2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

betulcum benim kiz surekli sutu çekerek emmiyor doymuyor oldugunu sanmıyorum kilo alımı falan gayet iyi
zaten ilk bes dk sutu cekiyor sonra gevsek gevsek yalancı meme niyetine emiyor aynen beni kullanıyor birsey yapamıyorum su an geçmesini bekliyorum çunku geçen hafta geçmisti bir hafta harika idi tek umudum tekrar oh aftaya donmesii

heyyy yavrumm beee bu ne kalabalıkk

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
esrako, angeleyes_3+, dnzyildizi84+, Ebruska+, evriş+, kedici, maviş83+, mercimekim+, milkshake+, norraa+

Esracim dun yazmissin alinti yapicaktim unuttum spirali etkileyen ilaclarla ilgili, benim bu konuda bi bilgim yok arastiricam internetten,sagol paylasim icin...agirlik zaten kaldirmiyorum sezeryan dikis yerim hala aciyor benim ara ara..dikkat ediyorum..

HEDıYEMıZZZ GELDıııı

sabah biz ecosla sabah uykusundayken gelmis ev halkı annem ibo ve berke olmus meraktan ama ben uyanmadan acmamıslar kızarım diye:) ben uyandım hepsi toplandı basıma ac diye :)) sibell çok guzel çok yararlı bir hediye secmissinnn canım benim çok tesekkur ederiz ya çok begendikkk anladımkı oyuncak hediyesi bebeklerin daha hosuna gidiyorrrr bizde secimimizi bu yonde yaptık:) ece hemen bakınmaya basladı oyuncagına simdilik ama biraz gosterip kaldırdık çunku asıl emekleme ve yurume donemi kullanılcak bir oyuncak tekrar tesekkur ederizzz gercekten çok begendik oyuncagımızı

Selin de büyümüş..vayy bee..dün gibi aklımda verdiğin doğum haberin..o akşam hep sizi düşünmüştüm

evet canım ilk ben doğum yapmıştım:lepi: ağustos annelerinin ilk bebeği oldu selin... ama tabi hemen girip haber verememiştim biraz gecikmeli olmuştu
erken geleceğini tahmin ediyordum da bu biraz erken olmuştu ama ne yapalım sağlıklı bir şekilde doğdu ya şükürler olsun....hamilelikte bir başkaydı beee özledim o günleride:a015:

çok şekersin sen yaaa..
a.s.

yahu bırakın kızcagız rahat rahat hayallerini kursun öyle kendini mutlu ediyo bakın bizide mutlu etti hepimiz güldük yaşasın ayşinn başka varmı :)))))

Aaa olmamı dolu var, ama hergün bi tane yeter

bence de.. en azından benim paslanmış hayal gücüme bir nebze olsun ışık tutuyordu.. Ayşin, bunları hayal edebilmek bile güzel be bacım, heyecanla, merakla okuyorusss... :)

Beni bekleyin anacıım kaydirigubbakcemile2
İstediğiniz herhangi bir konu varsa onla ilgili de hayal kurabilirim yani, siz isteyin yeter ki sositososito

Pesssssssssssssss Ayşin, nereden gördün teeee o dantellerii :)))

Aileden gelen bir beceri bu Evrim, mesela annemde tee burdan dolabın içindeki tozları görebiliyor.. genetik yani..
Ama Nurdan' a ayıp olmasın diye yazmadım o kadarını kaydirigubbakcemile

foto ceksene esra, cekilis topigine eklersin..

ya nurdancım aslında spiral mekanik olarak rahım agzını kapatan bir aparat olarak biliyorum ben yanlısım varsa duzelt ama ilac nasıl etki ediyor mantıgım almıyordu benim gorumcem iyi biliyodu bu ilac her ne idi ise yine ona soracagım bende merak ettim bilinen bir ilactı çunku aspirin gibi
mantıgım yatmadıydı ama dr a sordum evet demisti yani bariyer olarak orda bir bakır aparat varken ilac nası onun etkisini bozuyor aklım almıyor arastır bakalım ne çıkcak bende soracagım

cekilis topigimii nerde yahuuu bakayım agustos annelerine mi koydunuz

foto nun sarjı yok su an çekemem netten bakıp bulmaya calısayım resmi varmı birde tam ozelliklerini turkce olarak bulmak istiyorum bakacagım birazdan

Aileden gelen bir beceri bu Evrim, mesela annemde tee burdan dolabın içindeki tozları görebiliyor.. genetik yani..
Ama Nurdan' a ayıp olmasın diye yazmadım o kadarını kaydirigubbakcemile

:umursamaz:lülülülülülülmaz:

canım beğendiğine çok sevindimopuyorumnanaktan ne alacağıma karar verememişken bu oyuncağı gördüm ve hem eğlendiri hemde eğitici olduğundan bu oyuncağı almaya kadar verdim... aynısından selinede aldım... selininde ilgisini çekti ama tabi şuan tam olarak kullanmaları için erken bi dönem...prense ece iyi günlerde kullansın:1hug:

ben hormonlu taktirdim canim, benimki bakirli olan degil, bendeki hem bariyer gorevi yapiyor hemde hormonal takviye ki rahim yumurta ve sperm icin elverisli olmuyor dollenmek ve gebelik icin...ama yinede sorucam druma..

