sagol minis ama oyuncaki sandalye ile vermediler, o ayri yane:))bi tasla iki kus yaptim ayni fotoya, merak etmisti bi arkadas resim istemisti ondan koydum..
Evrimcim, bu yılbaşı büyük ikramiye bana çıkacak ya, söz veriyorum sana masör alıcam ben. Hemi de 2 tane. Yok yok 3. Söz !
Başka isteyen varmı? Şimdiden söyleyin, toptan alınca iyi indirim yapıyorlar, ama herkese bi tane fazla yok kaydirigubbakcemile2
aysin niye evrime 3 dene bise 1 dene, askolsun...
EVRİMCİMM
hediyeni pazartesi gunu kargoya veriyorum buyuk ihtimal yurtici kargo ya salı gunu elinde olur gule gule kullansın kuzeycigimiz simdiden
Tabi ağlayarak yaptırırlar, çünkü başka alternatifleri yoki tek bildikleri dert anlatma yöntemi ağlamak. Bebekler çok uykuları olduğu halde uyumakta zorluk çekiyorlar, çünkü nasıl uyumaları gerektiğini henüz bilemiyorlar.
Sen iyi dayanıyorsun, ağladığında 7 dakika yanına gitmiyorum diyorsun, ben onun bir dakika ağlamaması için bütün gece uyumam mesela.. Bir düzen illa ki oturacak, ama bu gibi kurallar bana çok uzak ve katı geliyor. Ben yapamam, yapmam.
kaydirigubbakcemile3
İşte beyle kaydirigubbakcemile2
Bu da kızımın bugünkü Fadime hali kaydirigubbakcemile3
Böyle diyeceğinizi bildiğimden çıkarıp çeyizden serdim hemen, öyle foto çetim kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz uleyynnnn??
aynen öyleBu da gaita gibi, çişin kibar hali sanırsam kaydirigubbakcemile3
iyidir teyzesi sanırm geçiş dönemiydidide neva nasıl oldu
buse hanim pek tatlı olmus ya
Yavrum Elıfım,
gecmıs olsun annem.. hakkında hayırlısı olsun.. cabuk ıyıles..
aynen öyle
Ayşin Deva evrim arkadaşın da belirttiği üzere çok karizmatik.aha da ben tescilledim
Şakkasından dolayı olabiler mi:)aklıma gelmişken söliyim..Nurdan , ülker çokokrem reklamlarındaki çocuğu gördükçe aklıma Teo geliyo..çok benzetiyorum Teoya..büyüdüğünde sanki ona benziycekmiş gibi geliyo bana..
Maşallahben yatırmadan önce yediriyorum bir daha uyanmıyo o ona yeterli geliyo ben pek uyku sorunu yaşamadım oglumda sabah kalktıgında emziriyorum kızımda böyleydi biraz başlarda alıştırmakta zor oluyo ama sabırla ve inatla bu işin üstesinden geliyorum ben oğlumu sallamaıyorum bile yatagına yatırıyorum kendi uyuyo...ağladıgında hemen yanına gitmiyorum 7 dk zaman tanıyorum eger susmuyosa yanına giderim ama kucagıma almam elini tutarım başını okşarım sakinleşip tekrar uykuya dalar bunlarda etki etmezse alırım kucagıma derdini anlamay çalışırım ama asla beni kullanmasına izin vermiyorum bunu baştan alıştırdınmı gerisi kolay oluyo...öyle yani dr sordum doğru yapıyosun dedi..şimdik herşey yolunda ortalama 2 aydır hiç uyku sorunumuz yok ama öğlenleri uyumuyo o ayrı ...
slm hatıra senmi varsın sadece uzun zaman oldu gene...
Gözünüz aydın hedayelerinizide güle güle kullanın.ooo biz yokken istanbuldaykene cekilşler yapılmışş ne güzelll cidden bizde gittik geldik çekimlerdede çok güzel durdu kızım istdiğim oldu sonunda bebek konsept fotoğraf sanatcısı zerrin kültüral çekti resimlerimizi her gördüğümde bizimde profösyonel resmimiizi cekse derdim dileğim kabul oldu....bebek bezlerimizizde kazandık oyuncaklar ve ıslak mendiller hersey süperdi huggies saolsun kutlama yaptılar pasta kesildi bize çok mutlu oldukkk....bakmak isteyenler resimlerimiz.
