tam formundasın bence uykusuzluğa bunada maşallah alkisalkisalkisSeçil cnm başınız sağolsun...
Canan ecede başlamış huysuzluğa özde hanımda beni çıldırtıyor sanırım dişleri çıkmaya başlıyor bunların ondan huysuzlukları....
Maviş maşallah kuzuna kocaman delikanlı olmuş
Nurdan teoşuma maşallah tosuncuk olsun yarasın yedikleribizim kızda bayılıyor öyle meyve falan tattırmamıza ama memeyi bırakacak diye çok fazla vermek istemiyorum ... Çünkü bir defa verdiğimde ağzından alırsam kıyamet kopuyor...
Defneye çok geçmiş olsun umarım düzelir yakın zamanda popişi :Saruboceq:
Evroş babaannene geçmiş olsun umarım iyileşir :teselli:
Elif maşallah cingöz nevama kaygananlarada geçmiş olsun bu arada benim flütten ne haber :uhm:
Dün bilgisayarım bozuldu buraya giremeyice kendimi boşlukta hissettim :çok üzgünüm: ben girmedim ama kimsede yazmamış fazla nerede bu millet akannehir
Çekiliş ne zaman olacak bir an önce olsun sabırsızlanıyoruz zemuszemus
Ben yine birşey atladım mı acaba CADIARZU özde kaç geceden beri saat başı uyandırıyor uykusuzluktan beynim iptal çok kötüyüm -tatlicadiarzu-
e sende boşver ne yapcan otur işte bi ara yaprsın...yine seninki kullanılmayan odaları diyor ..bizimki kullanılanlara bile boşver diyor ...delikafadulden
tam formundasın bence uykusuzluğa bunada maşallah alkisalkisalkis
anladım bu gün mama yemem günümüz yine uğraştırıp duruyor teklif ediyorum yemiyorsa bırakıyorum..öncede olsa dert ederdim ...
herkesciklere ii akşamlar kızlar ben son 2 haftadır mustiyi herşeyini düzenli yapmaya çalışıyorum yanlış bişi yapıormuyum bilmiyorum size yazıyım dedim yanlış varsa söleyin şimdi burdan büyük birilenine sorsam 40 tane bahane bulurlar ben kendikafama göre yapıorum şimdi;
Güne saat sabah 9 başlıyoruz.
uyanınca emio saat 10 muz eziyorum içine bir tane bebe bisküvü koyuyorum sonra 12 de birdaha emzirip uyutuyorum 1 de uyanıyor ama hemen sallıyorum 14:15 ye kadar uyuyor sonra elme suyu veriyorum 5-6 çay kaşığı akşam 17:00 de tekrar uyutuyorum 18:30 kadar uyuyor sonra kalkınca yine emio ve akşam havuç suyu yada mandalina suyu veriyorum bide netten buldum süt muhallebisi var 2 tatlı kaşığıda yatmadan onu yediriyorum ve 22:00 yada 23:00 mutlaka uyuyor bu hafta yoğurta başlamayı düşünüyorum tek endişe ettiğim burda mandalina suyu bebeğe ii gelirmiki???
ah ah keşke bende öyle yapabilsem - ömür törpüsü oldu yemek saatlerimiz - sanırım böyle devam ederse gaddarlaşıp - yersen ye yemezsen keufin bilir demeye bşlicam
herkesciklere ii akşamlar kızlar ben son 2 haftadır mustiyi herşeyini düzenli yapmaya çalışıyorum yanlış bişi yapıormuyum bilmiyorum size yazıyım dedim yanlış varsa söleyin şimdi burdan büyük birilenine sorsam 40 tane bahane bulurlar ben kendikafama göre yapıorum şimdi;
uyanınca emio saat 10 muz eziyorum içine bir tane bebe bisküvü koyuyorum sonra 12 de birdaha emzirip uyutuyorum 1 de uyanıyor ama hemen sallıyorum 14:15 ye kadar uyuyor sonra elme suyu veriyorum 5-6 çay kaşığı akşam 17:00 de tekrar uyutuyorum 18:30 kadar uyuyor sonra kalkınca yine emio ve akşam havuç suyu yada mandalina suyu veriyorum bide netten buldum süt muhallebisi var 2 tatlı kaşığıda yatmadan onu yediriyorum ve 22:00 yada 23:00 mutlaka uyuyor bu hafta yoğurta başlamayı düşünüyorum tek endişe ettiğim burda mandalina suyu bebeğe ii gelirmiki???
