2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bitirdin beni beaa kadın!! eridim,bittim.......... ben artık ben degılımmm,neredeyımm,kımdeyımm akannehir

Hayali bile nası güsel.. nası.. nası.. nası.., sapık gıbı zengın olsam hep dıyorum,kesın masör alırdım eve maaşlı.. o kadar sevıyorumm,nası annatsamm sana.. oramın buramın agrısına baksana -tatlicadiarzu-

aysin kac kadeh ictin yavrum, guzel bi ruya bu..

8 deyim :içelim:

kaydirigubbakcemile3

yahu bırakın kızcagız rahat rahat hayallerini kursun öyle kendini mutlu ediyo bakın bizide mutlu etti hepimiz güldük yaşasın ayşinn başka varmı :)))))

yahu bırakın kızcagız rahat rahat hayallerini kursun öyle kendini mutlu ediyo bakın bizide mutlu etti hepimiz güldük yaşasın ayşinn başka varmı :)))))

bence de.. en azından benim paslanmış hayal gücüme bir nebze olsun ışık tutuyordu.. Ayşin, bunları hayal edebilmek bile güzel be bacım, heyecanla, merakla okuyorusss... :)

bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:

Allah'ım güzelliğe bak, ne tatlı olmuş kostümü, maşallah maşallah
Amaa en tatlı yeri, tombik ayakları,yerim ben onları alkisalkisalkis[
Bu arada Özlemcim, kuzumun hediyesini dün kargoya verdim ben.Bugün gelmediyse pazartesiye gelir herhalde. Sanırım pazarları teslimat yapmıyor kargo şirketleri..
/FONT]

ahanda mama sandalyemis, cingirtili oyuncagimiz:))

Çook güzelmiş, hayırlı olsun, hakkaten koltuklarla çok uyumlu iyi denk gelmiş.
Bu arada arka fondaki dolapların dantel örtüleri de gözümden kaçmadı Nurdancıım, çeyizinden mi kaydirigubbakcemile2

Anaaaamm çiçekli pijamanı yirim senin kaydirigubbakcemile3

Ahhaha gözümde canlandırdım şimdi, harika bir tablo.
İster tabi ne kadar zevkli oyun, ben olsam bende isterim kaydirigubbakcemile3

Hepiniz sağolun kızlar iltifatlarınız için :)
Ayşin bir an anlatırken kendimi hayal ettim ooooh hayali bile güzeldi kaydirigubbakcemile3

evet seçilim selinin doğması dün gibiydi zaman çok çabuk geçiyor geriye bakınca....herşey okadar ani gelişmiştiki... osabah buraya girip sizlere pembemsi bir lekelenmem geldiğini söylemiştim sonrası malum o gece apar topar doğuma alındım.... ama şükürler olsun atlattık o günleri....

Evrimcim, bu yılbaşı büyük ikramiye bana çıkacak ya, söz veriyorum sana masör alıcam ben. Hemi de 2 tane. Yok yok 3. Söz !
Başka isteyen varmı? Şimdiden söyleyin, toptan alınca iyi indirim yapıyorlar, ama herkese bi tane fazla yok kaydirigubbakcemile2

teşekkürler teyzesi gelmedi daha zemuszemus
tombik ayaklarını öptürmeye bayılıyor zaten sıpa kaydirigubbakcemile3

aysin babannemin hatirasi o danteller, sagken benim icin yaptirtmis,ceyizden:))ama annanemin kendi elleriyle yaptigi igne oyalari var, onlari kullanmaya kiyamiyorum hic..severim ben entel dantel seyleri:))

valla bende isterim hiç fena olmass evde bir masör ağrıdıkça yaptır rahatla süper süper şimdikten teşekkür ettim canım çok incesin valla::)))))))))))))))))

hosgeldin karakız bizler gelisimleri yazıyoruz sık sık takip edebilirsen karsılastırma yaparsın rahatca insalah yakalar zamanında dogan yasıtlarını basını kaldırması falan çok iyi gelisme bence

ya kızlar bu gaz işi devam ediyormu??
belki gaz değildir artık bitmesi gerekmezmni yani??
yok ya bizde devam etmiyor ama erkeklerde daha çok surebiliyor
bizim nadiren çok cekerek falan emerse memeyi yada elma suynu ite kaka içirirsem gaz toplanıyor onuda anında çıkarıyor allaha sukur

bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
allahım bu ne guzellik bu bacaklar tam ısırmalıkkkk

oyy keltosum benim yaa valla sibel ya dun gibi dogum haberinn ilklerden oldugun için çok iyihatırlıyroum hemen sabah acıyordum heeycanla pc yi bakıyordum kimler dogurmus çok guzel gunlerdi yaaa hey gidi

esra napti acaba gorumcesini evertmek icin??maharetli hatundur, dokturmustur bi iki cesit o simdi, mmmmm...off allahim biri su istahimi dizginlesin...

banada banada delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…