2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hey maşallahh
bende koca bir tabak bulgur pilavı ve hormonlu kasede aşure
asure deme bana :1no2: çok canım çekiyiiiii
güsel oluyo mu dicektim yazmıssın denicem mutlaka
puhaaaaaa:roflol:

valla ben ikisini yaptırdım acı eşiğine bağlı ben çok zorlanmadım sadece kanal hemen bitmiyor bikac kez gidiyosun bu sürede ağzındaki alçı kokusu gıcık

ayşincim eşine sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum sakın korkma heleki o ağrıyı ve acıyı çekmen..tedaviden sonra diyeceksinki ne aptalmışım boşuna acı çektim doğru söylüyorum koskoca kadını kandıracak halim yokya heleki doğum yapmış karnı 9 kat kesilmiş bir kadını kaydirigubbakcemile3
bu arada yarın seni arayacağım telefonumu bekle :))

EVRıM demişti, sulu köfte yapma diye :) maydonozu doğrarken işaret parmağımın tırnağının dörtte birini doğradım. sıyrıldı resmen, feci sızlıyo, tırnağım uzayana kadar yara bandıyla gezeceğim duş da alamadım, su değince acıyo çok ((

KK DA

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tazefasulye, gypsyesra+, norraa+

MSN DE :)

burcu:
süper
nurdan:
ne zaman
esra...:
bu yaz olabilerrr

ay taze alemsinn msn yazışmasını copy yapmış burayaa
süper üçlüüüü
burcu esraya esra nurdana veriyor
hediye yaneee :roflol:

neyse yatayım ben bu arada taze msnde yazdın ya nereye gittin sevişmeyemi diye
şöyle özet geçivereyim oğlum babasının horultularından uyanmış ağlıyordu onu uyutmaya gittim
sevişme bir kenara adamı yastıkla boğma düşünceleri geçti beynimden..

sen süt izinlerini gün içinde mi kullanacaksın yoksa toplu kullandın da bitiyor mu??

sağol Tuğba teyzesi

ben 12hazirandan beri evdeyim meltemcim, yani toplam 7 ay sonra ise gitmis olcam 4 ayı normal yasal dogum izni 48 is gunu yaklasık 2 ay kadar sut izni toplu aldım oyle istediler bende tercih ettim uzerine 1 ay kadar yıllık ıznım içerde birikmisim vardı ki hala daha var boyle olunca 7 ay ediyor iste su ana dek maas aldımyani , ucretsiz vs kullanmadım ama bitti suti iznlerim falan

ayy gozun aydın insan nasıl heycanlanıyor seviniyor degilmi benim ikinci bebegim bu yinede deli gibi ciglik attım anında esimi aradım falan insan mutlu oluyor annelik bu biri ikisi uçu farketmiyormus ikincide bu kadar heyecan duymam herseye diyordum aynen duyuyorumn belki yas farkı çok ondan bilmiyorum ama
aynen esimde sordu kolunu nasıl kurtardı ya falan diye ben bugun gormemisin oglu hesabı videoya çektim donusunu çunku berke ve babası izlemek istedi onların yanında hiç donmedi

ama ger idonemiyor tabi henuz kaplumbaga gibi kalıyor sıkılıyor kolları yoruluyor aglamaya baslıyor burnu kızarıyor surte surte:)
bu ara birde sıkca battaniyeden çıkıyor nası yapıyor popoyu attıra attıra bilmiyorum koca battaniyeden çıkıp halıda yatarken buluyorum on dk yanlız bıraksam

kanal tedavisi çok zor degil ilk gun sinirini alıyolar o zaman zaten igne yapılıyor
sonrasında içi temizlenip pamukla kapatılıyor gecic idolgu seklinde
dis tası temizlemek biraz acıyor rahaıtsızlık seklinde ama tam acı denmez

harika bir discim var bostancıda çok seker bir insan sayed iyi bir dr un yoksa tavsiye edebilirim ama randevuları çok doludur ucuz yapar iyi yapar ve çok guleryuzludur ondna sebep

BU ARADA SPİRAL TAKTIRAN ARKADASLAR

25 kilodan fazla agırlık kaldırmayın aklınızda olsun spiral kayabiliyor patadanak hamile kalma ihtimaliniz olabilor dr lar bunu soylemiyorlar
birde yanlıs hatırlamıyosam spiral kulanırken onun koruyuculugun yok eden ilaclar vardı geçirgenlestirenmi neydi mantıgım almamıstı duyunca ama oyle imis dr uma sormustum aspirin varmıydı içlerinde emin degilim nurdan bilgin varsa paylas istersen bunu da dr lara sorun derim ben
agır kaldırıp spirali kayıp hamile kalan bir arkadasım var aman dikkat

çıldıracagım çıldıracagimmm

son 3 gundur bir aydır 9 larda yatan ece 12 lere kadar uyumuyor
ustelki surekli meme emiyor her zamankindenfazla çekistiriyor uçları artık uyusuyor acıyor sızlıyor su anbile kıpkırmızı oluyor agzında sakız ediyor napcam allahım
birhafta evel melekti bu çocuk ayakta sallanıyordu mis gibi uyuyordu 3 saatte bir emzirir olmustum offf offf ne degisti allahım kim durttu benim kizi boyle degisti anlamıyorum hani biri kii kere ayakta sallanıp uyusa anlıycam diycem o ana denk geldi iyilik oldu:) ama bir hafta ya birhafta tam olarak ayakta sallandı su an civi batırmıssın gibi ciyak ciyak ayaga koyunca
aksamları sinir kupuyum aksamlardan nefret eder hale geldim allahım sabır ver ve yardım et diyorum baska birsey diyemiyorum
neyse ise gitmeye kaldı 10 gun gouslerim gunduz dinlenirler bari biraz ama bakıcı ne yapar ne eder bırakır kacarmı bu avaz avaz kızı bilmiyorum

ece sureklı ehhe ehhe yapıp pesınden hapsuruo anlamadım gıttı sankı bogazına bısey takılmıs gıbı pekmezlı ıhlamur verdım ıns ıı gelır hasta gıbı deıl ama uyandıgından berı yapıo burnuda tıkanmıstı temızledım ıns hastalıga cevırmez

oyun halısını yıkayanınız varmı yada yıkanıomu bakmadım talımatına ama sureklı yerde tozlanıodur halıyle. temızlıgı nasıl olmalı

ah o melek hallerini gösteripte bizi rahat alıştırmasalar...sen yine işe gideceksin o zaman bebeğini çok özleyeceksin ...annenin bebekten arasıra ayrı kalması sevgi kalitesni artırıyormuş ...yakında ececik ve sen daha kaliteli sevgiyle kucaklaşacaksınız.hep bir arada olmak uykusuzluk stres sevgi kalitesini düşürüyormuş ..zaten dışarı çıkıp birşeyler yapınca daha mutlu olunuyor ve doğal olarakta bu mutluluk bebeklerimizede yansıyor..sabır esrako düzelir bu günlerfe geçecek ama delip geçmese..

bizim oğlanda kudurdu hiç durmuyor mecburen kaçıyorum yine...geçmişede bakamdım doğal olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…