2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sessiz kalması 5 dakika.mız mız...her an her yerde sıkılıyor.başlıyor mızıldamaya.deli olcam ya.gecede 40 dakikaya bir kalkıyor.valla çok perişanım ben...gülüyor kızınca...uyumuyor ve maşallah gözler fıldır fıldır.sürekli konuş,şarkı söyle,oynayın diyor.bittik tükendik...

bende tazeme katılıyorum çok yorgun olduklarında uykuya dalmaları zor olurmuş çok şükür bizde gece uyku sorunumuz yok sanırım mama yediği için rahat uyuyor akşam 8 9 gibi bi yatırıyorum sabah 5 6 gibi uyanıyor fakat gündüz pek uykumuz yok ama ben yinede anne sütü içip 2 saat arayla uyanmasını tercih ederdimsenağlama
aynı benim kociş...kafamçokkarıştı

bana cok tanidik geldi:))

kokuyormusun, poffff, kak bi dus al bakem:sinifsinif:
ben kendimi kendi elimle ateşlere atıyorum işte böyle
ben cam rende bulamadim, hatta bebik magazisina bile sordum bana tuhaf bakti kadin((napim metalle rendeedim..

Çekilişte Nurdan kime çıkarsa cam rende alıp yollasın bari delikafadulden
aynısını yazacaktım ayşin.
neden yazamıyorsun dide? Uyanık mı Neva? Bi de insanlar neden teşekkür etti, ben neyi kaçırdım? Ben de iyi dileklerimi sunuyorum Neva'ya :)
purcucum ev çok sıcak daral geliyor bilgisayarın başında.Neva'yı babası sarılmak suretiylen uyuttu.ama ben tettikteyim bu kadar erken uyumaz bu sıpa mutlaka uyanır 12.30 ila 02:00 saatleri arasında seçip beğendiği bir anda uyur müzik eşliğinde.şebeğin önde gideni uyanık olduğunda kafa bırakmıyor bizde bağıra bağıra konuşuyor.
d hepsi ve daha fazlası
lmaz: çok kızıyorum çoook.bu kadar empati yoksunluğu şaşılır şey. Salifo çok ilgilidir buna rağmen yine de sorumluluğun çoğu bende.ama kayganam kıyamıyor oğluna.erken kalkıyormuş da falan da filan da.ben de aynı saatte kalkıp işe gfdiyorum bir de ev işi yapıyorum.ama damadına verip veriştirir çocukla ilgilenmiyor diye..

Kızım bana kandırık yapmıyorsa uyudu..
Yok canım, uyumasa bu kadar süre gözlerini kapalı tutmaz.. Dimi laelaelaelaelae

elif yirim o sebegi ben:))insallah uyanmaz bikac saatde sizde dinlenirsiniz..

çok yoruldukları zaman öyle olurmuş Ayşin! Gün içinde uykularını almazlarsa ya da çok fazla uyarana maruz kalırlarsa gece uykuları olduğu halde dalamazlarmış. Kolay gelsin.

Evet bugün sapıttı yavrum, birlikte vakit geçirmeye alışkın değiliz ya oyunun ve ilginin dozu kaçtı galiba, gündüz hiç uyumadı, hazır memeleri bulmuşken emdikçe emdi. Kustu, yine emdi,kustu,emdi derken uykuya dalamadı bir türlü.

Efferim yavrum Şeniz

SÜPERMİŞ...bu sinirde ancak bu güldürürdü.uyumuyor eşek sıpası uyumuyor.dlircem ya...

Ah canım, seni nasıl iyi anlıyorum bir bilsen..

Canım yaa, üzülme.. Benim kızımda hem mama hem anne sütü alıyor hemde 2 saatte bir uyanıyor.
Düzenli uykusu olduğu için şanslısın, bebekler için düzenli ve derin uyku çok önemli.

Gerçekten ilginç di mi?
Bir dahaki sefer ben baba olmak istiyorum !

o sefer haberim olsun ama..
ızım beni şaşırtmadı ve uyandı bakalım kaçta yuyacak uyku tulumunun içinde pek de şirin.bir de karanlkata ağzını yaya yay sırıtması yok mu? insanın uyutası değil şımartası geliyor aha şimdi de esniyor ses çıkara çıkara.ben başlayayım flüte..getirr bakiyim çocuğum yan flütümü benimmm

Nurdan......
Vallahi yaptı akannehir
hadi ya, uyu bakim deva ee eee eee eee...tuh uyur insallah hemencik..

bacim sizin decoder kaca???zor oluyu bole sifreli yayin..

burda berbat kar var, yarin ise gidebilirmiyim bilmiyorum..sabah bikalktik lapa lapa yagiyor, teo bile zevkle izledi pencereden..insallah gece yine yagar bende evde kalirim yarin kusumla..

hakikaten baby emrah biz gibi olsan napicak, tibet bana bisey dese uca uca dalar; sumo gibi otururum ustune..ztaen ben takikim su kilolara, bide o taksa depresyona girerim..
kaydirigubbakcemile3 benimkide bu durumla karşılaşacağını bildiği için hala suskun sositososito ama babam bugün kız sen ne çok kilo almışsın dedi halan gibi olacaksın galiba dedi yaaa mafoldumben pervin senin gibi olsam yatar kalkar şükrederim ama emzirme dönemi bitsin annemin haplarına başlayacağım :kedi:

:roflol: Bugün formundasın kaydirigubbakcemile5 eşinde çok düşünceli cennete gitmen için yardımcı oluyor akannehir

evet oğlunun canı can bizimki patlıcan :umursamaz: bu arada teşekkürler cnm pat diye kaçtım ben :kedi:

burda berbat kar var, yarin ise gidebilirmiyim bilmiyorum..sabah bikalktik lapa lapa yagiyor, teo bile zevkle izledi pencereden..insallah gece yine yagar bende evde kalirim yarin kusumla..

ben kaç seneden beri kar görmüyorum yağmıyor buralara :bbo:

Hadi tazenin ne işi olduğu belli :kedi:
Evrim ve Esra nerelerde ???? Yarın çekiliş yapılıyor mu acaba?? Banada bahane olur gezmeye giderim zemuszemus

doktor emmi bize "yoğurt yapabilirsiniz ama muhallebiyi mamayla yapın."dedi.

Bende buradayım annemlerdeyim anneme sattm bebişi biraz keyif yapıyorum kaydirigubbakcemile2
Nevin damadımın resimlerini niye eklemiyorsun bakiiim lmaz:

çoktandır makineden bilgisayara yükleme yapmadım,yarın yaparım dünür.sen de kızımın (bak gelinim demiyorum,ne kadar örnek bir kayganayım zemuszemus ) banyo sonrası mahrem fotoğraflarını herkese gösterme bakem kaydirigubbakcemile3

zemuszemus bizim babamız azıcık çatlak banyo sonrası fotoğraf ekleyemem ki! O sadece üst badisini çıkardım sakın onlarıda koyma dedi yok artık dedim bana kalsaaa sositososito ... kızın ileride başına bela olurmuş sanki yazın denize girince bikini üstü giyecek giydirmeyeceğim dedim bikinisinin altını çoktan aldık bile opuyorumnanaktan yazın sahilde poposunu sallaya sallaya gezecek ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…