2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

reca ederim bizim dun ve onceki gun artmisti hiriltili gibi, ama bugn gecti, sanirim atacagini atti oksurukle, burun tikanikligidagecti cok sukur...insallah cagan kuzuda iyilesir cabucak..

hay maşallah eceye hadi bakalım inş ayağa kalktığı günleride görürsün
geçmiş olsun
meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))
kabız olmak çok kötü bişey hele yavrular kabız olunca dahada kötü minnacık şeylerin canı nsl yanıyor kimbilir hep ıkınmaktan
bunlar tahsilli doğuyor anam
hayırlı olsun güle güle kullanın
maşallah umarım fışkırır
seçilim valla küçük tencere gibi bir kase ben ona hormonlu diyorum bide maminin hormonlu fincanı var kafamı soksam girer kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
geçmiş olsun
selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada
ne kolay doğumlarmı:bbo: canım sana kolay doğum nasip etsin allah.biz doğumu çoktan yaptık
çok güzel açıklama yapmışsın canım arkandayız heralde yanlışlıkla bu topiğe uğradısırnaşık şey
çekilişe katılamadığıma üzüldüm
yokmu bneim gibi katılamayan ? ekyapalım listeye : ))
bi arkadaş vardı canım soruyordu katılcak varmı diye sanırım ceren arkadaşımızdı

meyve puresinden beri kakamiz daha da igrenc kokuyor, rengide degisti..ama en azindan kbizligimiz azaldi meyve sayesinde, gunde 3-4 kere igrenc bi sekilde siciyoruz:)))

Oh oh maşallah maşallah,Allah eksikliğini göstermesin gamyoncuiremsu Kabızlık çok zor oluyor bebelere yaw

henüz buluşmuyor tatlım buluşma çabası içine giriyor kaydirigubbakcemile3

Hadi hayırlısı diyelim

Evrim, havuç suyu verirken içine biraz zeytinyağı koymalıymışız.
Kaynak: Bizim doktor teyze kaydirigubbakcemile2

Güle güle kullanın, bizde babamızdan yılbaşı hediyesi olarak bekliyoruz mama sandalyesini bakalım :hulya:

ayşin çok tatlısın sen yaa

Ah canım o senin tatlılığın Şeniz

Çok çok geçmiş olsun kuzuya

Şaka di mi?
Ya arada bi espiriler yapılıyor emmee ben açıklama yapılmadan anlayamıyorum.. Halbuki hergün burdayım da yani..
Safmıyım neyim fisfisfis

mercımekle azcık ayrı duscez buara corbasıda karasimsegide melegımı huzursuz ettı ondan uzun surelık hasretlıgımızde kısa surdu

Baby karasimsegide ne demek ben yine anlamadım :kedi:

Var yaa... gördüklerimin arasındakı en ıyısı bu.. bittim resmen.. tek gecerımm yaaa.. nası uydurmussunn kaydirigubbakcemile3 sahane olmus!!

muhteşemmmmmmmm nurdan yaaaaaaaaa koptummmm

bu yeni dogdugunda hastaede bize attigi bi bakis, cidden bu montaji gorunce hemen o aklima geldi, koydum, babsiyla bakip kopuyoruz bizde:))))

reca ederim bizim dun ve onceki gun artmisti hiriltili gibi, ama bugn gecti, sanirim atacagini atti oksurukle, burun tikanikligidagecti cok sukur...insallah cagan kuzuda iyilesir cabucak..

inşallah

kaydirigubbakcemile3 yerim ördekini nasıl bakış atmış öyle bayıldım : )

Alakasız birşey sormak istemekteyim..
Arkadaşlar..
Dişlerine kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç? Acıyormu?
Bir de diş taşları temizlenen? Acıyor mu?
Bu ikisini istiyorum..
Ama lütfen ama lütfen doğru söyleyin.
Dişçiden çook korkuyorum üühüü :sinifsinif:

ayşincim benim kadar diş derdi çeken varmıdır bu topikte merak ediyorum
ömrüm dişçilerde geçti
korkmuyorum hiç dişçiden kanal dolgu kaplama temizletme çektirme ne ararsan var bende
acımıyor korkma tamamen psikolojik sadece iğne vurulurken uyuşturmak için acı duyabilirsin o kadar işlem yapılırken o sesleri duyunca korkuyorsun ama acı yokkk

Yaa Esra bildiğin gibi değil, dişçiye gitme fikri bile sırtımdan sular boşalmasına sebep oluyor. Küçükken bir dişçiye gitmiştim, adam hem yanlış dişimi çekti hemde diş etimi yaraladı, saatlerce kanı durmamıştı.. Ve o günden beri dişçiye bir daha gitmedim, gidemedim.
Ama beybimin bana armağanı olan iki çürük dişime kanal tedavisi yapılmalıymış ve diş taşları acilen temizlenmeliymiş. Arkadaşımın eşi diş doktoru, uzaktan şöyle bir gösterdim ona, ama dişçi koltuğuna oturmadan..
Dişlerim acayip ağrıyor, başıma vuruyor ağrısı, sürekli ağrı kesici alıyorum ama daha ne kadar dayanırım bilemiyorum.. Beybiyi emzirdiğim için anestezi altında da olmaz (yani uyutarak) dedi doktor efendi..
Doğru diyorsun dimi acımıyor diye :kedi:
Eşşek eşim korkutuyor beni, tavana zıplayacaksın acısından falan diye ühüüü mafoldumben

nurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3

dedim sana kasma sen anamlara gonder, kaynanam gelicek yada gelen giden oluyo tanidiklardan onlarla yollarlar, aceleye gerek yok didim sana..

dorukun yasında olsaydım kesın asık olurdum ona :)

hehe, eminim Doruk da sana aşık olurdu, taş hatun ! (Emrah'a selamlarımı ilet!!!)

iyiki daha tazemin karnındayken kertmişim kızımı doruk'a doğduktan sonra namı ünü taliplisi çok, karizması aldı başını gidiyor......yakuşuklu damadım benimŞeniz

:) Teşekkürler ama ben de gelinimin fotolarını isterim Sİbelcim, olmuyo böyle, bu kadar da naza çekmeyin kendinizi :)))

BETÜL HOŞGELDİN TEKRAR =)

ayyy ben de bekliyorum :) hatta bugün yüzüstü yatırıp bekledik, tezahurat bile yaptık =)))) :lepi:

NESRİN geçmiş olsun Çağan'a kıyamam kuzuya !

Ah yaa, nasıl isterdim, önceki topiğimizin ve bunun kitap haline getirilmesini... çok güzel olurdu =)
defter ben de Nurdan gibi hamileyken ututyordum, aslında devam etmek istiyorum, bir yerden başlamalıyım!

Gözümün önünde canlandırdım da :) yerim onu ben... kesinlikle çok akıllılar!!

güle güle kullanın, inşallah Şevval afiyetle yesin mamalarını =)

ayşin çok tatlısın sen yaa

bence de sence :)

evrim gadını bi geldin gittin dizimi izliyon hee ben reklamarası çerezinmiyim senin haaa sölee uleynnn kullanamazsın beniii gel buraya yaz çabukkkk

kaydirigubbakcemile3 maynahlar :)

selamlar ben geldim hamileyim hepinize allah kolay doğumlar nasip etsin banada

cümlemize bacım! deli mi ne kaydirigubbakcemile3

kanaldan korkma, sadce iğne yapılırken canın yanıyor. İşlem çok da koforlu değil tabe!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…