2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

toparlamaya çalıştıkca daha fena oluyor ben kaçtım birkaç gün misafir takılırım sis çekinmeyin

geçmiş olsun umarım bi daha yükselmez son durum iyi gözüküyo..

afiyet olsun canım benim yarasın sanada kuzunada..
nassı güzel bir poz cuk diye de oturmuş maşallah canım yaa...
canım sen tecrübeli bir anne olarak sakin olmalısın belki yeterince doymadıgı için bu kadar fazla memede kalıyo olabilir yada memeni yalancı meme diye kullanıyoda ama bu kadar fazla memede kalmsı normal değil artı gece biraz daha rahat etmek istiyosan gündüz biraz uykusuz bırakmayı den gece mecbur uyur gündüz uyuyosa eger o yüzden geceleri ugraştırıyo olabilir...sürekli taktik değiştir anladıgım kadarıyla senin bıcırıkk çok akıllı seni kullanıyo ...
canım öncelikle çok geçmiş olsunn herşey bitmiş ve kuzunda büyümüş buradan çok şey ögrenebiliceğin gibi internetten de farklı bilgiler edinebilirsin bebeklerde motor gelişimi diye ama anlattıgın kadarıyla erken gelmiş ama normal doğan bebklere yetişmiş aferin kocaman ona kızlar zaten daha hızlı ve becerikli olurlar maşallah kocaman..
sütün yetiyo ve doyuyosa bencedeacele etme normalde ek gıdalara 6. ayda başlanıyo ama bazı bebeklere anne sütü yeterli gelmeyince ek gıdaya başlatıyo dr lar bencede anne sütünün tadını çıkarsın kuzunn..
ilk önce maşallah demek istiyorumm kilosu amanın sadece anne sütüyle sanada maşallah demekki sütünün kalitesi çok iyi ki doyuyo ve kilo alıyo bravo diyorum ..
hediyenin fotosunu ekledim kızlar
güle güle giyin ana oğull çok güzeller..
abi ya nerden buluyosun bunları süper yaaa çok güldüm ve çok güzel bir masal gerçektenn...
gözün aydınnnn...
Dur bir fotoğraf da ben ekleyeyim de öyle gideyim tarih çalışmayamafoldumben
ayysssss bu ne güzellik böyle maşallah bayıldım sana benn

Son düzenleme:
bu arada taze fasülyem hoşbulduk bitirim oğluna bayıldım bayıldım tam ısırmalık
gülüstan sağol canım benim...iyiyiz çok şükür..

Heyooo bizimde mama sandalyemiz var artıık,yaşasıın hihoyyyt
Ama Deva kuzusu alışveriş merkezinde dolandığımız 2 saat boyunca pusette yatmayı reddedip, kucakta dolaşmak istediğinden dolayı, belim iptal.. Dışarıyı seyredecekmiş haspam !
Belimi iyileştirip geleceğim.. mirmirmirmir

Git tabii mavişim değişiklik iyi olur ben boyatma işini anneme yaptırıyorum devir tasarruf devri :hulya:
Esra diyetisyene gitmeni sabırsızlıkla bekliyorum ver birkaç kilo gaza gelirim belki bende
Nurdan minik ördek çokkk tatlı çıkmış maşallah kaydirigubbakcemile2 mama sandalyenizi güle güle kullanın içinde yiyerek tosuncuk olsun teoş
Burcu çok şirin bu ballı kaymak ilk başta gerçekten giydirmişsin sandım :kedi:
Elif götür mamaları sen ye bize salyalar eşliğinde okumak kalsın :umursamaz: Benim canımda tavuk göğsü çekti :kedi: Nurdan görünce kısırı canı çeker kesin zemuszemus
Seçil yılbaşından önce eline geçmesini istiyorum inş. beceririm baksana Cananda Balıkesirde ama teeeee batmanlara gönderdi bile kuzum kıskandım :umursamaz:

Ayşin bana da soyleyıver cigerım.. nası ıyılestıreceksın??

valla kıslarrr kıskandım bende oğlumun resmini koyucam bi ara bu makine daha yeni boşş resimlerin hepsi diğer bilgisyarda gitti ordan buna transfer edince bende ogluşumu koyucam..bide bide şu çekilişinizi kıskandım valla onuda kaçırdıkk..

Dur bir fotoğraf da ben ekleyeyim de öyle gideyim tarih çalışmayamafoldumben
allahim noel sekeri bu)

off cekmezmi hemde nasil...
valla en güzel çözüm bebek yagını alıyosun eşinin eline veriyosun oda yavaş yavaş ovuyo a.s bir nebzede olsa faydası olurr...

cok iyi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…