Aaaa hemen anlatayım Evrimcim, şöyle ki ;
Öncelikle gül yaprakları ile dolu, bol köpüklü, ılık su dolu küvete giriyorsun.Yanlız dikkat et, su ne soğuk ne sıcak olacak,tam ortası.
Banyonun ışığını mümkün olduğu kadar kısıyorsun.
Fonda mümkünse Frank Sinatradan 'my way' ya da hıımmm ne olsunn CADIARZU 'all the way' ya da işte sevdiğin bir şarkı çalıyor. Yarım saat- 45 dakika kadar küvette yatıyorsun, bu arada evde çıt sesi bile yok, kimse seni rahatsız edemez buyrunnnnnnnnn
Banyo sonrası evin masaj odasına geçiyorsun.. Hatta küvetten çıkıp evin içindeki asansöre binip masaj odasına çıkıyorsun.Niye yürüyüp yorulacaksın ki!
Burada sürekli hazır bulunan 2 masör belinin ve vücudunun ağrıyan yerlerine, tercihen şeftali aromalı masaj yağı ile, güsselce masaj yapıyorlar.. Bu arada istersen uyuklayabilirsin, istersen sevdiğin bir kaç dergiyi karıştırabilirsin.. Masaj sonrası, yine asansöre binip yatak odasına çıkıyor ve mışıl mışıl deliksiz, saatler süren bir uyku çekiyorsun.
Böylelikle kalktığında bel ağrısı falan kalmamış oluyor.
Ben böyle yapıyorum, sende dene istersen ! :dilcikar:
Bizim masörler daha iyi yapıyor :1closedeyes:
aysin kac kadeh ictin yavrum, guzel bi ruya bu..
8 deyim :içelim:
dünyadan Ayşin e dünyadan Ayşin e
ayşinnn koptum ben ya bu akşam rüyanımı anlattın gerçekmiydi:roflol:
Hee geldim geldim Seçil bacı.. sositososito
Ne var Ayşin Ayşin, bi ağız tadıyla hayalde mi kurmayalım yani! Ühhüüüü mafoldumben
yahu bırakın kızcagız rahat rahat hayallerini kursun öyle kendini mutlu ediyo bakın bizide mutlu etti hepimiz güldük yaşasın ayşinn başka varmı :)))))
bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
size iki gundurevdeki tabloyu anlatmak istiyorum, yeni oyunumuz ama ne yazikki aliskanlik haline geldi;
teo annemin kucaginda kafasi arkaya donuk, annem minik adimlarla kosarak "kactik kactik" yapiyor, arkada tibet en komik haliyle yanlara salanarak "yakaladim yakaladim" yapiyor, teo agizdan salyalar akarak guluyor, anneme eliyle deh deh yapiyor, ve ev yada salon turlaniyor..sanirim bizi disardan biri gorse, guler halimize, ve teo artik bu oyunu ogrendi ve surekli istiyor..
Var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bitirdin beni beaa kadın!! eridim,bittim.......... ben artık ben degılımmm,neredeyımm,kımdeyımm akannehir
Hayali bile nası güsel.. nası.. nası.. nası.., sapık gıbı zengın olsam hep dıyorum,kesın masör alırdım eve maaşlı.. o kadar sevıyorumm,nası annatsamm sana.. oramın buramın agrısına baksana -tatlicadiarzu-
Allah'ım güzelliğe bak, ne tatlı olmuş kostümü, maşallah maşallah
Amaa en tatlı yeri, tombik ayakları,yerim ben onları alkisalkisalkis[
Bu arada Özlemcim, kuzumun hediyesini dün kargoya verdim ben.Bugün gelmediyse pazartesiye gelir herhalde. Sanırım pazarları teslimat yapmıyor kargo şirketleri..
/FONT]
Ahhaha gözümde canlandırdım şimdi, harika bir tablo.
İster tabi ne kadar zevkli oyun, ben olsam bende isterim kaydirigubbakcemile3
Evrimcim, bu yılbaşı büyük ikramiye bana çıkacak ya, söz veriyorum sana masör alıcam ben. Hemi de 2 tane. Yok yok 3. Söz !
Başka isteyen varmı? Şimdiden söyleyin, toptan alınca iyi indirim yapıyorlar, ama herkese bi tane fazla yok kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar hepinize ben Kasım annelerindenim yani daha doğrusu Kasım annesi olacaktım ama minik kızım Ağustos ayında gelmek istedi ve ben 28 Ağustosta erken doğum daha doğrusu Preaklempsiden dolayı bebeğimi erken almak zorunda kaldılar.bebeğim 29 haftalık doğdu 1130 gr olarak 35 gun yoğun bakımda küvezde kaldı şuanda sağlık durumu allaha binlerce kez şükürler olsunk iyi .
benim bebeğim Prematüre doğduğu için kafam bıraz karısık sizlerin bebeklerinin gelişimini merak ediyorum o nedenle sizin topiğinizede yazmak istedim kızımın gelişimini sizin bebekleriniz ile takip etmek istiyorum.
yok ya bizde devam etmiyor ama erkeklerde daha çok surebiliyorya kızlar bu gaz işi devam ediyormu??
belki gaz değildir artık bitmesi gerekmezmni yani??
allahım bu ne guzellik bu bacaklar tam ısırmalıkkkk
bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
oyy keltosum benim yaa valla sibel ya dun gibi dogum haberinn ilklerden oldugun için çok iyihatırlıyroum hemen sabah acıyordum heeycanla pc yi bakıyordum kimler dogurmus çok guzel gunlerdi yaaa hey gidi
Evrimcim, bu yılbaşı büyük ikramiye bana çıkacak ya, söz veriyorum sana masör alıcam ben. Hemi de 2 tane. Yok yok 3. Söz !
Başka isteyen varmı? Şimdiden söyleyin, toptan alınca iyi indirim yapıyorlar, ama herkese bi tane fazla yok kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?