2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aramızda kalsın bence miniş karıştırıyor.ben sana epruu diyorum ya ondan şaşırdı garibim.

kafamçokkarıştı doğru

sen yok musun cicim? yazılamadıysan listeye ben sana da alırım

Olabiler, Miniş karıştırdın mı kıııı? :)

Ya ben çekilişe katılmadım.. Açıkcası kendime güvenemedim, hani dışarı çıkıp birşeyler alabilir miyim diye.. Mahçup olurum ama ben :kedi: zahmet etme canım benim.. özelden bana adresini gönder, ben de Neva'ya bişiler göndereyim o zaman kaydirigubbakcemile5

doğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum
Ben daha regl olmadım.. Hala sancılı oluyor desene.. O zaman regl olduktan sonra benim de çekeceğim var.. İlaç alıyor musun böyle durumlarda?

len düdük makarnası gadın yok burada Eskişehirden aldım. emeklerken peşinden sürünsün deyu.ama şimdi de oynuyor içinde çıngırak var.En çok da bunu seviyor.
şeker gördüm ben
gavevi şeker.babaannesi vermişti dün gece.ağzına falan sokuyor onu.dikkat etmek lazım.
elif sen niye evdesin??
he bacım bir de sana anlatayım sevk aldım eve geldim.kaynana ve kocası doktora gitti.oaradan çıkıp gezerler artık.
oyuncaklardan ziyade nevama odaklandım canımmmsın benimmm şaşkoloz bakışlımmm

ellerinden öpüyomuş.uyandı sırıtıyor 1 numara şebelek

Derya yazınca jeton düştü.. Gypsy'm 6. regl oluşun ise 20 günde bir regl oluyorsun.. önceden de mi böyleydi? ben minoset plus içerdim ama şimdi emzirdiğimiz için minosete (plus olmayana) ve parola izin veriyorlar sanırım ..

nevaya maşallah nasıl bakıyor ..oyuncağınızda güelmiş güle güle oynasın neva hanım..
teşekkür edriz teyzesi.öyle basit bişey.arkadaşlar sordu ekleyemedim diye şeeettimdi.
ebrucum benimki sancısız oldu 2 defa da.tesadüf mü acaba? sen dışarı çıamayacağın için ben sana alıcam zaten.gerisini özelden konuşalım.

benimde bugün reglimin 3.günü feci şekilde sıt ve bel ağrısı var bendede hiç böle olmazdı

elif nevanın yanaklar bıngıl bıngıl valla çok şeker
kıvanç kadar olmasa da az buçuk tontişiz biz de.teşeküğr ederriz dilekçiğim.

harbi 20 günde bir.esraaa doktora git hemen.Ama yahoyu ne yapacan.annene falan bırakamz mısın? püü ben yahaoya da hedaye almak istiyom

yaaa şimdi birşey sorsam bizim şu çatlaklar var ya suda çıkmayan fondoten falan vardı değil mi onlardan sürüp kapatsak olmaz mı ?? yazın denize nasıl gireriz yoksa akannehir

valla sanki yokmuş gibi davranmayı planlıyorum Özlemcim :)

offffffffffff,dışarda nasıl bir fırtına ve yağmur var akannehir Allah dışarıda olanlara yardım etsin,mesela benim eşim :çok üzgünüm:

Aynı şeyi düşündüm Nevin. Bülent'in gene yeri yurdu belli, ben daha çok evsiz-barksızlara, sokak çocuklarına dua ettim. Ne fena! Böyle zamanlar daha çok acıtıyordur onları

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam tazem burcum gypsy e alcakmış ayy çok merak ettim ben bu hediyeyi. sakın facede fotosu olan kurbagadan almasın.delikafadulden

Ahahaah :)))) bulucaz orcinal bişiler :)

süper cıkmıs taze esraya esra nurdana,esraaa gadın nurdana bı mümük makınası almayı unutma,helekı burcu sana ne alır bilemicem vallazemuszemus

beklentileri iyice yükselttiniz uleeeyyynnnn kaydirigubbakcemile

benim oğlanın saçıda var başımız kelde değil ama ndn böle oldu acep-tatlicadiarzu-
aaaa bizede doruk bey çıkmış hımmm alkisalkisalkis

bizim de var saçımız, isabet olmuş :)) kaydirigubbakcemile5

bebelere alıyoruz de mi? bi yanlışlık olmasın.kıyamam yahoma

nasıl yani??

ahahaha, bilemem!

doğumdan beri 6. regl oluşum iki gündür berbat bir sancı çekiyorum

o ne yaaa? neden - nasıl?

zamanı değil belki ama ayçacığımın sorduğu oyuncağı ekliyorum.netten bulamadım çok basit bişe aslında.sarı-kırmızı-mavi renklerden oluşan küre.

Hİhiiiiiiii, yerim bunu ben! yanaklardan başlarım falla! şuna bakın!

ayrıcana unutmuşum yazmayı

KAYRA maşalah ÖMÜR e demek emekliyor haydın hayırlı olsun ilk emekleyen bebeğimiz gözün aydın.Allah hepimize yürüdüğü koştugu konuştugu zamanlarıda göstersin...

lısteyı duzenledım. 18 19 pespese olunca orda yanlıs yazmısım mavısım affet cok opuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…