Olur tabi sevinirim canım. Bu aralar havanın iyi olması şansımıza kalmış gerçi dün fena değildi. Dışarda da buluşabiliriz ikimizede değişiklik olur nasılsa kapalı bi alana gideriz sorun olmaz.bi türlü kısmet olmadı gerçekten..bi perşembe günü bize gelin ya da dışarda buluşalım ne dersin? havanın iyi olduğu bi gün
ha deyince gelmiyor sütün babamızın işyeride değil çalıştığımız yerler zırt pırt gözden kaybolamıyorsun yarım yarım sağsan içine sinmiyor senin planladığın saatler oluyor o arada işin çıkıyor falan filan.meltemcim sirkette sut sagacagımyani planlarım bu sekilde
sirkette tum gunbuzdolabında saklayıp aksam servisyle 45 dk da falan evde oluyorum zaten hava soguk kıs mevsimi bozulmaz heralde o arada sutler
benim bugun sagdıgımı yarın vercek hepinizin yaptıgı gibi yani yetecekm bilmiyroum mama takviyesi olur belki baska ek gıdaya baslarız 2 ocakta dr kontrolumuz var 5. ay kontrolu bakalım ozaman netlescek neler yiyeceği ece hanımın
sut ksagmak neden zor dedin meltem yer imkanı yoksa zordur ama bizim tuvaletler falan çokg enis temiz rahat orda bile sagarım ki anne bakım odası var bizim binada ama tee 3. bodrum katta ben se 20, kattayım iki asansor degiserek oraya varılıyor gitmek 10 dk donmek 10 dk ibirde sagım islemi var yani ben tuvalette sagarım muhtemelen yoksa çok dikkat cekerim arazi oluyor sanır herkes anlamaz sut mut
Aklıma gelmişken arkadaşlar süt izni 6 aymı yoksa 1 senemi bilginiz varmı?sen süt izinlerini gün içinde mi kullanacaksın yoksa toplu kullandın da bitiyor mu??
canım sanırım birde şey var... yeni doğum yaptığım zamanlarda çok bunaldığımda aklımdam bende geçirdim işe başlasamda biraz uzaklaşsam bebek bakmaktan insanın bazen zorlandığı bunaldığı oluyor.... ama işe başlayınca tam tersi... hiçbirşey azalmıyor rahatlamıyor aksine çoğalıyor..... hayata dair kaçırdıklarımızda cabası.....sanırım arkadaşım evde çocuktan bunaldığı için çalışmak istiyor biraz rahatlarım diye.......ayyy ben çok dertliyim bu konuda çenemi açarsam kapatamıcam:a015::a015::a015:
Milkshake sana katılıyorum çalışma konusunda. Dediğin gibi elimiz mahkum olunca yapıcak bi şey yok
nurdan o yazı milkshake ait
Aklıma gelmişken arkadaşlar süt izni 6 aymı yoksa 1 senemi bilginiz varmı?
[
Nesrincim Ece aynı devam ateşli - ama fazla değil -çok terliyo nöbet tutuyorum başında saat başı picama değiştiriyoz - umarım yarın bişeyi kalmaz
dun gece mısafırım vardı caya emrahın arkadasları gelmsı bakuye bızden buyuk ınsanlar 12 yasında cocukları var.neyse onar geldıkten sonra kızımı uyuttum 10a gelıodu! ama kadının sesınden dolayı kızım zırt pırt uyandı dalamadı emzırdım daldırdım saga sola donuo yatamadı bıde yatak odası kapının dıbınde onlar tam gıderken cin oldu saat 11 de ve kacta uykuya daldı tahmın edın? saat 1 de! allahım napcamı sasırdım oynattım sallıorum aglıo sallanmakta ıstemıo uykusu var kucagımda gezmek ıstıo gezdırıorum gozlerını kasıo uyku bastırıo sallıorum aglıo kendıkendıne uyutma methoduna sokuyorum aglıo artık nasıl bı uyku methodu gelıstırmelıyım bılemedım:) en son aglaya zırlaya salladım uyududa bende yattım s
nesrinnnnnnn metallica çağanı yerim ben adam adam oturuyo yahumaşallah
alışır rahat ol zorlama relaxx yahoda içmedi sonra içti püreyi bir hafta zorla yedirdim sonra başladı yemeye şükürler olsun sana bir fikir vereyim annem öyle yaptı bende devam ettridm şimdi püreyi veriyorum 4-5 kaşık sonra memesini sokuyorum ağzına hazmediyor ve dinleniyor sonra devam ediyorum yavaş yavaş ama bitiriyor yarım elmayı çok sabır istiyor bu ek besine geçiş dönemi ben bunu anladım mafoldumben
ay çok beğendim metalci çağanııı anası şebnem ferah hayranı oğlu metallica ailece kafa sallarsınız artık kocaman olmuşşş maşallah
öncelikle kayseriyi katmana çok sevindin canım benimopuyorumnanaktanayyy harikaa yaa bittim ikinizede ben mevlütte ilahi okurkene uçmuş teyzeleri dinlerkene siz fink atıyordunuz bide aramış nispet yapıyorlar bana aynı şehirde olmayı o kadar çok isterdimki...şu topikte belkide en kalabalık istanbul grubu ama bir o kadarda en kopuk grup istanbul grubu keşke izmirde batmanda ankarada falan olsaydımmm pehhh kayseride olabilerrr kaydirigubbakcemile5
ayyy kalsınnn almıyayım tam 10 senelik taktırdım spirali senin gibi kazaya kurban gitmem inşallah
1.hayır
2.hiçbizaman
3.hayırr
4.dürüstüm
zemuszemus
pohahaaaa sapıkkksınnn kızım yaaa bayılıyorumm sanaaa
hey yarabbim derdine bana ben bulurum beratıma münasip bi kısmet sen merak etme
hımm o zaman kasmayalım kendimizi bu bilgiyi okumak rahatlattı beni
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
eylemcim doğum izni 1 yıl canım
Teşekkürler arkadaşlar.bebeğin 1 yaşına gelinceye kadar
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
petrık bende ara verdım ek gıdaya sadece yogurt yedırıorum kac kasık yerse.. rezene yada ıhlamurun ıcıne koy pekmezı . ecenın sabah sesı catallı geldı hemen şüyüd cayından yaptım rezeneyle dereotu yanı ıcınede 1 caykagı pekmezle bıraz sıcak su kattım ara ara az az ıcırıorum pekmez enerjı verdı
cok gecmıs olsun ıns tez duzelsın kucuk metalcımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?