seçilim valla küçük tencere gibi bir kase ben ona hormonlu diyorum bide maminin hormonlu fincanı var kafamı soksam girer kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesikaydirigubbakcemile3
Eftelya geçmiş olsun kuzucuğuna
bu arada ça ça ça ayça nie misaifr olarak katılıoki topiee
seçil çok leziz tavsiye ederimmm
bak birde bunun içine ıspanak kabak vs ekliyorsun harikaa bebişim büyünce yapacağım faydalı besinler içeriyor
ben topikten biraz uazk kaldım ya kaçırmışımeftelyacım çok burnu havadaydı kendini bişey sanıyodu ukalalık vs ne ararsan vardı iki laf ettik oda alındı kendini dışlanmış hissetti misafir takılıyor ama en azında itiraf ediyor misafir takıldığını :bbo:
teşkürlerr canımmmgeçmiş olsun bu arada bebişine
selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada
evrim aşure mucize gibi süt işine
merak ettim o hormonlu kaseyi:) kırk yıl düşünsem o tabir aklıma gelmez..alemsin:)
ben de pırasalı börek yedim..tekrar söylüyorum menüler hemen hemen aynı gidiyo..her şey süt i çin her şey süt i çin.turkbayragi
evrim gadını bi geldin gittin dizimi izliyon hee ben reklamarası çerezinmiyim senin haaa sölee uleynnn kullanamazsın beniii gel buraya yaz çabukkkk
herkese ii akşamlar kötü geçen 2 günün ardından tekrar rahatladık musti hastalandı ateşi 38 yükseldi 37 den inmedi bugün sabah drye götürdük bişeyi yok dedi önemli olarak yani çok kötü öksürüyordu şurup fitil filan verdi bu dr yi çok sevdim çok güsel ilgilendi yaa dün gece hiç uyumadım başımızda sirkeli su sürekli ateşini konturol ettik şimdi uyuyor çok şükür ateşi 35.5 te umarım topikteki dier kuzular iilerdir
evrim bugün aklımdan mercimek köftesi yapmak gelmediyse ne olıyim.:)
bu arada ça ça ça ayça nie misaifr olarak katılıoki topiee
eftelyacım çok burnu havadaydı kendini bişey sanıyodu ukalalık vs ne ararsan vardı iki laf ettik oda alındı kendini dışlanmış hissetti misafir takılıyor ama en azında itiraf ediyor misafir takıldığını :bbo:
allah allah ben kötü bişimi diyorum yavv herkez garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?