2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız babaları hep böyle,alışmaya başla bence.biz de yazı iple çekiyoruz delikafadulden

Hadi tazenin ne işi olduğu belli :kedi:
Evrim ve Esra nerelerde ???? Yarın çekiliş yapılıyor mu acaba?? Banada bahane olur gezmeye giderim zemuszemus

yok valla, sırnaştım Onur'a "Burcu, zindandayım" dedi. Online oyun oynuyo da... kaydirigubbakcemile3

kız babaları hep böyle,alışmaya başla bence.biz de yazı iple çekiyoruz delikafadulden

Yaaa, yazı ben de iple çekiyorum. Doruk'la denize girmek için sabırsızlanıyorum...

yok valla, sırnaştım Onur'a "Burcu, zindandayım" dedi. Online oyun oynuyo da... kaydirigubbakcemile3

Yaaa, yazı ben de iple çekiyorum. Doruk'la denize girmek için sabırsızlanıyorum...

ben sırnaşmıyorum bile buzdolabı, çamaşır makinesi, süpürge, bilgisayarhepsi bir anda bozuluncaadam iflasın eşiğinde morali bozuk :gitme: bende yaza kadar manken gibi olmam lazım duyda inanma :gitme:

yaaa şimdi birşey sorsam bizim şu çatlaklar var ya suda çıkmayan fondoten falan vardı değil mi onlardan sürüp kapatsak olmaz mı ?? yazın denize nasıl gireriz yoksa akannehir

ben sırnaşmıyorum bile buzdolabı, çamaşır makinesi, süpürge, bilgisayarhepsi bir anda bozuluncaadam iflasın eşiğinde morali bozuk :gitme: bende yaza kadar manken gibi olmam lazım duyda inanma :gitme:

niye inanmayalım,ben yürekten inanıyorum yaza kadar hepimiz hamilelik kilolarımızı,hatta başka fazlalığımız varsa onları da vereceğiz delikafadulden
eşine de destek ol bu dönemde lmaz: zaten bu devirde esnaf olmak kolay değil

offffffffffff,dışarda nasıl bir fırtına ve yağmur var akannehir Allah dışarıda olanlara yardım etsin,mesela benim eşim :çok üzgünüm:

selamlarr

uç gun girmedim acayip geçmis birikmis okuyamadım hızlıca geçtimm

secil basın sagolsun ;( face de okudum babanneni kaybetmissin topragı bol olsun

ebru sanada çok geçmis olsun ya nedir bumakat problemi neden yara olurmus makat içinde ? çocuk dr u kim egidiyorsunuz siz bu yakaya geçince ;?

bu arada pervin kayra ya yanıtını gordum kayran ın yazısını goremedim emeklemeye baslamıs bebegin falan demissin nasıl yaniiiii bu kadar erken nası oluryanlısmı anladımkı ben ,??

minikcim
cekilisie katılmayı istiyorum ama kararsızım yani hava korkunç sokaga çıkıp bir hediye bulup kargoya verme isi kolay olmayabilir benim için nezaman olacak bu islem kac gun zamanımız olacak ;? ha diyince malum çıkamıyoruz

4,5 ayımız geride kaldı ben yakında ise baslayacagım son iki haftam evde ve ece gunden gune daha kolay hale gelmeye basladı çok keyifli daha az yorucu olmaya basladı, nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum bir ay evel olsa kaçarcasına ise giderdim sıkıntıdan ama simdi hersey rayına oturdu gibi
hele son birhaftadır ayakta sallanarak uyudugundan beri anem ceserat aldı uyutrum ben sen çık dısarı dolas falan diyor arada iki saat kaçıyorum nasıl iyi geliyor, cumartesi sabah arkadaslarımla kahvaltıya gittim 3,5 saat acıkınca elma suyunu verdilero arada ben dondum zaten çok iyi geldi tekrar ozgur hayatıma donuyorum allaha sukur, gece uykularıda gayet iyi gidiyor uyanıp emzirmek dert degil uyanık kalması en buyuk zorluk benim için uyanık kalmıyor haftada bir kere falansapıtıyor uyanıp acıyor gozlerini bir saat falan uyumuyor onun harici ece ile hayat artık çok keyifli

gunaydınnn

dunde eciş saat 3.5ta cingoz oldu besıgı salla salla kolum koptu enson aldım yatagından emzırdım ec deıl bılıorum sırf emmek ıcın emdı sonrada ksutu hepsını bende sardım sarmaladım klundak ettım azcık dolandırdım hoydum yataga kıcına vurarak nınnı soyledım ıse yaradı cok sasırdım benım uydurmasyon bestemı dınleyerek uyudu cok mutlu oldum :)

günaydınlar.....

yeni bir haftaya daha başlardık inşallah güzel bi hafta olur....

geçmişi tam olarak okuyamadım valla epey birikmiş herkes iyidir umarım...

