ayşincim eşine sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum sakın korkma heleki o ağrıyı ve acıyı çekmen..tedaviden sonra diyeceksinki ne aptalmışım boşuna acı çektim doğru söylüyorum koskoca kadını kandıracak halim yokya heleki doğum yapmış karnı 9 kat kesilmiş bir kadını kaydirigubbakcemile3
bu arada yarın seni arayacağım telefonumu bekle :))
EVRİM demişti, sulu köfte yapma diye :) maydonozu doğrarken işaret parmağımın tırnağının dörtte birini doğradım. sıyrıldı resmen, feci sızlıyo, tırnağım uzayana kadar yara bandıyla gezeceğimduş da alamadım, su değince acıyo çok ((
neyse yatayım ben bu arada taze msnde yazdın ya nereye gittin sevişmeyemi diye
şöyle özet geçivereyim oğlum babasının horultularından uyanmış ağlıyordu onu uyutmaya gittim
sevişme bir kenara adamı yastıkla boğma düşünceleri geçti beynimden..
ece sureklı ehhe ehhe yapıp pesınden hapsuruo anlamadım gıttı sankı bogazına bısey takılmıs gıbı pekmezlı ıhlamur verdım ıns ıı gelır hasta gıbı deıl ama uyandıgından berı yapıo burnuda tıkanmıstı temızledım ıns hastalıga cevırmez
oyun halısını yıkayanınız varmı yada yıkanıomu bakmadım talımatına ama sureklı yerde tozlanıodur halıyle. temızlıgı nasıl olmalı
bu arada benim hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
çok teşekkür ederim nevinciğim bayıldıma.s.
günaydın kızlar hepinize ben Kasım annelerindenim yani daha doğrusu Kasım annesi olacaktım ama minik kızım Ağustos ayında gelmek istedi ve ben 28 Ağustosta erken doğum daha doğrusu Preaklempsiden dolayı bebeğimi erken almak zorunda kaldılar.bebeğim 29 haftalık doğdu 1130 gr olarak 35 gun yoğun bakımda küvezde kaldı şuanda sağlık durumu allaha binlerce kez şükürler olsunk iyi .
benim bebeğim Prematüre doğduğu için kafam bıraz karısık sizlerin bebeklerinin gelişimini merak ediyorum o nedenle sizin topiğinizede yazmak istedim kızımın gelişimini sizin bebekleriniz ile takip etmek istiyorum.
yok canm kadın varken çıkamam.. ok. salı gunu buluşalım.. ee eve gelmicesmi yani...iyi ona göre bişey hazırlamıyım bari...
yaff dünürüm küsmeyin beaa bu öyle bildiğin buluşmalardan deel tee nezamandan sözleşmiştik esraylan forum istabulu gezelim diye. ee malum hediye olayıda var geç kalmadan hem hediye seçecgiz hemde gezeceğiz hemde bluşup resmimizi koycas bisde Yahoylan Afik diye.. Dodo yla Kuzy yi kıskandıkda azcıkın...:)kaydirigubbakcemile3delikafaduldenYaaaa niye iş günü buluyosunuz ayıp değil mii !
Hafta sonu buluşsanız da çalışan annelerde gelse olma mı?
kayra nasılsın canm ömür paşa nasıl...
çok şükr iyiyiz. Afikle ugraşıyorum. anne ciic yapmasını ögrettim sıpa durmadan eliyle yüzümü elliyor. seviyor beni...iyiyiz cano.sen nasılsın?
canım teşkkür edriz muhakkak çok güzeldir. vakti muhim değil canımmerhaba kızlar..
güllü hediyenizi aldım canım ama hala gönderemdim eşimle azcuk naneyiz o gönderecek yüzüm tutup diyemedim ama yılbaşı öncesi elinde olmasını istiyorum ..inşallah beğenirsin...
Bende bu topik açıldığında keşke diğerinden devam etseydik dedim o zamanki heyecanlarımız bi süre sonra silinecek burdan bildiğim kadarıyla . Ara sıra açar okurduk sıpalara.çok şeker annesin sen .. ben birde defter tutuyorum tarihi not alıyorum bu gün elini uzattı döndü güldü filan diye ... büyüyünce gördüğünde hoşuna gidermi bilmemm
ama şurda yazdıklarımızın çıktısını filan alıp koysak dehşet olur hani bu kadınların hiçmi işi yoktu acaba habire bizi yazıp durmuşlar derlermi
bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))
Maşallah kuzulara:))Bu veletler korkunc akıllı.. Nurdana demısken aklıma geldı.. mama sandalyesınden ona verdıgım havucu asaga atıyor, bırde arkasından gözünün ucuyla düşüşüne bakıyor.. sen var ya sen dedim,sen çok eşşeksin diyorum, bana gülüyor.. ne sandın der gibi..
