2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten bu aylarda hareketsiz olursa problem olurnuş bizimkininde elleri ayakları durmuyodu hiperaktifmi olcak die geçiyodu aklımdan ama normalmişş.. yetişmişsiniz maşşalaahh

zaten bu aylarda hareketsiz olursa problem olurnuş bizimkininde elleri ayakları durmuyodu hiperaktifmi olcak die geçiyodu aklımdan ama normalmişş.. yetişmişsiniz maşşalaahh

ay evet ya yetişmişiz sevinçten hemen eşimi aradım ağustos annelerine sordum falan diye çok mutluyum şuanda teşekkür ederim ya Şeniz

SLM KIZLAR NASILSINIZ BEN CALISTIGIM HİÇ GİREMIYORUM SİZLERI VE BEBİŞLERİ COK MERAK EDIYODUM ŞÜKÜR HEPİNİZ İYİSİNİZ YANLIZ CALISTIGIM İÇİN DR. KAYIN VALIDEN GÖTÜRMÜŞTÜ KIZIMI BENIM KIZIM AGUSTOSUN 3 DE DOĞDU 1.5 AY ANCA EMDI VE MAMAYA DEVAM YALNIZ KAN DAMLASINIMI 20 DAMLA VERIYORSUNUZ ANLQAYAMADIM VALLA KAYNANAM 8 DAMLA VERIYOR NASIL OLUYO ARKADASIMDA COK VERIYOMUS GALIBA BU ARA KIZIMIN TEDAVISI SÜRÜYOR HER AY KAN ALINI DEĞERLERI NORMAL GIDIYO GEISIMIDE SÜPER NERDEYSE ANNE DICEK BENIMKIakannehirHİÇ SUSMUYOR ELLER AYAKLAR DURMIYO BI TÜRLÜ AMA DAMLA İŞİNE TAKILDIM BU ARADA BEBELAC VERIYORUM KIZIMA KAYINVALIDEM ARI MAMA VE BİSKÜVİYEDE BASLAMIS GUNDE IKI DEFA VERIYOMUS

aa 3 ağustosta doğum yapan bir anne daha varmış benim kızımda 3 ağustos doğumluben damla vermiyorum doktor söylemedi damla ver diye sende doktor ne dediyse onu yap bence bütün bebişlerin gelişimi ayrı bu arada ben bi ara bisküvi veriyodum ama artık vermiyorum içeriğini okudum şeker var içinde normalde şekerli gıdalar verilmemesi gerekiyo 1 yaşına kadar o yüzden vermiyorum artık

ya yılbaşı çekilişine bnde katılmayı çok isterdim ama eskişehire gidicez die katılmadım sizler hediyeleri erkenden gönderiyosunuz bilseydim bende katılırdım.neyse kısmet değilmiş

maviş senin oğlun çok tombik doğmuştu bizlerden 1 ay geç doğum yaptın ama yetiştin bize şimdi nasıl kilosu merak ettim?? profildeki fotoda çok tatlı gözüküyo

bi kaç gundur ismin altta görunsede sadece pc açık kaldıgı içindir ne okuyabildim nede cvp yazabildim şimdi uafkdan bişeyler okuyup yazmak için fırsatgeçti eime.hazır haftasonu buralara pek ugrayan olmaz daha fasla sayfa ilerlemeden dalıyorum mevzuya...

Evroşşş canım ya maşallah berata oyy kuzu süveterli gömlekli haliylen buyumuş minik adam olmuş. çok dadlu. bende gömlek alayım ogluma daha küçük diye almamıştım hiç..

Kuzy ve Dodo buluşmasının fotolarına bayıldım ayy çok tatlılar ya bunlar. maşallah ikisinede. dorukun saçlar konuşmuş yine. Kuzy de herzamanki gibi uslu puslu duruyor yesinler sisiiiiiiii..

metalica cıÇağan buyumuş kocaman olmuş bakışlarharika ne diyeyim yaffsüpper olmuş anne ogul sizi konserlerde görürüs artık.. kafa sallarken...

ayşincim 2.ci çocuk konusundaki düşüncelerimzi sormuşsun ya.
valla ben düşünüyorum hatta3 çocuk istiyorum ama bu tamamen eşimin bana olan davranışlarıyla alakalı. yani Akif şimdilik küçük ve bana muhtaç ama biraz buyudugunde eşim bana yardımcı olmazsa bebeğin her türlü bakımında bana destek olmazsa tek çocuk yeter.Allah ona saglıklı ömur versin .ama baktım Akif biraz buyudu ve eşim bana çok destek oluyor hemen arkasından 2.ci hatta 3.cüAllah kısmet ederse tabi..

babym ecoş dönmüş..hadi gözünüz aydın ne mutlu onların buyudugunu grmek herşeylerine an be an şahid olmak. ne buyuk mutlulukmuş Allahım..isteyene herkese versin evlat bambaşkaymış...

Nurdaaaaaan avatarındaki TEOŞ u yerim ben ne kadar yakışıklı olmuş ...maşallah..ayyy bide şu wanted fotosuna bayıldım harika olmuş

Elifim yarın sınavın varmış başarılar dilerim..

