2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seçilim valla küçük tencere gibi bir kase ben ona hormonlu diyorum bide maminin hormonlu fincanı var kafamı soksam girer kaydirigubbakcemile3

herkese ii akşamlar kötü geçen 2 günün ardından tekrar rahatladık musti hastalandı ateşi 38 yükseldi 37 den inmedi bugün sabah drye götürdük bişeyi yok dedi önemli olarak yani çok kötü öksürüyordu şurup fitil filan verdi bu dr yi çok sevdim çok güsel ilgilendi yaa dün gece hiç uyumadım başımızda sirkeli su sürekli ateşini konturol ettik şimdi uyuyor çok şükür ateşi 35.5 te umarım topikteki dier kuzular iilerdir

PIRASALI KEK

Malzemeler:

2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su baradağı un
1-2 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 adet pırasa
1/2 çay bardağı sıvı yağ+ 3-4 çorba kaşığı pırasaları kavurmak için
Tuz, karabiber, kırmızı biber (isteğe göre nane)
Yapılışı:

Yumurta, yoğurt ve yağı çırpıp, kuru malzemeye ekliyoruz. Pırasalarımızı yeşil kısımları da dahil olarak halka halka kesip, baharat ve tuzumuzu da ekleyerek yağda soteliyoruz. Elde ettiğimiz hamura ekliyoruz. Ben pişirmek için 18x10 cm boyutlarında derin bir fırın kabı kullandım. Yukarıdaki ölçüler için dikdörtgen şeklinde (22x12 cm) bir borcam da kullanabilirsiniz. Daha büyük bir kap için miktarları 1-2 katına çıkarmalıyız. Kekimizi 375 (180-190) derecede, üzeri kızarıncaya kadar (yaklaşık 1 saat) pişiriyoruz. Fırından almadan önce mutlaka bir kürdan batırıp, içinin de piştiğinden emin olalım.

seçil çok leziz tavsiye ederimmm
bak birde bunun içine ıspanak kabak vs ekliyorsun harikaa bebişim büyünce yapacağım faydalı besinler içeriyor

bu arada ça ça ça ayça nie misaifr olarak katılıoki topiee

eftelyacım çok burnu havadaydı kendini bişey sanıyodu ukalalık vs ne ararsan vardı iki laf ettik oda alındı kendini dışlanmış hissetti misafir takılıyor ama en azında itiraf ediyor misafir takıldığını :bbo:

seçil çok leziz tavsiye ederimmm
bak birde bunun içine ıspanak kabak vs ekliyorsun harikaa bebişim büyünce yapacağım faydalı besinler içeriyor

deniycem..bugün 3-2-1 pişir de pırasalı mücver yaptılar o da güzeldi..kabak yerine pırasa kullanıyosun..ordaki aşçı da söyledi pırasa emziren anneler için birebir diye..

selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada

ben topikten biraz uazk kaldım ya kaçırmışım
geçmiş olsun bu arada bebişine
teşkürlerr canımmm

evrim aşure mucize gibi süt işine

Bi o kalmıstı.. ona da takla atarıs ıcabında.

Hepimis birimis için.. birimis hepımıs bebekler ıcın.. :))

evrim gadını bi geldin gittin dizimi izliyon hee ben reklamarası çerezinmiyim senin haaa sölee uleynnn kullanamazsın beniii gel buraya yaz çabukkkk

Sen benim herseyımsınn beaa...

Çok çok gecmıs olsun Eftelyam.. şükür ıyısınız artık.. ama sırkelı su kesınlıkle bebeklere tavsıye edılmıyor kuzum.. aklında olsun.. bebeklerın cıldı onu emıyormus, harareti artıtırmıs, dogru degılmıs.

evrim bugün aklımdan mercimek köftesi yapmak gelmediyse ne olıyim.:)

Ben mercimekimsiz mercimek yedim ya.. püü bana. :sinifsinif:

bu arada ça ça ça ayça nie misaifr olarak katılıoki topiee

Allahh sisi ne etmesinn yaaa kaydirigubbakcemile3

selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada

allah allah ben kötü bişimi diyorum yavv herkez garip

Hamileliğine veriyorum.. herkes garip degıl burada.. neye dayanarak genelleme yaptınız ki gokyuzu melegı hanım.. bırden.. herkes garıp oldu??

Ve bu topıktekı anneler doguralı neredeyse 6 ay oldu.. ondan arkadasımıza yazdıgınız enteresan gelmıstır..

Bir de kımsenın sızı tanımadıgı bı yere.. "ben geldım" dedıgınız zaman,tahmın edın ınsanlar sıze ne tepkı verırler.

Sanırım yanlıs topıge geldınız..

Hayırlı dogumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…