2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun koltukların rengine uydu mu bari?kaydirigubbakcemile3
sositososito

bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
hr zamanki gibi çok şeker.kızgın periçe

ahanda mama sandalyemis, cingirtili oyuncagimiz:))
yerim herbiryerini.nasıl da akıllı akıllı oturuyor.Fırtına öncesi sessizlik galibalülülülülülü
Nurdancım çok güzel sandalyeniz - sağlıkla kullanın
1. bizim tekerler arkada sizinkiler önde
2. sizi aşağda sepet var bizim küçücük bir file
3.sizinki 3 kat daha ucuz !!

hehe güle güle kullanın
efet doğru didin.bir de hayvanlı bizimki

maşallah selinciğe.Sanki nevamı görmüş gibi oldum.
tesekkur ederiz anneler, koltuk takimlarina uydu rengi en cok o hosuma itti:)) sanki salonda teonun koltugu gibi:))bakalim ben yemek yaparken durdu icinde, insallah bozulmaz bu ruya..
sana çok gülüyorum bu aralar demiş miydim?
akıllı bıdık
:lepi: süper
ne orjinal ne tadlu gadınlar var bu topikte.maşallah ebrucum zekana hayranım piksellerine ayırırım seni öyle severim ben
wenice'den ben de bir dolu şey aldım.Antep de çok büyük bir mağazası var.alternatifler çok fazla.Hayırlı olsun
dide sınav nasıl geçtiiiiiiiiiiiiiii

bilmiyorum ki nasıl geçti.nezle olmuşum başım çok ağırıyordu sınavda.Tembel öğrenci bahamnesi gibi oldu biraz.hala da başım ağırıyor.yatak odasından yaıyorum neva da yanımda uyuyor.
çok faza giremiyorum topiğe ama her girdiğimde yeni egzantrik bir haber de veremiyorum.bişelerimi tescillesem haber veririm.gerçi ihtiyacım yok tescilletmeye ama yine de haber veririm

sağol seçilim.
neva uyandı
bakınırken ekrana
tazyik-i mesane yaptı
bana da temizlemek kaldı

vaay, Serap ne güzel olmuş :) Hatıra olacak Ada'ya, size... Ne güzel :)

AYŞİN yaa bana çok erotik çağrışımlar yaptı senin hayalin? :uhm:

saol burcucum evet çok güzel hatıra olaarak kalıcak atv haberede çıkmıştık hepsini kaydettik kameramıza...
sizin hediye olayınıza katılamadık ama bizede ordan bir sürü hediyeler verdiler en güzelide bezleriiz artık bedava..

resimleri olan minik kuzulara masaallah hepside cok tatlilar.
foruma cok giremiyorum.girdikcede okuyorum sizleri ve cok sey ögreniyorum.bebegimin uyku soununa bir cözüm bulamadim o beni cok yorujyor ve tek basina kucak olmadan da durmuyor cok feci durumdayim.ne olur yöntemleriniz varsa söyleyin arkadaslar.:çok üzgünüm:

Aysin gule gule kullanin mama sandalyenizi, biz chicco kuralini bozduk sanirsam topikte, bi bizim yok(

seninde koltuklara uymus ama rengi krem ve mavi, bide mavi yastik var sanirim:))

yaranın iyileşmiş olmasına cok sevındım canım,bıdaha hıc acımasın kuzularımızın canı
Sağolasın canım. Numaramı yazarım. Çok heyecanlı oldu bu çekiliş işi. alkisalkisalkis ıçim pır pır oldu.

Jennycim ben de senin hediyeni aldım. P.tesi postalayacağım inşallah.
bende bende cok heycanlıyım içim pır pırr inşallah begenırsınız hedıyemızı gule gule eskıtsın kuzu
bugun ilk defa bede gordum ve hergun muz veriyorum elmayla, o yuzden sanirim??kesik kesik siyah ip gibi..hmmm..
evet evet artık emınım muzdan oluyo,böle kesık siyah ip gıbı

bir türlü güzel poz veremedi meleğim :sinifsinif:
oyy onun poz verememıs halını yıyım ben,kanatlı melek

ahanda mama sandalyemis, cingirtili oyuncagimiz:))
gule gule kullansın teo.yannıs koltuklarla takım bayıldım :)) bizde cok ucuza aldık ama sizinkı gıbı oyuncagımız yok bızım,kıskandık azcukk :))
şeker senı,pembişlerde pek yakısmıs

noel kostümlü buseyıde yerım benn

sagol minis ama oyuncaki sandalye ile vermediler, o ayri yane:))bi tasla iki kus yaptim ayni fotoya, merak etmisti bi arkadas resim istemisti ondan koydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…