2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaw aysin dalgasina yazdim sanmama gelmez, yani 2 ay sonra??gerci dun regl oldum benim hep regl oncesi siser, sonra hemen inerdi, bunlar bugun sisti

Bilmem, hani belki diye şeetmiştim..
Nurdan hep sorucam unutuyorum,sizin kedi ne oldu, nasılmış haber alabiliyor musun?

Canım yaa, kıyamam

Ben de mavileri giydiriyorum "kız, di mi?" diye soruyorlar. Saçlar var ya!

burcucum beklentılerı yüksekseltmek adına degıl bıan bebelere e aldıgımızı unutaraktan esraya alacagını varsayarak böle bı yorum yapmıstım,anladın sen onu yerimseniben

anladım bebeeem! np :)

taze boşver yahoyu sen bana şöle seksi iç çamaşır al mümkünse xxl olsun :kedi:

hohohohoooo ! Sana sexy bir noel anne kostümü alayım, kırmızılı falan?

Valla ben fena halde görgüsüzlük yapmak niyetindeyim :) Allam yaa, ne varmış sanki?

o kadar değil ama Doruk da gıdıklanıyo. Sırtından öpünce falan huylanıyo :)

omerde esin olsa gerek, cok mu zakiyim neyim??zemuszemus

çok zakisin çooook =))

hoppala ile yürüteçin zararlı olduğunu bende duymuştum

çok da fifi! İkisinden de alacağım hihoyyyt

hele sen - ben - Nevin! Kanayıp duruyorduk paso! Lekeler geliyor, aklımız başımızdan gidiyordu. Tam da geçen sene bu zmanlar! Ne zaman kanasam doktorda alıyorduım soluğu! Kadıncağız çok nazımı çekti sağ olsun, hemen beni alıp içimi rahatlatıyordu :) Bİr mesaj atayım bari :)

:) büyük bi kutu alın ama, saç çok çünkü bizde, uzadı da zemuszemus

Doruk'un alt köpek dişlerini orada beyazlamalar var ve her iki tarafta da küçük birer sivilce gibi çıkıntı var. 1 hafta - 10 gün önce gördüm, elini ağzına sokuyor, olabilir diye önemsemedim. Bugün baktım, hala var. Böyle bişi olan var mı aranızda?

Bugün spora gittim, bi kadınla tanıştım. 3 ayda 11 kg vermiş kadın yaaa! Bı beslenme uzmanına gitmiş, hem de özel değil! Her gün 1 saat yürümüş ama! Ben de gidicem, çok azimlendim.

60 TL ye bir ipod hoparlörü aldık. Küçük bir ipodum vardı. Maksat evde Doruk'a ses olsun. Radyosu da var ve ben radyo dinlemeye bayılırım. (Hatta radyodan helikopter turu kazanmıştım bi kere ıstanbul'da, süperdi !) Aletin sesi o kadar iyi ki, çok beğendim. Doruk'u uyuturken falan kısık sesle açtım bugün, iyi oldu. Yoksa maus tıklamasına uyanıyor velet! Sese alışsın accık..

oyyy severiim onuu bune yakısıklılık böleee.maşşalah kıvançaaa,o gözlerle cok can yakar bu velet
kizlar benim memisler sisti ve aciyor, sut gelmez bu saatten sonra dimi, yok canim gelmez, regl oldum olucam ondandir herhal??
kuzum teo ya versen almazmı memişi.bakarsın süt gelır cekınce.bellı olmaz ablam diokı arkadasının sütü 3.5 ay sonra gelmıs.
yok anacım o benmım ilk hamılelıgımde olmustu,bunda cok şükür kanamam olmadı ama 3.ayda olmustu 2-3gun boyunca zaten ogun yasagı yemıstık son güne kadar kaydirigubbakcemile3
ama encok tedırgın olanlar listesındeydım çünkü ilkini kaybedınce... neyse eskı günler geldı hüzün .çöktü

iyi akşamlar herkese
geçmişin derinliklerinden çıkmaya karar verdim :)

