amin canımsın benimEsra yahoma niye küsüyon kız çok şeker birisin espiriliğin neşen daima bol olsun..
meltem bu kefir nerede satılıyor?şu kefirli süt var ondanmı içiyorsun tadı nasıl??Sabah bismillah diyerek kefir içmeye başlıyoss malum herşey süt için
o kırmızı donu koca bulmak için giyerler benim bildiğimbuarada hedıyemı buldummm kaydirigubbakcemile2 enkısa zamanda alıp kargolıycamm.cok heycanlandımm,bıde malüm yılbası kırmızıda bı donmu atsam pakete netsem :))
maşallahh nazar değmesinnn hergece böyle devam etsinnGünaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
hediye almayımı seviyorsun vermeyimi kaydirigubbakcemile3Hediye alacağım çok kişi oldu, en sevdiğim şeydir zaten hediye almak kaydirigubbakcemile2[/FONT]
alışır rahat ol zorlama relaxx yahoda içmedi sonra içti püreyi bir hafta zorla yedirdim sonra başladı yemeye şükürler olsun sana bir fikir vereyim annem öyle yaptı bende devam ettridm şimdi püreyi veriyorum 4-5 kaşık sonra memesini sokuyorum ağzına hazmediyor ve dinleniyor sonra devam ediyorum yavaş yavaş ama bitiriyor yarım elmayı çok sabır istiyor bu ek besine geçiş dönemi ben bunu anladım mafoldumbenelma suyunda 4. günümüz Çağan efendi halen böğürüyor
çok açtı yinede içmedi dudaklarını kitliyor sadece 1 çay kaşığı içti
emzirdim normalde emerken naz yapardı hiç vızırdamadan saldırdı memeye,
uyuyor şimdi umarım 1 saat uyur
alışırmı nasıl alıştırıcam az kilo alıyor püff çok moralim bozuldu senağlama
ay çok beğendim metalci çağanııı anası şebnem ferah hayranı oğlu metallica ailece kafa sallarsınız artık kocaman olmuşşş maşallah
bana uyarrr herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3kızlar artık bebişler biraz büyüdü dışarda bi buluşma ayarlasak hafta içi pazartesi mesela uyar bana alışveriş merkezi olsa daha iyi olur malum emzirme odası olayı ne dersiniz
başarılarr tatlımpazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt
thankssüper ya çok güzel bir tablo maşllah valla
offf ne güzel kız olmuşun sen öyle canım ya maşallah sana ....
meltem bu kefir nerede satılıyor?şu kefirli süt var ondanmı içiyorsun tadı nasıl??
bana uyarrr herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3
ayyy harikaa yaa bittim ikinizede ben mevlütte ilahi okurkene uçmuş teyzeleri dinlerkene siz fink atıyordunuz bide aramış nispet yapıyorlar bana aynı şehirde olmayı o kadar çok isterdimki...şu topikte belkide en kalabalık istanbul grubu ama bir o kadarda en kopuk grup istanbul grubu keşke izmirde batmanda ankarada falan olsaydımmm pehhh kayseride olabilerrr kaydirigubbakcemile5Sağolun kıslar :) Bugün ilk defa iletişime geçtiler, Evrim'le belgesel izler gibi izledik onları :)
ayyy kalsınnn almıyayım tam 10 senelik taktırdım spirali senin gibi kazaya kurban gitmem inşallahbence bunu topikcek dusunelim ayni ana denk getirme isini ikincileri, ne guzel olar:))
1.hayırHah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
pohahaaaa sapıkkksınnn kızım yaaa bayılıyorumm sanaaaYok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
hey yarabbim derdine bana ben bulurum beratıma münasip bi kısmet sen merak etmeşincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:
hımm o zaman kasmayalım kendimizi bu bilgiyi okumak rahatlattı beni[Kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırmak için bebeğiniz henüz çok küçük. En az 6 aylık olmadan ona alışkanlıklar kazandırmaya çalışırsanız beybiye eziyet edersiniz.
6 ay boyunca beybi kendini annesinin uzantısı olarak görür, bu yüzden uyumaya çalışırken, gece uyandığında, karnı ağrıdığında vs annesini yanında bulduğunda kendini güvende ve tam hisseder.
