kafamçokkarıştınurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:ay taze alemsinn msn yazışmasını copy yapmış burayaa
süper üçlüüüü
burcu esraya esra nurdana veriyor
hediye yaneee :roflol:
inşalah çevirmez ılık suya pekmez kat ver ..ece sureklı ehhe ehhe yapıp pesınden hapsuruo anlamadım gıttı sankı bogazına bısey takılmıs gıbı pekmezlı ıhlamur verdım ıns ıı gelır hasta gıbı deıl ama uyandıgından berı yapıo burnuda tıkanmıstı temızledım ıns hastalıga cevırmez
iyiyiz deryacım sen kızın ve yusufçuk nasıl
canım teşkkür edriz muhakkak çok güzeldir. vakti muhim değil canım
bu arada deryacım sen nasıl oldun iyilşetinizmi ailecek?
oğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun
becerikli hatunsun vesselam
estağfurullah :kedi:kayra ne güzel etmişsiniz..kuzun güle güle giysin yeni ciclerini..
esra senin gezme husuna diyecek sösümüs yok..biside gesdirsene...maharetli olmak zor zanaat kanımca..
sağolasın tatlımmm evleniyoo vallaa iki hafta sonra nişan var mart gibide nikah bakalım hızlı çıktılar..yardım edeceğim anasından hiçbir hayır yok kız tek başına hazırlık yapıyor içim elvermiyor zaten çalışıyoresra goznunuz aydın gorumcen evlenıo
e haklı adamcağız arada onada ilgi göster yazıkkk zemuszemusgezin gezin bis ölece evde hastalıkla uğraşıyorus.........senağlama
babamıslada aramıs iyi değül....kıs hasta attık adamı kısın odasına kendini itilmüş hissediyi sonrada beni yiyi...uğraş oğlunla kızınla deyi.-tatlicadiarzu-.hiç beni soran olmiyi çocuk gibi oda ilgi bekliyi...delikafadulden:mymeka:
bencede cee oldu gözünaydın canım güzel haberlerine..Misafirim geliyor. ben kaçtım. ce-ee yapar gibi oldu biraz :)
metalica ha
geçmiş olsun .ateşli olduğu için bol su ver ...selam kızlar
zor bir gece geçirdim :sinifsinif:ecenin ateşi bi indi bi çıktı - saat başı sucuk gibi oluyodu üst baş değştirdik kaç defa sayamadım - sabah en yüksek değeri gördüm 37.7 hastaneyi aradım - aşıdan olduğunu biliyorum ama getirmelimiyim bebeği kontrole diye sordum - getirin dediler gittik - doktor güldü banabiraz fazla panik yapmışsınız diyo - dedim çocuk aşırı fazla terledi - cayır cayır yandı gece boyunca - eşime soruyo - hakkaten cayir cayir yandı mı diyo abarttığımı düşündü sanırı - ama hastaneye gittiğimizde ateşi felan kalmamıştı - 10 günde 200 gr almış - bu gidişle yine istediğimiz kiloya ulaşamayacağız dedi - 1 ay daha bu şekilde beslenecek aman aman bir artış olmazsa bize özel bir mama önerecek kilo alabilmesi için - birşey daha - Ecenin hiperaktif belirtileri var dedi - tabi kesin konumak için çok erken ama kendini göstermeye başladı dedi :a015: yandım ben....
ateşi yok diye kendimizi sokaklara attık - bugün hava burda harika - hatta dışarda içtik sütümüzü - hiç üzmedi beni lıkır lıkır bitirdi - balkonda mı içirsem bundan sonra diye düşünceler geçti içimden cokacimcoook
eve geldik üst baş değiştridik - bi baktım yine ateşi var - yine calpol erdim ama bu sefer 37.2 - olack okadar diye düşünüyorum ama nezaman kadar olacak bu ateş
bu yetmezmiş gibi dünden beri kakasını yapmıyo - günde 5 -10 defa altını dolduran çocuk :umursamaz: zaten bişey olunca hep üst üste gelir
Didooooo bu sizib Betmın forever amma da uzakmış beeeeee kargo 3 günde gidermiş :S Allahtan erken davrandım - ha birde telefonun yokmuş bende sorun çıkardılar kargoda - kızlar adres verirken birbirinize telefon vermeyi unutmayın!!
bizden haberler böyle - aşırı monoton hayatımıza biraz renk katıldı - koyu da olsa renkler yinede renk...
