çok saolun arkadaşlar..babanemin yeri bende çok ayrıydı...annem çalıştığı için babanem bakmıştı bize.emeği çoktur üzerimde..çok güzel anılarımız olmuştur kendisiyle..içim çok buruk bu yüzden..allah ikinci bi şansı verirmi bilmiyorum ama sütüm kesilmesin diye başka başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum..helalleşmek istemiştim o gün hastanede yoğun bakıma girmeme izin vermediler, içimde kaldı..bayramda rüzgar'ı kucağına koyup fotoğrafımızı çektirmiştim..iyiki yapmışım diyorum..neyse herşey bizler için acı da sevinç te..doğum da ölüm de..yaşamın gerçekleri..nur içinde yatsın.
2.gülistan-defne damla
hmm gecmıs olsun canım.evet stresimizden etkılenıyor bebişler.neyse yolcu etmıssın şimdi relax olma zamanıanne sütünden kabız olanlara yaramıyor denenmiştir. 5. günde fitil yaptık dün. ancak yaptı kakasını. gerginliğimden etkilenmiş olabilir.
bı daneee epruu nikinde bırı vardı onu sordum.sen zaten varsıbn şekerrrr,sensiz olurmu yerimsenibenTeşekkür ederim Sibel, inşallah iyileşir bir an önce..
Hangi Epruuu'dan bahsediyon sen bakiim? Ben varım olma mı? :)
.tugba---belma
2.gülistan-defne damla
3.taze burcu- esra
4.özlem-secıl
5.evrim-tuba
6.kayra-meltem
7.derya-gulıstan
8.canan-elıf
9.elif-aysın
10.meltem-kayra
11.sibel - esrako
12.defnedamla-kacak nevın
13.ayşin -ozlem
14.esra-nurdan
15.kaçak nevin-secıl
16.nurdan-sıbel
17.belmaa-canan
18.seçil-derya
19.mavişş-taze burcu
20.esrako- evrım
Hayırlı ugurlu olsun cekılısımız meltemle kayra cok ılgınc bırbırlerıne cıktılar bende oyle bıraktım. Cok aÇım gelcem mucxxxx
merhaba yeni anneler Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün.
bende kısmetse Şubat 2010 annesi olacağım.çalışan annelere bi sorum olacaktı çok araştırdım ama halen tereddütlerim var en iyi bilgisi sanırım sizden alırım.
haftaya Salı 32+0 haftalık olacağım ve iznimi uzattırmayıp izne ayrılacağım.Pazartesi dr randevum var.SSK a ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum 32. haftada doğum izni başlıyacak raporunu özelden alabilirmiyim gidip sigorta hastanesinden mi almak zorundayım.buradaki muhasebeci devlet hastanesinden alıp ssk göztepeye gidip iznini başlatman gerekiyor yoksa sonradan 4 aylık izinde bulunduğun sürenin doğum parasını alamazsın diyor. bana bilgi verebilirmisiniz.
bana kim alcak
.tugba---belma
2.gülistan-defne damla
3.taze burcu- esra
4.özlem-secıl
5.evrim-tuba
6.kayra-meltem
7.derya-gulıstan
8.canan-elıf
9.elif-aysın
10.meltem-kayra
11.sibel - esrako
13.ayşin -ozlem
14.esra-nurdan
15.kaçak nevin-secıl
16.nurdan-sıbel
17.belmaa-canan
18.seçil-derya
19.mavişş-taze burcu
20.esrako- evrım
listeyi anlayan banada anlatsın ..
7.derya -gülistan
18.seçil- derya başka
derya varmıydı kızlar kusura bakmayın 7. benim biliyorum ama bu 18 kafamı karıştırdı...kafamçokkarıştı:uhm:
çok basit sen bana alcaksın seçil de sana alacak...zemuszemuslisteyi anlayan banada anlatsın ..