buarada kızıma mama sandalyesı aldık dun geldı kurduk cok içimize sindi.hemde cok uyguna fıyata aldık genel özellıkler aynı,5 kademelı yükseklık ayarı,3 kademelı sırt dayanagı,çift tepsi,tepsi ileri geri ayarlanıyo,silenebılır kumas tekerleklı ektra ayak tablası,5 noktalı emnıyet kemerı ve 99 liraya aldık.merak edenlere net adresını verebılırım e -bebekten aldık kaydirigubbakcemile2
Güle güle kullanınherkese ii akşamlar kötü geçen 2 günün ardından tekrar rahatladık musti hastalandı ateşi 38 yükseldi 37 den inmedi bugün sabah drye götürdük bişeyi yok dedi önemli olarak yani çok kötü öksürüyordu şurup fitil filan verdi bu dr yi çok sevdim çok güsel ilgilendi yaa dün gece hiç uyumadım başımızda sirkeli su sürekli ateşini konturol ettik şimdi uyuyor çok şükür ateşi 35.5 te umarım topikteki dier kuzular iilerdir
sağolun canlar
doktor sekrol ver dedi yarın kullanmaya başlicam
güzel bir gelişme oldu Çağan armut suyunu içti efrim in limon önerisi aklıma geldi limonlu armut suyunu içti kuuzm 3 tatlı kaşığı sırnaşık şey:sm_cool:
merğer oğluş mayhoş seviyormuş : )
Afiyet olsun yarasın Çağana. Benim bıcırık 13 günlükken yazmıştı dr sekrolu diye balgamı atmasında çok yardımcı oldu şimdilerde yine kullanıyorum ben ara sıra yine atıyor balgamısekrol u oksuruk icinmi verdi, benim bildigim kucuk beeklerde oksruk surubunu onermiyorlar, cesitli riskleri vrmis??biz kullanmadik..
Çok geçmiş olsun teoyareca ederim bizim dun ve onceki gun artmisti hiriltili gibi, ama bugn gecti, sanirim atacagini atti oksurukle, burun tikanikligidagecti cok sukur...insallah cagan kuzuda iyilesir cabucak..
Fotolarla ilgili ısırmalar sıkmalar face te yapılmıştır arz ederim :))
Allah yardımcın olsun bence bakıcı ece kızın buğulu bakışlarına dayanamaz ve ece kızı bırakamaz.çıldıracagım çıldıracagimmm
son 3 gundur bir aydır 9 larda yatan ece 12 lere kadar uyumuyor
ustelki surekli meme emiyor her zamankindenfazla çekistiriyor uçları artık uyusuyor acıyor sızlıyor su anbile kıpkırmızı oluyor agzında sakız ediyor napcam allahım
birhafta evel melekti bu çocuk ayakta sallanıyordu mis gibi uyuyordu 3 saatte bir emzirir olmustum offf offf ne degisti allahım kim durttu benim kizi boyle degisti anlamıyorum hani biri kii kere ayakta sallanıp uyusa anlıycam diycem o ana denk geldi iyilik oldu:) ama bir hafta ya birhafta tam olarak ayakta sallandı su an civi batırmıssın gibi ciyak ciyak ayaga koyunca
aksamları sinir kupuyum aksamlardan nefret eder hale geldim allahım sabır ver ve yardım et diyorum baska birsey diyemiyorum
neyse ise gitmeye kaldı 10 gun gouslerim gunduz dinlenirler bari biraz ama bakıcı ne yapar ne eder bırakır kacarmı bu avaz avaz kızı bilmiyorum
Hoşgeldin şükür sorunlarınızı atlatmışsınız.günaydın kızlar hepinize ben Kasım annelerindenim yani daha doğrusu Kasım annesi olacaktım ama minik kızım Ağustos ayında gelmek istedi ve ben 28 Ağustosta erken doğum daha doğrusu Preaklempsiden dolayı bebeğimi erken almak zorunda kaldılar.bebeğim 29 haftalık doğdu 1130 gr olarak 35 gun yoğun bakımda küvezde kaldı şuanda sağlık durumu allaha binlerce kez şükürler olsunk iyi .
benim bebeğim Prematüre doğduğu için kafam bıraz karısık sizlerin bebeklerinin gelişimini merak ediyorum o nedenle sizin topiğinizede yazmak istedim kızımın gelişimini sizin bebekleriniz ile takip etmek istiyorum.
Sende kıvançta güle güle kullanın.hediyenin fotosunu ekledim kızlar
Masal işte:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?