2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet aysin kullanma derken iste keyfi emme seaslarını yazdım ya ben uzunnn uzunn onlardan bahsediyor valla aynen kullanıyor benim kiz beni nasıl yok olcak bu durum bilmiyorum bakıcı ile alıscak eli mahkum bakacak memeyok gitmis

aysin dr unuz kim sizin acıbadem hast dr larındanmıydı senin dr ?

nurdan teo tam hangi gun krese baslıyor kamera falan varmı izleme sansınız varmı ?

Aysin sizin doktor teyze bu yatir kaldir icin ne didi??

Yatır kaldır mantıklı ve diğerlerine göre daha insaflı bir çözüm ama 6 aydan evvel yapmaya çalışmayın dedi. 6 aydan önce alışkanlık kazandırmaya çalışmanın beyhude ve zararlı bir çaba olduğunu söylüyor..

tahmin ettim seni emzik olarak kullandıgını da direk söylemek istemedim ben bir süre topiğe giremedim ondan çogu paylaşımlardan geri kaldım ama ben kızımdayken dr bana önermişti onda denedim tabi hemen bir kerede olmuyo biraz uğraşmak gerekiyo ama asla pes etmiyecen ben 1 aaylıkken başlamıştım 2 ayda iş bitti şimdi 5 aya geliyo işte rahatım yani....her ggeçen zaman biraz daha rahatlıyorum birde gündüzleri uyumadıgı için gece yorgun oluyoooo sende denemelisin yatırmadan önce ılık bir banyo yaptır ....
Mirena canim, doktorumla uzun uzun tartistik bu konuyu, hic bir yan etkisi olmadigina ikna etti beni..
teşekkür ettim sağol
Seni kullanması derken ne demek yani? Emzirmekten mi bahsediyorsun?

yo her şey olabilir bebekler istediklerini ağlayarak yaptırırlar onu söylemeye çalıştım...mesela şöle diyim ana kucagında oturup tv izliyo sakin sakin sonra anneyi görünce ağlamaya başlıyo beni kucagına al ağlaması seni görmezse gayet iyi veya dönencesinde yatagında konuşuyo agular yapıyo gözlemliyo anneyi görünce ağlıyo beni yatakta al gibi veya anneyi memesini (esrako ece) yaptıgı gibi yalancı emzik gibi kullanıyo süt emdiğinden değil...gibi gibi..

Kullanma diyince, el kadar bebek ne bilecek kullanmayı gibi düşündüm de ondan sordum..

Eskiden Acıbademdeymiş, şimdi serbest çalışıyor, yeri Bağdat caddesinde, doktor Gülay Karadeniz

gidiyorum diyen ama hala altta adı olan aysin ve betul ordaysanız sizeede iyi geceler :)

Tekrar iyi geceler

nurdan teo tam hangi gun krese baslıyor kamera falan varmı izleme sansınız varmı ?
4-5-6 ocak 1 er saat alisma periodu ouyor 3 gun boyunca, benle gidicek ve sadece 1 saat kalicak, sonra anneme eve birakicaz,7 ocaktan itibaren tam gun kalicak(kamera sansi yok ama baskinlar yapmayi dusunuyorum, tek korkum aglamaya birakmalari, resmen apne nobetine giriyor ve kendini kaybediyor aglarken eger cok kizarsa..

denedik gorduk, oyleymis...

Son düzenleme:

Tabi ağlayarak yaptırırlar, çünkü başka alternatifleri yoki tek bildikleri dert anlatma yöntemi ağlamak. Bebekler çok uykuları olduğu halde uyumakta zorluk çekiyorlar, çünkü nasıl uyumaları gerektiğini henüz bilemiyorlar.

Sen iyi dayanıyorsun, ağladığında 7 dakika yanına gitmiyorum diyorsun, ben onun bir dakika ağlamaması için bütün gece uyumam mesela.. Bir düzen illa ki oturacak, ama bu gibi kurallar bana çok uzak ve katı geliyor. Ben yapamam, yapmam.

yok yok aysin el kadarbebek deme cingoz bunlar:)
bizim çocuk dr umuzda aynen bu tabiri kullandı
anneyi kullanıyor demekki dedi
ama yorum cozum oneri getirmedi ;(

nurdan teo ile ece yeni hayata aynı anda alıscaklar desene
ece ninde bakıcısı 4 ocakta baslayacak 4-5 ocak ben evden çıkacagım iste evde pek kalmayacagım 6 ocakta ise ise baslayacagım,

aglamaya biraksalar bile apne nobeti gibi olursa bırakmazlar heralde canım yani allah korusun
bende diyorum ece boyel deli gibi aglarsa oglen meme yok uyumassa kadın yataga bırakır yarım saat aglamaya bırakırmı acaba bunu yaparsa aksam anlarmıyım iç cekiyor bir saat kadar çunku için acır gorsen o halini ben cinnet anlarında hiç acımıyorum cıldırmıs oluyorum emzirmekten 2 saat kadar emzirmekten bahsediyorum hani, ama sonra hatırlayınca insan fena oluyor uzun aglatmak bizler için imkansız anneler için yani insallah bakıcılar kresdeki ogretmenler falan oyle yapmazx

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dnzyildizi84
:gitme:
Özdenin gaita seansları sonucu kalkmış bulunmaktayız, gözümden uyku akmaktadır, Özde cin gibi bakmaktadır. akannehir
Dün gece erken uyusaydım keşke :sinifsinif:
Bu arada hepinize günaydın daha uyanmadınız ama olsun a.s.

