2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

]

nurdan belçikaya kargo gönderimi için upsten kabataslak hesaplattırdım 175 tl çıktı kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı
ay taze alemsinn msn yazışmasını copy yapmış burayaa
süper üçlüüüü
burcu esraya esra nurdana veriyor
hediye yaneee :roflol:
:roflol::roflol:
inşalah çevirmez ılık suya pekmez kat ver ..
iyiyiz deryacım sen kızın ve yusufçuk nasıl

canım teşkkür edriz muhakkak çok güzeldir. vakti muhim değil canım

bu arada deryacım sen nasıl oldun iyilşetinizmi ailecek?

sağolun kızlar yusufcuğun mümükü akıyor iştahı değişti yine..
kızım çok fena hastalandı antibiyotik kullanıyor....
bende sirekli ballı su sayesinde iyiyim..kaydirigubbakcemile3

oğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun

masal çok güzel değilmi evlenmeden okusaydım evet demezdim kaydirigubbakcemile3
perivinm koy face tabikii görsün bütün bekarlar kaydirigubbakcemile3

bizde gezdik kuzula.iki aydır ilk kez çıktık.babamızı batırdık.deli gibi alışveriş yaptım ama hepsi kuşuma.kendime tık yok yine...

kayra ne güzel etmişsiniz..kuzun güle güle giysin yeni ciclerini..
esra senin gezme husuna diyecek sösümüs yok..biside gesdirsene...maharetli olmak zor zanaat kanımca..

gezin gezin bis ölece evde hastalıkla uğraşıyorus.........senağlama
babamıslada aramıs iyi değül....kıs hasta attık adamı kısın odasına kendini itilmüş hissediyi sonrada beni yiyi...uğraş oğlunla kızınla deyi.-tatlicadiarzu-.hiç beni soran olmiyi çocuk gibi oda ilgi bekliyi...delikafadulden:mymeka:

KIZLAAAR, kuzumun popişindeki yarası iyileşmiş hihoyyyt
Bugün doktora gittik, aylık kontrol için.. Gelişimi ortalamada, ne ileride ne geride.. Çok şükür.. Dönmeye başladı mı diye sordu doktor, yok dedim.. Ama koltuğunda otururken belini kaldırıp kendini atmaya çalışıyor dedim. Doktor yüzüstü yatırmıyorsunuz galiba dedi.. Ben yüzüstü pek yatırmıyorum gerçekten. bundan sonra antrenman niyetine yatıriciiiz artıkın.. Bu arada, Baby'min Ecoş'u ile Esrako'nun Ecoş'u dönmüşler, vatana millete hayırlı olsuuun.. Arada kaçırdıklarım varsa, dönmeyi öğrenen tüm kuzulara maşallah diyorum.
Bir de.. demir damlasını sordum niye vermediniz diye. 6. aydan sonra başlayacağız dedi. Annenin beslenmesi düzgünse ve sadece anne sütü alıyorsa daha erken başlama taraftarı değilim dedi. Ek gıdaya geçmedik biz. anne sütünü alabildiği kadar alsın dedi doktor. ben daha işe başlamadığım için evde onun yanında olduğum süre içinde anne sütüne devam.. 6. ayını doldurduktan sonra başlayacakmışız.. zaten şurada kaldı 1 ay.. bizden böyleee...

becerikli hatunsun vesselam

kayra ne güzel etmişsiniz..kuzun güle güle giysin yeni ciclerini..
esra senin gezme husuna diyecek sösümüs yok..biside gesdirsene...maharetli olmak zor zanaat kanımca..
estağfurullah :kedi:
esra goznunuz aydın gorumcen evlenıo
sağolasın tatlımmm evleniyoo vallaa iki hafta sonra nişan var mart gibide nikah bakalım hızlı çıktılar..yardım edeceğim anasından hiçbir hayır yok kız tek başına hazırlık yapıyor içim elvermiyor zaten çalışıyor ( ne analar var memlekette bu saat olmuş daha temizlik yapmamış kadın görümcede yüzükleri almaya gitti eve gelince çıldırıacak zaten kendi bütün gece ikramlar için uğraşacak..:sinifsinif:
e haklı adamcağız arada onada ilgi göster yazıkkk zemuszemus
Misafirim geliyor. ben kaçtım. ce-ee yapar gibi oldu biraz :)
bencede cee oldu gözünaydın canım güzel haberlerine..

metalica ha
geçmiş olsun .ateşli olduğu için bol su ver ...
annemin bir lafı vardır çocuğun hasta olduğuna değil huy değiştiğine yanarım her hastalık bir huy değişimi der şimdi seni okuyunca aklıma geldi...
pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
hakkında hayırlısı olsun ..başarılar....
maşallah hepinize ne güzel etmişsiniz...kuzularda süper:lepi:sisde ayrıcana çok formdasınıs hatunlar yaniiiiiiiiiiidelikafadulden
yedik yedik yedik desene şuna -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
taze evrim siz cekiliste birbirinize cikaydiniz tam olucakti he?? kargo masrafida yok, elden teslim iki blok oteye..
:lepi:a.s
Yok Nurdan, herkes kendi evinde çalışacak -tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-vereliniortak
Nurdaan
Tek çocuk olunca ne oluyor mesela?Kardeşi olan çocuklardan farklı ne hissediyorsun?
heç iyi olmuyor kızım tekken zıvanadan çıkıtı şimdi normal olduuuuuudelikafadulden
kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
oy maşallah

kurtulmuşsunuz hadi gözün aydın..

Sağolasın canım. Numaramı yazarım. Çok heyecanlı oldu bu çekiliş işi. alkisalkisalkis İçim pır pır oldu.

Jennycim ben de senin hediyeni aldım. P.tesi postalayacağım inşallah.

özletme fazla kendini canım arada uğra buraya
hadi gözünaydın canım
oğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun

ne marifetlisin sen ya bebişlerle ne gezmeden kusur kalıyonuz ne işlerinizi aksatıyonus maşallah size ben evde hapis gibiyim bizimki pek durmayı öğrenemedi bi iş yaptırmıyo anasına:1no2:

kıvançın altını temizledim karnını doyurdum ilaçlarını verdim uyuttum umarım artık uyanmaz normalde 8 9 gibi yatırıyorum ama bu akşam biraz erken oldu amaaaaan yarım saat erken yatmış bişeycik olmas heralde
artık mesaim bitti gözüyle bakıyorum sabah 5 e kadar inşallah

derya adam haklı napsın tek varlıgı sensın sende kendını cocuklra adadın yanlız kaldı. emrahta bana demıstıkı gozun kızdan baska bısey gormuo yuzume baktıgın yok bundan bıtane daha olsa hepten sallarsın benı dıe.. hepsı aynı

ebru cok sevındım ıılestıgıne defnenın canım gozun aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…