ah ah keşke bende öyle yapabilsem - ömür törpüsü oldu yemek saatlerimiz - sanırım böyle devam ederse gaddarlaşıp - yersen ye yemezsen keufin bilir demeye bşlicam
Özlem bana sorarsan Özde aç kalıyo doymuyo bu çocuk o yüzden uyanıyo sık sık - geçen karışmak istemedim ama istersen doktoruna sorup akşam yatmadan önce muhallebiye başla kuzum
Ayrıca gögüs uçlarını ısırıp yara yaptı hırsından canımı yakıyor ayrıca eli kulağında doktor demişti diş çıkaracağı zaman burnunu kulağını tutar kaşır falan diye birde saçlarını nasıl yoluyor sancı falan gelince
benim bebiş emekliyor bu arada.çok fazla olmasada kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürünerek gidiyor
olsunn yaa,sabırsızlanıyorum şu çekiliş işineeee,ama kımse oralı degıl :umursamaz:yarın olsun herkesin yoğun olduğu bir saatte olurmukine...
bende gecen gun muz taddırmıstım nası birdahakını bekledı anatamam.ama sankıı yarım muz yenı bı baslangıc için fazla geldı gıbı CADIARZUbugunilk muz elma puremizi yedik.yarim muz ve 1 dilim elmayi ince rende ile rendeledim, dedim vereyim 1-2 kasik, bizimki kasigi karsidan gorunce acti agzini, ne hevesliymis baslamaya, yaladi yuttu, karsidan kasigi gostedikce , gobek atti agzini acip, yuh dedim oglum kitliktanmi ciktin, masllah insalah bole devam eder..ama yinede hepsini bitirmesine izin vermedim ilk gunden dokunmasin diye..cok azini cikadi herzamanki gibi, bakalim kakaya nasil yansicak, zaten sert yapiyor keci boku gibi...ama cok dugulandim ya buyumste kasikla mama yiyo:)))
delikafadulden evet yaaaa yapalım,aynını bende dıyorum dunden berı,daha hedıye alıncak yollancak üstelık hem havalarda kötü hemnde bebeklerımız var.bakalım nezaman müsait olabılcez.bıan önce kızmı erkekmı o bellı olsa barııMİNNACIKKKK
kız esrako benide yazın demişti. onu unutmuşsun ayrıcana hadin gari yapalım şu çekilişide belli olsun kime alcas kız mı erkekmi çıkacak şansımıza..
üztelik daha gidip begenmesi var alıp kargoyla göndermesi var...
çekilişe katılanlar
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.esra
15.kaçak nevin
16.nurdan
17.belmaa
18.seçil
19.mavişş
20.esrako
bı arastır nettenbebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...
ahalinin toplanmasını beklıyoruzzzzÇekiliş ne zaman olacak bir an önce olsun sabırsızlanıyoruz zemuszemus
sütünmü yetmıyo eftalya,nie bukadar erken basladın ek besıne.bıde hergun muz agır gelmezmı.bıde gecen gun 3 gun kakasını yapamadı demıstın,muz kabız yapmasın sakın oğluşunu.mandalınada gaz yaparmıs öle demıstı bırıherkesciklere ii akşamlar kızlar ben son 2 haftadır mustiyi herşeyini düzenli yapmaya çalışıyorum yanlış bişi yapıormuyum bilmiyorum size yazıyım dedim yanlış varsa söleyin şimdi burdan büyük birilenine sorsam 40 tane bahane bulurlar ben kendikafama göre yapıorum şimdi;
babanene gecmıs olsun canım iyileşir inşallah,oğlunada gecmiş olsun üşütmüşmü ondanmı ishal olmusbizden haberler
berat biraz daha iyi ishali mahvetti kuzumu 2 gündür o yüzden giremiyorum her saat başı uyanmalarını kıvranmalarını iştahsızlığınısaymazsak daha iyi
babaannem yogun bakımda heran herseye hazır olun demiş dr bekliyoruz çok kötüyüm heran çoruma gidebilirim
gitme durumum olursa ocakın 2. haftası ancak gelirim bu yüzden çekilişe katılamıcam çünkü şuanda çarşıya çıkamayabilirim hediyeyi gönderemezsem mahcup olurum geçte göndermek istemiyorum geçmişe bakmaya çalışcam ne kadar bakabilirsem tabi neysee görüşmek üzere
o kazandı yemedi mamayı.....zıvanadan çıktımmı içsel çıktım -tatlicadiarzu-dışsal gülücük atıyorum sıpaya ne yapayım lülülülülülümide onun aç olsa yer heralde 120 cc 5 saat tuttuğuna göre.. CADIARZU
hepsi ni geçtimde durmuyor karnı aç aslında tok oldumu maşallah rahat ama şimidi ağlıyorda ..imdatdelikafadulden
benim bebiş emekliyor bu arada.çok fazla olmasada kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürünerek gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?