2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süper cıkmıs taze esraya esra nurdana,esraaa gadın nurdana bı mümük makınası almayı unutma,helekı burcu sana ne alır bilemicem vallazemuszemus

benim oğlanın saçıda var başımız kelde değil ama ndn böle oldu acep-tatlicadiarzu-
aaaa bizede doruk bey çıkmış hımmm alkisalkisalkis

ebru cancazım geçmiş olsun.kusura bakma eskisi gibi aktif değilim.
neva bana sarışıp uyudu.kolumu çekmeye çalışırken daha bir sokuluyor bana.
Sağolasın canım benim. Ne kusuru bacım, sayfalar akıp gidiyor, insan herbişeye yetişemiyor Ohhh, yesinler Neva'yı.. Nasıl da güzel sokulmuştur şimdi annesine :) yavrucak da farkında, hazır annesi yanındayken tadını çıkarıyo valla..

Teşekkürler.. Sana da hayırlı doğumlar dilerim. inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine. Ben de SSK anlaşmalı özel hastanden almıştım raporumu. bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
bı daneee epruu nikinde bırı vardı onu sordum.sen zaten varsıbn şekerrrr,sensiz olurmu yerimseniben
sağol şeker :1hug: annaaa, ben o epruu'yu hiç görmemişim.. Bir de Cambaz vardı adı Ebru olan.. bak o da uğramıyor buralara..

Teşekkür ederim erken doğum yapınca ssk paranı ödemiyormu ?bu ne ya dünyaya bebek getiriyorsun ama geçim sıkıntısında mutluluğundan çok stresini yaşıyorum.doğum izin belgesini özelden alıp ssk dan parasını alan varmı ?yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım doğumumuda özel hastanede yaptım doğumdan sonra benim 2 ay iznim kalmıştı bana yine rapor yazdılar iznimi kullanmam için ... izin kullandığım sürenin parasını aldım ssk dan....tümüyle doğum param yanmadı... doğum sonrasını alabildim......hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim....

zamanı değil belki ama ayçacığımın sorduğu oyuncağı ekliyorum.netten bulamadım çok basit bişe aslında.sarı-kırmızı-mavi renklerden oluşan küre.

aramızda kalsın bence miniş karıştırıyor.ben sana epruu diyorum ya ondan şaşırdı garibim.
özlem e ve de kaçak nevine biz çıkmışız ya..:))) biirinden biri mavişe alcak ama kim??
kafamçokkarıştı doğru
çekilişiniz hayırlı olsun :) hediyelerin fotoğraflarını koyarsınız artık :)

sen yok musun cicim? yazılamadıysan listeye ben sana da alırım

elifff neler var mama sandalyesnde öyle
arab var ton ton arab saçlı bir bebek bebdor dişlik o aslanlı olan neykine?oda dişlik sanırsam
ayıcık ülker galery şeker
bide o dediğin oyuncak ama ben anlıyamadm nasıl bişeydir o...
sen bana alıp yollasan olmazmı?orda ucuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…