2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ebruşka geçmiş olsun ..
bu popo problemi neden kaynaklamnıyorkine bi kaç bebeğimizdede sıkıntı var yanlış hatırlamıyorsam ...
mercimek başınız sağolsun ...
dide nevaya maşallah güzel haberlerle gelmişssiniz....

maşallah nevaya ne güzel haberler - için rahattır şimdi :) - meyveyi bana da tadımlık dedi doktor - vardır bi bildikleri :))

canım zaman zmaan iştahları kesılıyo,bazen az emebılıyolar,bı dönemdır üzülme,gelır iştahı yine.ama yogurdu nöğün olarak verme.önce 2 kasıkla baslanıyo.gunden gune arttırın dıo doktorlar ama kendı doktorunuzu ara istersen

jenny-sh canını sıkma bir dönem böyle iştahsız olabiliyor ..yemiyorsa zorlama yoksa daha uzun sürüyor iştahsızlığı hatta yemek saati işkenceye dönebiliyor....bizde yaşadık mamayı beğenmemiş ..vitamin desteği ve mama değiştirdik düzeldi gibi eskiye göre iyi ..meyve suyunuda püresinide kavanozdakileride yemiyor ağzını kilitliyor...kısacası yanlız değilsin...

yarın olsun herkesin yoğun olduğu bir saatte olurmukine...

Yusuf Eminin de 5. ayı kutlu olsun - nice aylara opuyorumnanaktan

teşekkürler..opuyorumnanaktan

cok gecmis olsun beratima anesi, kisa zamanda toparlar insallah..

Öyle doğal ve tane tane yazmış kiopuyorumnanaktan yerimseniben
bulgurun yan etkileri edebiyat diline yansimis demek, tane tane hasırnaşık şey

off gecmis olsun annesi, yerim o minik popisini ben onun...

NEVA ya masalah, dis cikaricak heralde, yakinda..

SECIL basiniz sgolsun canim..

defne mize geçmiş olsun

şeçilim başınsaolsun Allah gani gani rahmet eylesin.

didem didom neva için gözub aydın kaygana ve kaynpedere geçmişler ola..:)

bugunilk muz elma puremizi yedik.yarim muz ve 1 dilim elmayi ince rende ile rendeledim, dedim vereyim 1-2 kasik, bizimki kasigi karsidan gorunce acti agzini, ne hevesliymis baslamaya, yaladi yuttu, karsidan kasigi gostedikce , gobek atti agzini acip, yuh dedim oglum kitliktanmi ciktin, masllah insalah bole devam eder..ama yinede hepsini bitirmesine izin vermedim ilk gunden dokunmasin diye..cok azini cikadi herzamanki gibi, bakalim kakaya nasil yansicak, zaten sert yapiyor keci boku gibi...ama cok dugulandim ya buyumste kasikla mama yiyo:)))

dun mama sandalyesi baktik ama begenemedik..chiccocular memnunmusunuz, bide hangi modeli bu bi poly magic var bide polly 2 in 1 var???hangisini bide pegpregonun bi modeli vardi o hsuma gitti ama chiccoda istedigim renkleri buamadim, cok da kar vardi dolasamadik, haftaya kaldi, annanesi ve dedei hediye yapicakmis, mutlu olduk:)))

ilk kaşık deneyiminiz galiba hayırlı olsun çok heyecanlanıyor insan ..maşallah ördekime bak esra yahoya konuşa konuşa nazar etti..sende bahsetme çocuğun iştahından kendiniz nazar ediyonuz kızlar.....

BELMA BELMA BELMA

canım yanlış hatırlamıyorsam sen yazmıştın tesbihle oynadıgını.

aman dikkat et benim en korttugum şeydir çocuklar tesbih gibi boncuklularla oynaması..allah muhafaza ip kopsa agzına alsa falan...dikkatli ol canım...

nurdan hadi gözun aydın ilk kaşık maceranız güzel geçmiş. inşallah iştahı hep böyle devam eder TEOŞun:)

Defneye çok çok geçmiş olsun, kıyamam ona.. İnşallah çabucak düzelir :Saruboceq:

Yeni doktoru beğendiğine sevindim Elif, doktoru sevmek ve güvenmek çok önemli. Neva yavrunun dişi mi çıkacak acep?

Canan eğer yoğurdu ilk defa vereceksen, öğün olacak şekilde verme bence. Ek besinlere mutlaka azar azar başlayın diyorlar, bugün biraz ver, yarın biraz daha fazla ver böyle böyle miktarı arttırıp öğün haline getirebilirsin.

Benim kuzum bugün tam 4 aylık oldu, ek besinlerle ilgili bulduğum her yazıyı okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Gerçi.. Bahsetmiştim biz ek besinlere çoktaaan başlamışız, annem benden habersiz veriyormuş diye.. Konuşmuştuk, doktorumuzla görüşünceye kadar vermeyecekti birşey ama bugün öğleye doğru Deva uyurken bende uyuyakalmışım. Kadın yememiş içmemiş yine yarım elma püresini dayamış arada. Tesadüfen babam ve eşim konuşurken duydum. Çok üzgün ve kızgınım gerçekten.. :sinifsinif:

bende bu topikteki tüm mama sandalye kullananlar gibi poly 2in1 kullanıyorum - çok memnunmuyum - bilmem memnunum şimdilik - 3 posizyonu var koltuk kısmının - ben 2.de kullanıyorum tam oturmasın diye - mamasını orda yediriyorum rahatlık sağlıyo - ha birde bize rahatla yemek yediriyo seyrediyo bizi

sagolun kizlar aslinda kasikla reflu ilacini ve vitaminini icmeye aliskin o yuzen kasigi gorune agzina bsey girecegini biliyo ve hemen karsidan aciyo agzini, hattta ucunu yakalaip tutup kendi sokuyo agzina:))) insallah nazar degmez bole gider..

MıNNACIKKKK
kız esrako benide yazın demişti. onu unutmuşsun ayrıcana hadin gari yapalım şu çekilişide belli olsun kime alcas kız mı erkekmi çıkacak şansımıza..
üztelik daha gidip begenmesi var alıp kargoyla göndermesi var...

Arkadaşlar söylemişler dedikleri gibi geçici bi durumdur inşallah.
Hadi hayırlı olsun maşallah teo ya.
Bende azcık meyvelerden tattırmak istiyodum, sularından 2-3 kaşık. Doktor bir ay sonra dedi eşimde dr öyle deyince razı gelmiyo gizli gizli elma filan yalatıyorum :))Pek yadırgamıyorum ama ek gıdaya geçince neler olcek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…