2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagol minis ama oyuncaki sandalye ile vermediler, o ayri yane:))bi tasla iki kus yaptim ayni fotoya, merak etmisti bi arkadas resim istemisti ondan koydum..

hmm ozaman iyiymiş kaydirigubbakcemile3 bende mama sandalşyesının ekı sandımdı vkaydirigubbakcemile3

serapcım kızını tebrık edıyorum,cok güzel bır anı olcak kızçene.ohh bedava bezlerıne bol bol mıçsın ada hanım lülülülülülü

Son düzenleme:

Sösün sös bak.. yasdın da buraya,demam mı?

aysin niye evrime 3 dene bise 1 dene, askolsun...

cunku benım oram, buram ve şuram agrıoo.. ondan 3 dene..

EVRİMCİMM

hediyeni pazartesi gunu kargoya veriyorum buyuk ihtimal yurtici kargo ya salı gunu elinde olur gule gule kullansın kuzeycigimiz simdiden

Şimdiden cok cok tesekkur ederım.. emeğine, kesene saglık..

+1

kaydirigubbakcemile3

İşte beyle kaydirigubbakcemile2

Bu da kızımın bugünkü Fadime hali kaydirigubbakcemile3

Ben yerim bu gusel Fadımeyı.. yerim, acımam :)) cok karızmatık kızın var cokk.. cuval gıyse degısmez bu gercek.

Böyle diyeceğinizi bildiğimden çıkarıp çeyizden serdim hemen, öyle foto çetim kaydirigubbakcemile3

Yeme Ayşin bisi.. yeme lülülülülülü

nerdesiniz uleyynnnn??

Taze nın atlayıp hoplamalarını okudumm geldım :))

Bu da gaita gibi, çişin kibar hali sanırsam kaydirigubbakcemile3
aynen öyle
dide neva nasıl oldu
buse hanim pek tatlı olmus ya
iyidir teyzesi sanırm geçiş dönemiydi
Yavrum Elıfım,

gecmıs olsun annem.. hakkında hayırlısı olsun.. cabuk ıyıles..

ölmeyecem nan nezle oldum

Ayşin Deva evrim arkadaşın da belirttiği üzere çok karizmatik.aha da ben tescilledim

kaydirigubbakcemile3 yaf hakkında hayırlı ossun u sınavın ıcın didim... ama hepsını aynı cumlede kullanınca föle oldu :)

Bı dakka bı dakkaaa.. e sen nezle ısen Neva ıle aynı odada nıe yatıosun bacım??? garezın mı var cocuga??

sonuçlar açıklanır yakında nurdan.
sarışıp yatmıyoruz ve maskem var evrim.anlıyorsun mu?

Yavlumu yıkadım.Emzirdim,salladım uyuttum geldim.Ama kimsecikler yok gibi.

Pööfff yarın iş var..
Deva annemi çıldırtır bir kaç gün artık.. Biberon almaz, uyumaz, ağlar.. Bir haftadır evdeydim ne güzeldi kızımla hasret giderdik gibi olduydu..
Ammaa en güzeli,
perşembe yılbaşı, sonra 3 gün tatil ohh ohh :dance:

Mama sandalyesini ve yavru kuşun resmini beğenen, maşallah diyen,karizmatik bulan tüüümmm aplalarımızı yanaklarından öpüyoruz hemde salyalı salyalı kaydirigubbakcemile

aynen öyle
Ayşin Deva evrim arkadaşın da belirttiği üzere çok karizmatik.aha da ben tescilledim

Çook teşekkür ederiz. Peki şimdi napıcaz, marka tescil belgesi falan?

ben geldim ama kimselerr yokk yapayanlızım koca topikte:)

bugun bakıcı teyzemiz yine geldi birkez ilk konusup anlasmaya gelmisti bugun tam bir oturup etraflıca detayları konustuk evimizi tanıttık falan

dedim ece bir hafta ayakta sallandı çok iyidi sonra bozuldu civi batırmıssın gibi aglıyorkoydugum an
alısır alısır hiçmerak etmee ohoo falan dedi kendinden çok eminn benhalederim onu dedi aman dedim hallette benbeceriksiz anne olmaya razıyım :)
bakalım 4 ocak buyuk gun birakıp çıkcam annemle bakıcı teyzemize sac bas kendime bakım yaptırmaya falan gitmem gerek malum ise baslıyorum heyecanlı gunler beni bekliyor
bu arada ece teyzemiz e once çok agladı dudak buzdu sonra uzaktan gulucuk atmeye basladı ama babasının kucagından kadın kucagına aldıgında yine dudak buzdu giderken alısmaya basladı gore gore alıscak artık ama bir aykadar evel ise baslasaymısım mesela hersey daha kolay olcakmsı simdilerde insan ayırt etmeye aglamaya basladı cunku

günaydınlar......

