Yarına kalmaz geçer inşallah geçmiş olsun.arkadaşlar neva ishal oldu.ayşinin yazdıklarını okuyunca elma suyunu biraz fazla kıçırmış olabileceğimi düşündüm.2 çay kaşığından fazla verdim.karnı açtı ve vermem için beni zorladı.püff çok üzgünüm.ne ypabilirim acaba?
Çok geçmiş olsun şükürki dr çok ateşi yok demiş.iyi akşamlar kızlar
Ece akşam üstü ateşlendi - sabah aşımız vardı - sanırım aşı yüzünden bu ateş - Calpol verdim - kullanan vardır mutlaka - kaç saat sonra etkisini gösteriyor bilen var mı?
Aynı Kemal Çağanda nerdeyse 2 gündür 10 dk uyuyor uyanıyor. Saatlerce yatmıyor. esniyor yatırıyorum sallıyorum yarım saatten fazla çabalıyor uyuyamıyor yavrum noluytor anlamıyorum. Ağamıyorda ağlamaması iyiyemi işaret kötüyemi bilemedim. NEden uyumuyor bu uykusuzluğa nasıl dayanıyor anlamadımbugun sabahtan arkadasa kahvaltıya gıttım ecısı bıraktım kuafore gıttım agdamı yaptırdım fonumu cektırdım geldım sonra onların sıteden ev baktım ama pek begenmedım esya yok olanlarda en ucuzunu koymuslar yanı tutmıycam..
neyse aksam yemegede orda kaldık nerdeyse 1 aydır ılkkez gece dısardaydık normal olarak ece gece moduna gecemedı bıturlu ve 12de uyudu 1 saattır uyuyo fakat buarada bırkez bogulma oksurmesı 2 kez gaz sancısı aglaması ıle bızı odaya kosturdu emrah onde ben arkada ...
bakalım gece nasıl olcak . dun gecede uyandı cıngoz oldu oynadım sevdım optum kokladım uyuttum ama hep tavsan uykusu..
Keşke emmesinin devamı gelseydi cananım . Canını sıkma sağlığı yerinde olsunda gerisi boş.tamam şimdi daha rahatım - ölçtüm 36.5 inmiş - ama okadar terlemiş ki sucuk gibi olmuş yavru değiştirdim herşeyini uyandı oyun oynuyoz sanıyo gülüvükler saçıyo :)
giydirdim ve uyutmak için emzirmeyi denedim - ve emdi :) alkisalkisalkis çok mutlu oldum ya ne güzel bir duygudur emzirmek çok özlemişim - memede uyudu koydum yerine mışıl mışıl uyuyo yavrum
Sİlemezsiiinya buarada kisir deyince ben geliyom ya akliniza, ya tum arkadaslarim ortaokul liseden beri hep bole der, kakaolu kek+kisir=ben misim onlarin akillarinda(hmm bu imaji nasil silebilirim??
Bacım bu benim eski teknik :))ben teknigi gelistirdim ne kadr yedigim anlasilmasin diye ortadan siyiriyorum camlar nutellali kaliyor:))))dolu gorunuyor:))
Yerim onu yerim. BEnde bi ara gözümü kapadım baktım aynı Kemal ÇAğan :))Yfrog - dscn1025
dogru olan video linki buymus..
ninni soyleme seansimiz ve tam dalmisken biye uyandiriyon len bakisi..
Allah kabul etsinbende yatmaya gidiyorum yarın yine yokum buralarda anamda olacağım annem mevlüt okutacak ananem için yoğun birgün olacak öpüldünüzzz
Hepinize geçmiş olsunbiz kızımda dahil hasta olduk boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi mevcut şu anda tek sağlam babamız..
Yusuf'a akşam yatmadan corsal şurup içirdim burnunada sprey sıktım rahat bi ruyku çekti yavrum..şimdide burnumuz akıyor öksürüyoruz...benim birde bunların üstüne adet sıkıntısı geldi ..en azından yılbaşına inşallah diyeyim düzeliriz..bugün okulda domuz gribi aşısı vurulacak ama biz yaptırmıyoruz ..çocuk şu anda hasta zaten birde vücuduna tekrar virüs verdinmenin anlamı yok diye düşünüyorum..
MAşallah darısı başımıza.Günaydınlaaarrr, beybi 5 saat aralıksız uyudu, vatana millete hayırlı olsun, çok mutluyuz kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
Bunu da deniyim.Sağol tüm paylaşımlar içinMinikim, uyku maceranızı okuyunca aklıma geldi.
