2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar başın sağolsun ..Allah sabır versin canım...

.tugba---belma
2.gülistan-defne damla
3.taze burcu- esra
4.özlem-secıl
5.evrim-tuba
6.kayra-meltem
7.derya-gulıstan
8.canan-elıf
9.elif-aysın
10.meltem-kayra
11.sibel - esrako
12.defnedamla-kacak nevın
13.ayşin -ozlem
14.esra-nurdan
15.kaçak nevin-MAVıŞ
16.nurdan-sıbel
17.belmaa-canan
18.seçil-derya
19.mavişş-taze burcu
20.esrako- evrım

Son düzenleme:
Hayırlı ugurlu olsun cekılısımız meltemle kayra cok ılgınc bırbırlerıne cıktılar bende oyle bıraktım. Cok aÇım gelcem mucxxxx

ebru cancazım geçmiş olsun.kusura bakma eskisi gibi aktif değilim.
neva bana sarışıp uyudu.kolumu çekmeye çalışırken daha bir sokuluyor bana.

merhaba yeni anneler Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün.

bende kısmetse Şubat 2010 annesi olacağım.çalışan annelere bi sorum olacaktı çok araştırdım ama halen tereddütlerim var en iyi bilgisi sanırım sizden alırım.

haftaya Salı 32+0 haftalık olacağım ve iznimi uzattırmayıp izne ayrılacağım.Pazartesi dr randevum var.SSK a ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum 32. haftada doğum izni başlıyacak raporunu özelden alabilirmiyim gidip sigorta hastanesinden mi almak zorundayım.buradaki muhasebeci devlet hastanesinden alıp ssk göztepeye gidip iznini başlatman gerekiyor yoksa sonradan 4 aylık izinde bulunduğun sürenin doğum parasını alamazsın diyor. bana bilgi verebilirmisiniz.

hayırlı uğurlu olsun listemiz.... inanın çok heyecanlandım.... çünkü daha önce buluşan arkadaşlarımız vs. olmuştu birer etkinlik olmuştu...farlı şehirlerde olduğumuz için katılamamıştı..... şimdi böyle bir hediye çekilişide aşağı yukarı hepimizi katıldığı bi etkinlik oldu.......ellerinize sağlık.... babycim çekilişi yaptığın için, minikim böyle bir organizasyonu sağladığın için tekrar teşekkür ediyoruz.....

evet maviş kalmış. ama seçile hem özlem hem nevinmi alcak. kaydirigubbakcemile3

anne sütünden kabız olanlara yaramıyor denenmiştir. 5. günde fitil yaptık dün. ancak yaptı kakasını. gerginliğimden etkilenmiş olabilir.
hmm gecmıs olsun canım.evet stresimizden etkılenıyor bebişler.neyse yolcu etmıssın şimdi relax olma zamanı
Teşekkür ederim Sibel, inşallah iyileşir bir an önce..

Hangi Epruuu'dan bahsediyon sen bakiim? Ben varım olma mı? :)
bı daneee epruu nikinde bırı vardı onu sordum.sen zaten varsıbn şekerrrr,sensiz olurmu yerimseniben

Hayırlı ugurlu olsun cekılısımız meltemle kayra cok ılgınc bırbırlerıne cıktılar bende oyle bıraktım. Cok aÇım gelcem mucxxxx

liste süper olmus ellerıne saglık pervincimmm kaydirigubbakcemile2

canım ben ssk anlaşmalı bi özel hastaneye gidiyordum... raporumu ordan aldım hiçbir sorun yaşamadım..... hoş ben çalışabilir raporu almıştım 1 ay erken doğum yaptığım için raporun hiçbir hükmü kalmamıştı.... ama hatırladığım kadarıpla birçok arkadaşımda özel hastaneden aldı bir sorun yaşamadılar....

listeyi anlayan banada anlatsın ..
7.derya -gülistan
18.seçil- derya başka
derya varmıydı kızlar kusura bakmayın 7. benim biliyorum ama bu 18 kafamı karıştırdı...kafamçokkarıştı:uhm:

belmaaa didara benn alıyorumm hihoyyyt evet ne alacagımı bılmıyorum ama şölee bı boy kılo alalım kaydirigubbakcemile3 malüm cici alırsam küçük bişe olmasın

listeyi anlayan banada anlatsın ..
7.derya -gülistan
18.seçil- derya başka
derya varmıydı kızlar kusura bakmayın 7. benim biliyorum ama bu 18 kafamı karıştırdı...kafamçokkarıştı:uhm:
çok basit sen bana alcaksın seçil de sana alacak...zemuszemus

ohh keyfını cıkar evde olmanın.sen nıe evdesın kar falanmı yagdı
sevk aldım canım.kaygana doktora gidecek
kızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo

kızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo

cevap veriyorum kendileri buradalar tüm tatlılıklarıyla. Rusya'dan katılıyorlar topiğimize.3 kere mi yazsaydım acaba?akannehir
hastaydı ama doktordan ıkıp selülit kremi ve güneş gözlüğü almasına mani olmadı bu durum.kaydirigubbakcemile3 bir de benim talihsizliğim kadın ne gelse yanıma hasta olur.ilk geldiğinde mutfakta başı dönüp düşmüş kafatası çatladısonra kafasına merdiven düştü şimdi de başı ağırıyor,kusuyor falan.çok hassas ne yapsın
gerginlik için zamana ihtiyacın olacak.mesala benimki pek bir şey yapmaz ama böyle ince ince laf sokmaları olur gerer adamı.ne yapacaksın eyvallah diyorsun.hep yavrularımız hatırına.geçmiş olsun güzel denizine
evet 1 Ocak'da tatil ne güzel.
allah rahmet eylesin tekrar.
dua et bana çıkmadın çekilişte.
çok ilginç olmuş.kendi adıma mutluyum içimden geçenlerden biriydi Ayşin.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tazem burcum gypsy e alcakmış ayy çok merak ettim ben bu hediyeyi. sakın facede fotosu olan kurbagadan almasın.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…