tüm bebişlere maşallah

bugün doktor kontrolümüz vardı 42 günde çağan sadece 450 gr kilo almış : ( ek gıdaya başladık
başla bi problem yok çok şükür
elmasuyunuda püresinide sevmedi bögürdü zorlamadım
yavaş yavaş alışır umarım, armutla devam edicem
yarında aşımız var umarım çok ateşlenmez

saol canım yahuşukludur benim oğlum vercenmi kızınıkaydirigubbakcemile3

yavaş yavaş alışacaklar canım zorlama bencede

çok şey kaçımışım ...
gündüzleri Çağan fırsat vermiyorki bilg. başına oturayım
sürekli ilgi bekliyor dönencede oynardı ondanda slıkıldı malesef
yeni oyuncaklar lazım

olabılıryo öle şeyler galıba.yakın arkadasımdan bılıyom hanı hep önce alt ön diş patlarya,oğlunun köpek dişleri kabarık gıbı olmustu 3 tane cocuk doktoruna götürdü aksı bı durummu var nıye -onlar önce patlıycak gıbı kabardı falan dıe.ama 3 doktorda aynı şeyı sölemıs.şimdiye kadar köpek dişlerinin önce patladıgını görmedım buda patlamıycak sadece kabarmıs demişler.gercektende öle oldu öndekılıer haber vermeden pat dıe cıkıverdı onlar hala kabarık gıbı bıseydı.

Nesrin, Doruk da ilk gün almamıştı elma suyunu, 2.-3. günler aldı, sonra gene almadı. Ben de zorlamıyorum. Ama hemen her gün deniyorum alışsın diye. Bır de bir ipucu; kaşığı dilinin ucuna değil, dilinin gerisine koyuyorum, hatta 2-3 sn bekliyorum, yoksa direkt tüpürüyo. Böyle yutuyo. Sevmek - sevmemekten çok nasıl yiyeceklerini bilmiyorlar bence.

sağol Taze moral verdin .. dimi daha çiğnemeyi bilmiyorlar aklıma gelmedi işte
bende hemen içecekmiş gibi heveslendim içmeyince üzüldüm
önerini denicem ama bögürme ihtimali var

dileeeeeeeeeek maşallah subhanallah kıvanç çok güzel bi minik erkek ya. gözler falan muhteşem çok tatlı ya nazar degmesn valla bayıldım.

mama sandalyesi aldım chicco poly magic . yarın gelecek. 0-6 aya kadar ana kucağı olarak sonrasında mama sandalyesi olarak kullanılabiliyormuş. ben her ne kadar oturtsamda annem denizi ısrarla 1 ay daha oturtmayacak. 1 ay için magici tercih ettim. daha önce farketseydim böyle bir seçenek olduğunu önceden alırdım. deneyip hemen fikrimi yazarım.

birde cildindeki kırmızı lekeler egzamaymış
geçen ay panikle gittigim doktorun verdigi ilaçta kortizonmuş annelik içgüdüsü işte 2 gün kullanıp bırakmıştık kremi kullanmayı içeriğini ağır bulmuştum
iyikide bırakmışım losyon kullanıcaz sadece birde şampuanımızı değiştirdik okadar

yeni doktorumuzu çok sevdim umarım herzman iyi anlaşırız
soracağım sorulara ben sormadan yanıt verdi : ) 3 aylık oğlu var geliba oyüzden pekbi anlaştık çok tatlı bi dr.

Bilmem, hani belki diye şeetmiştim..
Nurdan hep sorucam unutuyorum,sizin kedi ne oldu, nasılmış haber alabiliyor musun?
kedisi verdik aysin,bi iki kere maillestik kadinla, ama gormeye dayanamam..
Nurdan, sarıböcek nickli biri var, bilmem biliyor musun? Onun bebeği 6 aylıkken sütünün geri geldiğini okumuştum.

bana olabilecek en buyuk hediye olurdu herhalde:))keske..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…