2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanınn belmacım sen nettinnn akannehir acılen bı çözüm bulmalısın.zaten bebek içinde tehlıkelı yanınızda yatması bence.Allah korusun yorganı falan cekıverırsınız cocugun kafasına.sen uyandıkca emzır yerıne yatır yada tok oldugundan emınsen uyanınca ayagında falan salla uyutmaya calıs yanı ama aranızda yatırma bence yol yakınken dönüverr

kuzular çekiliş topiğini açtım,hediyelerın nezaman alınıp yollanmasıyla ilgili fikri olan varsa orayab yazıverır artıkın.ben cekılıs olduktan sonrakı 10 gun içinde alınıp yollansın diyorum siz ne dersiniz.10gun kısamı olur 2 haftamı etsek onu ne yapsak

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, Aidaa, defnedamla+, dide+, Ebruska, eftelya66+, gypsyesra+, keops35, maviş83, mercimekim, nazar_363, pinky_42+
topikk kayniiyiiiiiiiiiiiiiiiii

SEÇİL,başın sağolsun.

offffffffffff,dışarda nasıl bir fırtına ve yağmur var akannehir Allah dışarıda olanlara yardım etsin,mesela benim eşim :çok üzgünüm:

Özde uyuyor Deniz uyuyor...Esrako geçmişi okuyor... Nevine nolduğu meçhul... Karnım aç ben en iyisi yemek yememek için uyuyayım ...

sorunuzun cevabı yukarıdaki mesajda gizli,yağmur ve fırtınadan ötürü internet bağlantısı koptu.

kızlar zaten mandalina suyunu birkere verdim ama sonra havuç suyu verdim dier konuya gelirsek sütüm gayet ii emioda ama ek gıda olarak yemek vermiyorum ki serçe parmağımın boyunda muz veriorum birde akşamlare havuş suyu hergün deil ama iki güne bir mama muhallebisi kabızlığını minnişim sordum drye sizinde aklınızda bulunsun hatta aynısını teyzem tvdede izlemiş eğer muz veriosak bebeğe asla kesmicekmişiz yoksa kabızlığı artarmış bana dr kesintisiz belirli bir saate ver dedi

seçilim başın sağolsun canım rabbim gani gani rahmet eylesin

evroşum acil şifalar babaannene tatlım yaa bu topikte nasıl bir sinerji vardır hep aynı dönemlere denk geliyor hastalıklar sevinçler üzüntüler vs..beratımada geçmiş olsun çekilişe tabiki katıl tatlım yaa geç yollasan ne olur amaç hatıra saklamak

nevama maşallah kocaman dede ile babaanneye geçmiş olsun sağlam gelen adamları hastanı ettin len elif kaydirigubbakcemile3

ebrucum ne oldu defneye öyle çok üzüldüm okurken canım yaa nasıl yara bu minnacık bebişlerde içim parçalanıyor böyle şeyler okuyunca mafoldumben

geçmişi bitiremedim ne çok yazmışsınız haftasonu sabahtan bu yana oku oku bitmedi,
cumartesi kayınvalidemi gönderdik......
gerilmişim. hala gevşemeye çalışıyorum yok öyle bir anda olcak gibi değil. zamana ihtiyacım var:1no2:

canancım neden hep hazır aldın??? püreleri sütlacı yapabilirsin tatlım yaa....

emzıgı bırakan cocuga emzık alıstırdım sımdı cıkarmıo uykusunda cekmeye calıstım sımsıkı emıo tırstım uyanır dıe geldım hala atmamıs ya uff

emziğe annem sayesinde alışan ve çok seven ve bunun kıymetini bilmeyen ben 2 gündür almıyor sıpa alıyorda damaklarını kaşıyo ama emmiyo. napcaz bilmiyorum emzikle uyutuyoduk herşeye baştan başlıcaz. üzülme pervin uyuyunca atıyor zaten.

anne sütünden kabız olanlara yaramıyor denenmiştir. 5. günde fitil yaptık dün. ancak yaptı kakasını. gerginliğimden etkilenmiş olabilir.

seçilcim başın sağolsun atlamışım kusura bakma....
ebrucum sizede geçmiş olsun biranönce iyileşir inşallah....kıyamam ya.....
didem ne güzel evdesin bugünün tadını çıkart darısı bizim başımıza ama sabahın köründe yollardayız... bende 1 ocağı bekliyorum evde kalmak için ne yapalım bize resmi tatillerin haricinde tatil yok((

çok saolun arkadaşlar..babanemin yeri bende çok ayrıydı...annem çalıştığı için babanem bakmıştı bize.emeği çoktur üzerimde..çok güzel anılarımız olmuştur kendisiyle..içim çok buruk bu yüzden..allah ikinci bi şansı verirmi bilmiyorum ama sütüm kesilmesin diye başka başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum..helalleşmek istemiştim o gün hastanede yoğun bakıma girmeme izin vermediler, içimde kaldı..bayramda rüzgar'ı kucağına koyup fotoğrafımızı çektirmiştim..iyiki yapmışım diyorum..neyse herşey bizler için acı da sevinç te..doğum da ölüm de..yaşamın gerçekleri..nur içinde yatsın.

