2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy kıyamam Çağana çok geçmiş olsun. Devlet hastanesindeki dr hastayken içirme demir şurubunu demişti. Bende hergün vermiyorum

süper ya çok hoş
kendine uygun bir iş bulabilirsin umutsuz olma bence
inşallh
sanada allah kolaylık wersin .zor ewet

tekrar hoşgeldin ve çok geçmiş olsun zor şeyler atlatmışsn.inşallah artık rahata erersin

bu arada evrimcim hediyeni yarın alıp kargoya verme niyetindeyim insallah basarılı olabilirimmm

Hıc acelesı yok.. ole sıkma kendını, ne zaman uygun olursan o zaman olsun..

Sankiiii.. yanı andırıyorsun annelığı biras biras :)) yerim senı ben.

Çok çok gecmıs olsun.. kıyamam, demek kı mıdesı cok hassas.. bence de verme ılacı, demek kı o da agır geldı.

Al benden de o kadar.. düşünmezse neyim?? bilse ki burası olmasa, bızı kım toparlayacak??

gozun aydin pervinim, darisi basimiza...

nesrin cok gecmis olsun cagana, pekmez ihlamur etkisni biraz gec gostersede iyi geldi bize oksuruk icin..

elifime ben basarilar dilemismiydim acep, neyse bidaha diliyim, sansi bol olsun...

meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))

ben gecen sene tutmaya baslamistim sonra biraktim, yeniden basliyim diyorum ayni eftere ama yine unutuyorum...

perviinn maşallah ecoşa bizimki koca götünü döndüremiyor daha kolu altında kalıyor başlıyor bağırmaya ben çeviriyorum mecbur :hulya:

perviinn maşallah ecoşa bizimki koca götünü döndüremiyor daha kolu altında kalıyor başlıyor bağırmaya ben çeviriyorum mecbur :hulya:

bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))

meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))

Son zamanlarda suyunu verıyorum sadece.. kabızlık devam edıyor bızde, Kuzy ıkı gunde bır yapar oldu.. havuc,elma,armut suyu verıyorum, ıcıne de bı kasık pekmez koyuyorum.. bu sabah yıne kayısı marmelatı verdım,ılık su ıcırdım, yarım saat sonra cıkabıldı wc ye.. bızde de yeni karıstırılmıs cımento kıvamında cıkıyor.. en zarıf bole anlatabıldım :))

Peahh.. Kuzy 40 günlüktü, kendı eksenı etrafında donuyordu.. sısınkısı de laf yanneee lülülülülülü

bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))

O senden akıllı emın ol.. Allah bılır neye gülüyordur :)))

Bu veletler korkunc akıllı.. Nurdana demısken aklıma geldı.. mama sandalyesınden ona verdıgım havucu asaga atıyor, bırde arkasından gözünün ucuyla düşüşüne bakıyor.. sen var ya sen dedim,sen çok eşşeksin diyorum, bana gülüyor.. ne sandın der gibi..

bızımkı koca tototu döndüremedı henuzz. bı hafta var sanırım önümüzde ama dönme çabası hızla devam edıyo.hatta bugun yatakta normal bı halde yatırdıgım hanımı yatay pozisyonda buldum hala çözemedım nasıl boyuna duruken enıne döndü CADIARZU

buarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2

:lepi: şevvalın en cok sevdıgı sey,ellerını tutup oturtmamız.o nası bı mutluluk nası sevınc yasıyo oturtunca.aynen bişe becerdım dıe sırıtıyoda sırıtıyo kuzum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…