2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam a.s. bilgisayarım bozuktu özledim bir gün bile çok uzun geldi bana
Bu bilgisayarın bozulması sayesinde kendimi alışverişe vurdum aldım taktm takıştırdım baktım daha zayıflamam şimdilik zor sıkıldım kendimden gittim aldım yeni yıla yeni kıyafetler :)) Hediyemi aldım bugün oooh rahatladım yarın en geç pazartesi göndereceğim seçilcimmm zemuszemus
Esra diyetisyenden ne haber? Bu arada peri masalı güzeldi eşime okuttum sadece baktı işine gelmedi tabii zemuszemus
Umarım herkes iyidir geçmişe bir göz attım ama aklımda birşey kalmadı desem inanırmısınız ??? :kedi:

bende 8i gecıodu uyuttum ama gazı geldı uyandı agladı salladım tam yataga koyarken memelere saldırdı emzırdım tekrar gazını cıkardım yataga koydum sırıtmaya basladı :) aldım getırdım sımdı babasının kucagıda takılıolar

amaan canım al tabi insan ne olursa olsun değişiklik istiyo
bende kısmetse yarın annemlere gidicem orda eski kuaförüm var ondan başkasına gitmek istemiyorum bi bakım yaptırıcam kendime saçlarımı kestirmeyi ve boyatmayı düşünüyorum yeni yıla değişiklikle girmek istiyorum bi kaç gün kalırım heralde beni merak etmeyin

uff şu gaz yokmu zaten mafoldumbenbıktık artık şu gaz olayından sanırım bu gazlar 6 ay sürecek gibi

özlem diyetisyen yalan oldu kaydirigubbakcemile3 tahlilleri yaptırdım gideceğim inşallah
ocak ilk hafta yahyanın kontrolü var ona gittiğimde gideceğim aynı hastanede

tazem bugün hediyelerinizi hallettim hepsi hazır ve nazır durumdazemuszemus kısmetse pazartesi eşim yollayacak umarım beğenirsiniz

bugun ilk defa bede gordum ve hergun muz veriyorum elmayla, o yuzden sanirim??kesik kesik siyah ip gibi..hmmm..

gangester resmmize yorum yapan herkese cok tesekkurler:))ruhumuzu yansitiyor:))

bugun dedemis bve annanemis Teoya mama sandalyesi aldi, cok guzel bisi..hep chicco dusunuyordum ama burda bi fransiz magazasi kendi isimli urunmerinide satiyor diger markalarin yaninda ve chiccoyu birebir taklit etmisler adamlar ve yari fiyatina, cok icime sindi, rengi, modeli..bakalim aksam oturdu icinde..fotot ekliycem..

ooo güle güle kullanın yakışır teoya oturtta çek fotosunu görek bizde

gozun aydin pervinim, darisi basimiza...

nesrin cok gecmis olsun cagana, pekmez ihlamur etkisni biraz gec gostersede iyi geldi bize oksuruk icin..

elifime ben basarilar dilemismiydim acep, neyse bidaha diliyim, sansi bol olsun...
sen ve başarı dileyen herkes öperim.şu an evde değilim arkadaştayız o sebepten tam okuyamadım geçmişi.
kimin ne niyetle yazdığı hissediliyor merak etme sen.ben bayılıyorum senin azdıklarını okumaya.
Ozy nın deyımıyle 30 u bırarada olanını yemısımm kaydirigubbakcemile3
enişteye saygılar..ben de kısır,un kurabiyesi ve tavukgösü yedim.üst üste nasılım?
ne oldu ben de anlamadım.tam okuyamadım sanırım ama sadece tek mesajı vardı arkadaşın ilginçkafamçokkarıştı
bunu alıntılamadan edemedim.bu ne yaaa
ay taze alemsinn msn yazışmasını copy yapmış burayaa
süper üçlüüüü
burcu esraya esra nurdana veriyor
hediye yaneee :roflol:
bensiz bensiz yazışın bakalım kadınlarmafoldumben
kolay gelsin canım.afiyet olsun

bekliyoruz FOTOTdelikafadulden

hala uyumadı salladım daldırdım yatagına koydum uandı yıne emmek ısted emzırdım oynaya oynaya emdı yıne gazını cıkardım felfecır yıne aynı senaryo oynuo babasıyla fılan fılan :)

maviş sende gebelik şekeri var dı demi?
dr kaç kalorilik diyet verdi
aklında liste varsa yazsana
arkadasta gebelik şekeri varda

hayırlı olsuuuuun güzel güzel beslenin içinde - kasırga Teo kocaman olsun :) foto istiyooos biz kazıklandık desene....

hediyem geldi.teşekkürler cano

umarım beğenirsiniz canım - az veren candan verirmiş - bebikle fazla gezemiyosun kışın o yüzden çam sakızı çoban armağanı

Dur bir fotoğraf da ben ekleyeyim de öyle gideyim tarih çalışmayamafoldumben

ah ben seni yerim yeriiiiim noel bebiş - çok şeker ya

maviş sende gebelik şekeri var dı demi?
dr kaç kalorilik diyet verdi
aklında liste varsa yazsana
arkadasta gebelik şekeri varda

canım evet vardı kaç kalorilik verdiğini hatırlamıyom ki ama hem kalori bünyeden bünyeye değişir değişmezmi sence bana patates pirinç tatlı hamurişi falan yasaktı

bugun ilk defa bede gordum ve hergun muz veriyorum elmayla, o yuzden sanirim??kesik kesik siyah ip gibi..hmmm..

dün bende çeyrek muz yedirmiştim bugün kakasında aynen sizin dediğiniz gibi siyah minik minik ip gibi şeyler vardı..hemen aklıma miniğin dedikleri geldi rahatladım

haydi koy koy..teo da olsun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…