evet evet evet hemde cokkk
ece 1 yasına dogru
gercekten
dun bı arkadasım aradı ruyasında gormus benı ece varmıs bıde oglum varmıs o oglanı sevıomus aradı benı naber dıe kendımı bırden hamıle hıssettım walla:))
Hah süper konu !
Yazdıklarınızdan anlaşılan ikinci defa yavrulamayı düşünüyorsunuz..
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
3. Gerçekten istiyor musunuz?
4. Dürüst olun !
babybim ece 1 yaşına doğrumu istiyorsun 2. bebeği şunun şurasında ne kadar kaldı ecenin yaşına yaklaşmasına.... yaş aralıığının az olmasını avantajları ve dezavantajlarıda var.... ne güzel belkide ikiz gibi birlikte büyürler....acaba ben 2. bi bebeğe sahip olabilecekmiyim-tatlicadiarzu-
dun gece mısafırım vardı caya emrahın arkadasları gelmsı bakuye bızden buyuk ınsanlar 12 yasında cocukları var.neyse onar geldıkten sonra kızımı uyuttum 10a gelıodu! ama kadının sesınden dolayı kızım zırt pırt uyandı dalamadı emzırdım daldırdım saga sola donuo yatamadı bıde yatak odası kapının dıbınde onlar tam gıderken cin oldu saat 11 de ve kacta uykuya daldı tahmın edın? saat 1 de! allahım napcamı sasırdım oynattım sallıorum aglıo sallanmakta ıstemıo uykusu var kucagımda gezmek ıstıo gezdırıorum gozlerını kasıo uyku bastırıo sallıorum aglıo kendıkendıne uyutma methoduna sokuyorum aglıo artık nasıl bı uyku methodu gelıstırmelıyım bılemedım:) en son aglaya zırlaya salladım uyududa bende yattım s
pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
Kuzy Dodo'yu çok sevdi, ona dokunmak istedi. Öncesinde de Dodo, Kuzy ile konuşma girişiminde bulunmuştu ama, görüntüleyemedik
Kelaynak Dodo çok aç olmamasına rağmen Kuzy'nin tombul parmaklarını tadını çok merak etmişti :)
Analar ve oğulları :)
Evriş ve Kuzy
Taze ve Dodo
bilin bakalım, mekan neresi :))))
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
neva bu sabah emdikten sonra iki defa sulu kaka yaptı.keyfi falan yerinde,ateşi yok.yarın doktora götüreceğim neymiş bakalım.sağol başarı dileklerin için.dide nevacık nasıl olduuu bi daha gelirsen yaz lütfen
bide sınavda başarılar şimdiden
teşekkürler canomcanım başarılar dilerim sınavda - hayırlısı...
ben de 0 sınavda eskişehir ikincisi olmulştum desem.ama maaalesef mülakata çağırdılar hemi de eşyaları batmana taşınmak için kamyona yüklediğimiz gün..nasıl ama???salaklığım öğretmen lisesi yazmam olmuş.ama şimdi mülakat yokmuş.oysa 60 alanlar bile atanmış o dönemde.heyt bee.. maşallah! darısı başımıza! devamı da gelsin inşallah!
Haydi hayırlısı, inşallah güzel olur. Allah gönlüne göre versin canım. Hava atabilir miyim? Nolur atayım, ben 2 sene önce o sınavda İstanbul'da 8. olmuştum. Türkiye genelinde 64.!
KUZY ve DODO'nun maceraları azzz sonra :)
aynı şeyi düşündüm.sen gel buraya sayfalara sığmayan fotoğraflar ekleyeceğim.Bu gidişle hiç biryere sığmayacağım zaten.gel beraber spora gidelim evroş.ayyy çok tatlısınız dördünüzde
kuzy dodo harika
ayrıca sizde formda görünüyorsunuz
ben mekanı bilmem malum sebepten
buluşmaları kıskanıyoruz oğlumla ben haaa
bisde belkim yazın batmana gideriz didoya
çok güzel olmuş.Devamını dilerimAaaaaa.. fotolarımıssssssssssss :))
Ya aslında bı kare vardı, keske onu yakalayabılseydık, Kuzy, Dodo nun saclarını Burcumun ittirmesi, kaktırması ıle cıktık.. ben gel evde oturalım dedım, o illa gel senı medenıyete cıkarayım, gün yüzü gör, gökyüzünün maviliğine dön totonu dedı durdu.. hava da gusel idi, tozduk.. yedık, gezdık, yedık, yürüdük, yedik.. böle ıste :))
nurdsn yine formundsymış ben kaçırdım maalesef.Evrimin de dediği gibi yaradı teo sana.ayni donemlerde toplu calisma, ev odevi gibi:)))))):roflol:
düşünmüyorum,istemiyorum,dürüstüm ama kaypakımdır da aynı zamandaHah süper konu !
