2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hakikaten baby emrah biz gibi olsan napicak, tibet bana bisey dese uca uca dalar; sumo gibi otururum ustune..ztaen ben takikim su kilolara, bide o taksa depresyona girerim..

mıkrı mıkır da değil Doruk, çığlık atabildiğini keşfetti 2 gündür evde kulağımızı seviyoor! Tepki vermiyorum, davranışı sönsün diye ama, ne kadar işe yarayacak bilmiyorum.

hee vala gormemisim tazem ya bi goz burda bi goz sebek oglumda..

:) yerim o şebeği! entel ördeğim benim.

Onur maç özetlerini izlicekmiş, takılayım dedim accık daha!

neva'ya güzel dileklerini ileten herkese teşekküğrler kokuyorum ama yazamıyorum.yerın sevk alıcam evdeyim kaynan ve kayınbaba doktora gidecek de.Seçilim başın sağolsun EVRİMCİM geçmiş olsun.hayırlısı olsun
bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...
hepsi ayr şeyler söylüyorlar canım haklısın.en iyisi araştırıp kafamıza yatanı yapmak ben verme taraftarı değildim zaten.

topik çok kalabalık maşallah.

Ne kadar az değerse o kadar iyi, diye biliyorum. Hatta ıspanağı falan mümkün olduğunca elimle koparırım, kesmemeye çalışırım ben. Aman canım, içine nasıl sinerse öyle yap.

kokuyormusun, poffff, kak bi dus al bakem:sinifsinif:

ben cam rende bulamadim, hatta bebik magazisina bile sordum bana tuhaf bakti kadin((napim metalle rendeedim..

neden yazamıyorsun dide? Uyanık mı Neva? Bi de insanlar neden teşekkür etti, ben neyi kaçırdım? Ben de iyi dileklerimi sunuyorum Neva'ya :)

Bu bebekler uykular olduğu halde niye uyumamak için direnir niye niye niye niye niyeee?

a) Annelerini ve babalarını yorgunluktan perişan etmek suretiyle çıldırtmak için
b) Anne ve babaların daha ne kadar dayabileceklerini anlayabilmek için
c) Maymun oldukları için
d) Hepsi

Bu akşam üzeri Deva'nın doğumundan sonra gelişen kol kaslarıma bakarken, eşime 'neden Deva'nın bütün sorumluluğunu ben almak zorundayım, neden herşeyiyle ben ilgileniyorum,sen ilgilenmiyorsun? ' diye sordum.

'Eeee güzelim, cenneti ayaklarının altına almak öyle kolay değil, ver cennetin yarısını yardım edeyim sana' dedi. benneyaptımki şutarafagitti

çok yoruldukları zaman öyle olurmuş Ayşin! Gün içinde uykularını almazlarsa ya da çok fazla uyarana maruz kalırlarsa gece uykuları olduğu halde dalamazlarmış. Kolay gelsin.

Babası Deva'yı kucağıma verdi yeniden, 'annesiii bu seni istiyormuş' diyerek..10 dakikalık saltanatım bitmiştir,arzeder, iyi geceler dilerim..

d hepsi hocam..

SÜPERMİŞ...bu sinirde ancak bu güldürürdü.uyumuyor eşek sıpası uyumuyor.dlircem ya...

d)hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…