2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esra yahoma niye küsüyon kız çok şeker birisin espiriliğin neşen daima bol olsun..
amin canımsın benim
Sabah bismillah diyerek kefir içmeye başlıyoss malum herşey süt için
meltem bu kefir nerede satılıyor?şu kefirli süt var ondanmı içiyorsun tadı nasıl??
buarada hedıyemı buldummm kaydirigubbakcemile2 enkısa zamanda alıp kargolıycamm.cok heycanlandımm,bıde malüm yılbası kırmızıda bı donmu atsam pakete netsem :))
o kırmızı donu koca bulmak için giyerler benim bildiğim
benim hiç ihtiyacım olmadı ama giyenler var o kendini biliiyoorr :roflol:
Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
maşallahh nazar değmesinnn hergece böyle devam etsinn
Hediye alacağım çok kişi oldu, en sevdiğim şeydir zaten hediye almak kaydirigubbakcemile2[/FONT]
hediye almayımı seviyorsun vermeyimi kaydirigubbakcemile3
alışır rahat ol zorlama relaxx yahoda içmedi sonra içti püreyi bir hafta zorla yedirdim sonra başladı yemeye şükürler olsun sana bir fikir vereyim annem öyle yaptı bende devam ettridm şimdi püreyi veriyorum 4-5 kaşık sonra memesini sokuyorum ağzına hazmediyor ve dinleniyor sonra devam ediyorum yavaş yavaş ama bitiriyor yarım elmayı çok sabır istiyor bu ek besine geçiş dönemi ben bunu anladım mafoldumben
ay çok beğendim metalci çağanııı anası şebnem ferah hayranı oğlu metallica ailece kafa sallarsınız artık kocaman olmuşşş maşallah
kızlar artık bebişler biraz büyüdü dışarda bi buluşma ayarlasak hafta içi pazartesi mesela uyar bana alışveriş merkezi olsa daha iyi olur malum emzirme odası olayı ne dersiniz
bana uyarrr herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3
pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
başarılarr tatlım

amanın inşallah bundan sonra herşey düzelir
iyi bak kendine

süper ya çok güzel bir tablo maşllah valla
thanks

offf ne güzel kız olmuşun sen öyle canım ya maşallah sana ....

o senin güzelliğin

meltem bu kefir nerede satılıyor?şu kefirli süt var ondanmı içiyorsun tadı nasıl??

bana uyarrr herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3

canım kefir marketlerde süt peynirlerin yanında oluyor hemen

orman meyvelisi ve çileklisi var onlar da çok güzel

1 lt lik sade olanlarda var canım

Sağolun kıslar :) Bugün ilk defa iletişime geçtiler, Evrim'le belgesel izler gibi izledik onları :)
ayyy harikaa yaa bittim ikinizede ben mevlütte ilahi okurkene uçmuş teyzeleri dinlerkene siz fink atıyordunuz bide aramış nispet yapıyorlar bana aynı şehirde olmayı o kadar çok isterdimki...şu topikte belkide en kalabalık istanbul grubu ama bir o kadarda en kopuk grup istanbul grubu keşke izmirde batmanda ankarada falan olsaydımmm pehhh kayseride olabilerrr kaydirigubbakcemile5
bence bunu topikcek dusunelim ayni ana denk getirme isini ikincileri, ne guzel olar:))
ayyy kalsınnn almıyayım tam 10 senelik taktırdım spirali senin gibi kazaya kurban gitmem inşallah
Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
1.hayır
2.hiçbizaman
3.hayırr
4.dürüstüm
zemuszemus
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
pohahaaaa sapıkkksınnn kızım yaaa bayılıyorumm sanaaa
şincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:
hey yarabbim derdine bana ben bulurum beratıma münasip bi kısmet sen merak etme
hımm o zaman kasmayalım kendimizi bu bilgiyi okumak rahatlattı beni

En kopuk alanya grubu bi görüşüp bağlanamadık bi görüşsek bağlanıcazda olmuyo bağlanıp aynı bedende can gibi olucaz cana can katıcaz ama nerdeeeeeeeee:))

