görüntü alamayız, röntgen çektirelim dedi doktor.. Miniğimin radyasyon almasına ne kadar gönlüm razı olmasa da bu kadar ağlamasının sebebini bulabilmek için razı olmak durumunda kaldık.. Sonuç: makatının içinde yara varmış.. İdrar tahlili de temiz çıkınca, demekki kakasını yaptıktan sonra yarasından ötürü canı çok yandı ki o kadar ağladı diye yorumunda bulundu doktor. Neyseki daha mühim bir şey çıkmadı.. Madecassol ve Anestol verdi doktor.. Madecassol'dan günde 4 kere makatının çevresine sürüyoruz. Anestol da çok ağladığı zaman veya dışkılamadan sonra sürülecekmiş.. İnşallah en kısa zamanda bu yaradan kurtuluruz.. kızım ağladıkça içim eriyor resmen ..
Bizde durumlar böyle olunca annem geldi 3 gün kaldı bizde.. O 3 günde kendime geldim resmen.. ama kadıncağız evindeki yatılı misafiri bırakıp geldiğinden çok da duramadı haliyle.. annem giderken de pek duygulandım, sanırım son günlerde biraz yıprandım ben.. Bu sabah gene durmaksızın ağladı kızım.. Meğerse çok gazı varmış. sıcak havlu koyduk karnına, akabinde çıkardı gazını, sonra da kakasını yaptı.. offf, yavrucağın çektiğine mi üzülsem, kendimin perişanlığına mı bilemiyorum.. karar verdim, bu sırtımdaki ve belimdeki ağrılara bir çözüm bulmak lazım.. gitgide ağırlaşacaklar ve bu ağrılara dayanmak mümkün olmayacak o zaman.
Geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.. Seçil'in babaannesini duydum, face'ten gördüm.. Allah rahmet eylesin Seçil.. Mekanı cennet olsun babaannenin.. Allah sizlere de sabır versin.. Umarım üzüntün Rüzgar'a yansımaz..
bugunilk muz elma puremizi yedik.yarim muz ve 1 dilim elmayi ince rende ile rendeledim, dedim vereyim 1-2 kasik, bizimki kasigi karsidan gorunce acti agzini, ne hevesliymis baslamaya, yaladi yuttu, karsidan kasigi gostedikce , gobek atti agzini acip, yuh dedim oglum kitliktanmi ciktin, masllah insalah bole devam eder..ama yinede hepsini bitirmesine izin vermedim ilk gunden dokunmasin diye..cok azini cikadi herzamanki gibi, bakalim kakaya nasil yansicak, zaten sert yapiyor keci boku gibi...ama cok dugulandim ya buyumste kasikla mama yiyo:)))
dun mama sandalyesi baktik ama begenemedik..chiccocular memnunmusunuz, bide hangi modeli bu bi poly magic var bide polly 2 in 1 var???hangisini bide pegpregonun bi modeli vardi o hsuma gitti ama chiccoda istedigim renkleri buamadim, cok da kar vardi dolasamadik, haftaya kaldi, annanesi ve dedei hediye yapicakmis, mutlu olduk:)))
Arkadaşlar söylemişler dedikleri gibi geçici bi durumdur inşallah.Eceyle başım dertte - dğnden beri hiç bişey yemek istemiyo - sütünü içmiyo muhallebisini yemiyo meyva suyunun üstüne bile bakmıyo - meyva püresi almıştım vermeye çalıştım kilitledi dudaklarını aç açabilirsenherşeyi geçtim sütünü içmiyo çok üzülüyorum 1.5 saat uğraşıyorum dünnedn beri 120 cc süt içircem diye yarısı dışarı gidiyo zaten - bu iştahsızlık niye anlamadım umarım geçicidir - kilo alsın diye gözünün içine bakarken onun yaptığı şeye bak ya - yoğurt mayaladım vermeye çalışacam - erken değil dimi yoğurt için veren var mı yoğurt?? aptamilden yaptım yoğurdunu - acaba bir öğün oluşturacak şekilde mi versem yoksa 2-3 kaşık tattırsam mı sadece bilemedim - nasıl yapsam bi akıl verin
of ya bu sütü direk miğdesine indirecek bi şekil yokmudur acep((
Hadi hayırlı olsun maşallah teo ya.bugunilk muz elma puremizi yedik.yarim muz ve 1 dilim elmayi ince rende ile rendeledim, dedim vereyim 1-2 kasik, bizimki kasigi karsidan gorunce acti agzini, ne hevesliymis baslamaya, yaladi yuttu, karsidan kasigi gostedikce , gobek atti agzini acip, yuh dedim oglum kitliktanmi ciktin, masllah insalah bole devam eder..ama yinede hepsini bitirmesine izin vermedim ilk gunden dokunmasin diye..cok azini cikadi herzamanki gibi, bakalim kakaya nasil yansicak, zaten sert yapiyor keci boku gibi...ama cok dugulandim ya buyumste kasikla mama yiyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?