kıvançın altını temizledim karnını doyurdum ilaçlarını verdim uyuttum umarım artık uyanmaz normalde 8 9 gibi yatırıyorum ama bu akşam biraz erken oldu amaaaaan yarım saat erken yatmış bişeycik olmas heralde
artık mesaim bitti gözüyle bakıyorum sabah 5 e kadar inşallah
amaan canım al tabi insan ne olursa olsun değişiklik istiyoSelam a.s. bilgisayarım bozuktu özledim bir gün bile çok uzun geldi bana
Bu bilgisayarın bozulması sayesinde kendimi alışverişe vurdum aldım taktm takıştırdım baktım daha zayıflamam şimdilik zor sıkıldım kendimden gittim aldım yeni yıla yeni kıyafetler :)) Hediyemi aldım bugün oooh rahatladım yarın en geç pazartesi göndereceğim seçilcimmm zemuszemus
Esra diyetisyenden ne haber? Bu arada peri masalı güzeldi eşime okuttum sadece baktı işine gelmedi tabii zemuszemus
Umarım herkes iyidir geçmişe bir göz attım ama aklımda birşey kalmadı desem inanırmısınız ??? :kedi:
bende 8i gecıodu uyuttum ama gazı geldı uyandı agladı salladım tam yataga koyarken memelere saldırdı emzırdım tekrar gazını cıkardım yataga koydum sırıtmaya basladı :) aldım getırdım sımdı babasının kucagıda takılıolar
ya kızlar bu gaz işi devam ediyormu??
belki gaz değildir artık bitmesi gerekmezmni yani??
buarada gecen kızımın kakasında siyah iplik gıbı bıseler var yazmıstımya,ogun muz taddırmıstım 3-4 gun hıc muz taddırmadım kakaında öle bıse olmadı gecen yıne verdım cok sevdı muzu devamı gelmeyınce küstü bana:)) neyse dün kakasında yıne sıyah iplik tarzı seyler vardı anladımkı muz yıyınce oluyo.tam sindiremıyo heralde muzda hemen sıyahlanır ya onu cıkardıgını anladım.dün vermedım bugunkı kakasında yoktu.artık emınım doktorda öle demıstı zaten,meyve verdıgınde kakasının rengı kokusu degısır hatta bazen parcacık tarzı seylerde cıkabılır demıstı
bugun dedemis bve annanemis Teoya mama sandalyesi aldi, cok guzel bisi..hep chicco dusunuyordum ama burda bi fransiz magazasi kendi isimli urunmerinide satiyor diger markalarin yaninda ve chiccoyu birebir taklit etmisler adamlar ve yari fiyatina, cok icime sindi, rengi, modeli..bakalim aksam oturdu icinde..fotot ekliycem..
sen ve başarı dileyen herkes öperim.şu an evde değilim arkadaştayız o sebepten tam okuyamadım geçmişi.gozun aydin pervinim, darisi basimiza...
nesrin cok gecmis olsun cagana, pekmez ihlamur etkisni biraz gec gostersede iyi geldi bize oksuruk icin..
elifime ben basarilar dilemismiydim acep, neyse bidaha diliyim, sansi bol olsun...
kimin ne niyetle yazdığı hissediliyor merak etme sen.ben bayılıyorum senin azdıklarını okumaya.Kararlı arkadaşlarımız çoğunlukta, ne güzel !
Ben bu konuda çok kararsızım, bir yandan kızımın bir- hatta bir kaç kardeşi olmasını çok istiyorum, kalabalık ailesi olmasını istiyorum, benim gibi hayatta yanlız başına kalmasını istemiyorum. Ama bir yandan da hiç cesaret edemiyorum. Zor bir doğum ve zor bir hamilelik geçirmedim ama sanırım daha fazla sorumluluk gözümü korkutuyor. Bir çok konuda pek becerikli sayılmam zaten, ev hanımlığı, yemek, temizlik vs. Annelik konusunda de kendimi ziyadesiyle zorluyorum, bir ya da bir kaç zorlamayı daha bu bünye kaldırır mı bilemiyorum..
