2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İleteceğim canım eşime kaydirigubbakcemile3
Dişçi konusunda fikrini yazan tüüm arkadaşlara çok teşekkürler. Biraz rahatladım ama hala korkuyorum, ama tabi yapacak bişey yok, gidiciiz mecburen :1no2:

Ayy çok heyecanlandım Esra bekliyorum delikafadulden

Ooff oofff okurken bile içim bir tuhaf oldu, geçmiş olsun Burcu

Alla allaaa adamlar baba olunca hep birden horlamaya mı başladılar. Baba olduk horlamalıyız! Hooorrr hoooorrrr kaydirigubbakcemile3

Oy kuzum, inşallah hasta olmaz. Boğazı kaşınıyodur belki, evin havası kurumu?

oyun halısını yıkayanınız varmı yada yıkanıomu bakmadım talımatına ama sureklı yerde tozlanıodur halıyle. temızlıgı nasıl olmalı

Ben de yıkamadım hiç, oyun halısını sermeden önce yere bir battaniye serip üzerine oyun halısını seriyorum. Oynadıktan sonra kaldırıyorum. Bir kaç günde bir üzerinden oyuncakları çıkarıp çırpıyorum balkonda. Ama temizlenmesi gerekince, silinir herhalde..

bu arada benim hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
çok teşekkür ederim nevinciğim bayıldıma.s.

Güle güle kullanın, çok ciciymiş eykek adam kıyafetleri kaydirigubbakcemile2
Şalda çok şık..

Allah bağışlasın bebeğini, zor günler geçirmiş olmalısınız. Çok şükür bebeğin iyiymiş, hoşgeldin bu arada

hedıyemı aldım kargoladımmm hihoyyyt belmacım pazartesı elınde olurmus.ama keske tlfn numaranıda yazsaymıstın neyse bı ara özelden cep numaranıda atta,bı aksılkık olursa arıcaklar benı ozaman numaranı verırım canım yerimseniben

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
minik_kelebek, babymom+
a kımseler yok babybım kalmışız basbasa

Selam herkese,
Ben hepten koptum siteden:gitme: Evde ya buseyleyim ya kpss çalışıyorum. Okulda desen mal müdür habire tepemde, sıkıyorsa nete girklava:

Çok şükür bir sıkıntımız yok. Öptüm hepinizi. Aşureye devam:lepi:

Yaaaa niye iş günü buluyosunuz ayıp değil mii !
Hafta sonu buluşsanız da çalışan annelerde gelse olma mı?
yaff dünürüm küsmeyin beaa bu öyle bildiğin buluşmalardan deel tee nezamandan sözleşmiştik esraylan forum istabulu gezelim diye. ee malum hediye olayıda var geç kalmadan hem hediye seçecgiz hemde gezeceğiz hemde bluşup resmimizi koycas bisde Yahoylan Afik diye.. Dodo yla Kuzy yi kıskandıkda azcıkın...:)kaydirigubbakcemile3delikafadulden

buluşmayı biara organize ederis..
ama anne bebek bakım odası olan bir AVM olursa tam süper olur..evy baby yapmış saolsun bir çok yerlere...

burkom burcum saglık olsun siz saglıklı olunda busecik annesiylen iyi vakit geçirsinde napalım senden uzak kalalım azcık

merhaba kızlar..
güllü hediyenizi aldım canım ama hala gönderemdim eşimle azcuk naneyiz o gönderecek yüzüm tutup diyemedim ama yılbaşı öncesi elinde olmasını istiyorum ..inşallah beğenirsin...

merhaba kızlar..
güllü hediyenizi aldım canım ama hala gönderemdim eşimle azcuk naneyiz o gönderecek yüzüm tutup diyemedim ama yılbaşı öncesi elinde olmasını istiyorum ..inşallah beğenirsin...
canım teşkkür edriz muhakkak çok güzeldir. vakti muhim değil canım

Bende bu topik açıldığında keşke diğerinden devam etseydik dedim o zamanki heyecanlarımız bi süre sonra silinecek burdan bildiğim kadarıyla . Ara sıra açar okurduk sıpalara.
bizimki iki elinden tutunca oturuyor yattikyerden bide guluyor sanki cok buyuk marifet becermis gibi; bende diyorum hadi sikiyorsa kendi basina kalk, hadi kal diyorum marifet tek basina kalkmakta elden tutunca dedende kalkar, onada guluyor:)))

Maşallah kuzulara:))

Güle güle kullanın

sekrol u oksuruk icinmi verdi, benim bildigim kucuk beeklerde oksruk surubunu onermiyorlar, cesitli riskleri vrmis??biz kullanmadik..
Afiyet olsun yarasın Çağana. Benim bıcırık 13 günlükken yazmıştı dr sekrolu diye balgamı atmasında çok yardımcı oldu şimdilerde yine kullanıyorum ben ara sıra yine atıyor balgamı

reca ederim bizim dun ve onceki gun artmisti hiriltili gibi, ama bugn gecti, sanirim atacagini atti oksurukle, burun tikanikligidagecti cok sukur...insallah cagan kuzuda iyilesir cabucak..
Çok geçmiş olsun teoya
Fotolarla ilgili ısırmalar sıkmalar face te yapılmıştır arz ederim :))
Allah yardımcın olsun bence bakıcı ece kızın buğulu bakışlarına dayanamaz ve ece kızı bırakamaz.
Hoşgeldin şükür sorunlarınızı atlatmışsınız.
hediyenin fotosunu ekledim kızlar
Sende kıvançta güle güle kullanın.
Masal işte:)))

of ya yusuf ikidebir kalkıyor doğru düzgün ne bakabiliyorum ne yazabiliyorum sallıyıp geliyorum tekrar uyanıyor...şimdi yine bakıyor birazdan basar yaygarayı..mıkırdanmaya başladı bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…