2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah seline cok tadlu...

edit den girerek o mesajdan duzeltebilirsin...

Selin çok tatlı maşallah çilekli saç bandı gözümden kaçmadı ee nasıl kaçsın ki ?! Kocaman çıkmış çok şirin kuzu ya :) Ama ben senin resmini hiç görmedim galiba kendini de çekseydin :kedi:
Derya sağol paylaşımın için bana çiçek kısmı iyi gelir mi yani?? kaydirigubbakcemile2

aklıma gelmişken söliyim..Nurdan , ülker çokokrem reklamlarındaki çocuğu gördükçe aklıma Teo geliyo..çok benzetiyorum Teoya..büyüdüğünde sanki ona benziycekmiş gibi geliyo bana..

norra canım güle güle kullanın mama sandalyenizi çok güzelmiş...

denizyıldızı maşallah prensesimiz çok tatlı ya rabbim nazarlardan korusun....

geçmişi tam okumadım kusura bakmayın atladığım çok şey var....

Selin de büyümüş..vayy bee..dün gibi aklımda verdiğin doğum haberin..o akşam hep sizi düşünmüştüm

ayy koptum yaaa o neydi öle sayfa katlolmuş sibelll ne yaptın kız sen öle...hihhiiii
canım maşallah seline çok şeker yaaa

size iki gundurevdeki tabloyu anlatmak istiyorum, yeni oyunumuz ama ne yazikki aliskanlik haline geldi;

teo annemin kucaginda kafasi arkaya donuk, annem minik adimlarla kosarak "kactik kactik" yapiyor, arkada tibet en komik haliyle yanlara salanarak "yakaladim yakaladim" yapiyor, teo agizdan salyalar akarak guluyor, anneme eliyle deh deh yapiyor, ve ev yada salon turlaniyor..sanirim bizi disardan biri gorse, guler halimize, ve teo artik bu oyunu ogrendi ve surekli istiyor..

Ayşin bana da soyleyıver cigerım.. nası ıyılestıreceksın??

Aaaa hemen anlatayım Evrimcim, şöyle ki ;

Öncelikle gül yaprakları ile dolu, bol köpüklü, ılık su dolu küvete giriyorsun.Yanlız dikkat et, su ne soğuk ne sıcak olacak,tam ortası.
Banyonun ışığını mümkün olduğu kadar kısıyorsun.

Fonda mümkünse Frank Sinatradan 'my way' ya da hıımmm ne olsunn CADIARZU 'all the way' ya da işte sevdiğin bir şarkı çalıyor. Yarım saat- 45 dakika kadar küvette yatıyorsun, bu arada evde çıt sesi bile yok, kimse seni rahatsız edemez buyrunnnnnnnnn

Banyo sonrası evin masaj odasına geçiyorsun.. Hatta küvetten çıkıp evin içindeki asansöre binip masaj odasına çıkıyorsun.Niye yürüyüp yorulacaksın ki!

Burada sürekli hazır bulunan 2 masör belinin ve vücudunun ağrıyan yerlerine, tercihen şeftali aromalı masaj yağı ile, güsselce masaj yapıyorlar.. Bu arada istersen uyuklayabilirsin, istersen sevdiğin bir kaç dergiyi karıştırabilirsin.. Masaj sonrası, yine asansöre binip yatak odasına çıkıyor ve mışıl mışıl deliksiz, saatler süren bir uyku çekiyorsun.
Böylelikle kalktığında bel ağrısı falan kalmamış oluyor.
Ben böyle yapıyorum, sende dene istersen ! :dilcikar:

valla en güzel çözüm bebek yagını alıyosun eşinin eline veriyosun oda yavaş yavaş ovuyo a.s bir nebzede olsa faydası olurr...

Bizim masörler daha iyi yapıyor :1closedeyes:

maşallah kuzular büyüyolar su gibi allah nazarlardan korusun canım..

ooo ne güzel valla bencede çok keyifli anlatımından ben bile eglendim ki teo nasıl eğlenmesin ...herşey onnlar için..

hımmmm çok kıskandım valla ..şimdik seni:))))

Şaka bir yana, belimin ağrısı için tek yapabildiğim şey, bir süre sıcak duşu belime tutmak ve dayanamadığım zaman ağrı kesici almak. Ki bugünde öyle yaptım.
Düşünün yani kossskocaman evde, masaj salonu hatta 2 tane masörü olan evde, yapabildiğim tek şey bu..mafoldumben
Ah Deva hep senin yüzünden bee..

Misafirlerim gitti.. dün kıçımdan ter akarcasına silip pakladığım ev birkaç saat içinde savaş alanına döndü.. mafoldumben varsın olsun, insan yüzü görmek, insan içine çıkmak, kanlı canlı iki çift kelam etmek bile güzedi..

Popişteki yaradan kurtulmamıza ithafen gözün aydın diyen herkese çook teşekkürler..

Şöyle hızlıcaa bir baktım, sadece resimler dikkatimi çekti.. Kuzy-Dodo ve anaları harika, Özlem'in peri kızı, ganster Teo ve süpper şık mama sandalyesi, Sibel'in Selin kızı, metalci gençlik Çağan, Meltem'in Ece'si .. hepsi hepsi birbirinden güzel.. , Damla'nın Deniz kızını piksel piksel inceledim- ona da maşallah demek isterim..

Bakıyım başka başka ne varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…