Dün eşim doktor teyzemize ' bizim kız uykuya çok zor dalıyor,saatlerce annesi uyutmaya çalışıyor, uyuyunca da habire uyanıyor, annesi perişan oluyor, neyi yanlış yapıyoruz' dedi. (Eşim benim perişan olduğumun farkına varmış, pek bi tuhafıma gitti,sevindirik oldum, bu konuya ayrıca değiniciim kaydirigubbakcemile2 )
Doktorumuz şöyle dedi, eğer uyutmaya çalışırken yarım saatten fazla zaman harcıyorsanız ve uyutamıyorsanız bir yerde sorun var demektir. Bu durumda zorlamayın, çıkarın odadan, bir başka odaya götürün, biraz oynayın, oyalayın, tadımlık bişeyler verin, 15-20 dakika sonra tekrar uyutmayı deneyin dedi. Ben uykusu ayılmasın diye, saatlerce odadan çıkarmadan uyutmaya çalışıyordumlmaz:
Alışır annesi alışırelma suyunda 4. günümüz Çağan efendi halen böğürüyor
çok açtı yinede içmedi dudaklarını kitliyor sadece 1 çay kaşığı içti
emzirdim normalde emerken naz yapardı hiç vızırdamadan saldırdı memeye,
uyuyor şimdi umarım 1 saat uyur
alışırmı nasıl alıştırıcam az kilo alıyor püff çok moralim bozuldu senağlama
Amanın koca adam olmuş oğlumun adaşı maşallah.
Hadi hayırlısı başarılar.pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
Hepinize maşallah. Son fotoda dodonun bakışı bitirdi beni :))Kuzy Dodo'yu çok sevdi, ona dokunmak istedi. Öncesinde de Dodo, Kuzy ile konuşma girişiminde bulunmuştu ama, görüntüleyemedik
Kelaynak Dodo çok aç olmamasına rağmen Kuzy'nin tombul parmaklarını tadını çok merak etmişti :)
Analar ve oğulları :)
Evriş ve Kuzy
Taze ve Dodo
bilin bakalım, mekan neresi :))))
Bende merak ediyorum. Hayırdır inşallah.Ya bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.
Vıyyyyş yaklaşık 4 aylık bir bebekleri var ve 7 saat kesintisiz uyuyo iyi bi şeymi acep.Acıkmıyomu bıcırık yaYa bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
İnşallah iyi geçer tatiliniz canını sıkacak durumlar umarım olmaz olursada en az sarsıntıyla atlatırsın işnşallahbu arada eşim izne ayrıldı,yarın yola çıkıyoruz.bir müddet yokum.oradan da ablama gidip yılbaşını orada geçirme ihtimalimiz var.eğer öyle olur da yılbaşına kadar gelemezsem MUTLU YILLAR...
buğulu bakışlar sizdede hakim maşallah.[/url][/IMG]
Özelden mesaj attım sana.ARKADAŞLAR ACİLL....
esrakoyla irtibat sağlayamadık....bana özelden adresini göndermiş ama soyadını bilmiyorum.....telefonunu arıyorum kapalı..... bilenler yazabilirmi???????????
korgaya verılen ılk hedıye hayırlı olsunPP
dorukun yasında olsaydım kesın asık olurdum ona :)
EYLEMCİM gördüm mesajını teşekkür ederim.....
[/url][/IMG]
ve bu saatte burdayım şaka gibi
hayırlı olsun defne güle güle kullanın..mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...
kızlar meraba herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallah şu son sayfa itibarıyla kuzeyi ve doruku gördüm maşallah kocaman delikanlı olmuşlar annelerde gayet iyi görünüyolar süpersiniz valla
selam canım tekrar aramıza hoşgeldin seni merak ettik geçmiş olsun zor günler geçirmişsin ama hepsi geride kalmış çok şükür tekrardan aramıza katılmana sevindimkaydirigubbakcemile5uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt
kargoda ilk sıra cananın bence.dün bana mesaj geldi kargonuz yola çıktı diye.1. canan.bugün ben de veriyorum kargoya çok heyecanlıyım
Bütün sıkıntıların için çok geçmiş olsun. Oğlunun iyi olmasına da çok sevindim.uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt
maşallah allah nazarlardan saklasın çook güzell yaa
çook geçmiş olsun canım evet bebkler konusunda herkesle temastan kaçınmak gerekiyo ve bunu karşı tarafa açıkça söylemekte fayda var ....kimse alınmasın valla çocugum daha önemli diimiibebişin ishali hangi mikroptan diye sormuş bazı arkadaşlar. dizanteri oldu. kanlı ishal. ağızdan alınırmış mikrop. mesela bebeğiniz elini devamlı ağzına götürüyor dimi. sokaktan geçen biri mikroğlu elinle bebeğin elini sevdi. sözde bişi olmaz diye ama bebek ağzına götürdü elini ve kaptı. paradan dışkıdan yani baya baya pislikten bulaşan bir şey. o yüzden doktorum tembihledi sıkı sıkı. bırakın kucağa vermeyi el öptürmek yok elle surat sevmek yokkkkk. tüh tüh tüh maşallah derken bile 70 cm gider başkasını hasta etmeyen emen oğlunu hasta edecek mikrop dedi.atmacaya çıkmıştı adım artık daha bir atmacayım.