Geçen gün kendimi eşimle ikinci çocuğumuz olursa adı ne olsun'u konuşurken buldum !
Saçmalamaa ! dedim hem içimden hem dışımdan..
Hayırlı olsuun, güle güle kullanın. Güzel güzel mamalar yesin içindee, koccaman apla olsun kuzucan
Merak ettim bende ishalin sebebini, inşallah bir aksilik çıkmaz.
Sınavda başarılar dilerim bende Elifcim. İkinci çocuk konusundaki yorumunda çok hoş kaydirigubbakcemile3
Elifcim, doktorumuzla görüşmelerimi hep yazmak istiyorum, çünkü bir çok doktordan bu şekilde açıklama alamıyoruz, bizim öğrendiklerimizden tüm anne ve bebikler faydalansın istiyorum bu yüzden yazıyorum. Bir bebişin bir dakika daha az ağlamasına sebep olabilirsem en mutlu bana. İnşallah kimse ukalalık olarak falan algılamaz..
Valla harikasınız, kararlı ve cesaretli anneler topluluğu alkisalkisalkis
enişteye saygılar..ben de kısır,un kurabiyesi ve tavukgösü yedim.üst üste nasılım?Ozy nın deyımıyle 30 u bırarada olanını yemısımm kaydirigubbakcemile3
ne oldu ben de anlamadım.tam okuyamadım sanırım ama sadece tek mesajı vardı arkadaşın ilginçkafamçokkarıştıHamileliğine veriyorum.. herkes garip degıl burada.. neye dayanarak genelleme yaptınız ki gokyuzu melegı hanım.. bırden.. herkes garıp oldu??
Ve bu topıktekı anneler doguralı neredeyse 6 ay oldu.. ondan arkadasımıza yazdıgınız enteresan gelmıstır..
Bir de kımsenın sızı tanımadıgı bı yere.. "ben geldım" dedıgınız zaman,tahmın edın ınsanlar sıze ne tepkı verırler.
Sanırım yanlıs topıge geldınız..
Hayırlı dogumlar..
bunu alıntılamadan edemedim.bu ne yaaa
bensiz bensiz yazışın bakalım kadınlarmafoldumbenay taze alemsinn msn yazışmasını copy yapmış burayaa
süper üçlüüüü
burcu esraya esra nurdana veriyor
hediye yaneee :roflol:
kolay gelsin canım.afiyet olsunSelam herkese,
Ben hepten koptum siteden:gitme: Evde ya buseyleyim ya kpss çalışıyorum. Okulda desen mal müdür habire tepemde, sıkıyorsa nete girklava:
Çok şükür bir sıkıntımız yok. Öptüm hepinizi. Aşureye devam:lepi:
bugun dedemis bve annanemis Teoya mama sandalyesi aldi, cok guzel bisi..hep chicco dusunuyordum ama burda bi fransiz magazasi kendi isimli urunmerinide satiyor diger markalarin yaninda ve chiccoyu birebir taklit etmisler adamlar ve yari fiyatina, cok icime sindi, rengi, modeli..bakalim aksam oturdu icinde..fotot ekliycem..
hayırlı olsuuuuun güzel güzel beslenin içinde - kasırga Teo kocaman olsun :) foto istiyooos biz kazıklandık desene....bugun dedemis bve annanemis Teoya mama sandalyesi aldi, cok guzel bisi..hep chicco dusunuyordum ama burda bi fransiz magazasi kendi isimli urunmerinide satiyor diger markalarin yaninda ve chiccoyu birebir taklit etmisler adamlar ve yari fiyatina, cok icime sindi, rengi, modeli..bakalim aksam oturdu icinde..fotot ekliycem..
hediyem geldi.teşekkürler cano
Dur bir fotoğraf da ben ekleyeyim de öyle gideyim tarih çalışmayamafoldumben
maviş sende gebelik şekeri var dı demi?
dr kaç kalorilik diyet verdi
aklında liste varsa yazsana
arkadasta gebelik şekeri varda
bugun ilk defa bede gordum ve hergun muz veriyorum elmayla, o yuzden sanirim??kesik kesik siyah ip gibi..hmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?