çekilişten bahsedilmiş.... bugün babybim çekecek öylemi.... saat kaçta çekilecek, nasıl olacak, çekilişin detayları neler acaba atladığım birşey varmiki çekiliş hakkında.... ay çok heyecanlandım....

yaqhu nası uyutuyosunuz 8-9 arası hemde gece uykusunaaaa:1ninca: banada söleyın,şevval o saatlerde sekerleme yapıyor sadece asla gecmıyo gece uykusuna,2 ge4cedırde tekraradan 1de uyumayua basladıakannehir
bılmıyorummm bıde uyutmaya calısırken gulumsuyo şebeklık yapmıyomu dayanamayıp öpüp kokluyorummm:mymeka:
sevvaşde çığırıyo bagıra bagıra konusuyo şebeklık yapıyo kocaman kocaman sırıtıyo dayanamayıp sevıyorum pekı sonucccc ; gece 1de uyuyan kızım gözaltları moraramıs bırben:1ninca:
burda berbat kar var, yarin ise gidebilirmiyim bilmiyorum..sabah bikalktik lapa lapa yagiyor, teo bile zevkle izledi pencereden..insallah gece yine yagar bende evde kalirim yarin kusumla..
inşlallah kar doldurmustur g-heryerı,cok severım karıı,hersene yürürüz kar yagarken,seneyede kızımla cıkarız inşalah
doktor emmi bize "yoğurt yapabilirsiniz ama muhallebiyi mamayla yapın."dedi.
hmm bunu ögrendıgım ıyı oldu,ee ozaman hazır pirinç unlu mamalrı kullanmak daha mantıklı
yokYaaa, yazı ben de iple çekiyorum. Doruk'la denize girmek için sabırsızlanıyorum...
bendeeedelikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet hemen zamanımız olamaz die bende bıan önce cekkılıs olsun herkez alabılecegını anca alır dıyorum.nebılım cekılısten sonrakı 10 gun içinde mesela yollanmaya calısırız bu makül bi zaman bence.tabı ne dersınız bılmem
kuzum 8 de uyursa cocuk tabı cıngöz olur ama valla tekrardab tebrık edıyorum yanı 8-9da gece uykusuna yatırabılmek büyük meziyet bende alkisalkisalkis
son lısteyı yollayın cok heycanlıyım cekısılıs yapcam dıye :)
bende cok heycanlıyım dur yolım listeyı sen hallet, bu arada ben cekılıs topiği acıyımda merak eden oraya gırip bakar burda sayfa sayfa cekılısle ılgılı bılgı aramasın zemuszemus

Babası Deva'yı kucağıma verdi yeniden, 'annesiii bu seni istiyormuş' diyerek..10 dakikalık saltanatım bitmiştir,arzeder, iyi geceler dilerim..

Bizde de aynı senaryo sürekli tekrarlanıyor. 10 dk. bile dolmadan "annesi bu meme istiyor"... topu anneye atmanın en kısa yolu.

Bizdeki diyalog da şöyle: "seni takdir ediyorum. annelik başka birşey. hiçbir baba annenin yerini tutamaz." klava: azıcık sen bak, ben de seni takdir edeyim

Oooffff, ben bir halt ettim ki, şimdi işin içinden çıkamıyorum kızlar. Bir gece öyle yorgun ve bitkindim ki Didar gece 1 de uyandı onu yatağa alıp emzirdim. Emzirirken ikimiz de uyuduk. Aramızda sabahladı. Şimdi her gece uyanıyor, aramızda yatmak istiyor. Bu gece saat 2 den sabah 5'e kadar yanımdaydı. Benim bir memem açık, hanım cok cok emiyor, arada uyuyor, uyanıyor gene emiyor, yalancı meme gibi. Ben bir türlü uykudan ayılıp çocuğu yatağına koyamıyorum. 3-4 gündür bu senaryo tekrarlanıyor ve alışkanlık haline geldi bile. Acilen tedbir almam lazım.

Bir de sıpada gece uykuya dalma sorunu başladı. Mum tutturuyor bana. Yatağa koyar koymaz avazı çıktığı kadar bağırmaya başlıyor. bir yeri acıdı ya da sancı tuttu sanıyorum. Kucağıma alıyorum, hanımın sesi kesiliyor. Ne güzel uyku sorunumuz yoktu yaaa. 9 da bir yatıyordu sabah 6 ya kadar uyuyordu. Büyüdüğü için acıkıp uyanıyor sanıyordum ama değil galiba. Aramıza gelmek istiyor. mafoldumben

çekilişe katılanlar
1.tugba
2.gülistan
3.taze burcu
4.özlem
5.evrim
6.kayra
7.derya
8.canan
9.elif
10.meltem
11.sibel
12.defnedamla
13.ayşin
14.esra
15.kaçak nevin
16.nurdan
17.belmaa
18.seçil
19.mavişş
20.esrako

başlasaydın şarkıya: kara zından kara zından yaktın yandırdın beni ahhh
kara zından kara zından eşimden ayırdın beniiii diyereklaelaelaelaelae
maşallah Allah bozmasın.keşke çalışmasak.Ama ilerde iyiki çalışmışım diyeceğim kendi adıma.kızım benimle gurur duyacak inanıyorum.
inşallah böyle devam eder
son lısteyı yollayın cok heycanlıyım cekısılıs yapcam dıye :)
yap bakalım güzel ellerinle
ne çabuk alışkanlık ediniyorlar.oysa iyi bir şeye alıştırmak ne kadar zor.Hiç boş bırakmaya gelmiyor sıpaları

bugün evdeyim ve çoooook mutluyum.umarım nurdan da evdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…