bugun 20 gun once dogum yapan bir arkadasıma ziyarete gittik allahım nasıl kuçuçukkk bebekk tabi bu cumleyi hiç sarfetmedimçunku ece ye ayy ne kadar kuçuk diyen 1-2 yasında bebegi olanlara gıcık oluyorum:)) yani kompleks im tutuyor minik ya daha bizimki hani buyutenleri kiskanıyorum acıkcası:) neyse aynetatlı falan sevdik ama içim fena oldu ayy atlatmısız o gunleri hos uslu bir bebekti sakindi aglama sesi duymadık ama yinede çok kuçuktu yahuu

ordan çıktık avm ye gittik hediyemizi aldıkk ay herkesler sasırıyor yine aa internetten arkadaslar cekils yaptını hediyemi yolluyorsunuz falan :)))

ecos a yeni esofmanlar aldımkızlar aklınızda olsun VENıCE diye bir marka var ya artık hangi illerde var bilmiyorum ama yuzde 70 indirimde 5 milyona çok cici esofman altları falan var ustlerde o fiyatlarda hatta daha ucuzları bile var çok cici tarz seyler vede yenidogan giysiler içok azdı bu markanın yine pek yoktur dedim ama 6-9 ay falan aldıgım için hattaçogunu 9-12 ay aldım esofmanların bacakları acılıyor bilekleri soguyor diye , en keyifli bolumu giysileri almak ya bu çocuk buyutmenin
zaten bir 0-2 yas kız reyonundayız bir 7-12 yas erkek reyonu ffalan karı koca dagılıp oyle topluyoruz urunleri:) her iki cins çocuk olması çok keyifli ya alah ikincilerinizi sizlerinde degisik verir insallahh hani karar vericek yapcak olanlarınız varya:)

ece hanim sokaklarda montla iken pek durmazdı pusetinde gayet iyi durdu çunku ustunde mont sapka falan yoktu kapalı alan sweat ile durdu keyifi yerindeydi bir ara acıktı herkesin yemek yedigi yerde valla caktırmadan emzirdim :) kabin mabin aaramıyorum artık bir sekil kamufle ederek acıp veriyorum oturuyorum artık oturur pozisyonda rahat durdukları için rahat oluyor bgunumuz boyle geçti dun geceki uyumama kriznin etkilerini attım ustumden:)

aysin babannemin hatirasi o danteller, sagken benim icin yaptirtmis,ceyizden:))ama annanemin kendi elleriyle yaptigi igne oyalari var, onlari kullanmaya kiyamiyorum hic..severim ben entel dantel seyleri:))

Bak nasıl bildim çeyizden olduğunu..Genetik diyorum ya.. laelaelaelaelae
Nurdan, Allah rahmet eylesin babanneni, ne kıymet verirlerdi onlar bu gibi şeylere di mi? Benimde o kadar çok var ki, dantelden tüllerim bile var, üşenmemiş örmüşler..
Ben kullanmıyorum,saklıyorum. Sanki kullanınca değeri gidecekmiş gibi geliyor.

aysin niye evrime 3 dene bise 1 dene, askolsun...

Ama Evrimin oğlu daha tombik ya, onun beli daha çok ağrır diye 3 tane ona. Hadi sana da 2 tane olsun anlaşalım :içelim:

valla bende isterim hiç fena olmass evde bir masör ağrıdıkça yaptır rahatla süper süper şimdikten teşekkür ettim canım çok incesin valla::)))))))))))))))))

banada banada delikafadulden

Tamam sizi de yazdım listeye gamyoncuiremsu

hormonluları bende dusunuyorum nurdan adet olayım sonrasında dr la konuscam hiç adet olunmuyor gibi birsey çunku gayet guzel
evet biliyroum rahhim iç yapısını ince tuttugunu biliyorum baskta gorevleride varmıdır hani bilmiyorum ama rahim ince oldumu zaten bebek tutunması mumkun degil
aylarca tedavi goren biri olarak bu konuları yaladık yuttuk valla

oğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun
Hadi ordan! Kendin yiyecen hepsini di miiii

pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
Yarın heyecanlı bir gün olacak desene.. Biraz geç gördüm gerçi.. başarılar Elif'im.. Hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun..

esra napti acaba gorumcesini evertmek icin??maharetli hatundur, dokturmustur bi iki cesit o simdi, mmmmm...off allahim biri su istahimi dizginlesin...
Beni de dizginlesin beni de!! Gene kilo almışım

Beni bekleyin anacıım kaydirigubbakcemile2
İstediğiniz herhangi bir konu varsa onla ilgili de hayal kurabilirim yani, siz isteyin yeter ki sositososito
:içelim:

EVRİMCİMM

hediyeni pazartesi gunu kargoya veriyorum buyuk ihtimal yurtici kargo ya salı gunu elinde olur gule gule kullansın kuzeycigimiz simdiden

bu gece hiç uykum yok.....uyumam lazım aslında selin sabah erken kalkar ama uykumu nasıl toplucam bilmiyorum.....

Güle güle kullanın, resim isteriz ama

:umursamaz:lülülülülülülmaz:

Şaka yaptım hee yanlış anlaşılmasın toz falan yok tertemiz ev işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…