kötü bi gece geçirdik.... selinin dün akşam ateşi durduk yere çıktı.. yanakları bile pembe pembe oldu yavrumun.... calpol verdim dahada çıkmasın diye ama gece boyu ateşi yükselecek endişesi yaşadık doğru dürüst uyumadım desem yeridir.... sadece atlet ve ayağına bir tane pijama giydirdim üstünü falan örtmedim gece boyu böylece yattı...sanırım dişlerimizden dolayı ateş oluyor çünkü başka birsebep yok neşesi yerinde hani hasta falan değil... ellirini hep ağzına götürüyor hırslanıyor sııkntımız bu sanırım.... dişlikle kaşırkende sanki dişlik bir şeye takılıyor gibi oluyor... belkide etini yarmak üzere dişler ondanda ateş yapmış olabilir sanırım....şimdi işteyim ama aklım evde aramayada korkuyorum çünkü uyuyorsa telefon sesine uyanmasın diye.. inşallah ben işteykende ateşi yükselmez.... birde babaannemiz ateş ölçmeyi bilmiyor..... canım çok sıkkın yeni bir haftaya kötü başladım... şu cuma günü gelsede bari 3 gün evde kuzumla olsam....

aklıma gelmişken söliyim..Nurdan , ülker çokokrem reklamlarındaki çocuğu gördükçe aklıma Teo geliyo..çok benzetiyorum Teoya..büyüdüğünde sanki ona benziycekmiş gibi geliyo bana..
Şakkasından dolayı olabiler mi:)
Maşallah darısı başımıza
slm hatıra senmi varsın sadece uzun zaman oldu gene...
Gözünüz aydın hedayelerinizide güle güle kullanın.
kaydirigubbakcemile3

İşte beyle kaydirigubbakcemile2

Bu da kızımın bugünkü Fadime hali kaydirigubbakcemile3

Maşallah fıstığa öperem men onu
Allah kolaylık versin sanada bakıcıyada en çokta ece kıza
Çok geçmiş olsun inşallah dediğin gibi diştendir başka sıkıntısı yoktur.

gunaydınlarrr

dun gece kızım 23.40da uyuduu,okadar mutlu oldumkı anlatamammkaydirigubbakcemile2 hergece satt 1de uyudugu için yataga nasıl yatacagımı bılemedım,3 gecedır hergun saat yarım saat kadar gerı cekıyoruz uyku saatımızı.,bugecede hedefımm 11 cegrek gece olması.enazından 11de uyusa kafii şimdilik.gecede mutlaka bıkere mızıklanma şeklınde uyanıyo ama parmagını bulup agzına sokarsa ne alaa uykuya gecıyo yoksa pışpışlıyorum,bıkerede emmeye uyanıyo sonrada sabah ya7 yada 8de emıyo 9.5da kalkıyo yada 10da.amaanınnn yazdıgım msja bı gerı dönüp baktımda sayılarla kafayı bulmusummm akannehir

elif nezlemı oldun gecmıs olsun ,sınav sonucunda bekledıgınden daha da ıyı gelır inşallah yerimseniben

sibelcım inşallah dedıgın gıbı dişten yapıyordur,ama keske öğretseydın kayınvalıdene ates ölçmeyı,dijital degılmı ates ölçer.cok basıt onunla ölçmek.zaten senın kızçen bızımkınden büyük diş cıkarma vaktı baya yaklasmıstır.

geçmiş olsun dileklerinde bulunan eylem, minik kelebek teşekkür ederim arkadaşlar...

MıNıKıM bilmiyorum ki sanırım dişten başka birşey olabileceğini düşünemiyorum çünkü gayet iyiydi birden ateşi çıktı sonra şupur içirdim düştü bir dahada çıkmadı şükürler olsun şimdi evi aradım gayet iyiymiş ateşi falan yokmuş neşeside yerindeymiş maşallah.....bakalım inşalllah bir daha tekrarlamaz... dişlerimizin yerleri az çok inşallah diştendir başka birşeyden olmasında ... bakalım birkaç gün gözlemlicem yine ateşi çıkarsa dr. a götüreceğim ne olup olmadığını o daha iyi bilir.... hoş bu konuda derdim çok büyük b idr. bulamadık seline... ne yapcam bilmiyorum allah korusun acilen birşey çıksa götürecek bir dr.umuz yok.... burda bir tane dr. var hastanede ve kimse memnun değil.... birde hastanler çok kalabalık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..... anca eskişehire gitmemiz lazım oda çok zor oluyor yollarda git gel mama hazırla vs. ordada hastaneler yine kalabalık özeline gitsek iyi bir dr. ismi bulamadık.... offfff ne yapcam bilmiyorum((((( keşke büyük şehirde yaşasaydık.... imkanlar şartlar seçenekler çok fazla olurdu.....

bızde buyuk bıyerde yasamadıgımız için bu sıkıntı var.düzce merkezde bızım doktor yanı bıze 35 dakka kadar uzakta.Allah tan doktorumuz cok iyide cebını her aradıgımda acıyor,acıl bı durumda hemen tlf acıyorum benı bılgılendırıyo,gıtmemız gereekıyorsa gıdıyoruz.yoksa her kafam estıgınde gıtmeye kalksam 1 saatten fala gıt gel sürüyo zaten.ee yanlızda gidemem mecbur eşimlşe gidiyoz,bızım doktora gıtmemız gelmemız muayene oolmamız enaz 2 saatımızı alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…