2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süpper yaaa bittim..
korkulacak bişey değil canım doğum yapmış biri olarak hiç korkacağını sanmıyorum hatta bu kadarmıydı diyeceksin
ayy gyps akşam bende 5 dk uyuyamadım adamın horultusundan öldüm bittim dürtüklüyom kesiliyor horlama 2 dk sonra yeniden başlıyor deli oldum
işe başladığın zamanda eceyi çok özleyeceksin keşke yanında olsamda yaramazlık yapsa diyeceksin canım
sen tedbirini almışsın ıhlamur iyi gelir canım

bu arada benim hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
çok teşekkür ederim nevinciğim bayıldıma.s.

günaydın kızlar hepinize ben Kasım annelerindenim yani daha doğrusu Kasım annesi olacaktım ama minik kızım Ağustos ayında gelmek istedi ve ben 28 Ağustosta erken doğum daha doğrusu Preaklempsiden dolayı bebeğimi erken almak zorunda kaldılar.bebeğim 29 haftalık doğdu 1130 gr olarak 35 gun yoğun bakımda küvezde kaldı şuanda sağlık durumu allaha binlerce kez şükürler olsunk iyi .
benim bebeğim Prematüre doğduğu için kafam bıraz karısık sizlerin bebeklerinin gelişimini merak ediyorum o nedenle sizin topiğinizede yazmak istedim kızımın gelişimini sizin bebekleriniz ile takip etmek istiyorum.

aramıza hoşgeldin canım

geçmiş olsun... herşey düzelmiş ne güzel... hoşgeldinnn topiiimizeyerimseniben

aramıza hoşgeldin canım

hoşbulduk canım Şeniz
ya benim kızım Agu demeye başladı daha doğrusu o kadar cok ısrarla üzerine düştümki Aguuuuu diyerek oda başladı demeye dönencesine bayılıyo eleri kolları surekli bir hareket halinde.etrafı çok inceliyor çok meraklı sanırım biz onunla konuşunca bize gulucukler atıyo ama herzaman değil ellerinden tutunca kendını kaldırmaya çalışıyo başını falan acaba senin bebeğinin gelişimide böylemi daha farklı neler yapıyo sizin bebekleriniz mesela oyun halısı alsam oynayabılırmı onunla erkenmı bılemedım

yaa biz yoğurda ve elma suyuna başlamıştıkyaa. benim sıpa onları yeyince memeyi emmedi.. açlıktan ağlıyoo memeyi almıyoodu çok üzülüyodum ve geriliyodum bende kestim elma yoğurt falan bişiy vermiyorum 2 gündür, düzgün emiyo... napcam şimdii bilmiyorum versemmii vermesemmii.. kafamçokkarıştı

canım bebeğinin gelişimi güzel bizimkilerde bunları yapıyor bi kaç hafta büyük olan bebeklerde artık dönmeye başladılar meraklanacak bir şey yok
oyun halısı konusuna gelince ben almadım ama alan ve memnun kalan arkadaşlar var girince sana cvp yazacaklardır

Son düzenleme:

ay cok sevindim camın ya teşekkür ederim o kadar cok merak edyorumki gelişimini
nasıl olacak çokmu geriden takip edecek diye o yüzdende sizin topiğinize geleyim dedim
içimi rahatlattın canım ya.

canım ek gıdalaradamı başladınız siz
ben bu konuda çok karasızım erkn doğduğu için sanırım düzeltilmiş yaşa göre başlamam gerek kafamçokkarıştı

aman yarabbı bi resım anca bukadar cuuk oturur.süper olmus bacıı bu
nurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3
akannehir ucuzmustu baya
oyun halısını yıkayanınız varmı yada yıkanıomu bakmadım talımatına ama sureklı yerde tozlanıodur halıyle. temızlıgı nasıl olmalı
nemlı bezle sılınır dıe bılıyom ama makınaya atılmıyo sanırım.ben hep kanepeyı acıyom onun üzerine koyuyodum yada yatagın üzerine.ama suan dönme cabaları hızlandıgı için artık yere koycam mecbur ve temızlemek gerekecek
bu arada benim hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
çok teşekkür ederim nevinciğim bayıldıma.s.

