Aysin sizin doktor teyze bu yatir kaldir icin ne didi??
tahmin ettim seni emzik olarak kullandıgını da direk söylemek istemedim ben bir süre topiğe giremedim ondan çogu paylaşımlardan geri kaldım ama ben kızımdayken dr bana önermişti onda denedim tabi hemen bir kerede olmuyo biraz uğraşmak gerekiyo ama asla pes etmiyecen ben 1 aaylıkken başlamıştım 2 ayda iş bitti şimdi 5 aya geliyo işte rahatım yani....her ggeçen zaman biraz daha rahatlıyorum birde gündüzleri uyumadıgı için gece yorgun oluyoooo sende denemelisin yatırmadan önce ılık bir banyo yaptır ....betul askoll yani boyle mucize bulusların varda neden daha once yazmadın nerelerdeydin aylardır
erken derken ne zaman basladın bu alıstırmalara
kızında kimden bu yontemleri duydun da yaptın
biz topikce tracy hogg çılgınlıgana kapıldık sen okumadın tabi kitabi varya ingiliz bebekhemsiresi mi dadımı ne hatun ama yokyani çogu kisi uygulamaya kalktı olmadı
bende inat ediyorum beni kullanmasın diye salya sumuk aglıyor ev halkı bana kızar gozlerle bakıyor emzirmiycem dursun biraz aglasın diyorum
hatta geçen aksam ibo bana seytansınnn senn seytan anne dedi:) sabahına ozur diledi ama
bizde birde berke mudahele ediyor anne aglatma emzir nolur diye of ki of yani
bende paso emziriyorum bu durumda
mesela bu aksam uyudugunda memeyi agzından çıkardıgım an seklini gormeliydiniz yani damaklı emzikler varya o model olmustu benim meme ucu ;((
teşekkür ettim sağolMirena canim, doktorumla uzun uzun tartistik bu konuyu, hic bir yan etkisi olmadigina ikna etti beni..
Seni kullanması derken ne demek yani? Emzirmekten mi bahsediyorsun?
evet aysin kullanma derken iste keyfi emme seaslarını yazdım ya ben uzunnn uzunn onlardan bahsediyor valla aynen kullanıyor benim kiz beni nasıl yok olcak bu durum bilmiyorum bakıcı ile alıscak eli mahkum bakacak memeyok gitmis
aysin dr unuz kim sizin acıbadem hast dr larındanmıydı senin dr ?
gidiyorum diyen ama hala altta adı olan aysin ve betul ordaysanız sizeede iyi geceler :)
4-5-6 ocak 1 er saat alisma periodu ouyor 3 gun boyunca, benle gidicek ve sadece 1 saat kalicak, sonra anneme eve birakicaz,7 ocaktan itibaren tam gun kalicakaysin dr unuz kim sizin acıbadem hast dr larındanmıydı senin dr ?
nurdan teo tam hangi gun krese baslıyor kamera falan varmı izleme sansınız varmı ?
denedik gorduk, oyleymis...Yatır kaldır mantıklı ve diğerlerine göre daha insaflı bir çözüm ama 6 aydan evvel yapmaya çalışmayın dedi. 6 aydan önce alışkanlık kazandırmaya çalışmanın beyhude ve zararlı bir çaba olduğunu söylüyor..
yo her şey olabilir bebekler istediklerini ağlayarak yaptırırlar onu söylemeye çalıştım...mesela şöle diyim ana kucagında oturup tv izliyo sakin sakin sonra anneyi görünce ağlamaya başlıyo beni kucagına al ağlaması seni görmezse gayet iyi veya dönencesinde yatagında konuşuyo agular yapıyo gözlemliyo anneyi görünce ağlıyo beni yatakta al gibi veya anneyi memesini (esrako ece) yaptıgı gibi yalancı emzik gibi kullanıyo süt emdiğinden değil...gibi gibi..
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dnzyildizi84
:gitme:
Özdenin gaita seansları sonucu kalkmış bulunmaktayız, gözümden uyku akmaktadır, Özde cin gibi bakmaktadır. akannehir
Dün gece erken uyusaydım keşke :sinifsinif:
Bu arada hepinize günaydın daha uyanmadınız ama olsun a.s.
gezdirrisin canım benim bilirim seni...seni seviyorum..yahomuda öpüyorum..deryam gel gezdireyimmm yeterki sen iste
biz 1 ay önce böyleydik 8-9.30 gibi yatıyordu 5 sat sonra mamaya mızıklıyor hiç uynmadan karnını doyuruyordum sonra 4 saat sonra böylece sabah oluyorud ama son 1 aydır hayal oldu...gece gündüz sapıttık..kıvançın altını temizledim karnını doyurdum ilaçlarını verdim uyuttum umarım artık uyanmaz normalde 8 9 gibi yatırıyorum ama bu akşam biraz erken oldu amaaaaan yarım saat erken yatmış bişeycik olmas heralde
artık mesaim bitti gözüyle bakıyorum sabah 5 e kadar inşallah
benlen kim ilgilenecek kafayı yimek üzereyim..mafoldumben.uykusuzluk iki çocuk ..neyse daha saymayayım..derya adam haklı napsın tek varlıgı sensın sende kendını cocuklra adadın yanlız kaldı. emrahta bana demıstıkı gozun kızdan baska bısey gormuo yuzume baktıgın yok bundan bıtane daha olsa hepten sallarsın benı dıe.. hepsı aynı
ebru cok sevındım ıılestıgıne defnenın canım gozun aydın
ediyor bacım uykumuzu bölüyor hep ..hala metsile ara ara devam ediyorum..ya kızlar bu gaz işi devam ediyormu??
