hayırlı olsun koltukların rengine uydu mu bari?kaydirigubbakcemile3Heyooo bizimde mama sandalyemiz var artıık,yaşasıın hihoyyyt
Ama Deva kuzusu alışveriş merkezinde dolandığımız 2 saat boyunca pusette yatmayı reddedip, kucakta dolaşmak istediğinden dolayı, belim iptal.. Dışarıyı seyredecekmiş haspam !
Belimi iyileştirip geleceğim.. mirmirmirmir
sositosositoGit tabii mavişim değişiklik iyi olur ben boyatma işini anneme yaptırıyorum devir tasarruf devri :hulya:
Esra diyetisyene gitmeni sabırsızlıkla bekliyorum ver birkaç kilo gaza gelirim belki bende
Nurdan minik ördek çokkk tatlı çıkmış maşallah kaydirigubbakcemile2 mama sandalyenizi güle güle kullanın içinde yiyerek tosuncuk olsun teoş
Burcu çok şirin bu ballı kaymak ilk başta gerçekten giydirmişsin sandım :kedi:
Elif götür mamaları sen ye bize salyalar eşliğinde okumak kalsın :umursamaz: Benim canımda tavuk göğsü çekti :kedi: Nurdan görünce kısırı canı çeker kesin zemuszemus
Seçil yılbaşından önce eline geçmesini istiyorum inş. beceririm baksana Cananda Balıkesirde ama teeeee batmanlara gönderdi bile kuzum kıskandım :umursamaz:
hr zamanki gibi çok şeker.kızgın periçe
bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
yerim herbiryerini.nasıl da akıllı akıllı oturuyor.Fırtına öncesi sessizlik galibalülülülülülü
efet doğru didin.bir de hayvanlı bizimkiNurdancım çok güzel sandalyeniz - sağlıkla kullanın
1. bizim tekerler arkada sizinkiler önde
2. sizi aşağda sepet var bizim küçücük bir file
3.sizinki 3 kat daha ucuz !!
hehe güle güle kullanın
maşallah selinciğe.Sanki nevamı görmüş gibi oldum.
sana çok gülüyorum bu aralar demiş miydim?tesekkur ederiz anneler, koltuk takimlarina uydu rengi en cok o hosuma itti:)) sanki salonda teonun koltugu gibi:))bakalim ben yemek yaparken durdu icinde, insallah bozulmaz bu ruya..
akıllı bıdıksize iki gundurevdeki tabloyu anlatmak istiyorum, yeni oyunumuz ama ne yazikki aliskanlik haline geldi;
teo annemin kucaginda kafasi arkaya donuk, annem minik adimlarla kosarak "kactik kactik" yapiyor, arkada tibet en komik haliyle yanlara salanarak "yakaladim yakaladim" yapiyor, teo agizdan salyalar akarak guluyor, anneme eliyle deh deh yapiyor, ve ev yada salon turlaniyor..sanirim bizi disardan biri gorse, guler halimize, ve teo artik bu oyunu ogrendi ve surekli istiyor..
:lepi: süperAaaa hemen anlatayım Evrimcim, şöyle ki ;
Öncelikle gül yaprakları ile dolu, bol köpüklü, ılık su dolu küvete giriyorsun.Yanlız dikkat et, su ne soğuk ne sıcak olacak,tam ortası.
Banyonun ışığını mümkün olduğu kadar kısıyorsun.
Fonda mümkünse Frank Sinatradan 'my way' ya da hıımmm ne olsunn CADIARZU 'all the way' ya da işte sevdiğin bir şarkı çalıyor. Yarım saat- 45 dakika kadar küvette yatıyorsun, bu arada evde çıt sesi bile yok, kimse seni rahatsız edemez buyrunnnnnnnnn
Banyo sonrası evin masaj odasına geçiyorsun.. Hatta küvetten çıkıp evin içindeki asansöre binip masaj odasına çıkıyorsun.Niye yürüyüp yorulacaksın ki!
Burada sürekli hazır bulunan 2 masör belinin ve vücudunun ağrıyan yerlerine, tercihen şeftali aromalı masaj yağı ile, güsselce masaj yapıyorlar.. Bu arada istersen uyuklayabilirsin, istersen sevdiğin bir kaç dergiyi karıştırabilirsin.. Masaj sonrası, yine asansöre binip yatak odasına çıkıyor ve mışıl mışıl deliksiz, saatler süren bir uyku çekiyorsun.
Böylelikle kalktığında bel ağrısı falan kalmamış oluyor.
Ben böyle yapıyorum, sende dene istersen ! :dilcikar:
Bizim masörler daha iyi yapıyor :1closedeyes:
ne orjinal ne tadlu gadınlar var bu topikte.maşallah ebrucum zekana hayranım piksellerine ayırırım seni öyle severim benMisafirlerim gitti.. dün kıçımdan ter akarcasına silip pakladığım ev birkaç saat içinde savaş alanına döndü.. mafoldumben varsın olsun, insan yüzü görmek, insan içine çıkmak, kanlı canlı iki çift kelam etmek bile güzedi..
Popişteki yaradan kurtulmamıza ithafen gözün aydın diyen herkese çook teşekkürler..
Şöyle hızlıcaa bir baktım, sadece resimler dikkatimi çekti.. Kuzy-Dodo ve anaları harika, Özlem'in peri kızı, ganster Teo ve süpper şık mama sandalyesi, Sibel'in Selin kızı, metalci gençlik Çağan, Meltem'in Ece'si .. hepsi hepsi birbirinden güzel.. , Damla'nın Deniz kızını piksel piksel inceledim- ona da maşallah demek isterim..
