2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha taktırmadımmm düşünüyorum karasızım taktıran arkadaşlar memnunmusunuz çok yan etkilerinden bahsedenler var ben kararsız kaldım o yüzden (

canım inşallah ecenin durumu düzene girer sürekli taktik geliştir derim ben çok rahatım bu konuda oğlum 8 de yatıyo ve bi daha sabah 7 de görüşüyoruz başta oda kullanmaya kalktı beni ama ben kazandım şimdik rahatım birde evde kapalı kalmakta seni bunaltıyo anladıgım kadrıyla arada aileden yardım alıp kendin için 1 saat ayırıp kendini motive etmelisin gergin olunca bebeğede sütünden geçer ve oda huzursuz ve sinirli olur ....

ben daha taktırmadımmm düşünüyorum karasızım taktıran arkadaşlar memnunmusunuz çok yan etkilerinden bahsedenler var ben kararsız kaldım o yüzden (

malesef hepsinin bir yan etkisi var...

spiral için öyle söylüyorlar...
doğum kontorol hapı için rahim duvarını falan inceltiyor zararı var diyorlar...
ben şuan için hap kullanıyorum... ama her ay hapa başlarken tereddüt ediyorum acaba başlamasam mı diye ama başkada çarem yok.... spiralı dr. bana pek önermedi... çünkü bende yumurtlama problemi var adetlerim düzensiz oluyor o yüzden hap kullanırsan hem korunmuş olursun hemde düzenli adet görürsün dedi o yüzden bakalım şimdilik böyle devam ediyorum... aslında aklımdan benimde spiral taktırmakgeçmiyor değil ama sanırım dış gebelik geçirenlere takmıyorlarmış -tatlicadiarzu- hergün hap içmek zor oluyoırşakkıdı

betul saka mı yapıyorsun senn 8 den 7 ye uyuyormu 11 saat yani nasıl yani massallahhhhh 41 kere mucize gibi birsey

ama benim zaten gece çok derdim yok yani gece bukrizleri yasamıyoruz gece uyanıyor uykulu emiyor yarım saat içinde emerken uyuyor zaten hatta ayılıp uyanmıyor pek ama bizimki gunduz uykularında olsun gece ilk uykuya geçerken olsun epeyy bir saati askın emmek istiyor yani koyarsan kenara hemen uyanıyor
allaha sukur bir iyi yanı gece hali su an o da bozulcak diye aklım çıkıyor yani ben 4 saatte bir falan uyanmasına iyi diyorum :) napalım kotunun iyisi diyelim

senin kizinda boyle rahatmıydı ? benim oglumda ilk aylar zorlu geçmisti sonra yatar uyurdu kaldırsak kalkmazdı falan insallah buda o yonde ilerliycek

peki gece okadar saat uykuda falan mama yada sut vs vermiyormusun?

ben suan icin cok memnunum hatta spiral sonrasi ilk reglimide oldum, dr bi kac rgl sonrasi iyice azalicak dedi, ilk1-2 hafta ara ara regl agrisi gibi oldu, oda gecti..simdilik cok asiri bi kanamam olmadi reglde, agrida olmadi..memnunum..

kızlar ben kaçar kociş uyukluyo yarın girmeye çalışırım akşam saatleri genem biraz gezicem yarın şööleeeee istinye parkı dolanayım diyomm hepinisi öpüyommmm iyi geceler tatlı rüyalar...

ben yatırmadan önce yediriyorum bir daha uyanmıyo o ona yeterli geliyo ben pek uyku sorunu yaşamadım oglumda sabah kalktıgında emziriyorum kızımda böyleydi biraz başlarda alıştırmakta zor oluyo ama sabırla ve inatla bu işin üstesinden geliyorum ben oğlumu sallamaıyorum bile yatagına yatırıyorum kendi uyuyo...ağladıgında hemen yanına gitmiyorum 7 dk zaman tanıyorum eger susmuyosa yanına giderim ama kucagıma almam elini tutarım başını okşarım sakinleşip tekrar uykuya dalar bunlarda etki etmezse alırım kucagıma derdini anlamay çalışırım ama asla beni kullanmasına izin vermiyorum bunu baştan alıştırdınmı gerisi kolay oluyo...öyle yani dr sordum doğru yapıyosun dedi..şimdik herşey yolunda ortalama 2 aydır hiç uyku sorunumuz yok ama öğlenleri uyumuyo o ayrı ...

ben suan icin cok memnunum hatta spiral sonrasi ilk reglimide oldum, dr bi kac rgl sonrasi iyice azalicak dedi, ilk1-2 hafta ara ara regl agrisi gibi oldu, oda gecti..simdilik cok asiri bi kanamam olmadi reglde, agrida olmadi..memnunum..

onlar marka marka sanırım seninki neydi ben çok kararsız kaldım ama bir şekildede çözümlemem lazımm bu işi...

sibel kaçarr.. bakalım uyumayı deneyim... hepinize allah rahatlık versin.....kuzucukların mışıl mışıl uyuması dileğiyle.... görüşürüz.....

betul askoll yani boyle mucize bulusların varda neden daha once yazmadın nerelerdeydin aylardır
erken derken ne zaman basladın bu alıstırmalara
kızında kimden bu yontemleri duydun da yaptın

biz topikce tracy hogg çılgınlıgana kapıldık sen okumadın tabi kitabi varya ingiliz bebekhemsiresi mi dadımı ne hatun ama yokyani çogu kisi uygulamaya kalktı olmadı
bende inat ediyorum beni kullanmasın diye salya sumuk aglıyor ev halkı bana kızar gozlerle bakıyor emzirmiycem dursun biraz aglasın diyorum
hatta geçen aksam ibo bana seytansınnn senn seytan anne dedi:) sabahına ozur diledi ama
bizde birde berke mudahele ediyor anne aglatma emzir nolur diye of ki of yani
bende paso emziriyorum bu durumda

mesela bu aksam uyudugunda memeyi agzından çıkardıgım an seklini gormeliydiniz yani damaklı emzikler varya o model olmustu benim meme ucu ;((

Seni kullanması derken ne demek yani? Emzirmekten mi bahsediyorsun?

valla teo bizi oyle bi kullaniyo kii, tek parmakta boleee ceviriyor..
Ha buarada size anlatmayi unuttum Ben dun YATIR-KALDIR metodunu deniyim dedim..15 dk sonunda pes etmek zorunda kaldim cunku teoman kendinden gecercesine aglamaya basladi, resmen suurunu kaybedick cocuk, cok zor sakinlestirdik sonrasinda, aman dedim bu yontem hic bize gore degilmis..napicaz hic bilmiyorum..cok direndim aglamasina, hatta dahada direnirdim, ama resmen apne nobetine girdi, dedim oglum daha degerli, kres olmasa nasil uyursa uyusun, beni kres endiselendiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…