nurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3
asure deme bana :1no2: çok canım çekiyiiiiihey maşallahh
bende koca bir tabak bulgur pilavı ve hormonlu kasede aşure
güsel oluyo mu dicektim yazmıssın denicem mutlakaPIRASALI KEK
Malzemeler:
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 su baradağı un
1-2 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 adet pırasa
1/2 çay bardağı sıvı yağ+ 3-4 çorba kaşığı pırasaları kavurmak için
Tuz, karabiber, kırmızı biber (isteğe göre nane)
Yapılışı:
Yumurta, yoğurt ve yağı çırpıp, kuru malzemeye ekliyoruz. Pırasalarımızı yeşil kısımları da dahil olarak halka halka kesip, baharat ve tuzumuzu da ekleyerek yağda soteliyoruz. Elde ettiğimiz hamura ekliyoruz. Ben pişirmek için 18x10 cm boyutlarında derin bir fırın kabı kullandım. Yukarıdaki ölçüler için dikdörtgen şeklinde (22x12 cm) bir borcam da kullanabilirsiniz. Daha büyük bir kap için miktarları 1-2 katına çıkarmalıyız. Kekimizi 375 (180-190) derecede, üzeri kızarıncaya kadar (yaklaşık 1 saat) pişiriyoruz. Fırından almadan önce mutlaka bir kürdan batırıp, içinin de piştiğinden emin olalım.
puhaaaaaa:roflol:eftelyacım çok burnu havadaydı kendini bişey sanıyodu ukalalık vs ne ararsan vardı iki laf ettik oda alındı kendini dışlanmış hissetti misafir takılıyor ama en azında itiraf ediyor misafir takıldığını :bbo:
Alakasız birşey sormak istemekteyim..
Arkadaşlar..
Dişlerine kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç? Acıyormu?
Bir de diş taşları temizlenen? Acıyor mu?
Bu ikisini istiyorum..
Ama lütfen ama lütfen doğru söyleyin.
Dişçiden çook korkuyorum üühüü :sinifsinif:
dedim sana kasma sen anamlara gonder, kaynanam gelicek yada gelen giden oluyo tanidiklardan onlarla yollarlar, aceleye gerek yok didim sana..
ama amaa ben istiyorumkii sende bizimle aynı zamanda al hediyenii :gitme:
ağlıyacağım haa şincikkk mafoldumben
sen süt izinlerini gün içinde mi kullanacaksın yoksa toplu kullandın da bitiyor mu??
sağol Tuğba teyzesi
ve kızım azonce döndü!! cok heycanlandım onun o ilk anını kacırmadıgım ıcınde cok sanslı hıssettım kendımı hemen babasını aradım kolunu nasıl kurtardı dıo :) tısılaya tısılaya kurtardı ve döndü gozlerım yasardı ızlerken onun debelenısını annemıyım neyım :)
Alakasız birşey sormak istemekteyim..
Arkadaşlar..
Dişlerine kanal tedavisi yaptıran oldu mu hiç? Acıyormu?
Bir de diş taşları temizlenen? Acıyor mu?
Bu ikisini istiyorum..
Ama lütfen ama lütfen doğru söyleyin.
Dişçiden çook korkuyorum üühüü :sinifsinif:
çıldıracagım çıldıracagimmm
son 3 gundur bir aydır 9 larda yatan ece 12 lere kadar uyumuyor
ustelki surekli meme emiyor her zamankindenfazla çekistiriyor uçları artık uyusuyor acıyor sızlıyor su anbile kıpkırmızı oluyor agzında sakız ediyor napcam allahım
birhafta evel melekti bu çocuk ayakta sallanıyordu mis gibi uyuyordu 3 saatte bir emzirir olmustum offf offf ne degisti allahım kim durttu benim kizi boyle degisti anlamıyorum hani biri kii kere ayakta sallanıp uyusa anlıycam diycem o ana denk geldi iyilik oldu:) ama bir hafta ya birhafta tam olarak ayakta sallandı su an civi batırmıssın gibi ciyak ciyak ayaga koyunca
aksamları sinir kupuyum aksamlardan nefret eder hale geldim allahım sabır ver ve yardım et diyorum baska birsey diyemiyorum
neyse ise gitmeye kaldı 10 gun gouslerim gunduz dinlenirler bari biraz ama bakıcı ne yapar ne eder bırakır kacarmı bu avaz avaz kızı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?