Sevgiler,saygılar,iyigeceler bi de terruklar buyrunnnnnnnnn
Terruklar çok hoşuma gitti, bundan sonra sık sık kullaniciim kendilerini, terruklar, terruklar, terruklar... gamyoncuiremsu
terrük o , terrükler:))

Üzülme Nurdan, ben senin kardeşin olarım istersen :teselli: :sinifsinif:

gel kardes olalimmmŞeniz

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
1. çok istiyorum kızım yannıs kalmasın diye ama maddi şartlar bi ikinci masraf çok zor olur
2.maddi şartlar düzelirse hemen çünkü 2 3 yıl sonra vücudum düzelirse tekrar bozmak istemem
3.evet
4. malesef çook dürüstüm
kedici bu arada fotoğraflarına baktım çok güler yüzlü çıkmışsın bebişle ilk fotoralar süper kendi hallerim geldi gözümün önüne
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koptum ben buna
yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
süpermiş ya bizim bebeikler nie öyle değilki
ben bu fotoya bittim çok datluu

Nası yani Nurdan? Neyi anlatıcaz birbirimize? Ne tuhaf fantezilerin varmış senin be kızım kaydirigubbakcemile3
hatuna baksana toplu çalışma falan diyor kaydirigubbakcemile3
bu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...
sanada mutlu yıllar tatlım iyi yolculuklar
görmüymusunuz ayolll almışlar kuzy ile dodoyu önlerine kamufle etmişler kaydirigubbakcemile2
bende dün 3 tabak etli pilav yedim öküz misali iki tabakta aşureyi devirdimmafoldumben
haydin iyi geceler yavrular, kocam bekler...
niyee bekliyoooo ödevmi yapacaksınızz kaydirigubbakcemile3
Üzülme Nurdan, ben senin kardeşin olarım istersen :teselli: :sinifsinif:
bende olarım bende bendee
birde bunun üstüne ikinci bebekk istiyorsun terukk ediyorum senüüü
canım kefir marketlerde süt peynirlerin yanında oluyor hemen

orman meyvelisi ve çileklisi var onlar da çok güzel

1 lt lik sade olanlarda var canım
sağolasın canım

GÜNÜN FIKRASI

Adamın biri dünyada hiç kimseye bir kötülük yapmamış, her türlü kurala uymuş, içmemiş, zina yapmamış, uyuşturucu kullanmamış, kimseyi pataklamamış. Neyse bir gün ölmüş büyük bir sevinç ve beklenti ile sorgu meleğinin önüne gelmiş
melek sormuş : içmemişsin
Adam : evet
Melek : Kimseye el bile kaldırmamışsın
Adam: evet
Melek : Kendi karından başkasına yan gözle bile bakmamışsın
Adam : evet
Onlarca sorudan sonra sorgu meleği yanındaki meleğe dönerek : bir çift kanat getirin
Adam heyecanla : Melek oluyorum değilmi?
Melek : hayır kaz oluyorsun

En kopuk alanya grubu bi görüşüp bağlanamadık bi görüşsek bağlanıcazda olmuyo bağlanıp aynı bedende can gibi olucaz cana can katıcaz ama nerdeeeeeeeee:))

bi türlü kısmet olmadı gerçekten..bi perşembe günü bize gelin ya da dışarda buluşalım ne dersin? havanın iyi olduğu bi gün

ya kızlar ben bu spirali takrıdım ama fobi oldu sanki bende yine hamile kalırım diye korkuyorum off

canım spirali taktırmışsın işte daha ne niye korkuyorsun hamile kalmaktan... daha yeni takındın hani seneler geçse kaysa yerinden oynasa neyse birşey olmaz... hem onların bu dünyaya gelecekleri varsa bir şekilde geliyorlar herşey boş gerisi rabbime kalmış......:1hug:

meltem iyi içiyosun valla şu kefiri..bi kere sadesini denedim hiç beğenmedim..belki meyvelisi iyidiir ama denemek lazım..diyetisyenler de tavsiye ediyor

kızlar size bişey sorucam oğlum emre sanırım diş çıkarıyo bunu kolaylaştırmak için neler yapılabilir biz calgel jel kullanıyoruz ama hala huysusuz onu rahatlatmak için neler yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…