2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bizdende okadar canım.... bizimde nerdeyse 2 saati buluyor... bizdede araba yok kayınpederim götürmek zorunda kalıyor maa aile dr. agidiyoruz eşim ben , kayınvalidem kayımpederim......birde selin çok yabancı biliyor kalabalık içine girmek ayrı bir dert.... geçen sefer öyle bir ağladıki dr. da muayene bile olamadık doğru dürüst sorcaklarımı bile soramadım boşuna gitmiş olduk.... geçen ay sır bu nedenden dolayı aylık kontrole götürmedim ama bu ayda götürmesem olmaz.... yine ocak geliyor napcam ben ya.... götürmesek olmazmı acaba aylık kontorole... birde herkes hasta sağlam çocuğu hasta yapacağım diye korkuyorum hastanede yada dr. da gezerkene.... işte biz sabit bi dr. bulamadık..... yanarım yanarım buna yanarım:sinifsinif: kendime de öyle zor bulmuştum dr. bi dr. da karar kılana kadar kaç tane dr. değiştirmiştim sanırım selindede öyle olacakmafoldumben

günaydın herkesse
bugün evdeyim süt izni
Kayra sağol canım yeniyıl hediyeniz az önce elime ulaştı süper bir kot pantolon gömlek ve süveter
fotosunu çekip koyacağım

Geçmiş olsun canım. Ateş sorunumuz bizim de oldu. Geçen hafta 37,5 a kadar çıktı. Ben de Calpol verdim. Cuma günü doktora gittik. Doktor diş yüzünden ateşlenme en fazla 15 gün sürer. 15 gün sonunda dişini çıkartır ve ateş de birden kesilir. Eğer 15 günden uzun süren ateşlenme varsa başka bir neden vardır dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili yaptılar. Bugün alacağız sonucu. Eğer imkanın varsa sen de idrar tahliline bir baktır canım. Bizim torbayı hastanede taktılar eve geldik. Çişini yapınca ben torbayı kutuya koydum, kayınpederim götürdü. Eğer hastaneye gidebilecek biri varsa sana idrar torbasını getirsin evde çişini yaptırır gönderirsin. Hatta yedek birkaç torba da isteyebilirsin, isteyince veriyorlar.

günaydın kızlar

meltemcim çok sevindim beğendiğine.konyaya gideyim daha neler göndercem kuzuya.manevi kızım oldu artık.vaktim çok kısıtlıydı alırken çok gezemedim.ama beğendiğine sevindim...

sağol canım... bakalım takip edicem ilk defa dün ateşi oldu.... birkaç gün daha devam ederse ona göre bir yol çizicem... burda bir tane çocuk dr. u var öyle kafamıza göre idrar torbasını götürürsek hastaneye tahlil etmezler dr. bi muayene edeyim diyecek yada kendi kafanıza nerden çkıarttınız diyecek vs. işte.... inşallah bir daha devam etmez... ama büyük ihtimal diş diye düşünüyoruz... inşalllah başka bir şeyy çıkmaz altındanmafoldumben

bızımkındede yabancılama var ama baskasının kucagına gıdınce oluyo genelde,bizim kucaktaysa gülücükler saçıyo etrafa.nazar degmesın hıc bı muayenemız aglamaklı gecmedı cok kolay oldu,inşallah böle devam eder,selın hanımda artık üzmez inşalah annesını aglayıpta.
günaydın herkesse
bugün evdeyim süt izni
Kayra sağol canım yeniyıl hediyeniz az önce elime ulaştı süper bir kot pantolon gömlek ve süveter
fotosunu çekip koyacağım
güle güle kullan canım,fotoyu beklıyoruz yerimseniben
offfffff bugün içimde acayip bir sıkıntı varya rabbim hayır eylesin.....:1no2:
aklın selinde kalmıstır,onu det etmıssındır içine,hayra yor canım

belma 37.5 ates cok yüksek degılkı hemen nıe verdın calpol.gercı doktor daha ıyı bılır mutlaka ama bızım doktorda bebeklerın vucudu cogu kez bızımkılerden sıcak olur 37.5 kadar normal kabul edıyoruz dedı.37yı bıraz gecınce sık sık kontrol et 38e yaklasırsa müdahale et dedı.önce bı kat falan soy hemen ates dşürücü verme dedı

günaydın kızlar

meltemcim çok sevindim beğendiğine.konyaya gideyim daha neler göndercem kuzuya.manevi kızım oldu artık.vaktim çok kısıtlıydı alırken çok gezemedim.ama beğendiğine sevindim...

