- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
biaz rahatladım saol ya babasıyla çok feciyiz belki anlıyordr sandım ama o hergün böle bzden değildir büyük ihtimalleAyda 2.5 cm uzayan bır ınsan evladından su an bıcır bıcırlık bekleme fazla.. onun yasadıgı sıkıntı oldukca buyuk.. hızlı bır sekılde vucut buyumeye calısıyor.. kolay bır evreden gecmıyorlar.
ııım biz başladık sonrda saldım kendimi sanırsammeyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
çok zekiler maşallah.Bu veletler korkunc akıllı.. Nurdana demısken aklıma geldı.. mama sandalyesınden ona verdıgım havucu asaga atıyor, bırde arkasından gözünün ucuyla düşüşüne bakıyor.. sen var ya sen dedim,sen çok eşşeksin diyorum, bana gülüyor.. ne sandın der gibi..
henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3
Evet
Çağan tuvaletini tek başına yapabildiği zaman :)
çok istiyorum kızçem olsun
hamileyken hattan 2 günlük lahusayken bile 2.yi düşünüyordum : ))
evet evet evet hemde cokkk
ece 1 yasına dogru
gercekten
dun bı arkadasım aradı ruyasında gormus benı ece varmıs bıde oglum varmıs o oglanı sevıomus aradı benı naber dıe kendımı bırden hamıle hıssettım walla:))
mama sandalyemiz geldi chicco polyy magic çok sevdik çok sevimli...
neva bu sabah emdikten sonra iki defa sulu kaka yaptı.keyfi falan yerinde,ateşi yok.yarın doktora götüreceğim neymiş bakalım.sağol başarı dileklerin için.
ben de 0 sınavda eskişehir ikincisi olmulştum desem.ama maaalesef mülakata çağırdılar hemi de eşyaları batmana taşınmak için kamyona yüklediğimiz gün..nasıl ama???salaklığım öğretmen lisesi yazmam olmuş.ama şimdi mülakat yokmuş.oysa 60 alanlar bile atanmış o dönemde.
düşünmüyorum,istemiyorum,dürüstüm ama kaypakımdır da aynı zamanda
ben sizin doktoru çok sevdim.Bana çok uyuyor dedikleri.hep yaz olur mu?
Harika alkisalkisalkis birinci yıldan sonra çocuk düşünenler barnak kaldırsın o saman. :lepi: Ben de istiyorum. Duygularımda da Babynin yazdıklarına den den koyuyorum ('' '') Ben 3 yıl bekledim yalnız.
terrük o , terrükler:))
gel kardes olalimmmŞeniz
kedici bu arada fotoğraflarına baktım çok güler yüzlü çıkmışsın bebişle ilk fotoralar süper kendi hallerim geldi gözümün önüne
bende olarım bende bendee
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
buarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2
çook sağol zor bir süreçti bitti şükür....hoşgeldin hoşgeldin . çok geçmiş olsun.
nesrinnnnnnn metallica çağanı yerim ben adam adam oturuyo yahumaşallah
sağol esracım..betül hoşgeldin tekrar aramıza
teşekkür ettim ...Angel hoşgeldin canım...
Elifim..sınavda başarılar diliyorum sana..Nevamız da geçmiş olsun..
içi su dolu diş kaşıyıcılar var onlardan varsa dolaa koy sogusun sonra onunla dişlerini kaşı soğuk rahatlatır...kızlar size bişey sorucam oğlum emre sanırım diş çıkarıyo bunu kolaylaştırmak için neler yapılabilir biz calgel jel kullanıyoruz ama hala huysusuz onu rahatlatmak için neler yapabilirim
canım sağol benim kızım 5.5 yaşında başta ilgiyle bekledi sonra tepki gösterdi özellikle emzirdiğim zamanlarda çok sorun yaşadık gözümüz üzerinde eskisi kadar değil ama ara ara tartaklıyo bebekken çok ilgili değildi kıpırdanmaya başlayınca başladı şimdi oda herşeyi anlıyo arada ugraşıyorumm sonuçta oda çocuk anlatsanda bir yerden sonra anlamak istemiyo oyunla falan aralarını sıcak tutmaya çalışıyorum...betulcum ciddi kiskanclık sorunu yasadınız sanırım
senin kız kac yasındaydı bu sene ilkokulamı basladı ?