Günaydın .
Fotolarını gördüğüm bütün kuzulara maşallah. Hediyelerine kauşan arkadaşlar güle güle kullanın. Teocum sende mama sandalyeni güle güle kullan

özlem sibel maşallah çok tatlılar ya bayılıyorum kız çocuklarına
özlem özde tam ısırmalık melek olmus
nurdan o wanted fotosuna bayıldım o nasıl haşin bir bakıstır öle(bu arada önceden yorum yaptım mı hatırlamıyorum)sandalyenizde çok çok güğzel güle güle kullansın teocuk
maviş cevap için tesekkürler arkadaslar mişafir geldilerde bize 7 ayın sonunda yapılmış şeker testi nerdeyse domates salatalık bile yemiyomuş merak ettik doğru muy yapıyo diye

merak etme özlemcim aslında biz kaslkalı 1 saat olmustu hatta netede girdim ama yazamadım berat 7de ayakta biraz yanıma alıp oyalıyorum ama pekde yemiyo

deryam gel gezdireyimmm yeterki sen iste
gezdirrisin canım benim bilirim seni...seni seviyorum..yahomuda öpüyorum..
biz 1 ay önce böyleydik 8-9.30 gibi yatıyordu 5 sat sonra mamaya mızıklıyor hiç uynmadan karnını doyuruyordum sonra 4 saat sonra böylece sabah oluyorud ama son 1 aydır hayal oldu...gece gündüz sapıttık..
benlen kim ilgilenecek kafayı yimek üzereyim..mafoldumben.uykusuzluk iki çocuk ..neyse daha saymayayım..
ya kızlar bu gaz işi devam ediyormu??
belki gaz değildir artık bitmesi gerekmezmni yani??
ediyor bacım uykumuzu bölüyor hep ..hala metsile ara ara devam ediyorum..
gangester resmmize yorum yapan herkese cok tesekkurler:))ruhumuzu yansitiyor:))
gördüm yorum yapamadım..ama harika ya tam olmuş...kaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın ...
aysin kac kadeh ictin yavrum, guzel bi ruya bu..
çok olsa gerek...ama güzel hayal..
maşallah seline kocaman kız olmuş..topiğin ilk bebeği ..
benide ekle indirimde faydalan bacım...geçen gece yusuf beyi yatağına koyarken belimin yüzünden düşürecektim azdaha kaç gecedir kudurmuş gibi ağriyi..masör şart oldu yani..delikafaduldennaniknanik
ben hapçıyım az kilo vereyim başlayacağım...
maşallah demekten başka bir şey demiyorum..:lepi:vereliniortak
bizimde ablamız müdahale ediyor ağlatma anne diye...kaydirigubbakcemile5
Günaydın .
Fotolarını gördüğüm bütün kuzulara maşallah. Hediyelerine kauşan arkadaşlar güle güle kullanın. Teocum sende mama sandalyeni güle güle kullan

günaydın biraz geç oldu cevap için tünaydın..kaydirigubbakcemile3

ooo biz yokken istanbuldaykene cekilşler yapılmışş ne güzelll cidden bizde gittik geldik çekimlerdede çok güzel durdu kızım istdiğim oldu sonunda bebek konsept fotoğraf sanatcısı zerrin kültüral çekti resimlerimizi her gördüğümde bizimde profösyonel resmimiizi cekse derdim dileğim kabul oldu....bebek bezlerimizizde kazandık oyuncaklar ve ıslak mendiller hersey süperdi huggies saolsun kutlama yaptılar pasta kesildi bize çok mutlu oldukkk....bakmak isteyenler resimlerimiz.
ADA LENA KOYLU - Güzelliğimin tescillendiği ıSTANBUL
sitmizden bakabilir

canancım çok saol sitemize girip bize not yazmışsın cok teşekkür ederiz....
koskoca 5 ay gecti ve nasıl gecti anlamadım ne cabuk büyüyolar zaman nasıl geciyo daha dün gb diğer topikte hamileleik sohbetlerimiz ayy bi doğsalar dediklerimiz

vaay, Serap ne güzel olmuş :) Hatıra olacak Ada'ya, size... Ne güzel :)

AYŞıN yaa bana çok erotik çağrışımlar yaptı senin hayalin? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…