Bakıyım başka başka ne varmış :)
wenice'den ben de bir dolu şey aldım.Antep de çok büyük bir mağazası var.alternatifler çok fazla.Hayırlı olsunbugun 20 gun once dogum yapan bir arkadasıma ziyarete gittik allahım nasıl kuçuçukkk bebekk tabi bu cumleyi hiç sarfetmedimçunku ece ye ayy ne kadar kuçuk diyen 1-2 yasında bebegi olanlara gıcık oluyorum:)) yani kompleks im tutuyor minik ya daha bizimki hani buyutenleri kiskanıyorum acıkcası:) neyse aynetatlı falan sevdik ama içim fena oldu ayy atlatmısız o gunleri hos uslu bir bebekti sakindi aglama sesi duymadık ama yinede çok kuçuktu yahuu
ordan çıktık avm ye gittik hediyemizi aldıkk ay herkesler sasırıyor yine aa internetten arkadaslar cekils yaptını hediyemi yolluyorsunuz falan :)))
ecos a yeni esofmanlar aldımkızlar aklınızda olsun VENİCE diye bir marka var ya artık hangi illerde var bilmiyorum ama yuzde 70 indirimde 5 milyona çok cici esofman altları falan var ustlerde o fiyatlarda hatta daha ucuzları bile var çok cici tarz seyler vede yenidogan giysiler içok azdı bu markanın yine pek yoktur dedim ama 6-9 ay falan aldıgım için hattaçogunu 9-12 ay aldım esofmanların bacakları acılıyor bilekleri soguyor diye , en keyifli bolumu giysileri almak ya bu çocuk buyutmenin
zaten bir 0-2 yas kız reyonundayız bir 7-12 yas erkek reyonu ffalan karı koca dagılıp oyle topluyoruz urunleri:) her iki cins çocuk olması çok keyifli ya alah ikincilerinizi sizlerinde degisik verir insallahh hani karar vericek yapcak olanlarınız varya:)
ece hanim sokaklarda montla iken pek durmazdı pusetinde gayet iyi durdu çunku ustunde mont sapka falan yoktu kapalı alan sweat ile durdu keyifi yerindeydi bir ara acıktı herkesin yemek yedigi yerde valla caktırmadan emzirdim :) kabin mabin aaramıyorum artık bir sekil kamufle ederek acıp veriyorum oturuyorum artık oturur pozisyonda rahat durdukları için rahat oluyor bgunumuz boyle geçti dun geceki uyumama kriznin etkilerini attım ustumden:)
dide sınav nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiii
vaay, Serap ne güzel olmuş :) Hatıra olacak Ada'ya, size... Ne güzel :)
AYŞİN yaa bana çok erotik çağrışımlar yaptı senin hayalin? :uhm:
AYŞİN yaa bana çok erotik çağrışımlar yaptı senin hayalin? :uhm:
ayşin sisin mama sandalyenis nasıl?
kaydirigubbakcemile3
İşte beyle kaydirigubbakcemile2
ayy şok güselmiş..güle güle kullansın Devacık..
Bu da kızımın bugünkü Fadime hali kaydirigubbakcemile3
Ayşin arka fondaki danteller gözümden kaçmadı.kaydirigubbakcemile3
nurdan teo nun göbeginin nasil oldugunu merak ediyorum.bir faydasi oldumu yöntemin??
parayi yapistirma önermistim yaa.göbeginin cikintisi icin.
yaranın iyileşmiş olmasına cok sevındım canım,bıdaha hıc acımasın kuzularımızın canıKIZLAAAR, kuzumun popişindeki yarası iyileşmiş hihoyyyt
Bugün doktora gittik, aylık kontrol için.. Gelişimi ortalamada, ne ileride ne geride.. Çok şükür.. Dönmeye başladı mı diye sordu doktor, yok dedim.. Ama koltuğunda otururken belini kaldırıp kendini atmaya çalışıyor dedim. Doktor yüzüstü yatırmıyorsunuz galiba dedi.. Ben yüzüstü pek yatırmıyorum gerçekten. bundan sonra antrenman niyetine yatıriciiiz artıkın.. Bu arada, Baby'min Ecoş'u ile Esrako'nun Ecoş'u dönmüşler, vatana millete hayırlı olsuuun.. Arada kaçırdıklarım varsa, dönmeyi öğrenen tüm kuzulara maşallah diyorum.
Bir de.. demir damlasını sordum niye vermediniz diye. 6. aydan sonra başlayacağız dedi. Annenin beslenmesi düzgünse ve sadece anne sütü alıyorsa daha erken başlama taraftarı değilim dedi. Ek gıdaya geçmedik biz. anne sütünü alabildiği kadar alsın dedi doktor. ben daha işe başlamadığım için evde onun yanında olduğum süre içinde anne sütüne devam.. 6. ayını doldurduktan sonra başlayacakmışız.. zaten şurada kaldı 1 ay.. bizden böyleee...
bende bende cok heycanlıyım içim pır pırr inşallah begenırsınız hedıyemızı gule gule eskıtsın kuzuSağolasın canım. Numaramı yazarım. Çok heyecanlı oldu bu çekiliş işi. alkisalkisalkis ıçim pır pır oldu.
Jennycim ben de senin hediyeni aldım. P.tesi postalayacağım inşallah.
evet evet artık emınım muzdan oluyo,böle kesık siyah ip gıbıbugun ilk defa bede gordum ve hergun muz veriyorum elmayla, o yuzden sanirim??kesik kesik siyah ip gibi..hmmm..
oyy onun poz verememıs halını yıyım ben,kanatlı melek
bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
gule gule kullansın teo.yannıs koltuklarla takım bayıldım :)) bizde cok ucuza aldık ama sizinkı gıbı oyuncagımız yok bızım,kıskandık azcukk :))
şeker senı,pembişlerde pek yakısmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?