bizde çok korktuk ama oglum umdugumdan çok olgun karsıladı hani bizim yas farkı çok ama 9 yas fark var 9 senedir evin prensi idi nolcak falan derken allaha sukur enufak bir tepkisi olmadı kardesine tapıyor
yas farkının çok olmasınında boyle avantavjları var tabi insallah kızında kabuleirir biran once
sorunsuz atlatırsınzı bu donemi
okulla aynı zamanda denk gelmis olması enkotusu olmus ama yapacak birseyyok artık herkes yeni hayata alısmak zorunda
adascım kopuk istanbulda herkes ayrı bir semtte oyle uzagızkı birbirimize anadolu yakasında bir kaç kisiyiz avrupa yakasında birsen ortalardasın gerisi teee beylikduzu taraflarında ulasmak gitmek gelmek sehirlerarası geziden daha zor sebep bu yani
ben yakında ise baslıyrom zaten haftaya son birkaç gunum hafta içi olarak ondan sonra ancak cumartesi pazar bulusmalarına gelebilirim ondada okul donemi berkenin dersleri vs oluyor o da çok zor olacak artık benim için yaza dogru insallah
çok sağol minikimdediğin gibi oda daha ufak zor ...yanlıs bilüyün ozaman,yılbaşı gelenegıdır kırmızı,donda kırmızı oyüsden alınır dıe bılıyom bende:umursamaz: neyse nee almıcam zatenakannehir ne melazım kocası falan acar paketı rezıl olmayalım kaydirigubbakcemile2
bılgısayara format lazım coklu alıntı yapamıyom halaa,aklımdakılerle idare edıyım
tazemle evrim bulusması süper olmus fotolara bıttım,bıde tatlı yidinis sanırım olaya da ayrı bıttım mafoldumben
elıfcım neva bıraz daha ıyı anladıgım kadarıyla inşallah yarın doktordan iyi haberle gelirsiniz,bıde evın sıcaklıgı konusunda yanlısmı yazdın derken,cok sıcak gıbı geldı bana ondan demıstım belkıde yanlıs yazmıs olabılecegını düşünerek.buarada sınavındada basarılar şeker
canan ben yazmıstım sana ama görmedın sanırım ası 2-3 gune kadar ates yapıyomus 38in üstüne cıkmazsa telaslanma dıe.sevvalın öle oldu çünkü.neyse atlattınız hadı gecmıs olsun
özlem gıdemedım kaynanasma dun,gezmeye gıttım
angeleyes canım gecmıs olsun dıyımm selde basınbıza gelenler için.kızınında normale dönmesıne sevındım kolay degıl bı ortakcısı olması,cok dogal kıskandı yavru demekkı.
nevın sanada mutlu yıllar ıyı gezmeler
meltem bayldım ecenın duş sonrası halıne massaşlah
çok ısrarcı olma ferrol için çok iğrenç tadı vardır çünkü zaten 6 aydan itibarende verebilirsin çookta problem olmaz o biraz kusturuyo normal çaganın tepkileri yani ilerdede versen kusma ihtimali yüksek portakal suyu ile dene o iyi şekilde emmesini saglıyo demirin bide damla ölçüsünü biraz azalt dene derim...Çağan ın hafif öksürügü vardı dr ılık su ver geçer demişti, bugün arttı öksürüğü bende pekmez sulandırıp verdim sonuç ne yediyse fazlasıyla çıkardı yavrum içi dışına çıktı resmen
su veriyorun suya bile bögürüyor
ferrol sanal ı doktor mandalina suyu ile birlikte ver dedi onada kustu
çok midesi bulanıyor napıcağımı şaşırdım
1 hafta ara vermeye karar verdim hakkımızda hayırlısı
kimsecikler yok neysem ben buralardayım şimdilik
bence komik gelir başta saçma derler ama anne yada baba adayıyken iş değişirçok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
evet ya bizimde gittgide berbat daynılmaz koku oluyor vede günde 2 kere yappan yavrum teke indiği gibimiktarıaz ve çok katımeyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
bu sefer elifte yok kesin gelcek.bu seferde ben mi gelsem nenaniknanikdelikafaduldenhenüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3
delikafaduldenbizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))
yerim senin zerafetiniSon zamanlarda suyunu verıyorum sadece.. kabızlık devam edıyor bızde, Kuzy ıkı gunde bır yapar oldu.. havuc,elma,armut suyu verıyorum, ıcıne de bı kasık pekmez koyuyorum.. bu sabah yıne kayısı marmelatı verdım,ılık su ıcırdım, yarım saat sonra cıkabıldı wc ye.. bızde de yeni karıstırılmıs cımento kıvamında cıkıyor.. en zarıf bole anlatabıldım :))
Peahh.. Kuzy 40 günlüktü, kendı eksenı etrafında donuyordu.. sısınkısı de laf yanneee lülülülülülü
senin gerginliğinin yansıdığını düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır var bu gerginliğiniz umarım bir an önce ççözersiniz sorunları da sen de furkan da en az zararla atlatırsınız bu sorunlarıbiaz rahatladım saol ya babasıyla çok feciyiz belki anlıyordr sandım ama o hergün böle bzden değildir büyük ihtimalle
ııım biz başladık sonrda saldım kendimi sanırsam
çok zekiler maşallah.
bu kez buluşmaya bende katılmak istiyorm banada haber verin olurmu
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gypsyesra
yok artıkkkk
ayça bile yok kaydirigubbakcemile3
hey maşallahh
bende koca bir tabak bulgur pilavı ve hormonlu kasede aşure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?