2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun kızlar o sizin güzelliğiniz Canan aslında fotolarda daha büyük görünüyor sositososito
Teo kurulmuş keyfi yerinde beğenmiş galiba teoşcum cnm sen artık onda daha fazla oyalan annenle baban sana kardeş yapmaktan vazgeçecek yoksa bak benden söylemesi :kedi: Ben çok beğendim valla zaten Özdeden fazla oynuyorum oyuncaklarıyla gamyoncuiremsu

valla en güzel çözüm bebek yagını alıyosun eşinin eline veriyosun oda yavaş yavaş ovuyo a.s bir nebzede olsa faydası olurr...

Ahh ahhh.. bır de o yeteneği bulsak.. :))

bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:

Dua et dövmemiş seni yavrum :)) ıcınden dıyordur sımdı, dogduk mıllete meşgale olduk :)) çok şirin ama yaaaaa :)))

ahanda mama sandalyemis, cingirtili oyuncagimiz:))

Valla sahane ımıs, ben cok begendım,rengı de cok hoş.. ıcındekı en hoşu :))

ayyy özdeye bak ya tam bir melek maşallah..
oooo teo bey kurulmuş mama sandalyesine kasılıyo maşallah

Nurdancım çok güzel sandalyeniz - sağlıkla kullanın
1. bizim tekerler arkada sizinkiler önde
2. sizi aşağda sepet var bizim küçücük bir file
3.sizinki 3 kat daha ucuz !!

hehe güle güle kullanın

kusuru bakmayın arkadaşlar sayfayı katlettim.. resim çok büyük olmuştu kaldırdım...

Son düzenleme:
kusura bakmayın yaa sayfatı katlettik...
640 olanı seçmiyormuyduk resim yüklerken,,,epeydir yüklemeyince unutmuşum....

topiğe melek yağmış yine özde hanıma maşallah güzel cimcime..
nurdan ördekine maşalah bu çocuk akıllı sisi onu anlamıyorsunus bak ona göre .....

Soğuk algınlığına karşı ıhlamur
Ihlamur, özellikle kışın çok kullanılan bir bitkidir. Soğuk algınlıklarında ve öksürükteki faydaları artık kesinleşmiştir. Fakat kullanırken birkaç ayrıntıya dikkat etmek gerekir. Ihlamurun yaprakları 4-5 dakika kaynatılarak suyu içilmelidir. Öksürük ve soğuk algınlığında kullanılan, göğüs yumuşatıcı etkisi yapraklarından kaynaklanmaktadır. Çiçeği daha çok sinirsel rahatlık sağlamaktadır. Çiçeklerinin kaynatılmadan, yani kaynar suda 15 dakika kadar demlenerek içilmesi daha uygundur
Çaylarla ilgili birşeycikler araştırırken buna denk geldim paylaşmak istedim....

tesekkur ederiz anneler, koltuk takimlarina uydu rengi en cok o hosuma itti:)) sanki salonda teonun koltugu gibi:))bakalim ben yemek yaparken durdu icinde, insallah bozulmaz bu ruya..

canım ya daha ne olsun bence süper maşallah

bir güzellik daha ohh ne güzel mama sandalyenizde yakıyoo bisde aldık ama bizimki pek sevmedi .....

:roflol: ama ileride kızıma güzel anılar bırakmak adına herşey zemuszemus

ayyy özdeye bak ya tam bir melek maşallah..
oooo teo bey kurulmuş mama sandalyesine kasılıyo maşallah

topiğe melek yağmış yine özde hanıma maşallah güzel cimcime..
nurdan ördekine maşalah bu çocuk akıllı sisi onu anlamıyorsunus bak ona göre .....

opuyorumnanaktan teşekkür ederiz teyzeleri :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…