yok yaw aysin dalgasina yazdim sanmama gelmez, yani 2 ay sonra??gerci dun regl oldum benim hep regl oncesi siser, sonra hemen inerdi, bunlar bugun sisti
ecısı yıkadım uyuttum 20dk sonra uyandı besıgını salladım uyumadı emzırdım ayagıma koydum salladım sonrada pişpişledim oldu bıttı.artık dayanamıyorum aglamalarına bıraz onun gonlu bıraz benım. cok aglayınca bana daral gelıo kızmaya baslıorum busefer dudak buzup aglıo anlıo sonra ben cok kotu hıssedıorum
Burcu ne alacan yahoya merakla bekliyorum. neva bu fotoda erkeğe benziyor iyice.mavileri de giydi.gerçi pembe giydirince de değişen bişe yok.doktora gittiğimiz gün kızım giymiş pembe mont soruyorlar kız mı erkek mi geri zekalılar.kaydirigubbakcemile
burcucum beklentılerı yüksekseltmek adına degıl bıan bebelere e aldıgımızı unutaraktan esraya alacagını varsayarak böle bı yorum yapmıstım,anladın sen onu yerimseniben
taze boşver yahoyu sen bana şöle seksi iç çamaşır al mümkünse xxl olsun :kedi:
temmuz annelerinde hediye kavgası olmuş geçenlerde okudum bitane hatun iki kişiye birden almak istemiş diğeride onu görgüsüzlükle suçlamışş ay görseniz elif ona göre yane sadece bi kişiye alcan görgüsüzlük yapma delikafadulden
kızlar benim bebiş çok gıdıklanıyo sizinkilerde durum nsl resmen tikli gibi dokunduğum anda ahhha diye ses çıkarıyo hani tikli insanlar bi ses çıkarırya aynı öle gıdıklandığındada kahkaha atıyo
omerde esin olsa gerek, cok mu zakiyim neyim??zemuszemus
hoppala ile yürüteçin zararlı olduğunu bende duymuştum
azönce 2010 annelerıne baktım da nası heycnlılar.hep yasadıgımız seyler,onlar baslamıs busefer.daha kalp atısını duymadım gitsem duyarmıyım vs.neler yasamısız bıan o gunler canlandı gözümde duygulandım.miniminnacık kesedeydıler şimdi 60küsür cmlık boylarıyla bızı madara edıyolar
bu akşam amma güldümkaydirigubbakcemile3 eşime dedimki çekiliş yapıldı banada doruk çıktı dedim eee ne alıcaksın doruk beye dedi henüz karar vermedim dedim ben söyliyeyim sen ona jöle al dedi saçlarına sürsün artis gibi olur dedialkisalkisalkis
oyyy severiim onuu bune yakısıklılık böleee.maşşalah kıvançaaa,o gözlerle cok can yakar bu velet
kuzum teo ya versen almazmı memişi.bakarsın süt gelır cekınce.bellı olmaz ablam diokı arkadasının sütü 3.5 ay sonra gelmıs.kizlar benim memisler sisti ve aciyor, sut gelmez bu saatten sonra dimi, yok canim gelmez, regl oldum olucam ondandir herhal??
yok anacım o benmım ilk hamılelıgımde olmustu,bunda cok şükür kanamam olmadı ama 3.ayda olmustu 2-3gun boyunca zaten ogun yasagı yemıstık son güne kadar kaydirigubbakcemile3anladım bebeeem! np :)
hele sen - ben - Nevin! Kanayıp duruyorduk paso! Lekeler geliyor, aklımız başımızdan gidiyordu. Tam da geçen sene bu zmanlar! Ne zaman kanasam doktorda alıyorduım soluğu! Kadıncağız çok nazımı çekti sağ olsun, hemen beni alıp içimi rahatlatıyordu :) Bİr mesaj atayım bari :)
oyyy severiim onuu bune yakısıklılık böleee.maşşalah kıvançaaa,o gözlerle cok can yakar bu velet
kuzum teo ya versen almazmı memişi.bakarsın süt gelır cekınce.bellı olmaz ablam diokı arkadasının sütü 3.5 ay sonra gelmıs.
yok anacım o benmım ilk hamılelıgımde olmustu,bunda cok şükür kanamam olmadı ama 3.ayda olmustu 2-3gun boyunca zaten ogun yasagı yemıstık son güne kadar kaydirigubbakcemile3
ama encok tedırgın olanlar listesındeydım çünkü ilkini kaybedınce... neyse eskı günler geldı hüzün .çöktü
bugün doktor kontrolümüz vardı 42 günde çağan sadece 450 gr kilo almış : ( ek gıdaya başladık
başla bi problem yok çok şükür
elmasuyunuda püresinide sevmedi bögürdü zorlamadım
yavaş yavaş alışır umarım, armutla devam edicem
yarında aşımız var umarım çok ateşlenmez
Doruk'un alt köpek dişlerini orada beyazlamalar var ve her iki tarafta da küçük birer sivilce gibi çıkıntı var. 1 hafta - 10 gün önce gördüm, elini ağzına sokuyor, olabilir diye önemsemedim. Bugün baktım, hala var. Böyle bişi olan var mı aranızda?.
yavaş yavaş alışacaklar canım zorlama bencede
Nesrin, Doruk da ilk gün almamıştı elma suyunu, 2.-3. günler aldı, sonra gene almadı. Ben de zorlamıyorum. Ama hemen her gün deniyorum alışsın diye. Bİr de bir ipucu; kaşığı dilinin ucuna değil, dilinin gerisine koyuyorum, hatta 2-3 sn bekliyorum, yoksa direkt tüpürüyo. Böyle yutuyo. Sevmek - sevmemekten çok nasıl yiyeceklerini bilmiyorlar bence.
kedisi verdik aysin,bi iki kere maillestik kadinla, ama gormeye dayanamam..Bilmem, hani belki diye şeetmiştim..
Nurdan hep sorucam unutuyorum,sizin kedi ne oldu, nasılmış haber alabiliyor musun?
Nurdan, sarıböcek nickli biri var, bilmem biliyor musun? Onun bebeği 6 aylıkken sütünün geri geldiğini okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?