2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biaz rahatladım saol ya babasıyla çok feciyiz belki anlıyordr sandım ama o hergün böle bzden değildir büyük ihtimalle
meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
ııım biz başladık sonrda saldım kendimi sanırsam
çok zekiler maşallah.
henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3

bu kez buluşmaya bende katılmak istiyorm banada haber verin olurmu

Evet
Çağan tuvaletini tek başına yapabildiği zaman :)
çok istiyorum kızçem olsun
hamileyken hattan 2 günlük lahusayken bile 2.yi düşünüyordum : ))

Kararlı arkadaşlarımız çoğunlukta, ne güzel !

Ben bu konuda çok kararsızım, bir yandan kızımın bir- hatta bir kaç kardeşi olmasını çok istiyorum, kalabalık ailesi olmasını istiyorum, benim gibi hayatta yanlız başına kalmasını istemiyorum. Ama bir yandan da hiç cesaret edemiyorum. Zor bir doğum ve zor bir hamilelik geçirmedim ama sanırım daha fazla sorumluluk gözümü korkutuyor. Bir çok konuda pek becerikli sayılmam zaten, ev hanımlığı, yemek, temizlik vs. Annelik konusunda de kendimi ziyadesiyle zorluyorum, bir ya da bir kaç zorlamayı daha bu bünye kaldırır mı bilemiyorum..
Geçen gün kendimi eşimle ikinci çocuğumuz olursa adı ne olsun'u konuşurken buldum !
Saçmalamaa ! dedim hem içimden hem dışımdan..

mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...

Hayırlı olsuun, güle güle kullanın. Güzel güzel mamalar yesin içindee, koccaman apla olsun kuzucan

Merak ettim bende ishalin sebebini, inşallah bir aksilik çıkmaz.
Sınavda başarılar dilerim bende Elifcim. İkinci çocuk konusundaki yorumunda çok hoş kaydirigubbakcemile3
Elifcim, doktorumuzla görüşmelerimi hep yazmak istiyorum, çünkü bir çok doktordan bu şekilde açıklama alamıyoruz, bizim öğrendiklerimizden tüm anne ve bebikler faydalansın istiyorum bu yüzden yazıyorum. Bir bebişin bir dakika daha az ağlamasına sebep olabilirsem en mutlu bana. İnşallah kimse ukalalık olarak falan algılamaz..

Harika alkisalkisalkis birinci yıldan sonra çocuk düşünenler barnak kaldırsın o saman. :lepi: Ben de istiyorum. Duygularımda da Babynin yazdıklarına den den koyuyorum ('' '') Ben 3 yıl bekledim yalnız.

Valla harikasınız, kararlı ve cesaretli anneler topluluğu alkisalkisalkis

[
terrük o , terrükler:))

gel kardes olalimmmŞeniz

Hee tamam terrük :1rolleyes:
Hadi kardeş olalım ver elini kaydirigubbakcemile2

kedici bu arada fotoğraflarına baktım çok güler yüzlü çıkmışsın bebişle ilk fotoralar süper kendi hallerim geldi gözümün önüne

Çook teşekkür ederim sağol a.s.

bende olarım bende bendee

Sende ver elini bakiim, KKKK 'yı oluşturalım
(kadınlar kulübünün kardeş kadınları) :hulya:

adımlarını da görmek nasib olur inşallah..

:) anne adayı olduğu zaman muhakkak hoşuna gidecektir..

hayırlı olsun..du bi bakayım

hoşgeldin hoşgeldin . çok geçmiş olsun.

nesrinnnnnnn metallica çağanı yerim ben adam adam oturuyo yahu maşallah
çook sağol zor bir süreçti bitti şükür....
betül hoşgeldin tekrar aramıza
sağol esracım..
Angel hoşgeldin canım...

Elifim..sınavda başarılar diliyorum sana..Nevamız da geçmiş olsun..
teşekkür ettim ...
kızlar size bişey sorucam oğlum emre sanırım diş çıkarıyo bunu kolaylaştırmak için neler yapılabilir biz calgel jel kullanıyoruz ama hala huysusuz onu rahatlatmak için neler yapabilirim
içi su dolu diş kaşıyıcılar var onlardan varsa dolaa koy sogusun sonra onunla dişlerini kaşı soğuk rahatlatır...
canım sağol benim kızım 5.5 yaşında başta ilgiyle bekledi sonra tepki gösterdi özellikle emzirdiğim zamanlarda çok sorun yaşadık gözümüz üzerinde eskisi kadar değil ama ara ara tartaklıyo bebekken çok ilgili değildi kıpırdanmaya başlayınca başladı şimdi oda herşeyi anlıyo arada ugraşıyorumm sonuçta oda çocuk anlatsanda bir yerden sonra anlamak istemiyo oyunla falan aralarını sıcak tutmaya çalışıyorum...
çok sağol minikimdediğin gibi oda daha ufak zor ...
çok ısrarcı olma ferrol için çok iğrenç tadı vardır çünkü zaten 6 aydan itibarende verebilirsin çookta problem olmaz o biraz kusturuyo normal çaganın tepkileri yani ilerdede versen kusma ihtimali yüksek portakal suyu ile dene o iyi şekilde emmesini saglıyo demirin bide damla ölçüsünü biraz azalt dene derim...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
rosewind
şaka gb ya
ben burda konuya uygun olmadığından yeni bi konu açtım bilgnz olsun hatta bi ara uğrayıp bi fikir verip düşüncenzi sölersenz sevinrm
doğumdan sonra eşime ne oldu die başlğm

tebrıklere tsk ederıs canlarım
walla guldukce benle konustukca kucagıma sokuldukca kokladıkca delı oluyorum delırıorum onun ıcın yanı hepımıs oyleyız bebıklerımıs ıcın allah aklımıza mukayet olsun ıns

bence komik gelir başta saçma derler ama anne yada baba adayıyken iş değişir
meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
evet ya bizimde gittgide berbat daynılmaz koku oluyor vede günde 2 kere yappan yavrum teke indiği gibimiktarıaz ve çok katı
bilerde mok bekçileri olduk çıktık ha
henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3
bu sefer elifte yok kesin gelcek.bu seferde ben mi gelsem nenaniknanikdelikafadulden
bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))
delikafadulden
yerim senin zerafetini
sende fotolarda oturtuyon çocuğu öle çekiyon adsım biraz atraksyon varken çek gizli mesajlar ver bizelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
senin gerginliğinin yansıdığını düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır var bu gerginliğiniz umarım bir an önce ççözersiniz sorunları da sen de furkan da en az zararla atlatırsınız bu sorunları
[]

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra

yok artıkkkk
ayça bile yok kaydirigubbakcemile3

Aksam yedıklerım; bulgurlu pırasa yemegı, mercımek koftesı-yanında marul,üstüne tahin pekmez..

Bekliyorum.. bı dokunucam göğsüme, karsıdakı duvara fıskırıcak..

Var mı ötesi.. soyleyen beri gelsin.

hey maşallahh
bende koca bir tabak bulgur pilavı ve hormonlu kasede aşure

merak ettim o hormonlu kaseyi:) kırk yıl düşünsem o tabir aklıma gelmez..alemsin:)
ben de pırasalı börek yedim..tekrar söylüyorum menüler hemen hemen aynı gidiyo..her şey süt i çin her şey süt i çin.turkbayragi

evrim gadını bi geldin gittin dizimi izliyon hee ben reklamarası çerezinmiyim senin haaa sölee uleynnn kullanamazsın beniii gel buraya yaz çabukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…