2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde birde yeni bir huy cikti onceden yemek yerken salincagindan izlerdi bizi simdi ne mumkun birimuizden biri kucagina lip masada oturunca cok mutlu, yiyeceklee agzi acik bakio masadaki, biz nasil yiyoruz izliyo cok mutlu oluyor bizimle oturmaktan o yuzden artik art oldu mama sandalyesi..

magic ve polly 2 in 1 arasinda fiyat farki var ama fonksiyon farki yok gibi geldi, dizaynlar farkli o zaman bende 2 in 1 e bakayim..

canan acaa eceninde dis cikarma donemi falan mi budonemlerde istahsiz olur bebikler, damaklarina baktin mi??

bence basla yavatan. bize 4.5 aylik emisti doktor..
bize gecen hafta 4. ayimizi doldurduk diye bu mama firmalari esantiyon gonrmis, meve sebze pureleri yogurlar, valla kavanozu acip denetmemek icin zot tutuyorum kendimi, 1 hafta daha boyle azar azar alissin, acip deneticem onlari da..

ohhh maşallah nurdan ee tabi artık büyüdünüz bizde bi görsek o günleri.. ben şimdilik sadece elma ve havuç suyu veriyorum bi kaç çay kaşığı biberona koyuyorum lüpp diye bitiriyor maşallah..

olsun canım bişey olmaz o kadardan ama sen yine annene söle fazla yükleme yapmasın bebişe

biz hala maxi cosiyle dare ediyoruz..masada sandalyenin üzerine maxicosisiyle yanıma otuturyorum bizimkide ağzını açıyor aslına bakarsanız azcuk yediklerimizden ağzına sürüyorum ..mercimek büyüklüğünde filan ağzını onlara açıyor..

birde dhep iyi geceler cayini veriyordum humananin, onun cinde ihlamur var diye,pek severek icmiyordu, sanirim icndeki diger otlardan...

dun gercek ihlamur alip onu kaynatim icnde 1 cak kasigi pekmez attim lopur lopur goturdu..

bak şimdi - poly magic 0+ yaştan itibaren kilosu daha düşük diğeri ise 6+ aydan ama biz kullanıyoz evrim kullanıyo dido kullanıyo - herkes memnun - safari modelini tercih etti çoğu ben turuncusunu aldım - aslında hangisini alırsan al renkler çok güzel cıvıl cıvıl
ayrıca magic diğerinden daha pahalı - yani lüzümsuz para verme al 2in1 i bak işine :)

canan acaa eceninde dis cikarma donemi falan mi budonemlerde istahsiz olur bebikler, damaklarina baktin mi??

aklımdan geçmiyo değil ama biz pazartesi doktordaydık baktı heryerine farketmezmiydi ki - çok neşeli sürekli gülüyo - ben ona kızıyorum kızım neden üzüyosun beni sütünü iç diyorum o sırıtıyo :)))
daha 2-3 gün devam ederse doktora götürecem bi - dişlerden şüpheleniyorum bende

yok o maxi cosiden gobek atma hareketiyle sicriyoruz biz kemeriiz takili olsa da.hic sevmiyor araba disinda onda oturmayi gerci arabadada sevmiyor..maaya dokunmak istiyormus pasa..am sizin yiyeceklerde yag ve tuz, salca var zararli olmazmi canim..

bende oyle dusnuyorum canancim 2 in 1 alicam ama dun mavili lacivertli bi renk kalmis, hic begenmedim, bende safariyi ve diger canli renkleri begenmistim, haftya baska bi magazaya bakicam..

yok o maxi cosiden gobek atma hareketiyle sicriyoruz biz kemeriiz takili olsa da.hic sevmiyor araba disinda onda oturmayi gerci arabadada sevmiyor..maaya dokunmak istiyormus pasa..am sizin yiyeceklerde yag ve tuz, salca var zararli olmazmi canim..

bizde oturmak istemezsek hop hop atıyor kendini...
mercimek büyüklüğünde filan ama hepsini değil canım sadece yemeğe ve sofraya olan ilgisini artırmak için ve yoklamak için....

kızlar bebekler çok hızlı beslenirse de kusabiliyorlarmış....bebeği kusan arkadaşlar için ...

nazanı görmemle kaçması bir oldu ya ..oysa onu özlemişim ..nasıllar iyilerimi az bilgi versede gitseydiya....

slm.bebişimi ve kocişimi uyuttum.ev dandini..allhım ya...delirtecek bu adam beni bi kaygısız...boşver ne olcakki o odalar kullanılmıyor kim görecek diyor ya...

bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...

slm.bebişimi ve kocişimi uyuttum.ev dandini..allhım ya...delirtecek bu adam beni bi kaygısız...boşver ne olcakki o odalar kullanılmıyor kim görecek diyor ya...

e sende boşver ne yapcan otur işte bi ara yaprsın...yine seninki kullanılmayan odaları diyor ..bizimki kullanılanlara bile boşver diyor ...delikafadulden

Seçil cnm başınız sağolsun...
Canan ecede başlamış huysuzluğa özde hanımda beni çıldırtıyor sanırım dişleri çıkmaya başlıyor bunların ondan huysuzlukları....
Maviş maşallah kuzuna kocaman delikanlı olmuş
Nurdan teoşuma maşallah tosuncuk olsun yarasın yedikleri bizim kızda bayılıyor öyle meyve falan tattırmamıza ama memeyi bırakacak diye çok fazla vermek istemiyorum ... Çünkü bir defa verdiğimde ağzından alırsam kıyamet kopuyor...
Defneye çok geçmiş olsun umarım düzelir yakın zamanda popişi :Saruboceq:
Evroş babaannene geçmiş olsun umarım iyileşir :teselli:
Elif maşallah cingöz nevama kaygananlarada geçmiş olsun bu arada benim flütten ne haber :uhm:
Dün bilgisayarım bozuldu buraya giremeyice kendimi boşlukta hissettim :çok üzgünüm: ben girmedim ama kimsede yazmamış fazla nerede bu millet akannehir
Çekiliş ne zaman olacak bir an önce olsun sabırsızlanıyoruz zemuszemus
Ben yine birşey atladım mı acaba CADIARZU özde kaç geceden beri saat başı uyandırıyor uykusuzluktan beynim iptal çok kötüyüm -tatlicadiarzu-

bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...

geçen ateş düşürücüler için bişey yazmıştım aynısı şimdide bebe bisküvisi için diyorum birisi ver diyor birisi verme diyor senin iç güdülerin ne diyor kayra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…