2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey sorucam oğlum emre sanırım diş çıkarıyo bunu kolaylaştırmak için neler yapılabilir biz calgel jel kullanıyoruz ama hala huysusuz onu rahatlatmak için neler yapabilirim

valla canım aynı sıkıntı bizdede var... ben jel kullanmıyorum... bir iki tane dişlik var evde onunla idare ediyoruz.... yani ne yaparsak yapalım o kadar kolay olmayacak diş çıkarması malesef çekeceğiz bu hussuzluklarını :çok üzgünüm::a015:

meltemcim sirkette sut sagacagımyani planlarım bu sekilde
sirkette tum gunbuzdolabında saklayıp aksam servisyle 45 dk da falan evde oluyorum zaten hava soguk kıs mevsimi bozulmaz heralde o arada sutler
benim bugun sagdıgımı yarın vercek hepinizin yaptıgı gibi yani yetecekm bilmiyroum mama takviyesi olur belki baska ek gıdaya baslarız 2 ocakta dr kontrolumuz var 5. ay kontrolu bakalım ozaman netlescek neler yiyeceği ece hanımın

sut ksagmak neden zor dedin meltem yer imkanı yoksa zordur ama bizim tuvaletler falan çokg enis temiz rahat orda bile sagarım ki anne bakım odası var bizim binada ama tee 3. bodrum katta ben se 20, kattayım iki asansor degiserek oraya varılıyor gitmek 10 dk donmek 10 dk ibirde sagım islemi var yani ben tuvalette sagarım muhtemelen yoksa çok dikkat cekerim arazi oluyor sanır herkes anlamaz sut mut

içim gidiyo kim bilir nasıl canı yanıyo kolaylaştırıcak bişey olsaydı keşke yaaa yavrular çok küçük

slm .geçmii okumak imkansz artık
furkan dün hç uyumadı
bugünde dün gb deli etmeye çalışıyo beni
bişey sorcam bi konudan bahsetmek istiyorum ama bi sakıncası varmı konumuz alınıp başka yere taşınırmı

süper fıkra şeker

meltem iyi içiyosun valla şu kefiri..bi kere sadesini denedim hiç beğenmedim..belki meyvelisi iyidiir ama denemek lazım..diyetisyenler de tavsiye ediyor

ben seviyorum ekşimsi süt gibi

zor oluyor arazi oluyorsun aslında
ben toplantı odasında sağıyorum günde 3 kere sonuncusunda tek gögsü sağıyorum gittiğimde emmek isterse diye
en az bi sağma 20 dk sürüyor.
ben avent elektrikli uno aldım çantası var özel bir de soğutucu jeller var onunla taşıyorum serviste klima çalışınca sıcak oluyor bunu düşün ben sırf onun için çantalı ürün aldım

aa bu arada kayra Ömür ün hediyesi hazır sıra kargoya vermekte.....

betulcum ciddi kiskanclık sorunu yasadınız sanırım
senin kız kac yasındaydı bu sene ilkokulamı basladı ?

bizde çok korktuk ama oglum umdugumdan çok olgun karsıladı hani bizim yas farkı çok ama 9 yas fark var 9 senedir evin prensi idi nolcak falan derken allaha sukur enufak bir tepkisi olmadı kardesine tapıyor
yas farkının çok olmasınında boyle avantavjları var tabi insallah kızında kabuleirir biran once
sorunsuz atlatırsınzı bu donemi
okulla aynı zamanda denk gelmis olması enkotusu olmus ama yapacak birseyyok artık herkes yeni hayata alısmak zorunda

adascım kopuk istanbulda herkes ayrı bir semtte oyle uzagızkı birbirimize anadolu yakasında bir kaç kisiyiz avrupa yakasında birsen ortalardasın gerisi teee beylikduzu taraflarında ulasmak gitmek gelmek sehirlerarası geziden daha zor sebep bu yani
ben yakında ise baslıyrom zaten haftaya son birkaç gunum hafta içi olarak ondan sonra ancak cumartesi pazar bulusmalarına gelebilirim ondada okul donemi berkenin dersleri vs oluyor o da çok zor olacak artık benim için yaza dogru insallah

içim gidiyo kim bilir nasıl canı yanıyo kolaylaştırıcak bişey olsaydı keşke yaaa yavrular çok küçük

keşke ama tatlım yapacak birşey yok bu dişler neysede azılar çıkarken daha zor oluyormuş ateş falanda yapıyormuş onlar daha kötüymüş....

bide birinin üstü bayağı beyazladı son günlerde çıldıracak gibi eli ağzında

bizimde beyazladı epey yanlardaki aşılar falanda beyaz gözüküyor hatta alt dişlerinin iki tanesi sanki biraz etini yarmış gibime geliyor ama tam olarak açmıyorki sıpa ağzını net göremiyorum... kaşıma konusuna gelince bizimde öyle eli hep ağzında ağzının suyu çok akıyor ne bulursa ağzına götürüyor battaniye vs... dişliklerinle benkaşımaya çalışıyorum çok hoşuna gidiyor.... inşalla bu günlerde geçecek bizlerde o dönemlerden geçmişik onlarda geçecekler hayırlısıyla...:Saruboceq:

neyle alakalı ki

o kırmızı donu koca bulmak için giyerler benim bildiğim
benim hiç ihtiyacım olmadı ama giyenler var o kendini biliiyoorr :roflol:

