cevap veriyorum kendileri buradalar tüm tatlılıklarıyla. Rusya'dan katılıyorlar topiğimize.3 kere mi yazsaydım acaba?akannehir.
tatlım sen gülistana hediye alacaksın....
seçilde sana....
bebelere alıyoruz de mi? bi yanlışlık olmasın.kıyamam yahomasüper cıkmıs taze esraya esra nurdana,esraaa gadın nurdana bı mümük makınası almayı unutma,helekı burcu sana ne alır bilemicem vallazemuszemus
nasıl yani??piyango oğluma vurdu 2 hediyeyle..süper yaa
Sağolasın canım benim. Ne kusuru bacım, sayfalar akıp gidiyor, insan herbişeye yetişemiyorebru cancazım geçmiş olsun.kusura bakma eskisi gibi aktif değilim.
neva bana sarışıp uyudu.kolumu çekmeye çalışırken daha bir sokuluyor bana.
Teşekkürler.. Sana da hayırlı doğumlar dilerim. inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine. Ben de SSK anlaşmalı özel hastanden almıştım raporumu. bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.merhaba yeni anneler Öncelikle bebeklerinizi güle güle büyütün.
bende kısmetse Şubat 2010 annesi olacağım.çalışan annelere bi sorum olacaktı çok araştırdım ama halen tereddütlerim var en iyi bilgisi sanırım sizden alırım.
haftaya Salı 32+0 haftalık olacağım ve iznimi uzattırmayıp izne ayrılacağım.Pazartesi dr randevum var.SSK a ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum 32. haftada doğum izni başlıyacak raporunu özelden alabilirmiyim gidip sigorta hastanesinden mi almak zorundayım.buradaki muhasebeci devlet hastanesinden alıp ssk göztepeye gidip iznini başlatman gerekiyor yoksa sonradan 4 aylık izinde bulunduğun sürenin doğum parasını alamazsın diyor. bana bilgi verebilirmisiniz.
sağol şeker :1hug: annaaa, ben o epruu'yu hiç görmemişim.. Bir de Cambaz vardı adı Ebru olan.. bak o da uğramıyor buralara..bı daneee epruu nikinde bırı vardı onu sordum.sen zaten varsıbn şekerrrr,sensiz olurmu yerimseniben
canım ben ssk anlaşmalı bi özel hastaneye gidiyordum... raporumu ordan aldım hiçbir sorun yaşamadım..... hoş ben çalışabilir raporu almıştım 1 ay erken doğum yaptığım için raporun hiçbir hükmü kalmamıştı.... ama hatırladığım kadarıpla birçok arkadaşımda özel hastaneden aldı bir sorun yaşamadılar....
bebelere alıyoruz de mi? bi yanlışlık olmasın.kıyamam yahoma
nasıl yani??
Teşekkür ederim erken doğum yapınca ssk paranı ödemiyormu ?bu ne ya dünyaya bebek getiriyorsun ama geçim sıkıntısında mutluluğundan çok stresini yaşıyorum.doğum izin belgesini özelden alıp ssk dan parasını alan varmı ?yardımcı olursanız çok sevinirim.
aramızda kalsın bence miniş karıştırıyor.ben sana epruu diyorum ya ondan şaşırdı garibim.Sağolasın canım benim. Ne kusuru bacım, sayfalar akıp gidiyor, insan herbişeye yetişemiyorOhhh, yesinler Neva'yı.. Nasıl da güzel sokulmuştur şimdi annesine :) yavrucak da farkında, hazır annesi yanındayken tadını çıkarıyo valla..
Teşekkürler.. Sana da hayırlı doğumlar dilerim. inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebişine. Ben de SSK anlaşmalı özel hastanden almıştım raporumu. bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
sağol şeker :1hug: annaaa, ben o epruu'yu hiç görmemişim.. Bir de Cambaz vardı adı Ebru olan.. bak o da uğramıyor buralara..
kafamçokkarıştı doğruözlem e ve de kaçak nevine biz çıkmışız ya..:))) biirinden biri mavişe alcak ama kim??
çekilişiniz hayırlı olsun :) hediyelerin fotoğraflarını koyarsınız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?