7.derya -gülistan
18.seçil- derya başka
derya varmıydı kızlar kusura bakmayın 7. benim biliyorum ama bu 18 kafamı karıştırdı...kafamçokkarıştı:uhm:
sevk aldım canım.kaygana doktora gidecekohh keyfını cıkar evde olmanın.sen nıe evdesın kar falanmı yagdı
kızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo
kızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo
cevap veriyorum kendileri buradalar tüm tatlılıklarıyla. Rusya'dan katılıyorlar topiğimize.3 kere mi yazsaydım acaba?akannehirkızlar bı epruuu vardı haberı olan varmı.heralde calısmaya basladıgı için ugrayamıyo
hastaydı ama doktordan ıkıp selülit kremi ve güneş gözlüğü almasına mani olmadı bu durum.kaydirigubbakcemile3 bir de benim talihsizliğim kadın ne gelse yanıma hasta olur.ilk geldiğinde mutfakta başı dönüp düşmüş kafatası çatladısonra kafasına merdiven düştü şimdi de başı ağırıyor,kusuyor falan.çok hassas ne yapsınseçilim başın sağolsun canım rabbim gani gani rahmet eylesin
evroşum acil şifalar babaannene tatlım yaa bu topikte nasıl bir sinerji vardır hep aynı dönemlere denk geliyor hastalıklar sevinçler üzüntüler vs..beratımada geçmiş olsun çekilişe tabiki katıl tatlım yaa geç yollasan ne olur amaç hatıra saklamak
nevama maşallah kocaman dede ile babaanneye geçmiş olsun sağlam gelen adamları hastanı ettin len elif kaydirigubbakcemile3
ebrucum ne oldu defneye öyle çok üzüldüm okurken canım yaa nasıl yara bu minnacık bebişlerde içim parçalanıyor böyle şeyler okuyunca mafoldumben
gerginlik için zamana ihtiyacın olacak.mesala benimki pek bir şey yapmaz ama böyle ince ince laf sokmaları olur gerer adamı.ne yapacaksın eyvallah diyorsun.hep yavrularımız hatırına.geçmiş olsun güzel denizinegeçmişi bitiremedim ne çok yazmışsınız haftasonu sabahtan bu yana oku oku bitmedi,
cumartesi kayınvalidemi gönderdik......
gerilmişim. hala gevşemeye çalışıyorum yok öyle bir anda olcak gibi değil. zamana ihtiyacım var:1no2:
canancım neden hep hazır aldın??? püreleri sütlacı yapabilirsin tatlım yaa....
emziğe annem sayesinde alışan ve çok seven ve bunun kıymetini bilmeyen ben 2 gündür almıyor sıpa alıyorda damaklarını kaşıyo ama emmiyo. napcaz bilmiyorum emzikle uyutuyoduk herşeye baştan başlıcaz. üzülme pervin uyuyunca atıyor zaten.
anne sütünden kabız olanlara yaramıyor denenmiştir. 5. günde fitil yaptık dün. ancak yaptı kakasını. gerginliğimden etkilenmiş olabilir.
evet 1 Ocak'da tatil ne güzel.seçilcim başın sağolsun atlamışım kusura bakma....
ebrucum sizede geçmiş olsun biranönce iyileşir inşallah....kıyamam ya.....
didem ne güzel evdesin bugünün tadını çıkart darısı bizim başımıza ama sabahın köründe yollardayız... bende 1 ocağı bekliyorum evde kalmak için ne yapalım bize resmi tatillerin haricinde tatil yok((
allah rahmet eylesin tekrar.çok saolun arkadaşlar..babanemin yeri bende çok ayrıydı...annem çalıştığı için babanem bakmıştı bize.emeği çoktur üzerimde..çok güzel anılarımız olmuştur kendisiyle..içim çok buruk bu yüzden..allah ikinci bi şansı verirmi bilmiyorum ama sütüm kesilmesin diye başka başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum..helalleşmek istemiştim o gün hastanede yoğun bakıma girmeme izin vermediler, içimde kaldı..bayramda rüzgar'ı kucağına koyup fotoğrafımızı çektirmiştim..iyiki yapmışım diyorum..neyse herşey bizler için acı da sevinç te..doğum da ölüm de..yaşamın gerçekleri..nur içinde yatsın.
dua et bana çıkmadın çekilişte.bu cümle bana çok çok tanıdık geldi neden acep?
buyrunnnnnnnnn süppersin Nurdan bacım helaaaaaaaaaaaal sanaalkisalkisalkis arkandayım vereliniortakbu elifgadın herkeşlerle dalga geçiyor.
ohh canıma değsin..kaydirigubbakcemile
çok sevindim senin adına herşey dahada keyifli olacak.insanın bi kaç saat kendine vakit ayırması harika bişey.
çok ilginç olmuş.kendi adıma mutluyum içimden geçenlerden biriydi Ayşin..tugba---belma
2.gülistan-defne damla
3.taze burcu- esra
4.özlem-secıl
5.evrim-tuba
6.kayra-meltem
7.derya-gulıstan
8.canan-elıf
9.elif-aysın
10.meltem-kayra
11.sibel - esrako
13.ayşin -ozlem
14.esra-nurdan
15.kaçak nevin-secıl
16.nurdan-sıbel
17.belmaa-canan
18.seçil-derya
19.mavişş-taze burcu
20.esrako- evrım
listeyi anlayan banada anlatsın ..
7.derya -gülistan
18.seçil- derya başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?