2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar herkese
bugün saat 15.00 ten bu yana geçmiş okuyorum - sonunda vazgeçtim - vazgeçerken okumam gereken daha 14 sayfa vardı
çekilişimiz yapılmış - hayırlı olsun - didoooooo bana adresini yolla kuzu özelden - Nevacığıma çöyle güzel bişiler seçip göndereyim
bu arada çok mutluyum alkisalkisalkis bugün öğlen eşim bana - "yılbaşında istersen istanbula gidelim sizinkierle birlikte kutlayalım dedi " - inanamadım - çok kıymetli işini bırakıp beni taa istanbula götürecek hihi - bir akşam kalacaz ama evde tünemkten iyidir - çok mutluyum çok

evet bu sıralar sevvaldede oluyo.genelde uyurken bakıyorum yastık ıslanmıs hemn v-cevırıyom yastıgı.gün içindede bazen ensesı terlıyo ama artık emerken kaFAsı boncuk boncuk su oluyo.olmazdı hiç.artık büyüdüler ondandır belkı

ohh iyi gezmeler,1 gunn sana nekadr İYİ GElir kimbilir.

Eşini tebrik ediyorum ohhh benim yerimede gez özledim bende çok 1 seneyi geçti gitmeyeli ilk defa bu kadar ayrı kaldım mafoldumben hatta sen kal o dönsün kaydirigubbakcemile3 çok kıymetli işiyle meşgul olur yokluğunuzda zemuszemus

kızlar emekleme derken öyle bildiğiniz hızlı hızlı emekleme değil.kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürüyor kendini.ama ter içinde kalıyor.eşim ayaklarından ittire ittire alıştırdı.yani aman aman bir emekleme değil..daha o sürece çok var.ama ilk heyecen işte...kendini öne ittirip mesafe katetmesi bile çok güzel...

anlıyorum..emekleme diye tabir edince..

anası kapak oldu oğlu geri kalmasın.çok seviyorum bu fotoğrafı.

Ya sen ölme e mi?? :)) butun aıle toplandı basıma fotoya bakmak ıcın.. çok tesekkur ederıs Elif tizesi.. hatıra olarak saklıyciğim.. cok opuyorus seni hasretle.

evrım kvaldsındedır telıde sessızdedır kuzy uyudugu ıcın

Hay dedene rahmett.. operim göslerinden.

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize bütün yavrularımızı allah nazarlardan korusun

Ya sen ölme e mi?? :)) butun aıle toplandı basıma fotoya bakmak ıcın.. çok tesekkur ederıs Elif tizesi.. hatıra olarak saklıyciğim.. cok opuyorus seni hasretle.

Hay dedene rahmett.. operim göslerinden.

buraya nasıl atıyosunuz kızlar bu fotoları beceremedimde

bu akşam amma güldümkaydirigubbakcemile3 eşime dedimki çekiliş yapıldı banada doruk çıktı dedim eee ne alıcaksın doruk beye dedi henüz karar vermedim dedim ben söyliyeyim sen ona jöle al dedi saçlarına sürsün artis gibi olur dedialkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…