2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Derya yazmış gerçi ama, ben de aynı fikirdeyim. Amaç kaşığa alıştırmak, yoksa biberon zaten kullanıyoruz ıhlamur falan içireceğim zaman. Bir de katı meyve sıkacağı iyi - hoş da, meyveler metal ile temas ettiğinde vitaminlerinin çoğunu kaybedermiş, mümkün olduğunca temas ettirmemekte fayda varmış. Cam rende bu nedenle de daha çok öneriliyor diye biliyorum.

burcu su sutle muhallebi isini birde bi doktora danis canim, yada yari yariya suyla karistirip yap yinede inek sutu belli bi yasa kadar verilmiyor..

Beybim, gözlüksüz mü okudunuz acebağ? Ben de öle didim! :hulya:

bunun nedenini bilmiyor idim, çok teşekkürler Deryacım...

ohoooo, hacı sen naptın yaaa ? Eee, ne yiyecek bu sıpalar? :sinifsinif:

buarada emrah bugun bıngıl bıngıl gobegıme takılıodu ıstersen bos kalmasın bıtane daha koyalım oraya bebıs dedım bana bı bakısı varkı koparsınız kafama huniyi gecirtmek ıstıosun galıba dedı koptum gulme krızı geldı kac dk guldum Allah bılıo :)

gezmişsin ..iyi olmuş .:icecream:maşallah kuzuda akıllı durmuş....:ecrin_bebek:

bugun tam emmesı gereken saatte muhallebı verdım ama 1 kasıgı agzına sokar sokmaz agladı yutmadı sanırım o kustugu sıralar tıksındı . pırınclı sutluyude yemıo bende emzırdım yemıosa yapmısycam bıdaha azcık ara verelım eger yıne doymama durumu olursa verırım..yıne meyveyı corbayı mızırdana mızırdana tepıom :)

Evrim, geçmiş olsun size de, babaannene üzüldüm. Ne denir, bilmiyorum ama üzüldüm işte

Pervin, biz de bu hafta ya da önümüzdeki hafta sinemaya gideceğiz Onur'la. Ek gıdaya geçtik ya yavaştan, 1 öğünü mamayla verecek annem, biz de yakında bir sinema var, Neşeli Hayat'a gitmek istiyoruz. Şimdiden heyecanlanıyorum o b.ktan sinemada film izleyeceğim için! Salon çok kötü de :)

Pervin, bence sen bu kocana fazla yüz veriyosun kuzum. Aramızda en çıtır sensin sanırım. Sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdin ve ona ne kadar güzel bakıyorsun, üstelik eski kilona döndün, üstüne Emrah senin göbeğine laf mı ediyor? Valla parçalarım. Karışmak gibi olmasın, yanlış anlama ama, üzmesin arkadaşımı. O kadar kiloyu onlar alıp verebilirler mi 1 sende? Bır de konuşurlar car car... hoş, Onur konuşmuyor bana ama, kızdım Emrah'a!

derya senı topıgımızın mıllı en annesı ılan edıyorum bayılıyorum su evlatlarına ılgıne ozenıne ya..ıns bızde senın gıbı olabılırız..
kaydirigubbakcemile3inşalah canım olursunuz niye olmayasınız...
mama kullanınca öğrendik..yerimseniben sislerle paylaşmayıda istedim

:roflol::roflol:

ben berat a 2 defa verdim mama birinde ateşi çıktı diğerinde ishal oldu tesadüfmüydü bilmiyorum ama ben mama olayını rafa kaldırdım günlük çorba yapıyorum yediği kadar veriyorum hoş çok isteksiz babası güzel yediriyoo bana oranla iyi acıkmışsa yiyor meyve suyundan pek hoşlanmıyor biberona aışamadı kaşıkla verirsem suyu zorla içiyor napcamı şaşırdım bizimkide yoğurt çorbasını sevdi kilolu olmasın tek sağlıklı büyüsün zayıf olsun razıyım ama korkuyorum işte hayırlısı
sen bizim gibi olsan eşin kafayı yerdi galiba popo göbek hepsi bir yerde kendime baktıkça ben kendimden soğuyorum ama kendime engel olamıyorum

teşekkür ederim tazecim şu pirinç unu konusu iyi oldu teşekkür ederim

ya ne guzel o fılme gıtmeyı gercekten cok ısterdım. beyoglunda yesılcam sınemasına gıttınmı hıc ?

sorma bulmus bunuyo..! o zaten hep takıktır gobegıme eskıdende azcık cıksa laf ederdı. bı hamıleyken edemedı sasırdı :) 3 aylıkken dıodu daha nekadar buyuycek dıe 9 aylıkken saskına donmustu :) hop dedık asterıx dıodu . yanı takıklıgı var yerden goge kadarda haklısın canım ayrıca

dun gece ece 2 bucukta mzızkladı besıı salladım uyumadı emzıgını verdım yaygara bastı aldım emzırdım koydum yerıne dalamıodu besıgını sallarken bana sırıtmaya basladı aman allahım cıngoz oldu resmen guluo banada gulme geldı:) pıspıslıon duruo aglamıo ama uyumuoda :) aldım obur odaya gectım saga cevırıom sola cevırıom pıspıslıom yok ayagıma alıom sallıom bakıo sesıde cıkmıo ay opuyom kokluyom kızıom tın ya :) 3 bucuga kadar zor uyuttum ıns bu gece aynısı olmaz bende obur yatakta yattım ıgozumn onunde olsun dıe sabah ıkımız aynı anda uyandık :) nne dıkkatlıyım ama

Bilgisayarıma format atılıyor, Onur da kendi bilgisayarını bekliyor. Gideyim, duş alayım, kaşlarımı yolayım. Göbeğimi içime çekip Onur'un yanına gideyim =)) Şimdilik iyi geceler... Gelicem ama!

:) göbek görmemiş o ! lmaz:

Sorma Pervin, Doruk da sabah 6'da bir başlıyor, yarım saatte bir uyanıyor. Akşam 8-9 arası uyutuyorum, sabah 6'da uyanmak istiyor. 9'a kadar mıkırdanıp durdu, sabah uykusuna hasretim. Gece uykusuna da tabii.. Ennnn geç 3 saatte bir uyanıyor çünkü! Ama uyumaması, sabah erken uyanmasından daha zor, kolay gelsin...

aynn bende 8-9 uyutuyorum dun 8de sızdı 6 saat uyumus oldu normal uyumaması ama ben uyumak ıstıorum :) ay nolcak bunların halı ya mıkır mıkır o ses uykumun arasında cok gıcık gelıo ama kalkıp o yuzunu gorunce gecıo hepsı bıde sırıtıosa erıdım bıttım ama herguzel seyın bı sonu var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…