bende bu topikteki tüm mama sandalye kullananlar gibi poly 2in1 kullanıyorum - çok memnunmuyum - bilmem memnunum şimdilik - 3 posizyonu var koltuk kısmının - ben 2.de kullanıyorum tam oturmasın diye - mamasını orda yediriyorum rahatlık sağlıyo - ha birde bize rahatla yemek yediriyo seyrediyo bizi
Hadi hayırlı olsun maşallah teo ya.
Bende azcık meyvelerden tattırmak istiyodum, sularından 2-3 kaşık. Doktor bir ay sonra dedi eşimde dr öyle deyince razı gelmiyo gizli gizli elma filan yalatıyorum :))Pek yadırgamıyorum ama ek gıdaya geçince neler olcek bilmiyorum
ohhh maşallah nurdan ee tabi artık büyüdünüz bizde bi görsek o günleri.. ben şimdilik sadece elma ve havuç suyu veriyorum bi kaç çay kaşığı biberona koyuyorum lüpp diye bitiriyor maşallah..bugunilk muz elma puremizi yedik.yarim muz ve 1 dilim elmayi ince rende ile rendeledim, dedim vereyim 1-2 kasik, bizimki kasigi karsidan gorunce acti agzini, ne hevesliymis baslamaya, yaladi yuttu, karsidan kasigi gostedikce , gobek atti agzini acip, yuh dedim oglum kitliktanmi ciktin, masllah insalah bole devam eder..ama yinede hepsini bitirmesine izin vermedim ilk gunden dokunmasin diye..cok azini cikadi herzamanki gibi, bakalim kakaya nasil yansicak, zaten sert yapiyor keci boku gibi...ama cok dugulandim ya buyumste kasikla mama yiyo:)))
olsun canım bişey olmaz o kadardan ama sen yine annene söle fazla yükleme yapmasın bebişeDefneye çok çok geçmiş olsun, kıyamam ona.. İnşallah çabucak düzelir :Saruboceq:
Yeni doktoru beğendiğine sevindim Elif, doktoru sevmek ve güvenmek çok önemli. Neva yavrunun dişi mi çıkacak acep?
Canan eğer yoğurdu ilk defa vereceksen, öğün olacak şekilde verme bence. Ek besinlere mutlaka azar azar başlayın diyorlar, bugün biraz ver, yarın biraz daha fazla ver böyle böyle miktarı arttırıp öğün haline getirebilirsin.
Benim kuzum bugün tam 4 aylık oldu, ek besinlerle ilgili bulduğum her yazıyı okuyup bilgilenmeye çalışıyorum. Gerçi.. Bahsetmiştim biz ek besinlere çoktaaan başlamışız, annem benden habersiz veriyormuş diye.. Konuşmuştuk, doktorumuzla görüşünceye kadar vermeyecekti birşey ama bugün öğleye doğru Deva uyurken bende uyuyakalmışım. Kadın yememiş içmemiş yine yarım elma püresini dayamış arada. Tesadüfen babam ve eşim konuşurken duydum. Çok üzgün ve kızgınım gerçekten.. :sinifsinif:
bizde birde yeni bir huy cikti onceden yemek yerken salincagindan izlerdi bizi simdi ne mumkun birimuizden biri kucagina lip masada oturunca cok mutlu, yiyeceklee agzi acik bakio masadaki, biz nasil yiyoruz izliyo cok mutlu oluyor bizimle oturmaktan o yuzden artik art oldu mama sandalyesi..
magic ve polly 2 in 1 arasinda fiyat farki var ama fonksiyon farki yok gibi geldi, dizaynlar farkli o zaman bende 2 in 1 e bakayim..
bizde birde yeni bir huy cikti onceden yemek yerken salincagindan izlerdi bizi simdi ne mumkun birimuizden biri kucagina lip masada oturunca cok mutlu, yiyeceklee agzi acik bakio masadaki, biz nasil yiyoruz izliyo cok mutlu oluyor bizimle oturmaktan o yuzden artik art oldu mama sandalyesi..
magic ve polly 2 in 1 arasinda fiyat farki var ama fonksiyon farki yok gibi geldi, dizaynlar farkli o zaman bende 2 in 1 e bakayim..
canan acaa eceninde dis cikarma donemi falan mi budonemlerde istahsiz olur bebikler, damaklarina baktin mi??
biz hala maxi cosiyle dare ediyoruz..masada sandalyenin üzerine maxicosisiyle yanıma otuturyorum bizimkide ağzını açıyor aslına bakarsanız azcuk yediklerimizden ağzına sürüyorum ..mercimek büyüklüğünde filan ağzını onlara açıyor..
yok o maxi cosiden gobek atma hareketiyle sicriyoruz biz kemeriiz takili olsa da.hic sevmiyor araba disinda onda oturmayi gerci arabadada sevmiyor..maaya dokunmak istiyormus pasa..am sizin yiyeceklerde yag ve tuz, salca var zararli olmazmi canim..
kızlar bebekler çok hızlı beslenirse de kusabiliyorlarmış....bebeği kusan arkadaşlar için ...
bizim farketmiyo yavasta icse hizlida icse kusuyor o yuzden biberon basligini bile ona gore aldim..
slm.bebişimi ve kocişimi uyuttum.ev dandini..allhım ya...delirtecek bu adam beni bi kaygısız...boşver ne olcakki o odalar kullanılmıyor kim görecek diyor ya...
bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?