ADA LENA KOYLU - Güzelliğimin tescillendiği İSTANBUL
sitmizden bakabilir
Maşallah fıstığa öperem men onukaydirigubbakcemile3
İşte beyle kaydirigubbakcemile2
Bu da kızımın bugünkü Fadime hali kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin sanada bakıcıyada en çokta ece kızaben geldim ama kimselerr yokk yapayanlızım koca topikte:)
bugun bakıcı teyzemiz yine geldi birkez ilk konusup anlasmaya gelmisti bugun tam bir oturup etraflıca detayları konustuk evimizi tanıttık falan
dedim ece bir hafta ayakta sallandı çok iyidi sonra bozuldu civi batırmıssın gibi aglıyorkoydugum an
alısır alısır hiçmerak etmee ohoo falan dedi kendinden çok eminn benhalederim onu dedi aman dedim hallette benbeceriksiz anne olmaya razıyım :)
bakalım 4 ocak buyuk gun birakıp çıkcam annemle bakıcı teyzemizesac bas kendime bakım yaptırmaya falan gitmem gerek malum ise baslıyorum heyecanlı gunler beni bekliyor
bu arada ece teyzemiz e once çok agladı dudak buzdu sonra uzaktan gulucuk atmeye basladı ama babasının kucagından kadın kucagına aldıgında yine dudak buzdu giderken alısmaya basladı gore gore alıscak artık ama bir aykadar evel ise baslasaymısım mesela hersey daha kolay olcakmsı simdilerde insan ayırt etmeye aglamaya basladı cunku
Çok geçmiş olsun inşallah dediğin gibi diştendir başka sıkıntısı yoktur.günaydınlar......
kötü bi gece geçirdik.... selinin dün akşam ateşi durduk yere çıktı.. yanakları bile pembe pembe oldu yavrumun.... calpol verdim dahada çıkmasın diye ama gece boyu ateşi yükselecek endişesi yaşadık doğru dürüst uyumadım desem yeridir.... sadece atlet ve ayağına bir tane pijama giydirdim üstünü falan örtmedim gece boyu böylece yattı...sanırım dişlerimizden dolayı ateş oluyor çünkü başka birsebep yok neşesi yerinde hani hasta falan değil... ellirini hep ağzına götürüyor hırslanıyor sııkntımız bu sanırım.... dişlikle kaşırkende sanki dişlik bir şeye takılıyor gibi oluyor... belkide etini yarmak üzere dişler ondanda ateş yapmış olabilir sanırım....şimdi işteyim ama aklım evde aramayada korkuyorum çünkü uyuyorsa telefon sesine uyanmasın diye.. inşallah ben işteykende ateşi yükselmez.... birde babaannemiz ateş ölçmeyi bilmiyor..... canım çok sıkkın yeni bir haftaya kötü başladım... şu cuma günü gelsede bari 3 gün evde kuzumla olsam....
geçmiş olsun dileklerinde bulunan eylem, minik kelebek teşekkür ederim arkadaşlar...
MİNİKİM bilmiyorum ki sanırım dişten başka birşey olabileceğini düşünemiyorum çünkü gayet iyiydi birden ateşi çıktı sonra şupur içirdim düştü bir dahada çıkmadı şükürler olsun şimdi evi aradım gayet iyiymiş ateşi falan yokmuş neşeside yerindeymiş maşallah.....bakalım inşalllah bir daha tekrarlamaz... dişlerimizin yerleri az çok inşallah diştendir başka birşeyden olmasında ... bakalım birkaç gün gözlemlicem yine ateşi çıkarsa dr. a götüreceğim ne olup olmadığını o daha iyi bilir.... hoş bu konuda derdim çok büyük b idr. bulamadık seline... ne yapcam bilmiyorum allah korusun acilen birşey çıksa götürecek bir dr.umuz yok.... burda bir tane dr. var hastanede ve kimse memnun değil.... birde hastanler çok kalabalık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..... anca eskişehire gitmemiz lazım oda çok zor oluyor yollarda git gel mama hazırla vs. ordada hastaneler yine kalabalık özeline gitsek iyi bir dr. ismi bulamadık.... offfff ne yapcam bilmiyorum((((( keşke büyük şehirde yaşasaydık.... imkanlar şartlar seçenekler çok fazla olurdu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?