bugun kafası cok terlıo nedenını anlamadım sırılsıklam oluyo cocugum. antıbıyotık ıctım ondanmı acaba. ama kadın druma sorarak aldım emzırenler ıcın zararsız.ayagımın yarası kurumuyodu ondan
iyi akşamlar herkese
bugün saat 15.00 ten bu yana geçmiş okuyorum - sonunda vazgeçtim - vazgeçerken okumam gereken daha 14 sayfa vardı
çekilişimiz yapılmış - hayırlı olsun - didoooooo bana adresini yolla kuzu özelden - Nevacığıma çöyle güzel bişiler seçip göndereyim
bu arada çok mutluyum alkisalkisalkis bugün öğlen eşim bana - "yılbaşında istersen istanbula gidelim sizinkierle birlikte kutlayalım dedi " - inanamadım - çok kıymetli işini bırakıp beni taa istanbula götürecek hihi - bir akşam kalacaz ama evde tünemkten iyidir - çok mutluyum çok
iyi akşamlar herkese
bugün saat 15.00 ten bu yana geçmiş okuyorum - sonunda vazgeçtim - vazgeçerken okumam gereken daha 14 sayfa vardı
çekilişimiz yapılmış - hayırlı olsun - didoooooo bana adresini yolla kuzu özelden - Nevacığıma çöyle güzel bişiler seçip göndereyim
bu arada çok mutluyum alkisalkisalkis bugün öğlen eşim bana - "yılbaşında istersen istanbula gidelim sizinkierle birlikte kutlayalım dedi " - inanamadım - çok kıymetli işini bırakıp beni taa istanbula götürecek hihi - bir akşam kalacaz ama evde tünemkten iyidir - çok mutluyum çok
kayra niye olmuyorki??çokmu yüksek acaba resimin çözünürlüğü
birde ömür emeklerken bir video koysana merak ettim topiğimizin ilk emekleyen bebişiniii
anlıyorum..emekleme diye tabir edince..kızlar emekleme derken öyle bildiğiniz hızlı hızlı emekleme değil.kanepenin bir ucundan diğer ucuna sürüyor kendini.ama ter içinde kalıyor.eşim ayaklarından ittire ittire alıştırdı.yani aman aman bir emekleme değil..daha o sürece çok var.ama ilk heyecen işte...kendini öne ittirip mesafe katetmesi bile çok güzel...
evrım kvaldsındedır telıde sessızdedır kuzy uyudugu ıcın
Ya sen ölme e mi?? :)) butun aıle toplandı basıma fotoya bakmak ıcın.. çok tesekkur ederıs Elif tizesi.. hatıra olarak saklıyciğim.. cok opuyorus seni hasretle.
Hay dedene rahmett.. operim göslerinden.
maviş kıvanc cookkk seker cokk masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?