2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar benim memisler sisti ve aciyor, sut gelmez bu saatten sonra dimi, yok canim gelmez, regl oldum olucam ondandir herhal??

süt gelmez kuzum zannımca - ama regl yüzünden olabilir - benim eskiden hep olurdu öyle şişerdi

ay nasıl eylenecem - çıkarıcam evde kapalı olmanın acısını - ama ne içecem ki ya offfff - bitanecik bira dokunur mu ki bebikime

gece rahat uyur bebikin hemencecik yamulur delikafaduldenbilmem ki canım acep zararı olurmu olur heralde sonuçta alkol

Aysin beni tanımadı ben şahsen bizzat kendileriyim dnzyildizi özlem sositososito

Aşkolsun Özlem tanımam mı, emin olmak için sordum, heyecanlandım bir an sositososito
Adres yazar mısın bana özelden, çok severim ben hediye almayı, kuzuya birşeyler düşüneyim hemen opuyorumnanaktan

Çok iyiymiş :roflol:

kizlar benim memisler sisti ve aciyor, sut gelmez bu saatten sonra dimi, yok canim gelmez, regl oldum olucam ondandir herhal??

Belki gelir be Nurdan, bir sağ bakalım ?

Ceren resmin alt kısmında Code for forums diye bir satır var. En başından itibaren o satırı kopyala, buraya yapıştır.

kızlar herkese iii geceler diliyorum bebiklerimizde inşallah sabaha kadar uyusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…