resım istiyozz resım ekle dıger topiğee hadı maviş cok merak ettı ilk sana ulastı demkkı hihoyyyt

hoşgeldın canım bebişinede maşşlah zor gunler atlatmıssın ama şükür iyiymiş kızın suan.herbebek aynı anda aynı tepkılerı vermıyo ama ortalama aynı,ki agustos sonunda dogurmussun.aguluyo genelı elını oyuncaklara uzatıyo eller ayaklar tekmeleme halınde kıpır kıpır.kızın da anladıgım kadarıyla zaten bunları yapıyo.maşşalah ona savaşcı bı kız olcak,35 gunu yogun bakımda gecmıs olmasına ragmen cabuk yakalamıs agustos bebeklerını

bende hala sadece anne sütü veriyorum.doktorumuz tadımlık ver dedi bende muz verdim 1 kere tadımlık tabi.armut,yoğurt ve kayısı suyu verdim bunları 1 haftadır veriyorum ama cok cok az yadırgamadı cok şükür ama ben sütüm yeterlı olduğu için vermek istemiyorum.eğer seninde sütün yeterliyse benim gibi sadece 1 yada 2 çay kaşığı kadar verebilirsin.birde pekmez veriyorum kan damlası verince benden uzaklaştı emmek istemedi onun yerine bende pekmez yıyorum bolca oğlumada gunde 20 damla olacak sekılde veriyorum o kadar.su içirmeye bile 2 haftadır başladım.ek gıdaları tatdırmayada başlayalı 1hafta oldu.suyuda bardakla içiyor kaşıkla beceremiyor ağzından akıyor.sanırım boğazına düşkün olacak bizim oğlan.

Son düzenleme:
buarada gecen kızımın kakasında siyah iplik gıbı bıseler var yazmıstımya,ogun muz taddırmıstım 3-4 gun hıc muz taddırmadım kakaında öle bıse olmadı gecen yıne verdım cok sevdı muzu devamı gelmeyınce küstü bana:)) neyse dün kakasında yıne sıyah iplik tarzı seyler vardı anladımkı muz yıyınce oluyo.tam sindiremıyo heralde muzda hemen sıyahlanır ya onu cıkardıgını anladım.dün vermedım bugunkı kakasında yoktu.artık emınım doktorda öle demıstı zaten,meyve verdıgınde kakasının rengı kokusu degısır hatta bazen parcacık tarzı seylerde cıkabılır demıstı

miniş diğer topike nerden gircem başlık ne
ve bide şeyyyy ben nsl yükleyecem bu fotoyu pilmiyomki

şükür kötü bişey olmamasına sevindim
böyle deneyerek öğreneceğiz minişim neye ne tepki verdiklerini

benimde sütüm yeterli 9 kilo oldu sıpaa üst sınırdaymışız.. doktor tattırmak için ver dedi damak tatı gelişsin diye ama paşanın kolayına geldi sanırım kaşıkla yemek.. kestim şimdilik ben 1 yemek kaşığı kadar veriyordum dediğin gibi bir iki çay kaşığı vereyim sadece.. elma suyu ve yoğurt dışında bişiy vermedim siz pekmeze falan başlamışsınız maşallah...

teşekkür ederim canım
evet savaşçı ruhlu bir kızım var sanırsam Kasım anneleride ona amazon ruhlu diyolar kaydirigubbakcemile3
sizin bebeklerinizi yakaladığıma çok sevindim ya benım kızım ınanılmaz hareketli hele o ayaklar hiçmi durmaz sureklı tekmelıyo zor gunler yaşadık kızımla alaha şükürler olsun herşey geride kaldı
ben işe bile başladım şuan annem bakıyo kızıma.

bizde daha yeni başladık canım sadece damak tadı gelişsin diyeymiş doktor öyle dedi doyumluk değil yanii..ama benim oğlan smemeyi almayınca bıraktım dediğim gibi.. doktora danışmadan bişiy vermemek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…