Selin de büyümüş..vayy bee..dün gibi aklımda verdiğin doğum haberin..o akşam hep sizi düşünmüştüm
hosgeldin karakız bizler gelisimleri yazıyoruz sık sık takip edebilirsen karsılastırma yaparsın rahatca insalah yakalar zamanında dogan yasıtlarını basını kaldırması falan çok iyi gelisme bence
yok ya bizde devam etmiyor ama erkeklerde daha çok surebiliyor
bizim nadiren çok cekerek falan emerse memeyi yada elma suynu ite kaka içirirsem gaz toplanıyor onuda anında çıkarıyor allaha sukur
allahım bu ne guzellik bu bacaklar tam ısırmalıkkkk
oyy keltosum benim yaa valla sibel ya dun gibi dogum haberinn ilklerden oldugun için çok iyihatırlıyroum hemen sabah acıyordum heeycanla pc yi bakıyordum kimler dogurmus çok guzel gunlerdi yaaa hey gidi
a.s.çok şekersin sen yaaa..
yahu bırakın kızcagız rahat rahat hayallerini kursun öyle kendini mutlu ediyo bakın bizide mutlu etti hepimiz güldük yaşasın ayşinn başka varmı :)))))
bence de.. en azından benim paslanmış hayal gücüme bir nebze olsun ışık tutuyordu.. Ayşin, bunları hayal edebilmek bile güzel be bacım, heyecanla, merakla okuyorusss... :)
Pesssssssssssssss Ayşin, nereden gördün teeee o dantellerii :)))
HEDİYEMİZZZ GELDİİİİ
sabah biz ecosla sabah uykusundayken gelmis ev halkı annem ibo ve berke olmus meraktan ama ben uyanmadan acmamıslar kızarım diye:) ben uyandım hepsi toplandı basıma ac diye :)) sibell çok guzel çok yararlı bir hediye secmissinnn canım benim çok tesekkur ederiz ya çok begendikkk anladımkı oyuncak hediyesi bebeklerin daha hosuna gidiyorrrr bizde secimimizi bu yonde yaptık:) ece hemen bakınmaya basladı oyuncagına simdilik ama biraz gosterip kaldırdık çunku asıl emekleme ve yurume donemi kullanılcak bir oyuncak tekrar tesekkur ederizzz gercekten çok begendik oyuncagımızı
Aileden gelen bir beceri bu Evrim, mesela annemde tee burdan dolabın içindeki tozları görebiliyor.. genetik yani..
Ama Nurdan' a ayıp olmasın diye yazmadım o kadarını kaydirigubbakcemile
HEDİYEMİZZZ GELDİİİİ
sabah biz ecosla sabah uykusundayken gelmis ev halkı annem ibo ve berke olmus meraktan ama ben uyanmadan acmamıslar kızarım diye:) ben uyandım hepsi toplandı basıma ac diye :)) sibell çok guzel çok yararlı bir hediye secmissinnn canım benim çok tesekkur ederiz ya çok begendikkk anladımkı oyuncak hediyesi bebeklerin daha hosuna gidiyorrrr bizde secimimizi bu yonde yaptık:) ece hemen bakınmaya basladı oyuncagına simdilik ama biraz gosterip kaldırdık çunku asıl emekleme ve yurume donemi kullanılcak bir oyuncak tekrar tesekkur ederizzz gercekten çok begendik oyuncagımızı
ya nurdancım aslında spiral mekanik olarak rahım agzını kapatan bir aparat olarak biliyorum ben yanlısım varsa duzelt ama ilac nasıl etki ediyor mantıgım almıyordu benim gorumcem iyi biliyodu bu ilac her ne idi ise yine ona soracagım bende merak ettim bilinen bir ilactı çunku aspirin gibi
mantıgım yatmadıydı ama dr a sordum evet demisti yani bariyer olarak orda bir bakır aparat varken ilac nası onun etkisini bozuyor aklım almıyor arastır bakalım ne çıkcak bende soracagım
aysin babannemin hatirasi o danteller, sagken benim icin yaptirtmis,ceyizden:))ama annanemin kendi elleriyle yaptigi igne oyalari var, onlari kullanmaya kiyamiyorum hic..severim ben entel dantel seyleri:))
aysin niye evrime 3 dene bise 1 dene, askolsun...
valla bende isterim hiç fena olmass evde bir masör ağrıdıkça yaptır rahatla süper süper şimdikten teşekkür ettim canım çok incesin valla::)))))))))))))))))
banada banada delikafadulden
Hadi ordan! Kendin yiyecen hepsini di miiiioğlumla gezdik geldik yoruldukk
hava süper bugünn
yarın görümceyi istemeye gelecekler bende akşam biriki çeşit birşeyler yapacağım çorbada tuzum olsun
Yarın heyecanlı bir gün olacak desene.. Biraz geç gördüm gerçi.. başarılar Elif'im.. Hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun..pazar günü anadolu liseleri,fen liseleri vs öğretmen seçme sınavına giriyorum.Bakalım ne olacak
Beni de dizginlesin beni de!! Gene kilo almışımesra napti acaba gorumcesini evertmek icin??maharetli hatundur, dokturmustur bi iki cesit o simdi, mmmmm...off allahim biri su istahimi dizginlesin...
:içelim:Beni bekleyin anacıım kaydirigubbakcemile2
İstediğiniz herhangi bir konu varsa onla ilgili de hayal kurabilirim yani, siz isteyin yeter ki sositososito
HEDİYEMİZZZ GELDİİİİ
:umursamaz:lülülülülülülmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?