öksürüğü ilk başta genzine birşey kaçmış gibiydi
bugün arttı bi kademe yükseldi bende geniz akıntısı oldugunu düşünüyoruum
doktor p.tesi günü hafif öksürüğü var ılık su ver demişti, bugün arttı deyince serkol al dedi
ıhlamuru denicem sağol tatlım
hay maşallah eceye hadi bakalım inş ayağa kalktığı günleride görürsünve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
geçmiş olsunÇağan ın hafif öksürügü vardı dr ılık su ver geçer demişti, bugün arttı öksürüğü bende pekmez sulandırıp verdim sonuç ne yediyse fazlasıyla çıkardı yavrum içi dışına çıktı resmen
su veriyorun suya bile bögürüyor
ferrol sanal ı doktor mandalina suyu ile birlikte ver dedi onada kustu
çok midesi bulanıyor napıcağımı şaşırdım
1 hafta ara vermeye karar verdim hakkımızda hayırlısı
kabız olmak çok kötü bişey hele yavrular kabız olunca dahada kötü minnacık şeylerin canı nsl yanıyor kimbilir hep ıkınmaktanmeyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
bunlar tahsilli doğuyor anamBu veletler korkunc akıllı.. Nurdana demısken aklıma geldı.. mama sandalyesınden ona verdıgım havucu asaga atıyor, bırde arkasından gözünün ucuyla düşüşüne bakıyor.. sen var ya sen dedim,sen çok eşşeksin diyorum, bana gülüyor.. ne sandın der gibi..
hayırlı olsun güle güle kullanınbuarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2
maşallah umarım fışkırırAksam yedıklerım; bulgurlu pırasa yemegı, mercımek koftesı-yanında marul,üstüne tahin pekmez..
Bekliyorum.. bı dokunucam göğsüme, karsıdakı duvara fıskırıcak..
Var mı ötesi.. soyleyen beri gelsin.
sırnaşık şeyseçilim valla küçük tencere gibi bir kase ben ona hormonlu diyorum bide maminin hormonlu fincanı var kafamı soksam girer kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsunherkese ii akşamlar kötü geçen 2 günün ardından tekrar rahatladık musti hastalandı ateşi 38 yükseldi 37 den inmedi bugün sabah drye götürdük bişeyi yok dedi önemli olarak yani çok kötü öksürüyordu şurup fitil filan verdi bu dr yi çok sevdim çok güsel ilgilendi yaa dün gece hiç uyumadım başımızda sirkeli su sürekli ateşini konturol ettik şimdi uyuyor çok şükür ateşi 35.5 te umarım topikteki dier kuzular iilerdir
ne kolay doğumlarmı:bbo: canım sana kolay doğum nasip etsin allah.biz doğumu çoktan yaptıkselamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada
çok güzel açıklama yapmışsın canım arkandayız heralde yanlışlıkla bu topiğe uğradısırnaşık şeyHamileliğine veriyorum.. herkes garip degıl burada.. neye dayanarak genelleme yaptınız ki gokyuzu melegı hanım.. bırden.. herkes garıp oldu??
Ve bu topıktekı anneler doguralı neredeyse 6 ay oldu.. ondan arkadasımıza yazdıgınız enteresan gelmıstır..
Bir de kımsenın sızı tanımadıgı bı yere.. "ben geldım" dedıgınız zaman,tahmın edın ınsanlar sıze ne tepkı verırler.
Sanırım yanlıs topıge geldınız..
Hayırlı dogumlar..
bi arkadaş vardı canım soruyordu katılcak varmı diye sanırım ceren arkadaşımızdıçekilişe katılamadığıma üzüldüm
yokmu bneim gibi katılamayan ? ekyapalım listeye : ))
meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3
Son zamanlarda suyunu verıyorum sadece.. kabızlık devam edıyor bızde, Kuzy ıkı gunde bır yapar oldu.. havuc,elma,armut suyu verıyorum, ıcıne de bı kasık pekmez koyuyorum.. bu sabah yıne kayısı marmelatı verdım,ılık su ıcırdım, yarım saat sonra cıkabıldı wc ye.. bızde de yeni karıstırılmıs cımento kıvamında cıkıyor.. en zarıf bole anlatabıldım :))
buarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2
ayşin çok tatlısın sen yaa
herkese ii akşamlar kötü geçen 2 günün ardından tekrar rahatladık musti hastalandı ateşi 38 yükseldi 37 den inmedi bugün sabah drye götürdük bişeyi yok dedi önemli olarak yani çok kötü öksürüyordu şurup fitil filan verdi bu dr yi çok sevdim çok güsel ilgilendi yaa dün gece hiç uyumadım başımızda sirkeli su sürekli ateşini konturol ettik şimdi uyuyor çok şükür ateşi 35.5 te umarım topikteki dier kuzular iilerdir
eftelyacım çok burnu havadaydı kendini bişey sanıyodu ukalalık vs ne ararsan vardı iki laf ettik oda alındı kendini dışlanmış hissetti misafir takılıyor ama en azında itiraf ediyor misafir takıldığını :bbo:
mercımekle azcık ayrı duscez buara corbasıda karasimsegide melegımı huzursuz ettı ondan uzun surelık hasretlıgımızde kısa surdu
Var yaa... gördüklerimin arasındakı en ıyısı bu.. bittim resmen.. tek gecerımm yaaa.. nası uydurmussunn kaydirigubbakcemile3 sahane olmus!!
muhteşemmmmmmmm nurdan yaaaaaaaaa koptummmm
reca ederim bizim dun ve onceki gun artmisti hiriltili gibi, ama bugn gecti, sanirim atacagini atti oksurukle, burun tikanikligidagecti cok sukur...insallah cagan kuzuda iyilesir cabucak..
nurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3
dorukun yasında olsaydım kesın asık olurdum ona :)
iyiki daha tazemin karnındayken kertmişim kızımı doruk'a doğduktan sonra namı ünü taliplisi çok, karizması aldı başını gidiyor......yakuşuklu damadım benimŞeniz
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
Bu veletler korkunc akıllı.. Nurdana demısken aklıma geldı.. mama sandalyesınden ona verdıgım havucu asaga atıyor, bırde arkasından gözünün ucuyla düşüşüne bakıyor.. sen var ya sen dedim,sen çok eşşeksin diyorum, bana gülüyor.. ne sandın der gibi..
buarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2
ayşin çok tatlısın sen yaa
evrim gadını bi geldin gittin dizimi izliyon hee ben reklamarası çerezinmiyim senin haaa sölee uleynnn kullanamazsın beniii gel buraya yaz çabukkkk
selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada
Alakasız birşey sormak istemekteyim..
Arkadaşlar..
Dişlerine kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç? Acıyormu?
Bir de diş taşları temizlenen? Acıyor mu?
Bu ikisini istiyorum..
Ama lütfen ama lütfen doğru söyleyin.
Dişçiden çook korkuyorum üühüü :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?