2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi türlü kısmet olmadı gerçekten..bi perşembe günü bize gelin ya da dışarda buluşalım ne dersin? havanın iyi olduğu bi gün
Olur tabi sevinirim canım. Bu aralar havanın iyi olması şansımıza kalmış gerçi dün fena değildi. Dışarda da buluşabiliriz ikimizede değişiklik olur nasılsa kapalı bi alana gideriz sorun olmaz.
ha deyince gelmiyor sütün babamızın işyeride değil çalıştığımız yerler zırt pırt gözden kaybolamıyorsun yarım yarım sağsan içine sinmiyor senin planladığın saatler oluyor o arada işin çıkıyor falan filan.
sen süt izinlerini gün içinde mi kullanacaksın yoksa toplu kullandın da bitiyor mu??
Aklıma gelmişken arkadaşlar süt izni 6 aymı yoksa 1 senemi bilginiz varmı?

bende çıkıyorum arkadaşlar kimseye gelmeden kimseye yakalanmadan en iyisi kaçmak... kendinize iyi bakın.... kuzucukları öpüyorum.... iyi tatiller......

Betül hoşgeldin tekrar

Nesrincim Ece aynı devam ateşli - ama fazla değil -çok terliyo nöbet tutuyorum başında saat başı picama değiştiriyoz - umarım yarın bişeyi kalmaz

ah canım kıyamam düzelir inş.

eve gelen misafiri yabancılıyorlar Çağan da böyle yapıyor misafir geldiğinde

nesrinnnnnnn metallica çağanı yerim ben adam adam oturuyo yahu maşallah

sana ve tüm tiyzelerimize teşekkür ederiz : ))

sağol canım umarım dediğin gibi olur

hatundaki hafızaya bak sen nerden hatırlıyorsun şebo mu? ben ne ara söylediğimi hatırlamzken : ))

Didom.sınavda başarılar diliyorum

ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)

mısafırım gıttı cok sukur ama yarında gelecek buara evdeyken cagırayım mılletı cıksın aradan bugun bısıler yapmıstım yarınıda cıkarır :)) etraf dandını onun hem 2 yasında kızı var hem eceden 2gun buyuk kızı . 2gun buyuk olan tosuncuk nerdeyse ecısın 2 katıydı walla 2 dk kucagımda tuttum sezeryan dıkısım agrıdı cok fena

öncelikle kayseriyi katmana çok sevindin canım benimopuyorumnanaktan
ne güsel olardı sürekli gider gelir pasta börek yer 100 kilo olardık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kısmet konusunu sana bırakıyoruz o zaman teyzesi bende oğlumu kimse beğenip almıyo diye üzülüyordum

gözün aydın babybim darısı başımıza bizimki yarım dönüyo tembel nolcek:dilcikar:
artık büyüyolar ya çok seviniyorum ya:lepi:

eliff niye sınava gırıosun ben anlamadım o okullara gecmek ıcınmı ? herne ıcınse sımdıden basarılar dılıorum canımcım

Çağan ın hafif öksürügü vardı dr ılık su ver geçer demişti, bugün arttı öksürüğü bende pekmez sulandırıp verdim sonuç ne yediyse fazlasıyla çıkardı yavrum içi dışına çıktı resmen
su veriyorun suya bile bögürüyor
ferrol sanal ı doktor mandalina suyu ile birlikte ver dedi onada kustu
çok midesi bulanıyor napıcağımı şaşırdım
1 hafta ara vermeye karar verdim hakkımızda hayırlısı

evros cok tskler canımcım

ben etrafı toplıyım evde 3 cocuk vardı heryer heryerde o 2 yasındakı kız kolyelerıme kadar karıstırdı walla kıl oldum ama mısafır sonucta .

eylemcim doğum izni 1 yıl canım

bebeğin 1 yaşına gelinceye kadar
Teşekkürler arkadaşlar.

Hadi gözün aydın canım:)

petrık bende ara verdım ek gıdaya sadece yogurt yedırıorum kac kasık yerse.. rezene yada ıhlamurun ıcıne koy pekmezı . ecenın sabah sesı catallı geldı hemen şüyüd cayından yaptım rezeneyle dereotu yanı ıcınede 1 caykagı pekmezle bıraz sıcak su kattım ara ara az az ıcırıorum pekmez enerjı verdı

cok gecmıs olsun ıns tez duzelsın kucuk metalcımız

çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm

ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi

rezeneyide içmiyorki, milupa gece çayını içiyordu şimdi onada dudaklarını kitliyor tükürüyor
ıhlamuru denemedim neyse haftaya denicem
sağol Pervin sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…