hakkında hayırlısı olsun ..başarılar....pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
maşallah hepinize ne güzel etmişsiniz...kuzularda süper:lepi:sisde ayrıcana çok formdasınıs hatunlar yaniiiiiiiiiiidelikafaduldenKuzy Dodo'yu çok sevdi, ona dokunmak istedi. Öncesinde de Dodo, Kuzy ile konuşma girişiminde bulunmuştu ama, görüntüleyemedik
Kelaynak Dodo çok aç olmamasına rağmen Kuzy'nin tombul parmaklarını tadını çok merak etmişti :)
Analar ve oğulları :)
Evriş ve Kuzy
Taze ve Dodo
bilin bakalım, mekan neresi :))))
yedik yedik yedik desene şuna -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3Aaaaaa.. fotolarımıssssssssssss :))
Ya aslında bı kare vardı, keske onu yakalayabılseydık, Kuzy, Dodo nun saclarını karıstırıyordu ve karıstırırken Kuzy nın surat ıfadesı o kadar komıktı kı.. cocugum ne dusunduyse artık.. bu canlı da var bunlar, ben de nıye yok dıye dusunuyordu herhal :)))
Ikısı gercekten harıka goruntuler verdıler.. cok tatlılardı.. bırbırılerıne o kadar enteresan bakıyorlardı kı.. :))
Burcumun ittirmesi, kaktırması ıle cıktık.. ben gel evde oturalım dedım, o illa gel senı medenıyete cıkarayım, gün yüzü gör, gökyüzünün maviliğine dön totonu dedı durdu.. hava da gusel idi, tozduk.. yedık, gezdık, yedık, yürüdük, yedik.. böle ıste :))
:lepi:a.staze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..
-tatlicadiarzu-vereliniortakYok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
heç iyi olmuyor kızım tekken zıvanadan çıkıtı şimdi normal olduuuuuuNurdaan
Tek çocuk olunca ne oluyor mesela?Kardeşi olan çocuklardan farklı ne hissediyorsun?
kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:Ya bu arada belirtmek isterim; eski sevgilimin Doruk'tan 7 hafta küçük bir kızı oldu. Kendisiynen hala irtibat halindeyiz. Eşi bu TRACY bacıyı hamileyken okumuş, hemen de uygulamaya sokmuş. Şimdi gece 11 - sabah 6 arası mışıl mışıl uyuyan bir kızları varmış! Maşallah dedim, bizim topiğe de diledim...
oy maşallah[/url][/IMG]
KIZLAAAR, kuzumun popişindeki yarası iyileşmiş hihoyyyt
Bugün doktora gittik, aylık kontrol için.. Gelişimi ortalamada, ne ileride ne geride.. Çok şükür.. Dönmeye başladı mı diye sordu doktor, yok dedim.. Ama koltuğunda otururken belini kaldırıp kendini atmaya çalışıyor dedim. Doktor yüzüstü yatırmıyorsunuz galiba dedi.. Ben yüzüstü pek yatırmıyorum gerçekten. bundan sonra antrenman niyetine yatıriciiiz artıkın.. Bu arada, Baby'min Ecoş'u ile Esrako'nun Ecoş'u dönmüşler, vatana millete hayırlı olsuuun.. Arada kaçırdıklarım varsa, dönmeyi öğrenen tüm kuzulara maşallah diyorum.
Bir de.. demir damlasını sordum niye vermediniz diye. 6. aydan sonra başlayacağız dedi. Annenin beslenmesi düzgünse ve sadece anne sütü alıyorsa daha erken başlama taraftarı değilim dedi. Ek gıdaya geçmedik biz. anne sütünü alabildiği kadar alsın dedi doktor. ben daha işe başlamadığım için evde onun yanında olduğum süre içinde anne sütüne devam.. 6. ayını doldurduktan sonra başlayacakmışız.. zaten şurada kaldı 1 ay.. bizden böyleee...
hedıyemı aldım kargoladımmm hihoyyyt belmacım pazartesı elınde olurmus.ama keske tlfn numaranıda yazsaymıstın neyse bı ara özelden cep numaranıda atta,bı aksılkık olursa arıcaklar benı ozaman numaranı verırım canım yerimseniben
özletme fazla kendini canım arada uğra burayaSelam herkese,
Ben hepten koptum siteden:gitme: Evde ya buseyleyim ya kpss çalışıyorum. Okulda desen mal müdür habire tepemde, sıkıyorsa nete girklava:
Çok şükür bir sıkıntımız yok. Öptüm hepinizi. Aşureye devam:lepi:
hadi gözünaydın canımKIZLAAAR, kuzumun popişindeki yarası iyileşmiş hihoyyyt
Bugün doktora gittik, aylık kontrol için.. Gelişimi ortalamada, ne ileride ne geride.. Çok şükür.. Dönmeye başladı mı diye sordu doktor, yok dedim.. Ama koltuğunda otururken belini kaldırıp kendini atmaya çalışıyor dedim. Doktor yüzüstü yatırmıyorsunuz galiba dedi.. Ben yüzüstü pek yatırmıyorum gerçekten. bundan sonra antrenman niyetine yatıriciiiz artıkın.. Bu arada, Baby'min Ecoş'u ile Esrako'nun Ecoş'u dönmüşler, vatana millete hayırlı olsuuun.. Arada kaçırdıklarım varsa, dönmeyi öğrenen tüm kuzulara maşallah diyorum.
Bir de.. demir damlasını sordum niye vermediniz diye. 6. aydan sonra başlayacağız dedi. Annenin beslenmesi düzgünse ve sadece anne sütü alıyorsa daha erken başlama taraftarı değilim dedi. Ek gıdaya geçmedik biz. anne sütünü alabildiği kadar alsın dedi doktor. ben daha işe başlamadığım için evde onun yanında olduğum süre içinde anne sütüne devam.. 6. ayını doldurduktan sonra başlayacakmışız.. zaten şurada kaldı 1 ay.. bizden böyleee...
oğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?