Derya yazmış gerçi ama, ben de aynı fikirdeyim. Amaç kaşığa alıştırmak, yoksa biberon zaten kullanıyoruz ıhlamur falan içireceğim zaman. Bir de katı meyve sıkacağı iyi - hoş da, meyveler metal ile temas ettiğinde vitaminlerinin çoğunu kaybedermiş, mümkün olduğunca temas ettirmemekte fayda varmış. Cam rende bu nedenle de daha çok öneriliyor diye biliyorum.
doğru sizin bebişler artık büyüdü kaşığa alışmaları lazım...evet bu cam rende olayını bende duydum araştırdım fakat çoğu kişi bana bu metal olayının vitaminleri öldürmediğini ona bakarsam bıçakla kesip yediğimiz meyvelerin vitaminleri boşamı gid,yor diye bide sitem ettiler tabi ne kadar doğrudur bilemem
/QUOTE]
sen gel bizim göbeği gör birde allah bilir seninki benimkinin yanında fındık kadar kalırbuarada emrah bugun bıngıl bıngıl gobegıme takılıodu ıstersen bos kalmasın bıtane daha koyalım oraya bebıs dedım bana bı bakısı varkı koparsınız kafama huniyi gecirtmek ıstıosun galıba dedı koptum gulme krızı geldı kac dk guldum Allah bılıo :)
aynn bende 8-9 uyutuyorum dun 8de sızdı 6 saat uyumus oldu normal uyumaması ama ben uyumak ıstıorum :) ay nolcak bunların halı ya mıkır mıkır o ses uykumun arasında cok gıcık gelıo ama kalkıp o yuzunu gorunce gecıo hepsı bıde sırıtıosa erıdım bıttım ama herguzel seyın bı sonu var :)
hee vala gormemisim tazem ya bi goz burda bi goz sebek oglumda..
hepsi ayr şeyler söylüyorlar canım haklısın.en iyisi araştırıp kafamıza yatanı yapmak ben verme taraftarı değildim zaten.bebe bisküvisi verme demiş elifin doktoru.kafayı yiyeceğim benim doktorda mama almıyorsa gece meyve suyunun içine iki tane kır ver dedi.bende organik bisküvi almıştım...allahım ya...
doğru sizin bebişler artık büyüdü kaşığa alışmaları lazım...evet bu cam rende olayını bende duydum araştırdım fakat çoğu kişi bana bu metal olayının vitaminleri öldürmediğini ona bakarsam bıçakla kesip yediğimiz meyvelerin vitaminleri boşamı gid,yor diye bide sitem ettiler tabi ne kadar doğrudur bilemem
neva'ya güzel dileklerini ileten herkese teşekküğrler kokuyorum ama yazamıyorum.yerın sevk alıcam evdeyim kaynan ve kayınbaba doktora gidecek de.Seçilim başın sağolsun EVRİMCİM geçmiş olsun.hayırlısı olsun
.
Çekilişte Nurdan kime çıkarsa cam rende alıp yollasın bari delikafadulden
Çekilişte Nurdan kime çıkarsa cam rende alıp yollasın bari delikafadulden
Bu bebekler uykular olduğu halde niye uyumamak için direnir niye niye niye niye niyeee?
a) Annelerini ve babalarını yorgunluktan perişan etmek suretiyle çıldırtmak için
b) Anne ve babaların daha ne kadar dayabileceklerini anlayabilmek için
c) Maymun oldukları için
d) Hepsi
Bu bebekler uykular olduğu halde niye uyumamak için direnir niye niye niye niye niyeee?
a) Annelerini ve babalarını yorgunluktan perişan etmek suretiyle çıldırtmak için
c) Maymun oldukları için
d) Hepsi
Bu akşam üzeri Deva'nın doğumundan sonra gelişen kol kaslarıma bakarken, eşime 'neden Deva'nın bütün sorumluluğunu ben almak zorundayım, neden herşeyiyle ben ilgileniyorum,sen ilgilenmiyorsun? ' diye sordum.
'Eeee güzelim, cenneti ayaklarının altına almak öyle kolay değil, ver cennetin yarısını yardım edeyim sana' dedi. benneyaptımki şutarafagitti
c) Maymun oldukları için
d) Hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?