yanlıs bilüyün ozaman,yılbaşı gelenegıdır kırmızı,donda kırmızı oyüsden alınır dıe bılıyom bende:umursamaz: neyse nee almıcam zatenakannehir ne melazım kocası falan acar paketı rezıl olmayalım kaydirigubbakcemile2

bılgısayara format lazım coklu alıntı yapamıyom halaa,aklımdakılerle idare edıyım

tazemle evrim bulusması süper olmus fotolara bıttım,bıde tatlı yidinis sanırım olaya da ayrı bıttım mafoldumben

elıfcım
neva bıraz daha ıyı anladıgım kadarıyla inşallah yarın doktordan iyi haberle gelirsiniz,bıde evın sıcaklıgı konusunda yanlısmı yazdın derken,cok sıcak gıbı geldı bana ondan demıstım belkıde yanlıs yazmıs olabılecegını düşünerek.buarada sınavındada basarılar şeker

canan ben yazmıstım sana ama görmedın sanırım ası 2-3 gune kadar ates yapıyomus 38in üstüne cıkmazsa telaslanma dıe.sevvalın öle oldu çünkü.neyse atlattınız hadı gecmıs olsun

özlem gıdemedım kaynanasma dun,gezmeye gıttım

angeleyes canım gecmıs olsun dıyımm selde basınbıza gelenler için.kızınında normale dönmesıne sevındım kolay degıl bı ortakcısı olması,cok dogal kıskandı yavru demekkı.

nevın sanada mutlu yıllar ıyı gezmeler

meltem bayldım ecenın duş sonrası halıne massaşlah

Son düzenleme:
evli olmak ve çocuğunun olması bide kocanın çalıştığı yere karışması gireceğin iş yeri için hep eksi bi lise mezunu olarak hiç bir artım yok .

sen süt izinlerini gün içinde mi kullanacaksın yoksa toplu kullandın da bitiyor mu??

meltem bayldım ecenın duş sonrası halıne massaşlah

sağol Tuğba teyzesi

çalışmak la ilgili ben bekarken çalışıyodum şimdi evde olmak çok zor.

canım herşeyin bir zorluğu var... evde olmakda çok zor ama... eğer maddi anlamda sıkıntın yoksa ben biraz daha ertelemeni tavsiye ederim.... borçlarımız olduğu için ben mecbur çalışmak zorundayım.... ama inan gündüz işte yoruluyorsun eee millet kara kaşına gözüne para vermiyor sonra akşam eve gidiyorum selini alıp evimize çıkıyorum hiç dinlenmeden doğru mutfağa allah ne verdiyse yapıyoruz apar topar sofraya oturup yemek yiyoruz sonra bazen yemeğim yarıda kalıyor selin durmuyor sofrayı bile toplamama fırsat kalmıyor selin oyun istiyor koca güne görmediği için özlüyor naz yapıyor gündüz babaanneyle uslu uslu duran kız gece bana etmediği naz kapris kalmıyor onu uyutana kadar 12 oluyor... sonra ben yatıyorum gece bikaç kez kalkıyoruz hopp tekrar sabahın köründe kalk işe git her gün diğer günün tekrarı sadece günler tarihler ilerliyor okadar... birde herşeyi geçtim bebeğimin ilklerine şahit olamıyorum...onunla geçirdiğim zamanlar kısıtlı 3-5 saat aama babaannesiyle 12 saat vakit geçiriyorlar düşünebiliyormusun... keşke herşey yeterli olsaydıda çalışmasaydım kızımla herşeyi doya doya yaşasaydım... ilklerini ben görseydim... mafoldumben

evli olmak ve çocuğunun olması bide kocanın çalıştığı yere karışması gireceğin iş yeri için hep eksi bi lise mezunu olarak hiç bir artım yok .

bu konuda yanlış düşünüyorsun canım... eğer bir insan gerçekten bi konuda başarmak istiyorsa başarır... daha öncede çalışmışsın iş tecrüben varmış.... neden sende bu niteliklerle bir işe alınmayasınki..... önemli olan üniv. mezunu olmak değilki önemli olan ne olursan ol verimli olabilmek çalışmak..... eğer sen istersen olmayacak hiçbirşey yok... şansını dene daha hiçbirşeye kalkışmadan olmayacak diye karamsarlığa kapılma hadi toparlankaydirigubbakcemile hayat sürprizlerle dolu bunu unutma:1hug:

niyee bekliyoooo ödevmi yapacaksınızz kaydirigubbakcemile3

bende olarım bende bendee
hii yazili yoklama yapti, konu spiralin faydalariydi:))kaydirigubbakcemile3
gel tatlum sende gardas olbana , cok yalnizim:sinifsinif:
ya kızlar ben bu spirali takrıdım ama fobi oldu sanki bende yine hamile kalırım diye korkuyorum off
korma olmaz bisicik, yani insallahkaydirigubbakcemile3

dün kaç saat gezdim teomun hediyesi için hiç birşey içime sinmediiii
diyorum sana yahoyu paket yap yolla kargoya:))
acele etme babam 2 ocaktan once donmiycek..ozamana kadar evde kimse yok, hatta annnemdondukten sonrada yolliyabilirsin..ocak ortasi..adresi atcam ozelden sana..

di mi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…