Evroş, Baby, Esrako, Gypsy'm.. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Esrako, biz hala Avrupa yakasındaki doktorumuza devam ediyoruz. Zaten ilk defa bu sefer acilen gittik doktora, bu zamana kadar sadece aylık kontroller için gitmiştik. Henüz doktor değiştirmedik yani.. Önümüzdeki cts de aylık kontrolü için gideceğiz. inşallah o vakte kadar olumlu gelişmeler olur..

Gypsy'm valla insanın içi eriyor. Kendimde böyle bir yara olsa ben bile dayanamam. Doğum yaptıktan sonraki basur durumum aklıma geliyor da içim kalkıyor resmen.. İnşallah çocuğumu çok yıpratmadan geçer..

ohoooo, hacı sen naptın yaaa ? Eee, ne yiyecek bu sıpalar? :sinifsinif:
Yafrummm, bilim öyle diyor.. Zamanı gelince ben de yedireceğim elbet.. Bırak bebe bisküvisini, büyüdüğünde kendi gidip alacak istediği bisküviyi yiyecek. Yani bu kadar fanus ortamı yaratamayız çocuklarımız için. kılı kırk yararcasına pimpiriklenmemek lazım. Önemli olan beslenmesinde bu tip gıdaların oranına bakmak. Ağırlıklı olarak bisküvi vs. ile beslenmeyeceğinden rahat olmak lazım..

Haketmiş :)

maşallah Ece'ye.. Aman nazar değmesin çocuğa, herşeyin rayına oturması çok güzel.

Ya bişiii sorcam? Kundakladığında cıyak cıyak ağlamıyor mu Eciş? Benim kızım hayatta izin vermiyor kundaklanmaya.. Uyuturken ben de ellerini tutup zaptetmeye çalışıyorum. Bir kaç kere kundağı denedim de, kızardı bozardı, kollarını kurtarasıncaya kadar pes etmedi. sonunda kundak yapmaktan ben pes ettim :)

bu cümle bana çok çok tanıdık geldi neden acep?

Babası Deva'yı kucağıma verdi yeniden, 'annesiii bu seni istiyormuş' diyerek..10 dakikalık saltanatım bitmiştir,arzeder, iyi geceler dilerim..
hatta ben mutfakda yemek hazırlarken eşim kuagında AFİK le geliyor. bakalım anne ne yapıyomuş.sen anneyimi özledin bak geldik oglum.. diyor ve ben elimde ne varsa bırakıp buyur aşkımsen hazırla oglum beni özlemiş diyip kucagından almaya yelteniyorumki yok yok ben bakarım deyip odaya gidiyor tıpış tıpış:)

bacim sizin decoder kaca???zor oluyu bole sifreli yayin..
buyrunnnnnnnnn süppersin Nurdan bacım helaaaaaaaaaaaal sanaalkisalkisalkis arkandayım vereliniortakbu elifgadın herkeşlerle dalga geçiyor.
ohh canıma değsin..kaydirigubbakcemile

çok sevindim senin adına herşey dahada keyifli olacak.insanın bi kaç saat kendine vakit ayırması harika bişey.

okuduğum kadarıyla eşler hep aynı boşuna denmemişmiş cennet anaların ayağının altında hep aynı cümleye saklanıyorlar bak ...
d. şıkkı diyorum bende ..bu gece yusuf beye mama yedirirken acaba kimler uyanık bebkler kucağında diye düşündüm emziren pışpışlayan yat artıkta uyuyalım diye düşünen ama biryandanda kucağında sıkısıkı tutan kimler dedim..yüzümde küçük bir tebessüm belirdi hepiniz aklıma geliverdiniz saat 3.40 filan di...
eşime bazen bende diyorum ilkini ben doğurdum ikinciyide sen doğuraydın ne vardı diye hem kilo problemi yoktu hatta alamsı gerekiyordu ordanda kurtarırdık...yada bazen baba ben olsaydım diyorum...çokmuş şey istiyorum..

Teşekkür ederim Sibel, inşallah iyileşir bir an önce..

kızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo

Hangi Epruuu'dan bahsediyon sen bakiim? Ben varım olma mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…