saol tatlım herkes bebişine bi kısmet buldu bende dedim oğlumun fotosunu koyam belki bizede bi talip olmak isteyen çıkarzemuszemus:dance:
canım nasıl koydun buraya fotoyu bende yaptım değişik foto ama buraya nasıl koycam bilmiyom
maviss masallah bu kuzuya boncuk boncukk
süt gelmez kuzum zannımca - ama regl yüzünden olabilir - benim eskiden hep olurdu öyle şişerdi
ay nasıl eylenecem - çıkarıcam evde kapalı olmanın acısını - ama ne içecem ki ya offfff - bitanecik bira dokunur mu ki bebikime
Aysin beni tanımadı ben şahsen bizzat kendileriyim dnzyildizi özlem sositososito
bu akşam amma güldümkaydirigubbakcemile3 eşime dedimki çekiliş yapıldı banada doruk çıktı dedim eee ne alıcaksın doruk beye dedi henüz karar vermedim dedim ben söyliyeyim sen ona jöle al dedi saçlarına sürsün artis gibi olur dedialkisalkisalkis
kizlar benim memisler sisti ve aciyor, sut gelmez bu saatten sonra dimi, yok canim gelmez, regl oldum olucam ondandir herhal??
Ceren resmin alt kısmında Code for forums diye bir satır var. En başından itibaren o satırı kopyala, buraya yapıştır.
Belki gelir be Nurdan, bir sağ bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?