sibel buyuk olan resmi edit yap oradan kaldir..
Sibelcim prensesimiz çok güzel maşallah pembiş pembiş
bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
Ayşin bana da soyleyıver cigerım.. nası ıyılestıreceksın??
valla en güzel çözüm bebek yagını alıyosun eşinin eline veriyosun oda yavaş yavaş ovuyo a.s bir nebzede olsa faydası olurr...
maşallah kuzular büyüyolar su gibi allah nazarlardan korusun canım..
size iki gundurevdeki tabloyu anlatmak istiyorum, yeni oyunumuz ama ne yazikki aliskanlik haline geldi;
teo annemin kucaginda kafasi arkaya donuk, annem minik adimlarla kosarak "kactik kactik" yapiyor, arkada tibet en komik haliyle yanlara salanarak "yakaladim yakaladim" yapiyor, teo agizdan salyalar akarak guluyor, anneme eliyle deh deh yapiyor, ve ev yada salon turlaniyor..sanirim bizi disardan biri gorse, guler halimize, ve teo artik bu oyunu ogrendi ve surekli istiyor..
Aaaa hemen anlatayım Evrimcim, şöyle ki ;
Öncelikle gül yaprakları ile dolu, bol köpüklü, ılık su dolu küvete giriyorsun.Yanlız dikkat et, su ne soğuk ne sıcak olacak,tam ortası.
Banyonun ışığını mümkün olduğu kadar kısıyorsun.
Fonda mümkünse Frank Sinatradan 'my way' ya da hıımmm ne olsunn CADIARZU 'all the way' ya da işte sevdiğin bir şarkı çalıyor. Yarım saat- 45 dakika kadar küvette yatıyorsun, bu arada evde çıt sesi bile yok, kimse seni rahatsız edemez buyrunnnnnnnnn
Banyo sonrası evin masaj odasına geçiyorsun.. Hatta küvetten çıkıp evin içindeki asansöre binip masaj odasına çıkıyorsun.Niye yürüyüp yorulacaksın ki!
Burada sürekli hazır bulunan 2 masör belinin ve vücudunun ağrıyan yerlerine, tercihen şeftali aromalı masaj yağı ile, güsselce masaj yapıyorlar.. Bu arada istersen uyuklayabilirsin, istersen sevdiğin bir kaç dergiyi karıştırabilirsin.. Masaj sonrası, yine asansöre binip yatak odasına çıkıyor ve mışıl mışıl deliksiz, saatler süren bir uyku çekiyorsun.
Böylelikle kalktığında bel ağrısı falan kalmamış oluyor.
Ben böyle yapıyorum, sende dene istersen ! :dilcikar:
Bizim masörler daha iyi yapıyor :1closedeyes:
aysin kac kadeh ictin yavrum, guzel bi ruya bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?