Özellikle ağlatma yöntemi ile uyumaya alıştırılan beybiler, genelde korkak,içine kapanık, sosyalleşmekte zorlanan çocuklar olurlar.
6.aydan sonra uyuma alışkanlığı kazandırabilmek için baba-anneanne-babanne-bakıcı vs devreye girip, ilk önce anneden bağımsız uyumaya alıştırmaya çalışmalı, daha sonrada değişik yöntemlerle kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışmalı..
Doktor teyze dedi, ben onun yalancısıyım..[/FONT]
En kopuk alanya grubu bi görüşüp bağlanamadık bi görüşsek bağlanıcazda olmuyo bağlanıp aynı bedende can gibi olucaz cana can katıcaz ama nerdeeeeeeeee:))ayyy harikaa yaa bittim ikinizede ben mevlütte ilahi okurkene uçmuş teyzeleri dinlerkene siz fink atıyordunuz bide aramış nispet yapıyorlar bana aynı şehirde olmayı o kadar çok isterdimki...şu topikte belkide en kalabalık istanbul grubu ama bir o kadarda en kopuk grup istanbul grubu keşke izmirde batmanda ankarada falan olsaydımmm pehhh kayseride olabilerrr kaydirigubbakcemile5
terrük o , terrükler:))Sevgiler,saygılar,iyigeceler bi de terruklar buyrunnnnnnnnn
Terruklar çok hoşuma gitti, bundan sonra sık sık kullaniciim kendilerini, terruklar, terruklar, terruklar... gamyoncuiremsu
Üzülme Nurdan, ben senin kardeşin olarım istersen :teselli: :sinifsinif:
1. çok istiyorum kızım yannıs kalmasın diye ama maddi şartlar bi ikinci masraf çok zor olurHah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koptum ben bunaYok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
süpermiş ya bizim bebeikler nie öyle değilkiyan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
ben bu fotoya bittim çok datluu[/url][/IMG]
1.
ben bu fotoya bittim çok datluu
hatuna baksana toplu çalışma falan diyor kaydirigubbakcemile3Nası yani Nurdan? Neyi anlatıcaz birbirimize? Ne tuhaf fantezilerin varmış senin be kızım kaydirigubbakcemile3
sanada mutlu yıllar tatlım iyi yolculuklarbu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...
görmüymusunuz ayolll almışlar kuzy ile dodoyu önlerine kamufle etmişler kaydirigubbakcemile2bu arada zayıflamış falan diiliz, kilolarımızı iyi saklıyoruz. Spora gidiyorum ama, bir gün içinde gide gele yarım tepsi browni yeme kapasitesine sahibim. daha da kötüsü en ufak bir rahatsızlık duymuyorum ne vicdan olarak, ne de fiziksel olarak
niyee bekliyoooo ödevmi yapacaksınızz kaydirigubbakcemile3haydin iyi geceler yavrular, kocam bekler...
bende olarım bende bendeeÜzülme Nurdan, ben senin kardeşin olarım istersen :teselli: :sinifsinif:
birde bunun üstüne ikinci bebekk istiyorsun terukk ediyorum senüüüsımdı aksam 8de yatıp gece uyanan cocukmu gece 11de yatıp hıc uyanmayan cocukmu ? yumurtamı tavuk tavukmu yumurta? :)) ben bılemedım
aksam 8-9 yatınca basbasa daha guzel rahat vakıt gecıo yatmayınca mutlu aıle tablosu gece uyanınca uykusuz ıse gıden baba 11de yatınca o saatten sonra ne ıstek ne bısı kalıo bılemedım sız karar verın :)
sağolasın canımcanım kefir marketlerde süt peynirlerin yanında oluyor hemen
orman meyvelisi ve çileklisi var onlar da çok güzel
1 lt lik sade olanlarda var canım
gypsy canım bi pazartesi ayarlayıp buluşalım söz gelicem ya bu sefer
lütfen ist kopuk demeyelim
En kopuk alanya grubu bi görüşüp bağlanamadık bi görüşsek bağlanıcazda olmuyo bağlanıp aynı bedende can gibi olucaz cana can katıcaz ama nerdeeeeeeeee:))
ya kızlar ben bu spirali takrıdım ama fobi oldu sanki bende yine hamile kalırım diye korkuyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?