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
4. Dürüst olun !
ben seni ısırırım,parçalarım hatunşincik eger topikçe ikinciler yapılırsa bekar kalan ilk bebelerle yeni bebelerimizle kertebiliriz
mesela berat bekar :jeyyar:
rüyamda gelmişti topiğeYa bu Buket neden bırden kestı gırmeyı.. durup durup aklıma gelıyor bu kız.. ınsallah kotu bırsey yoktur.
ben sizin doktoru çok sevdim.Bana çok uyuyor dedikleri.hep yaz olur mu?Gayyet güzel ve fitsiniz işte, inkar etmeyiniz !
Bizim doktor teyzemiz şöyle der :
Kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırmak için bebeğiniz henüz çok küçük. En az 6 aylık olmadan ona alışkanlıklar kazandırmaya çalışırsanız beybiye eziyet edersiniz.
6 ay boyunca beybi kendini annesinin uzantısı olarak görür, bu yüzden uyumaya çalışırken, gece uyandığında, karnı ağrıdığında vs annesini yanında bulduğunda kendini güvende ve tam hisseder.
Özellikle ağlatma yöntemi ile uyumaya alıştırılan beybiler, genelde korkak,içine kapanık, sosyalleşmekte zorlanan çocuklar olurlar.
6.aydan sonra uyuma alışkanlığı kazandırabilmek için baba-anneanne-babanne-bakıcı vs devreye girip, ilk önce anneden bağımsız uyumaya alıştırmaya çalışmalı, daha sonrada değişik yöntemlerle kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışmalı..
Doktor teyze dedi, ben onun yalancısıyım..
ne diyim ki ben sana.öperim ben seni gamzelerindenyan komsunun bizden 4 hafta guccuk oglu aksam 8.30da uyuyomus, sabah 6 da kalkiyomus,adam bize anlatinca cocuklari bi degisiversek mi didik, hemen yan daire, bitisik oda, bisi olmaz didik...
mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...
mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...
işte bende korkuyorum 2. olmaz dıe o yuzden uzatmak ıstemırum 18 ay bekledım yavrumu
Hah süper konu !
1. Düşünüyor musunuz?
2. Ne zaman?
4. Dürüst olun !
ay inşallah hiçbişeyi yoktur nevacığımınneva bu sabah emdikten sonra iki defa sulu kaka yaptı.keyfi falan yerinde,ateşi yok.yarın doktora götüreceğim neymiş bakalım.sağol başarı dileklerin için.
aynı şeyi düşündüm.sen gel buraya sayfalara sığmayan fotoğraflar ekleyeceğim.Bu gidişle hiç biryere sığmayacağım zaten.gel beraber spora gidelim evroş.
ben seni ısırırım,parçalarım hatun
malef bilmiyorumARKADAŞLAR ACİLL....
esrakoyla irtibat sağlayamadık....bana özelden adresini göndermiş ama soyadını bilmiyorum.....telefonunu arıyorum kapalı..... bilenler yazabilirmi???????????
maşallah size[url=
ve bu saatte burdayım şaka gibi[/QUOTE]
[quote="fasulyeko, post: 10657824"][IMG][url=http://tr.picjoke.com][img]http://n1..jpg[/url][/IMG]
selamlarr
canancım çok geçmis olsunya
geçen bizim ece de kaka yapmadı bir tam gun panikledik ertesi gun acısını çıkardı merak etme
bu arada sizleri okuyorum ama çok yazamıyorum kızlar bu ara ev yogun cam pencere yaptırma isleri falan var birde ece memeye geri dondu beni sinir krizleri geçirtiyor heraksam bir kabus yasanıyor o uyuyana kadar karı koca birbirimize giriyoruz falan filan keyifsizim
yakında 10 gun kadar sonra ise baslıycam hepinize doya doya yazacagım ozaman insallah simdilik beni mazur gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?