Gypsm esram Allah kabul etsn ciğer parem mevlüdünüzü.ayrıcanaaaa istanbullular kopuk değil bebeğim uzakız. sen bakma evrimle taze dipdibelerde ondan. onlar eşleriylen akşam gezmesinede gidiyolar. bizler hep farklı semtlerdeyiz. düşünsene aynı semtde olsaydık biz onlardan daha çok görüşürdük..
bu arada bu hafta buluşalım istersen .pazartesi temizlik var kadın gelecek. cuma hariç hangigün istersen olur..ama akvaryuma girmicem ben habern olsun .eşimle beraber gidices akvaryuma. biz AVM Yı GEZERıS SENLE .zaten benm ev çok yakın eve gelri karnımızı doyururuz oturur hoşbeş sohbet öyle yani.. bu haftadan itiberen ne zaman istersen olabiler...

Meltem kızının banyo sonrası ıslak fotosu çok sevimli..maşallah ya...aaa sende gel istersen bizimle ama bu pazartesi olmasevim pis .dipden bi temizlik şart...

angel Betül gelmiş. hoşgeldin canım zor gunler geçirmişsin belliki. geçmişler olsun .takıl bize insan burda birnebze kendini topluyor valla seviyorum bizim topiki....

minnacım tugbamdimek senn kızında elleirndne tutunca kalkıyor ve gülüyor. aynen bizdede mevcut hatta artık yatmak istemiyor yatırınca kafayı bi kaldırışı var çok hareketliler maşallah ya...

Eftelya geçmiş olsun canm oglun.a. umarım şimdi daha iyidir..

hediyeler alınıp postalanmış bile ohh ohh ne guzel ..Defnem damlam nolur kusura bakma canım ben ancak bu hafta çıkıp alaıcam vaktim yokdu azzcık geçikmeli olacak Deniz hanımın hedayesiiii

nesrin demek sen çekilişe katılamadn ayy üzüldüm yaa sen nie yokdunki o aralar.. birisi vardı katılmak isteyipde katılamayan. eftelya var mesela bide ceren emre sanırım..

esrakom ahh kıyamam sana demek ece eski haline döndü..neyhse sen çalışmaya başlayınca hiç merak etme mecburen düzelecek çünkü saatlerce emecek bir meme olmayacakki..saglıklı olsunda bakıcı bi şekilde alıştırı onu umarım duygusal hasr kalmadan gçersiniz bu dönemi..sende işe başlayınca dah bi nerjik olursun merak etme...

Son düzenleme:
kızlar ya ekbesine başlama konusunda acele etmeyin ben acele ettim sonra pişman oldum nie bu kadar acele ettim die. bi problemimiz olmadı yerken ama yinede sadece anne sütü alması daha fayladılı şu an ben akşamları sadece yoğurt veriyorum 1 kavanoz yediği günler oluyodu ama bir kaç gündür çok az yiyo pek beğenmiyo bende sık sık emziriyorum allahtan sütüm azalmadı. emzrmek ek besin vermekten çok daha kolay kaşık maşık derdi yok bulaşık derdi yok hazırlama derdi yok bugünlerimin kıymetini bilelim.

maviş senin oğlun çok tombik doğmuştu bizlerden 1 ay geç doğum yaptın ama yetiştin bize şimdi nasıl kilosu merak ettim?? profildeki fotoda çok tatlı gözüküyo
canım benim oğlan 8,5 kilo oldu boyuda 67 cmdi en son ölçüldüğünde

canım buluşacağınız zaman banada haber verin ama yılbaşından sonra olsa daha iyi olmasmı müsait olursam gelmek isterim aranıza girmiş gibi olmayayım ama

canım buluşacağınız zaman banada haber verin ama yılbaşından sonra olsa daha iyi olmasmı müsait olursam gelmek isterim aranıza girmiş gibi olmayayım ama
aşk olsun ne dimek o nasıl sözöyle... zaten bu gidişle yılbaşından sonra olacak sanırım..

esra yafrum bu ne böyle.. allah iyiliğini versin ya.. harbi peri masalıymış hakket ya evlenmeseydik bunları yaşardık
amma velakin bu dunyanın en guzel duygusu olan anneliği tadamazdıkkine...

Esram masalı tuttum kaydirigubbakcemile2 ama orda bi eksik var - melekler gibi ir yavrusu da olmamış dimi mirmirmirmir

bu arada bugün ilk çorbamızı yaptık eceyle az sonra yedirmeyi düşünüyorum birkaç kaşık - bakalım beğenecek mi benim nazlı bücürüğüm - şuana kadar muhallebi dışında herşeyi reddetti - dudaklarını kilitliyo sok kaşığı sıkabilirsen
inş çorbayla öyle yapmaz - hoş ne tadı var ne tuzu ben şahsen yemem öyle bi çorba ama bebiklere yediriyoz işte..

güllüü tamam pztsi kadınmı gelecek sen çıkabiliyormusun kadın varken?yoksa salı buluşalım evde yeme içme işini unut birdaha eve gir çık olmaz istanbul forumda gezeriz orda yeriz yemeğimiziii hediyelerimizede bakarız okiş

yok canm kadın varken çıkamam.. ok. salı gunu buluşalım.. ee eve gelmicesmi yani...iyi ona göre bişey hazırlamıyım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…