2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarına kalmaz geçer inşallah geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun şükürki dr çok ateşi yok demiş.
Aynı Kemal Çağanda nerdeyse 2 gündür 10 dk uyuyor uyanıyor. Saatlerce yatmıyor. esniyor yatırıyorum sallıyorum yarım saatten fazla çabalıyor uyuyamıyor yavrum noluytor anlamıyorum. Ağamıyorda ağlamaması iyiyemi işaret kötüyemi bilemedim. NEden uyumuyor bu uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamadım(Dün sabah izinliydim 7 de dikti ayağa gecede mız mız uyumuştu. Bi uyuysada bende uyusam dedim. ALışverişe gittik arabada gelip giderken 10 dklık kestirdi sonra eve geldik 12 ye doğru zar zor uyudu ama hikayeden uyuyo. Sabah salak salak kalktım geldim işe ruh ne demek ben demek (
Keşke emmesinin devamı gelseydi cananım . Canını sıkma sağlığı yerinde olsunda gerisi boş.
ya buarada kisir deyince ben geliyom ya akliniza, ya tum arkadaslarim ortaokul liseden beri hep bole der, kakaolu kek+kisir=ben misim onlarin akillarinda(hmm bu imaji nasil silebilirim??
Sİlemezsiiin
ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
Bacım bu benim eski teknik :))
Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
Yerim onu yerim. BEnde bi ara gözümü kapadım baktım aynı Kemal ÇAğan :))
bende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
Allah kabul etsin
Hepinize geçmiş olsun
Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
MAşallah darısı başımıza.
Bunu da deniyim.Sağol tüm paylaşımlar için
Alışır annesi alışır
Amanın koca adam olmuş oğlumun adaşı maşallah.

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
Hadi hayırlısı başarılar.
Hepinize maşallah. Son fotoda dodonun bakışı bitirdi beni :))
Ya bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.
Bende merak ediyorum. Hayırdır inşallah.
Vıyyyyş yaklaşık 4 aylık bir bebekleri var ve 7 saat kesintisiz uyuyo iyi bi şeymi acep.Acıkmıyomu bıcırık ya
bu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...
İnşallah iyi geçer tatiliniz canını sıkacak durumlar umarım olmaz olursada en az sarsıntıyla atlatırsın işnşallah
buğulu bakışlar sizdede hakim maşallah.
ARKADAŞLAR ACİLL....
esrakoyla irtibat sağlayamadık....bana özelden adresini göndermiş ama soyadını bilmiyorum.....telefonunu arıyorum kapalı..... bilenler yazabilirmi???????????
Özelden mesaj attım sana.

korgaya verılen ılk hedıye hayırlı olsun PP

ilkmiyiz acaba ilk sırayımı kaptıkzemuszemus

dorukun yasında olsaydım kesın asık olurdum ona :)

iyiki daha tazemin karnındayken kertmişim kızımı doruk'a doğduktan sonra namı ünü taliplisi çok, karizması aldı başını gidiyor......yakuşuklu damadım benimŞeniz

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
eeylem2007, angeleyes_3, babymom+, badibade, cerenemreomer, fasulyeko, gypsyesra+, kedici+, maviş83, mercimekim+, minik_kelebek, pinky_42+, rosewind
Maşallah.
Ayça artık gündüzleride mi misafircilik oynuyo yoğsam :))

uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt

Arkadaşlar dün dondurucuya süt attım yarın vermek istiyorum kuzuma dondurulup çözülmüş sütlere karşı tepkisi ne olucak diye içmez filan Allah korusun onca süt boşa gider çok üzülürüm bu kıtlıkta. Bi deneme yapıyımda bundan sonrası için saklamıyım kuzum içmezse.Gerçi bi gün bekletmek yeterli olmaz demi 2 ay öncesinden sağdığım bi sütü deniyim. Ne zaman çıkarıyım dondurucudan 12 saattemi çözülüyo demişti bazı arkadaşlar emin değilim.

kargoda ilk sıra cananın bence.dün bana mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye.1. canan.bugün ben de veriyorum kargoya çok heyecanlıyım

hatıra akşam8-9 gibi çıkarıyorum ben.çözülüyor.ama kaçta içeceğine bağlı sen 6-7 gibide çıkarabilirsin buzdolabı rafına.24 saat durabiliyor açılmadan.açılınca da 12 saat

mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...
hayırlı olsun defne güle güle kullanın..
kızlar meraba herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallah şu son sayfa itibarıyla kuzeyi ve doruku gördüm maşallah kocaman delikanlı olmuşlar annelerde gayet iyi görünüyolar süpersiniz valla

selam canım tekrar aramıza hoşgeldin seni merak ettik geçmiş olsun zor günler geçirmişsin ama hepsi geride kalmış çok şükür tekrardan aramıza katılmana sevindimkaydirigubbakcemile5

kargoda ilk sıra cananın bence.dün bana mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye.1. canan.bugün ben de veriyorum kargoya çok heyecanlıyım

ilk olmasada ilk üçe girmişim:lepi: hakikaten çok heyecanlı hele benim için tam bir macera oldu.... esranın adresini almadan kargoya gitmişim.... kargodan esrayı aradım telefonu kapalı... tekrar işyerine geldim adresini aldım bu sefer soyadı yok sonra onuda buldum nihayetinde yollamayı başardım:hulya: asıl hediyeler yerlerine ulaşınca açılınca dahada heyecanlı olacak:dance:alkisalkisalkis

ANGEL yeniden aramıza hoşgeldin.... kaydirigubbakcemile5

Bütün sıkıntıların için çok geçmiş olsun. Oğlunun iyi olmasına da çok sevindim.

maşallah allah nazarlardan saklasın çook güzell yaa
çook geçmiş olsun canım evet bebkler konusunda herkesle temastan kaçınmak gerekiyo ve bunu karşı tarafa açıkça söylemekte fayda var ....kimse alınmasın valla çocugum daha önemli diimii
burdayım sagol merak ettiğiniz için iyiyim şimdi
çook geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım..
muz yedirebilirsin cam rendeden geçirip iyi gelicektir..
ayy ben yerim o bakkışı maşşalah sana koca bir delikanlı olmuşta poz bile veriyo..

nasıl benim hayatımın anlamı yeni doğduğunda çok açmış bitanem ağza bak:))))))))))
ayy kuzu maşallah zaman ne çabuk geçiyo şimdi oldu kocaman ..
yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
benim oğlumda öyle akşam 8 gibi yatıyo sabah 7 de kalkıyo geceleri kalkmıyo hiç amaaa gündüzde sadece bir kere uyuyo onun dışında hep ayaktaa..
offf ne güzel kız olmuşun sen öyle canım ya maşallah sana ....

teşekkür ettim kızlar sağolun evet çok zordu ama bitti sayılır arada olsada uzun sürmüyo biraz okuldanda destek alıyoruz iyiyz şimdik...ama oglum uslu varla yok arası evde allahım acıdı bana diyorum..

tazeee dorukkk tam kartpostallık olmuş maşallah cin cin bakıyo
evrim senin kuzuda aynı benim oglum gibi sakin bir bebek maşallah her ikinizinkinede
bu arada ben kaçtım kızlar kızım okkuldan geldi yemek faslı falan akşama gelirim ancak ikiside ayakta olunca kollamak gerekiyo öptüm herkesleriiii

evet canım şimdi koca adam oldularopuyorumnanaktan

hoşgeldin hoşgeldin . çok geçmiş olsun.

nesrinnnnnnn metallica çağanı yerim ben adam adam oturuyo yahu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…