Çağan ın hafif öksürügü vardı dr ılık su ver geçer demişti, bugün arttı öksürüğü bende pekmez sulandırıp verdim sonuç ne yediyse fazlasıyla çıkardı yavrum içi dışına çıktı resmen
su veriyorun suya bile bögürüyor
ferrol sanal ı doktor mandalina suyu ile birlikte ver dedi onada kustu
çok midesi bulanıyor napıcağımı şaşırdım
1 hafta ara vermeye karar verdim hakkımızda hayırlısı
süper ya çok hoşGÜNÜN FIKRASI
Adamın biri dünyada hiç kimseye bir kötülük yapmamış, her türlü kurala uymuş, içmemiş, zina yapmamış, uyuşturucu kullanmamış, kimseyi pataklamamış. Neyse bir gün ölmüş büyük bir sevinç ve beklenti ile sorgu meleğinin önüne gelmiş
melek sormuş : içmemişsin
Adam : evet
Melek : Kimseye el bile kaldırmamışsın
Adam: evet
Melek : Kendi karından başkasına yan gözle bile bakmamışsın
Adam : evet
Onlarca sorudan sonra sorgu meleği yanındaki meleğe dönerek : bir çift kanat getirin
Adam heyecanla : Melek oluyorum değilmi?
Melek : hayır kaz oluyorsun
inşallhkendine uygun bir iş bulabilirsin umutsuz olma bence
sanada allah kolaylık wersin .zor ewetcanım herşeyin bir zorluğu var... evde olmakda çok zor ama... eğer maddi anlamda sıkıntın yoksa ben biraz daha ertelemeni tavsiye ederim.... borçlarımız olduğu için ben mecbur çalışmak zorundayım.... ama inan gündüz işte yoruluyorsun eee millet kara kaşına gözüne para vermiyor sonra akşam eve gidiyorum selini alıp evimize çıkıyorum hiç dinlenmeden doğru mutfağa allah ne verdiyse yapıyoruz apar topar sofraya oturup yemek yiyoruz sonra bazen yemeğim yarıda kalıyor selin durmuyor sofrayı bile toplamama fırsat kalmıyor selin oyun istiyor koca güne görmediği için özlüyor naz yapıyor gündüz babaanneyle uslu uslu duran kız gece bana etmediği naz kapris kalmıyor onu uyutana kadar 12 oluyor... sonra ben yatıyorum gece bikaç kez kalkıyoruz hopp tekrar sabahın köründe kalk işe git her gün diğer günün tekrarı sadece günler tarihler ilerliyor okadar... birde herşeyi geçtim bebeğimin ilklerine şahit olamıyorum...onunla geçirdiğim zamanlar kısıtlı 3-5 saat aama babaannesiyle 12 saat vakit geçiriyorlar düşünebiliyormusun... keşke herşey yeterli olsaydıda çalışmasaydım kızımla herşeyi doya doya yaşasaydım... ilklerini ben görseydim... mafoldumben
bu konuda yanlış düşünüyorsun canım... eğer bir insan gerçekten bi konuda başarmak istiyorsa başarır... daha öncede çalışmışsın iş tecrüben varmış.... neden sende bu niteliklerle bir işe alınmayasınki..... önemli olan üniv. mezunu olmak değilki önemli olan ne olursan ol verimli olabilmek çalışmak..... eğer sen istersen olmayacak hiçbirşey yok... şansını dene daha hiçbirşeye kalkışmadan olmayacak diye karamsarlığa kapılma hadi toparlankaydirigubbakcemile hayat sürprizlerle dolu bunu unutma:1hug:
uzun zamandır giremediğim için paylaşımlardan konularda çook uzak kalmış durumdayım kimbilir neler neler olmuştur geçmişi okuma şansım yok çünkü bu sayfada çok bulunmadım ve çoook sayfa var yüzeysel bakmaya çalışıcam temenni ediyorumki ciddi bir sorun yaşamış olan arkadaşım yoktur ...ben sizlere bu kadar zamandır neden ayrı kaldıgımı kısaca özetle geçmek istiyorum ...... doğumdan sonra kızımın kardeşine olan sabırsız bekleyişi hiçte umdugumuz gibi olmadı her geçen zaman içindede sıkıntılarımız büyüdü ciddi mücadeleler verdik o arada zaten topikten kopmuştum..daha sonra okul başladı sorunlar okula kadar devam etti büyüdü büyüdü okulla beraber hastalıklar ve yıpratıcı ikinci bir devre başladı benim için çok yorulmuştum kısa bir hava değişimi yaptım antalyaya gittim minicik bebekle emzirme dışında pek oğlumu alamıyodum kucagıma bu yüzden ablam ilgilendi bende kızımla daha sonrada ist büyük sel felaketi olmuştu halkalı sular altında kalmıştı benim eşimin ofisi orda oldugundan herşeyler selle gitmişti evdeki bilgisayarı alıp götürüncede kopukluk uzadı ...şimdi yeni bir tane aldık ve yavaş yavaş zaman oldukça girmeye çalıştım ama yazamadım ama bundan sonra daha sık özellikle akşam saatlerinde giricem o zaman biraz daha rahatım herşeyler düzene girdi artık allahtan oğlumdan yana hiç bir sıkıntım yok yoksa heralde tımarhanelik olurdumm....yani kızlar bunlardan dolayı sizden ayrı kaldım ama sizi hiiç unutmadım...şimdik yeniden aranızdayımm hihoyyyt
bu arada evrimcim hediyeni yarın alıp kargoya verme niyetindeyim insallah basarılı olabilirimmm
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
Çağan ın hafif öksürügü vardı dr ılık su ver geçer demişti, bugün arttı öksürüğü bende pekmez sulandırıp verdim sonuç ne yediyse fazlasıyla çıkardı yavrum içi dışına çıktı resmen
su veriyorun suya bile bögürüyor
ferrol sanal ı doktor mandalina suyu ile birlikte ver dedi onada kustu
çok midesi bulanıyor napıcağımı şaşırdım
1 hafta ara vermeye karar verdim hakkımızda hayırlısı
çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
furkan bugün çok huysuz nie bilmiyorm
ben gecen sene tutmaya baslamistim sonra biraktim, yeniden basliyim diyorum ayni eftere ama yine unutuyorum...çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3İstanbul'da birileri buluşuyor sanırsam CADIARZU
O kadar okuyabildim..
perviinn maşallah ecoşa bizimki koca götünü döndüremiyor daha kolu altında kalıyor başlıyor bağırmaya ben çeviriyorum mecbur :hulya:
meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
perviinn maşallah ecoşa bizimki koca götünü döndüremiyor daha kolu altında kalıyor başlıyor bağırmaya ben çeviriyorum mecbur :hulya:
bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?