canım çok sağol inşallah birgün bebeklerimizi buluştururuz
manevi oğlum ömür

kaydirigubbakcemile2

giydirip fotosunu koyacağım foruma
bu arada yarın kargoya veriyorum ömür ün hediyesini 2 günde gider sanırım malatya ya

Elif'im, geçmiş olsun.. Sınavdan inşallah güzel sonuçlar alacaksın.. Ne olursa olsun hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Bu arada, piksellerime ayır, öyle sev beni.. opuyorumnanaktan

Tuğba’cım teşekkür ederim, geçmiş olsun dileklerin için..

Ayşin, maşallah Deva’ya.. Tam ısırmalık bir kız olmuş.. Fadime halini severim onun..

Esrako, Ece’yle bakıcısının maceralarını merakla bekliyorum.. inşallah Ece’cik kendini de sizi de çok yıpratmadan yeni düzenine alışır..

Sibel, geçmiş olsun.. İnşallah başka bir sebepten değildir ateşi. Şimdi topiğimizin ilk diş çıkaran bebişi de Selin mi olacak? Bildiğim kadarıyla şu ana kadar dişi çıkan olmadı. Zaten Selin doğumu ile belli etti kendini, kimsecikleri bekleyip de zaman kaybedemem diyor.. merak ediyorum, büyüdüğünde de böyle tez canlı, aceleci bir kız mı olacak acaba? Benim kardeşim 1 ay erken doğdu, kendisi de zaten sabırsızdır. Annem hep söyler, doğumundan belli diye.. ona sebep didiim..

şupur iyiydi.. kaydirigubbakcemile3
Sibel, sen ek gıdaya başladın mı?

Hadi hayırlısı.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Defne en çok gece uykusuna yatma konusunda başarılı sanırım. Bizimki en geç 8.30da uyur.. ama sabah da 6-7 arası bir saatte kalkıyor :bbo:

Size de geçmiş olsun Aidaa.. Tahlilleriniz temiz çıkar inşallah..

şu anda Ayşinin hayal ürünü olan köpüklü gül yapraklı banyosundayım çıkabilirsem aranıza döneceğim..

yerim seni ben nasıl gördün o şupur'u ordanŞeniz

ay bilmiyorum ki canım diş konusunda ilk mi oluruz sonmu şu dönemi bi atlatabilsek çok sancılı bir dönem o huysuz oldukça mutsuz oldukça ben daha çok üzülüyorum.... hele çaresizlik o elini ağzına götürüp sanki ağlıyor gibi yapıyor canı acıyor belli ama benim elimden birşey gelmiyor işte buna çok moralim bozuluyormafoldumben

sanırım canım bizimkide sabırsız ve tez canlı.... acıktığında hemen maması ağzına hele bir gelmesin yıkıyor ortalığı biberon ağzına girene kadar bu seferde öfke çıkartıyor niye geç kaldı mama diye yemiyor bir müddet ağlıyor sonra siniri yatışıyor öyle yiyor... ben yandım bu kızla hem erken doğdu hemde ters doğdu düşün artık nasıl bir gelecek bekliyor bizi....

cook guzelmıs aglamamak için zor tutuyorum kendımı mafoldumben.neyse umutluyum gun gelecek ben kızımda 9da uyucak inşallah:hulya:

sibelcim geçmiş olsun..lütfen sıkma kendini..

Elifim geçmiş olsun kuzum,sınavdan güzel sonuçlar alırsın inşallah..
Özdeye bayıldım tam bir melek olmuş favori bebeklerimden
Devam fadimem her halin güzel
Teom güle güle kullansın mama sandalyesini
Selin kocaman olmuş maşallah
Denizi ben göremedim sanırım damlamın zenginliğinden pikseli büyük gelmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…