teşekkür ederim canım
evet savaşçı ruhlu bir kızım var sanırsam Kasım anneleride ona amazon ruhlu diyolar kaydirigubbakcemile3
sizin bebeklerinizi yakaladığıma çok sevindim ya benım kızım ınanılmaz hareketli hele o ayaklar hiçmi durmaz sureklı tekmelıyo zor gunler yaşadık kızımla alaha şükürler olsun herşey geride kaldı
ben işe bile başladım şuan annem bakıyo kızıma.
zaten bu aylarda hareketsiz olursa problem olurnuş bizimkininde elleri ayakları durmuyodu hiperaktifmi olcak die geçiyodu aklımdan ama normalmişş.. yetişmişsiniz maşşalaahh
canım benim oğlan 8,5 kilo oldu boyuda 67 cmdi en son ölçüldüğündemaviş senin oğlun çok tombik doğmuştu bizlerden 1 ay geç doğum yaptın ama yetiştin bize şimdi nasıl kilosu merak ettim?? profildeki fotoda çok tatlı gözüküyo
bi kaç gundur ismin altta görunsede sadece pc açık kaldıgı içindir ne okuyabildim nede cvp yazabildim şimdi uafkdan bişeyler okuyup yazmak için fırsatgeçti eime.hazır haftasonu buralara pek ugrayan olmaz daha fasla sayfa ilerlemeden dalıyorum mevzuya...
Evroşşş canım ya maşallah berata oyy kuzu süveterli gömlekli haliylen buyumuş minik adam olmuş. çok dadlu. bende gömlek alayım ogluma daha küçük diye almamıştım hiç..
Kuzy ve Dodo buluşmasının fotolarına bayıldım ayy çok tatlılar ya bunlar. maşallah ikisinede. dorukun saçlar konuşmuş yine. Kuzy de herzamanki gibi uslu puslu duruyor yesinler sisiiiiiiii..
metalica cıÇağan buyumuş kocaman olmuş bakışlarharika ne diyeyim yaffsüpper olmuş anne ogul sizi konserlerde görürüs artık.. kafa sallarken...
ayşincim 2.ci çocuk konusundaki düşüncelerimzi sormuşsun ya.
valla ben düşünüyorum hatta3 çocuk istiyorum ama bu tamamen eşimin bana olan davranışlarıyla alakalı. yani Akif şimdilik küçük ve bana muhtaç ama biraz buyudugunde eşim bana yardımcı olmazsa bebeğin her türlü bakımında bana destek olmazsa tek çocuk yeter.Allah ona saglıklı ömur versin .ama baktım Akif biraz buyudu ve eşim bana çok destek oluyor hemen arkasından 2.ci hatta 3.cüAllah kısmet ederse tabi..
babym ecoş dönmüş..hadi gözünüz aydın ne mutlu onların buyudugunu grmek herşeylerine an be an şahid olmak. ne buyuk mutlulukmuş Allahım..isteyene herkese versin evlat bambaşkaymış...
Nurdaaaaaan avatarındaki TEOŞ u yerim ben ne kadar yakışıklı olmuş ...maşallah..ayyy bide şu wanted fotosuna bayıldım harika olmuş
Elifim yarın sınavın varmış başarılar dilerim..
Gypsm esram Allah kabul etsn ciğer parem mevlüdünüzü.ayrıcanaaaa istanbullular kopuk değil bebeğim uzakız. sen bakma evrimle taze dipdibelerde ondan. onlar eşleriylen akşam gezmesinede gidiyolar. bizler hep farklı semtlerdeyiz. düşünsene aynı semtde olsaydık biz onlardan daha çok görüşürdük..
bu arada bu hafta buluşalım istersen .pazartesi temizlik var kadın gelecek. cuma hariç hangigün istersen olur..ama akvaryuma girmicem ben habern olsun .eşimle beraber gidices akvaryuma. biz AVM Yİ GEZERİS SENLE .zaten benm ev çok yakın eve gelri karnımızı doyururuz oturur hoşbeş sohbet öyle yani.. bu haftadan itiberen ne zaman istersen olabiler...
Meltem kızının banyo sonrası ıslak fotosu çok sevimli..maşallah ya...aaa sende gel istersen bizimle ama bu pazartesi olmasevim pis .dipden bi temizlik şart...
angel Betül gelmiş. hoşgeldin canım zor gunler geçirmişsin belliki. geçmişler olsun .takıl bize insan burda birnebze kendini topluyor valla seviyorum bizim topiki....
minnacım tugbamdimek senn kızında elleirndne tutunca kalkıyor ve gülüyor. aynen bizdede mevcut hatta artık yatmak istemiyor yatırınca kafayı bi kaldırışı var çok hareketliler maşallah ya...
Eftelya geçmiş olsun canm oglun.a. umarım şimdi daha iyidir..
hediyeler alınıp postalanmış bile ohh ohh ne guzel ..Defnem damlam nolur kusura bakma canım ben ancak bu hafta çıkıp alaıcam vaktim yokdu azzcık geçikmeli olacak Deniz hanımın hedayesiiii
nesrin demek sen çekilişe katılamadn ayy üzüldüm yaa sen nie yokdunki o aralar.. birisi vardı katılmak isteyipde katılamayan. eftelya var mesela bide ceren emre sanırım..
esrakom ahh kıyamam sana demek ece eski haline döndü..neyhse sen çalışmaya başlayınca hiç merak etme mecburen düzelecek çünkü saatlerce emecek bir meme olmayacakki..saglıklı olsunda bakıcı bi şekilde alıştırı onu umarım duygusal hasr kalmadan gçersiniz bu dönemi..sende işe başlayınca dah bi nerjik olursun merak etme...
maşallah maviş oğluşuna kocaman olmuş
aşk olsun ne dimek o nasıl sözöyle... zaten bu gidişle yılbaşından sonra olacak sanırım..canım buluşacağınız zaman banada haber verin ama yılbaşından sonra olsa daha iyi olmasmı müsait olursam gelmek isterim aranıza girmiş gibi olmayayım ama
yok canm kadın varken çıkamam.. ok. salı gunu buluşalım.. ee eve gelmicesmi yani...iyi ona göre bişey hazırlamıyım bari...güllüü tamam pztsi kadınmı gelecek sen çıkabiliyormusun kadın varken?yoksa salı buluşalım evde yeme içme işini unut birdaha eve gir çık olmaz istanbul forumda gezeriz orda yeriz yemeğimiziii hediyelerimizede bakarız okiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?