2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kuzy dodo bulusmasına bıttım resmen ya.. annelede ogullarda cok guseller masallah
caganın metalıcası ayrı bırsey yavru metalcı cok yakısmıs:)

günaydın... hayırlı cumalar hepinize.....

EVRıŞıM, TAZEM bayıldım fotolarınıza DODO ve KUZY harika her zamanki gibi bir an işte keşke bende olsam demekten kendimi alamadım..... çok şanslısınız.....

JENY canım geçmiş olsun....

DıDE sanada kolay gelsin hafta sonun yoğun geçecek anlaşılan....

NORRA bende tek kardeş büyüdüm bu konuda yaram çok büyük bende eksikliğini fazlasıyla hissediyorum....

2. BEBEK konusu günlerdir benimde aklımdan gelip geçiyor mutlaka 2. ciyi istiyorum ama selin en azında bi 2-3 yaşına gelsin öyle olsun isityorum... ne kadar güzel olurdu hep beraber hamile kalsak yeniden düşüncesi bile insanı gülümsetip mutlu ediyor..... ama aynı dönemde düşünmeye başlasak bile ben sizinle aynı dönemde hamile kalamam(( malum benim hamile kalmam biraz sıkıntılı yumurtlama takipleri, yumurtlama geliştirici ilaçlar vs.... zor bir yolu atlattım geldim şükürler olsun kızım kollarımda ama inşallah 2. bebeği istediğimde yeniden zor yollardan geçmem.....

ESRAKO canım sanada allah kolaylık versin.... inşallah bu dönemleride atlatacağıkz.. biraz sabır biraz eşler arası karşılıklı anlayış ve yardımlaşmayla herşey güzel olacak inşallah....

geçmişten aklımda kalanlar bunlar atladıklarım varsa kusuruma bakmasında aklımda tutamıyorum...

babybim ece 1 yaşına doğrumu istiyorsun 2. bebeği şunun şurasında ne kadar kaldı ecenin yaşına yaklaşmasına.... yaş aralıığının az olmasını avantajları ve dezavantajlarıda var.... ne güzel belkide ikiz gibi birlikte büyürler....acaba ben 2. bi bebeğe sahip olabilecekmiyim-tatlicadiarzu-

dun gece mısafırım vardı caya emrahın arkadasları gelmsı bakuye bızden buyuk ınsanlar 12 yasında cocukları var.neyse onar geldıkten sonra kızımı uyuttum 10a gelıodu! ama kadının sesınden dolayı kızım zırt pırt uyandı dalamadı emzırdım daldırdım saga sola donuo yatamadı bıde yatak odası kapının dıbınde onlar tam gıderken cin oldu saat 11 de ve kacta uykuya daldı tahmın edın? saat 1 de! allahım napcamı sasırdım oynattım sallıorum aglıo sallanmakta ıstemıo uykusu var kucagımda gezmek ıstıo gezdırıorum gozlerını kasıo uyku bastırıo sallıorum aglıo kendıkendıne uyutma methoduna sokuyorum aglıo artık nasıl bı uyku methodu gelıstırmelıyım bılemedım:) en son aglaya zırlaya salladım uyududa bende yattım s

Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !

işte bende korkuyorum 2. olmaz dıe o yuzden uzatmak ıstemırum 18 ay bekledım yavrumu

Allah hepimize sabır ve kolaylık versin

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak

başarılar diliyorum. canım. hayırlısı olsun hakkında...

çok çok ama çok tatlısınız anneler ve oğulları

datlu yemeye gittiniz dimi
bahaneside medeniyet miş...

çokda şanslısınız hem böyle şirin tatlı sağlıklı evlatlarınız olduğu için hemde birbirinize bu kadar yakın olduğunuz için... :))))) allah şansınızı daha da bol etsin. maşallah hepinize.

Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-

delikafaduldendelikafadulden

şaşırdım....

dide nevacık nasıl olduuu bi daha gelirsen yaz lütfen
bide sınavda başarılar şimdiden
neva bu sabah emdikten sonra iki defa sulu kaka yaptı.keyfi falan yerinde,ateşi yok.yarın doktora götüreceğim neymiş bakalım.sağol başarı dileklerin için.
canım başarılar dilerim sınavda - hayırlısı...
teşekkürler canom
ben de 0 sınavda eskişehir ikincisi olmulştum desem.ama maaalesef mülakata çağırdılar hemi de eşyaları batmana taşınmak için kamyona yüklediğimiz gün..nasıl ama???salaklığım öğretmen lisesi yazmam olmuş.ama şimdi mülakat yokmuş.oysa 60 alanlar bile atanmış o dönemde.
aynı şeyi düşündüm.sen gel buraya sayfalara sığmayan fotoğraflar ekleyeceğim.Bu gidişle hiç biryere sığmayacağım zaten.gel beraber spora gidelim evroş.
çok güzel olmuş.Devamını dilerim
ayni donemlerde toplu calisma, ev odevi gibi:)))))):roflol:
nurdsn yine formundsymış ben kaçırdım maalesef.Evrimin de dediği gibi yaradı teo sana.
Hah süper konu !

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
4. Dürüst olun !
düşünmüyorum,istemiyorum,dürüstüm ama kaypakımdır da aynı zamanda

şincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:
ben seni ısırırım,parçalarım hatun
Ya bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.
rüyamda gelmişti topiğe
ben sizin doktoru çok sevdim.Bana çok uyuyor dedikleri.hep yaz olur mu?
yan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
ne diyim ki ben sana.öperim ben seni gamzelerinden
mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...

hayırlı olsun hocam..Ankara'da hep hocam derler değil mi? Çok seviyorum Ankara'yı

ARKADAŞLAR ACıLL....
esrakoyla irtibat sağlayamadık....bana özelden adresini göndermiş ama soyadını bilmiyorum.....telefonunu arıyorum kapalı..... bilenler yazabilirmi???????????

işte bende korkuyorum 2. olmaz dıe o yuzden uzatmak ıstemırum 18 ay bekledım yavrumu

Hah süper konu !

1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
4. Dürüst olun !

Harika alkisalkisalkis birinci yıldan sonra çocuk düşünenler barnak kaldırsın o saman. :lepi: Ben de istiyorum. Duygularımda da Babynin yazdıklarına den den koyuyorum ('' '') Ben 3 yıl bekledim yalnız.

ay inşallah hiçbişeyi yoktur nevacığımın
ne güsel olur inş dört gözle bekliyorum tayin sonuçlarını
seni çok sevom bilionmuopuyorumnanaktan
ARKADAŞLAR ACİLL....
esrakoyla irtibat sağlayamadık....bana özelden adresini göndermiş ama soyadını bilmiyorum.....telefonunu arıyorum kapalı..... bilenler yazabilirmi???????????
malef bilmiyorum
[url=
ve bu saatte burdayım şaka gibi[/QUOTE]

[quote="fasulyeko, post: 10657824"][IMG][url=http://tr.picjoke.com][img]http://n1..jpg[/url][/IMG]
maşallah size
picjoke sitede rüzgarkibin estikaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsunb bu günler gececek canım inş:Saruboceq:

hediyemi kargoya verip gelmiş bulunuyorum.....:lepi:

ESRACIM ECEM hediyesini güle güle kullansın.... yarın inşalllah elinize ulaşıropuyorumnanaktan

kızlar meraba herkese hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallah şu son sayfa itibarıyla kuzeyi ve doruku gördüm maşallah kocaman delikanlı olmuşlar annelerde gayet iyi görünüyolar süpersiniz valla

sımdı aksam 8de yatıp gece uyanan cocukmu gece 11de yatıp hıc uyanmayan cocukmu ? yumurtamı tavuk tavukmu yumurta? :)) ben bılemedım

aksam 8-9 yatınca basbasa daha guzel rahat vakıt gecıo yatmayınca mutlu aıle tablosu gece uyanınca uykusuz ıse gıden baba 11de yatınca o saatten sonra ne ıstek ne bısı kalıo bılemedım sız karar verın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…