2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam formundasın bence uykusuzluğa bunada maşallah alkisalkisalkis

herkesciklere ii akşamlar kızlar ben son 2 haftadır mustiyi herşeyini düzenli yapmaya çalışıyorum yanlış bişi yapıormuyum bilmiyorum size yazıyım dedim yanlış varsa söleyin şimdi burdan büyük birilenine sorsam 40 tane bahane bulurlar ben kendikafama göre yapıorum şimdi;
Güne saat sabah 9 başlıyoruz.
uyanınca emio saat 10 muz eziyorum içine bir tane bebe bisküvü koyuyorum sonra 12 de birdaha emzirip uyutuyorum 1 de uyanıyor ama hemen sallıyorum 14:15 ye kadar uyuyor sonra elme suyu veriyorum 5-6 çay kaşığı akşam 17:00 de tekrar uyutuyorum 18:30 kadar uyuyor sonra kalkınca yine emio ve akşam havuç suyu yada mandalina suyu veriyorum bide netten buldum süt muhallebisi var 2 tatlı kaşığıda yatmadan onu yediriyorum ve 22:00 yada 23:00 mutlaka uyuyor bu hafta yoğurta başlamayı düşünüyorum tek endişe ettiğim burda mandalina suyu bebeğe ii gelirmiki???

bebe biskuvisi icinde bend bisey diyemem ama pureye alisinca 2 hafta sonra bende vericem 1 dene...

anladım bu gün mama yemem günümüz yine uğraştırıp duruyor teklif ediyorum yemiyorsa bırakıyorum..öncede olsa dert ederdim ...

ah ah keşke bende öyle yapabilsem - ömür törpüsü oldu yemek saatlerimiz - sanırım böyle devam ederse gaddarlaşıp - yersen ye yemezsen keufin bilir demeye bşlicam

Özlem bana sorarsan Özde aç kalıyo doymuyo bu çocuk o yüzden uyanıyo sık sık - geçen karışmak istemedim ama istersen doktoruna sorup akşam yatmadan önce muhallebiye başla kuzum

bebeğin 4 aylık bu kadar acele niye anne sütüde alıyor maşallah..
mandalina gaz yapma ihtimali var ..meyve suyu sırasını değiştirebilirsin...

ah ah keşke bende öyle yapabilsem - ömür törpüsü oldu yemek saatlerimiz - sanırım böyle devam ederse gaddarlaşıp - yersen ye yemezsen keufin bilir demeye bşlicam

yemezsen yeme demiyorumki 10 dk arayla sakince teklif ediyorum yerse tutuyor yoksa hepsini tükürüyor ..bir kaç defa daha deniyorum ..zaten yerse yiyor yoksa mamanın miyadı doluyor hop lavaboya ...ama her zaman değil bu gün özellikle daha almıyor 5 saat oldu 120 cc yemişti hala almıyor mamayı mesela ...törpülememiz hat safhada yani..-tatlicadiarzu-

valla deryacım doktor bize huysuzlanırsa calpol ver bişey olmaz dedi.aşı sonrası veriyorum yada ateşi olunca.iki farklı doktor ikiside prof.bebe bisküvisini 4 e kadar ver dedi.1 aydır veriyorum.çok şükür tek sıkıntımız kabızlık.her doktor farklı...ne bileyim.doğduğundan bu yana hep aynı doktor görüyor dediklerinide yapıyorum çok şükür sıkıntı olnadı ama kafam karışıyor.şimdi nettende araştırdım ama anlamadım.elif anlatsa bi niye verme deniş.kızlar o gün minoset dedi calpol yerine aradım bizimki hayır calpol dedi.aman hayırlısı artık.zaten 1 aydır deli gibi yiyor...

canım bizim doktor mandalina ve portakal suyunu 10.aya kadar verme dedi ama.gaz yapmadıysa kuzuna ver...benimkinde fena yaptı...muzda kabız yapar diye biliyorum ama...

cnm başta bende öyle zannettim ama gögüsler doluydu dün yine aynı davrandı yani aç kalmayla alakası olduğunu sanmıyorum :sinifsinif: annem dişten dolayı öyle davranıyor diyor ama emin değilim tabii bende doktora götürmek istiyorum deniz durduk yere götürmeyelim diyor uykusuz kalan o değil tabii :umursamaz:

benim bebiş emekliyor bu arada.çok fazla olmasada kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürünerek gidiyor

Ayrıca gögüs uçlarını ısırıp yara yaptı hırsından canımı yakıyor ayrıca eli kulağında doktor demişti diş çıkaracağı zaman burnunu kulağını tutar kaşır falan diye birde saçlarını nasıl yoluyor sancı falan gelince

ya kızlar benimkide saat başı hatta 40 dakikada bir uyanıyor aç dedi doktor.sütlü irmikli muhallebi yada kaşık maması ver dedi.ömür ikisinide almadı.bende pirinç unu yaptım.yiyor ama yine uyanıyor.yine götürdük ama meğer huy edinmiş...

diğerlerini yapmıyor ama göğüs uçlarımı fena sağa sola çekiyor kötü yara olmuş.sanki yeni doğum yapmış gibiyim

yarın olsun herkesin yoğun olduğu bir saatte olurmukine...
olsunn yaa,sabırsızlanıyorum şu çekiliş işineeee,ama kımse oralı degıl :umursamaz:
bende gecen gun muz taddırmıstım nası birdahakını bekledı anatamam.ama sankıı yarım muz yenı bı baslangıc için fazla geldı gıbı CADIARZU
delikafadulden evet yaaaa yapalım,aynını bende dıyorum dunden berı,daha hedıye alıncak yollancak üstelık hem havalarda kötü hemnde bebeklerımız var.bakalım nezaman müsait olabılcez.bıan önce kızmı erkekmı o bellı olsa barıı

bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...
bı arastır netten
Çekiliş ne zaman olacak bir an önce olsun sabırsızlanıyoruz zemuszemus
ahalinin toplanmasını beklıyoruzzzz
sütünmü yetmıyo eftalya,nie bukadar erken basladın ek besıne.bıde hergun muz agır gelmezmı.bıde gecen gun 3 gun kakasını yapamadı demıstın,muz kabız yapmasın sakın oğluşunu.mandalınada gaz yaparmıs öle demıstı bırı
babanene gecmıs olsun canım iyileşir inşallah,oğlunada gecmiş olsun üşütmüşmü ondanmı ishal olmus

o kazandı yemedi mamayı.....zıvanadan çıktımmı içsel çıktım -tatlicadiarzu-dışsal gülücük atıyorum sıpaya ne yapayım lülülülülülümide onun aç olsa yer heralde 120 cc 5 saat tuttuğuna göre.. CADIARZU
hepsi ni geçtimde durmuyor karnı aç aslında tok oldumu maşallah rahat ama şimidi ağlıyorda ..imdatdelikafadulden

Aynı durum hepimzde canım sabrımızın sınırlarını zorluyorlar ben diyorum kzım beni sonunda hastanelik edeceksin üvey anne bu kadar sabırlı davranmaz sana sırıtıyor pis pis cadı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…