belki gaz değildir artık bitmesi gerekmezmni yani??
gördüm yorum yapamadım..ama harika ya tam olmuş...kaydirigubbakcemile3gangester resmmize yorum yapan herkese cok tesekkurler:))ruhumuzu yansitiyor:))
güle güle kullanın ...bugun dedemis bve annanemis Teoya mama sandalyesi aldi, cok guzel bisi..hep chicco dusunuyordum ama burda bi fransiz magazasi kendi isimli urunmerinide satiyor diger markalarin yaninda ve chiccoyu birebir taklit etmisler adamlar ve yari fiyatina, cok icime sindi, rengi, modeli..bakalim aksam oturdu icinde..fotot ekliycem..
çok olsa gerek...ama güzel hayal..aysin kac kadeh ictin yavrum, guzel bi ruya bu..
maşallah seline kocaman kız olmuş.evet seçilim selinin doğması dün gibiydi zaman çok çabuk geçiyor geriye bakınca....herşey okadar ani gelişmiştiki... osabah buraya girip sizlere pembemsi bir lekelenmem geldiğini söylemiştim sonrası malum o gece apar topar doğuma alındım.... ama şükürler olsun atlattık o günleri....
benide ekle indirimde faydalan bacım...geçen gece yusuf beyi yatağına koyarken belimin yüzünden düşürecektim azdaha kaç gecedir kudurmuş gibi ağriyi..masör şart oldu yani..delikafaduldennaniknanikEvrimcim, bu yılbaşı büyük ikramiye bana çıkacak ya, söz veriyorum sana masör alıcam ben. Hemi de 2 tane. Yok yok 3. Söz !
Başka isteyen varmı? Şimdiden söyleyin, toptan alınca iyi indirim yapıyorlar, ama herkese bi tane fazla yok kaydirigubbakcemile2
ben hapçıyım az kilo vereyim başlayacağım...hormonluları bende dusunuyorum nurdan adet olayım sonrasında dr la konuscam hiç adet olunmuyor gibi birsey çunku gayet guzel
evet biliyroum rahhim iç yapısını ince tuttugunu biliyorum baskta gorevleride varmıdır hani bilmiyorum ama rahim ince oldumu zaten bebek tutunması mumkun degil
aylarca tedavi goren biri olarak bu konuları yaladık yuttuk valla
maşallah demekten başka bir şey demiyorum..:lepi:ben yatırmadan önce yediriyorum bir daha uyanmıyo o ona yeterli geliyo ben pek uyku sorunu yaşamadım oglumda sabah kalktıgında emziriyorum kızımda böyleydi biraz başlarda alıştırmakta zor oluyo ama sabırla ve inatla bu işin üstesinden geliyorum ben oğlumu sallamaıyorum bile yatagına yatırıyorum kendi uyuyo...ağladıgında hemen yanına gitmiyorum 7 dk zaman tanıyorum eger susmuyosa yanına giderim ama kucagıma almam elini tutarım başını okşarım sakinleşip tekrar uykuya dalar bunlarda etki etmezse alırım kucagıma derdini anlamay çalışırım ama asla beni kullanmasına izin vermiyorum bunu baştan alıştırdınmı gerisi kolay oluyo...öyle yani dr sordum doğru yapıyosun dedi..şimdik herşey yolunda ortalama 2 aydır hiç uyku sorunumuz yok ama öğlenleri uyumuyo o ayrı ...
bizimde ablamız müdahale ediyor ağlatma anne diye...kaydirigubbakcemile5betul askoll yani boyle mucize bulusların varda neden daha once yazmadın nerelerdeydin aylardır
erken derken ne zaman basladın bu alıstırmalara
kızında kimden bu yontemleri duydun da yaptın
biz topikce tracy hogg çılgınlıgana kapıldık sen okumadın tabi kitabi varya ingiliz bebekhemsiresi mi dadımı ne hatun ama yokyani çogu kisi uygulamaya kalktı olmadı
bende inat ediyorum beni kullanmasın diye salya sumuk aglıyor ev halkı bana kızar gozlerle bakıyor emzirmiycem dursun biraz aglasın diyorum
hatta geçen aksam ibo bana seytansınnn senn seytan anne dedi:) sabahına ozur diledi ama
bizde birde berke mudahele ediyor anne aglatma emzir nolur diye of ki of yani
bende paso emziriyorum bu durumda
mesela bu aksam uyudugunda memeyi agzından çıkardıgım an seklini gormeliydiniz yani damaklı emzikler varya o model olmustu benim meme ucu ;((
Günaydın .
Fotolarını gördüğüm bütün kuzulara maşallah. Hediyelerine kauşan arkadaşlar güle güle kullanın. Teocum sende mama sandalyeni güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?