2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol evrişim bilmiodum zararlı olduğunu ama artık yapmam çok saol cierimm

gecmıs olsun canım,ama sirkelı suyu önermıyolsar evrimde sölemıs.bian önce öksürüğü falanda gecer inşallah

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yanlıs yere geldıgı kesın,pat dıe ben geldım dıe yazmıs ben de tanımaya calısıyorum kımdıkı dıe :sm_confused:

mercımekle azcık ayrı duscez buara corbasıda karasimsegide melegımı huzursuz ettı ondan uzun surelık hasretlıgımızde kısa surdu

Oy kıyamam Çağana çok geçmiş olsun. Devlet hastanesindeki dr hastayken içirme demir şurubunu demişti. Bende hergün vermiyorum

Çok çok gecmıs olsun.. kıyamam, demek kı mıdesı cok hassas.. bence de verme ılacı, demek kı o da agır geldı.

nesrin cok gecmis olsun cagana, pekmez ihlamur etkisni biraz gec gostersede iyi geldi bize oksuruk icin...

nesrin metallica çagana bayıldım,daha bu yaştan kendıne bı tarz edınmıs cok tuttum :))

sağolun canlar
doktor sekrol ver dedi yarın kullanmaya başlicam
güzel bir gelişme oldu Çağan armut suyunu içti efrim in limon önerisi aklıma geldi limonlu armut suyunu içti kuuzm 3 tatlı kaşığı sırnaşık şey:sm_cool:
merğer oğluş mayhoş seviyormuş : )

eftalya gecmis olsun, ama 35.5 ates de cok dusuk canim yanlis olcmus olmayasin, bi daha olcsen?hipotermiye girer o derece??

sekrol u oksuruk icinmi verdi, benim bildigim kucuk beeklerde oksruk surubunu onermiyorlar, cesitli riskleri vrmis??biz kullanmadik..

Eftelya çok geçmiş olsun atlatmışınız gerçi
benim bildiğim 37-38 yüksek ateş değil şeker

mersü Betül tavsiyelerin için ferrolü rafa kaldırdım zaten
ek gıdaya iyice alışınca başlarız

selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada

amanın kim hamile ??? :sm_cool:

sekrol u oksuruk icinmi verdi, benim bildigim kucuk beeklerde oksruk surubunu onermiyorlar, cesitli riskleri vrmis??biz kullanmadik..

evet Nurdan öksürük için verdi telefonda
bende şimdi onu araştırıyordum almam ozaman ıhlamur denerim pekmezli limonlu
mayhoş : )

evet Nurdan öksürük için verdi telefonda
bende şimdi onu araştırıyordum almam ozaman ıhlamur denerim pekmezli limonlu
mayhoş : )

cunku yanlis hatirlamiyorsam sekrol balgam sokturucu, yani cigerlerden gelen oksurukte yararli, ama hafif souklaginliginda pek gerek yok oksuruk surubuna..yani bizim doktor onermedi,hele muayene etmeden vermem dedi, artarsa gelirsiniz dedi.. simdi gecti cok sukur..geniz akintisindan kaynaklaniyor ksurukleri..ama yinede sen bilirsin, nasil bi oksurugu var bilmedigim cin, doktorunun isine karismak istemem..

öksürüğü ilk başta genzine birşey kaçmış gibiydi
bugün arttı bi kademe yükseldi bende geniz akıntısı oldugunu düşünüyoruum
doktor p.tesi günü hafif öksürüğü var ılık su ver demişti, bugün arttı deyince serkol al dedi
ıhlamuru denicem sağol tatlım

yusuf beyimiz uyumak istiyi uyutmayı deneyeyim..bu arada hediye işini hallettim...kuş gibim hafifledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…