örnek vereyim yakın zamanda noldu. izmirden dönücem . son 1 haftam . büyük hala bebeği kucağına istedi. annemde ver işareti yaptı . kimseye vermedim çünkü annem dışında. 2 dk bebeği kucağına oturttu. sonra annem aldı bebeği. 3 gün sonra domuz gribinden hastaneye kaldırıldı. nassıl bir şok yaşadım anlatamam. yani virüs vücudundaymış bebeğimi aldığında. kızlar devir çok kötü. 1 yaşından önce çok çok yakınlar dışında kimseye vermeyin. ne değerli çocuğun varmış diolar da evet değerli hem de herşeyden değerli. onların 5 dklık zevki için bizim canımız acıyor.düşünmek bile istemiorum girp olsaydı eğer ishalin üstüne.
burdayım sagol merak ettiğiniz için iyiyim şimdikızlar puket in infosuna girdim aralık basından beri girmemis siteye ne oldu acaba yazmaktanmı sıkıldı yoksa aksi birseymi basına geldi insallah vakit bulup girememistir
angelll nerelerdesin seni andık arada yoktun hiç neler geldi basınızaçok merak ettim anlatmanı bekliyoruz
çook geçmiş olsun dikkat edin kendinize canım..biz kızımda dahil hasta olduk boğaz ağrısı burun akıntısı hepsi mevcut şu anda tek sağlam babamız..
Yusuf'a akşam yatmadan corsal şurup içirdim burnunada sprey sıktım rahat bi ruyku çekti yavrum..şimdide burnumuz akıyor öksürüyoruz...benim birde bunların üstüne adet sıkıntısı geldi ..en azından yılbaşına inşallah diyeyim düzeliriz..bugün okulda domuz gribi aşısı vurulacak ama biz yaptırmıyoruz ..çocuk şu anda hasta zaten birde vücuduna tekrar virüs verdinmenin anlamı yok diye düşünüyorum..
muz yedirebilirsin cam rendeden geçirip iyi gelicektir..lal ve derya sizlere de geçmiş olsun.
İSHAL KONUSU
arkadaşlar ishal olduğunu nasıl anlıyorsun demişsiniz.Olunca anlaşılıyor canlarım.Şöyleki günde 1 yada 2 kere gaita yapan hatta bazen 2 günde bir yapan çocuğum dün 5 kere yaptı.
ayrıca bebeklerin gitası diyorum yine malum olduğu üzere sıvı oluyor ama bu daha sıvı yarısı sade su gibi ve bu yüzden hemen sızma yapıyor.az az oluyor bir bezi doldurmuyor ama farklı kesinlikle.muz yedirdim çok minnacık.gece boyunca birşey yapmamıştı.emzirdikten bir müddet sonra yaptı.rota aşısından mı diyeceğim ama taa haftasonu yapıldı rota aşısı.elma suyunu çok az vermiştim.acaba diyorum kaygana falan bişe yedirmiş olabilir mi? ama ihtimal vermiyorum.üşüttü desem ev 27-28 derece.üşütme olsa kusmada olurdu diye düşündüm.işin ilginci bugün benim de bağırsaklar bozuk.
Yarın da geçmezse doktora götüreceğim minikimi.
ayy ben yerim o bakkışı maşşalah sana koca bir delikanlı olmuşta poz bile veriyo..
ayy kuzu maşallah zaman ne çabuk geçiyo şimdi oldu kocaman ..
benim oğlumda öyle akşam 8 gibi yatıyo sabah 7 de kalkıyo geceleri kalkmıyo hiç amaaa gündüzde sadece bir kere uyuyo onun dışında hep ayaktaa..yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
offf ne güzel kız olmuşun sen öyle canım ya maşallah sana ....[/url][/IMG]
tazeee dorukkk tam kartpostallık olmuş maşallah cin cin bakıyo
evrim senin kuzuda aynı benim oglum gibi sakin bir bebek maşallah her ikinizinkinede
bu arada ben kaçtım kızlar kızım okkuldan geldi yemek faslı falan akşama gelirim ancak ikiside ayakta olunca kollamak gerekiyo öptüm herkesleriiii
uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?