bızde buyuk bıyerde yasamadıgımız için bu sıkıntı var.düzce merkezde bızım doktor yanı bıze 35 dakka kadar uzakta.Allah tan doktorumuz cok iyide cebını her aradıgımda acıyor,acıl bı durumda hemen tlf acıyorum benı bılgılendırıyo,gıtmemız gereekıyorsa gıdıyoruz.yoksa her kafam estıgınde gıtmeye kalksam 1 saatten fala gıt gel sürüyo zaten.ee yanlızda gidemem mecbur eşimlşe gidiyoz,bızım doktora gıtmemız gelmemız muayene oolmamız enaz 2 saatımızı alıyo
günaydınlar......
kötü bi gece geçirdik.... selinin dün akşam ateşi durduk yere çıktı.. yanakları bile pembe pembe oldu yavrumun.... calpol verdim dahada çıkmasın diye ama gece boyu ateşi yükselecek endişesi yaşadık doğru dürüst uyumadım desem yeridir.... sadece atlet ve ayağına bir tane pijama giydirdim üstünü falan örtmedim gece boyu böylece yattı...sanırım dişlerimizden dolayı ateş oluyor çünkü başka birsebep yok neşesi yerinde hani hasta falan değil... ellirini hep ağzına götürüyor hırslanıyor sııkntımız bu sanırım.... dişlikle kaşırkende sanki dişlik bir şeye takılıyor gibi oluyor... belkide etini yarmak üzere dişler ondanda ateş yapmış olabilir sanırım....şimdi işteyim ama aklım evde aramayada korkuyorum çünkü uyuyorsa telefon sesine uyanmasın diye.. inşallah ben işteykende ateşi yükselmez.... birde babaannemiz ateş ölçmeyi bilmiyor..... canım çok sıkkın yeni bir haftaya kötü başladım... şu cuma günü gelsede bari 3 gün evde kuzumla olsam....
Geçmiş olsun canım. Ateş sorunumuz bizim de oldu. Geçen hafta 37,5 a kadar çıktı. Ben de Calpol verdim. Cuma günü doktora gittik. Doktor diş yüzünden ateşlenme en fazla 15 gün sürer. 15 gün sonunda dişini çıkartır ve ateş de birden kesilir. Eğer 15 günden uzun süren ateşlenme varsa başka bir neden vardır dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili yaptılar. Bugün alacağız sonucu. Eğer imkanın varsa sen de idrar tahliline bir baktır canım. Bizim torbayı hastanede taktılar eve geldik. Çişini yapınca ben torbayı kutuya koydum, kayınpederim götürdü. Eğer hastaneye gidebilecek biri varsa sana idrar torbasını getirsin evde çişini yaptırır gönderirsin. Hatta yedek birkaç torba da isteyebilirsin, isteyince veriyorlar.
günaydın herkesse
bugün evdeyim süt izni
Kayra sağol canım yeniyıl hediyeniz az önce elime ulaştı süper bir kot pantolon gömlek ve süveter
fotosunu çekip koyacağım
offfffff bugün içimde acayip bir sıkıntı varya rabbim hayır eylesin.....:1no2:
bızımkındede yabancılama var ama baskasının kucagına gıdınce oluyo genelde,bizim kucaktaysa gülücükler saçıyo etrafa.nazar degmesın hıc bı muayenemız aglamaklı gecmedı cok kolay oldu,inşallah böle devam eder,selın hanımda artık üzmez inşalah annesını aglayıpta.al bizdende okadar canım.... bizimde nerdeyse 2 saati buluyor... bizdede araba yok kayınpederim götürmek zorunda kalıyor maa aile dr. agidiyoruz eşim ben , kayınvalidem kayımpederim......birde selin çok yabancı biliyor kalabalık içine girmek ayrı bir dert.... geçen sefer öyle bir ağladıki dr. da muayene bile olamadık doğru dürüst sorcaklarımı bile soramadım boşuna gitmiş olduk.... geçen ay sır bu nedenden dolayı aylık kontrole götürmedim ama bu ayda götürmesem olmaz.... yine ocak geliyor napcam ben ya.... götürmesek olmazmı acaba aylık kontorole... birde herkes hasta sağlam çocuğu hasta yapacağım diye korkuyorum hastanede yada dr. da gezerkene.... işte biz sabit bi dr. bulamadık..... yanarım yanarım buna yanarım:sinifsinif: kendime de öyle zor bulmuştum dr. bi dr. da karar kılana kadar kaç tane dr. değiştirmiştim sanırım selindede öyle olacakmafoldumben
güle güle kullan canım,fotoyu beklıyoruz yerimsenibengünaydın herkesse
bugün evdeyim süt izni
Kayra sağol canım yeniyıl hediyeniz az önce elime ulaştı süper bir kot pantolon gömlek ve süveter
fotosunu çekip koyacağım
aklın selinde kalmıstır,onu det etmıssındır içine,hayra yor canımofffffff bugün içimde acayip bir sıkıntı varya rabbim hayır eylesin.....:1no2:
günaydın kızlar
meltemcim çok sevindim beğendiğine.konyaya gideyim daha neler göndercem kuzuya.manevi kızım oldu artık.vaktim çok kısıtlıydı alırken çok gezemedim.ama beğendiğine sevindim...
şupur iyiydi.. kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun dileklerinde bulunan eylem, minik kelebek teşekkür ederim arkadaşlar...
MİNİKİM bilmiyorum ki sanırım dişten başka birşey olabileceğini düşünemiyorum çünkü gayet iyiydi birden ateşi çıktı sonra şupur içirdim düştü bir dahada çıkmadı şükürler olsun şimdi evi aradım gayet iyiymiş ateşi falan yokmuş neşeside yerindeymiş maşallah.....bakalım inşalllah bir daha tekrarlamaz... dişlerimizin yerleri az çok inşallah diştendir başka birşeyden olmasında ... bakalım birkaç gün gözlemlicem yine ateşi çıkarsa dr. a götüreceğim ne olup olmadığını o daha iyi bilir.... hoş bu konuda derdim çok büyük b idr. bulamadık seline... ne yapcam bilmiyorum allah korusun acilen birşey çıksa götürecek bir dr.umuz yok.... burda bir tane dr. var hastanede ve kimse memnun değil.... birde hastanler çok kalabalık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum..... anca eskişehire gitmemiz lazım oda çok zor oluyor yollarda git gel mama hazırla vs. ordada hastaneler yine kalabalık özeline gitsek iyi bir dr. ismi bulamadık.... offfff ne yapcam bilmiyorum((((( keşke büyük şehirde yaşasaydık.... imkanlar şartlar seçenekler çok fazla olurdu.....
Hadi hayırlısı.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Defne en çok gece uykusuna yatma konusunda başarılı sanırım. Bizimki en geç 8.30da uyur.. ama sabah da 6-7 arası bir saatte kalkıyor :bbo:gunaydınlarrr
dun gece kızım 23.40da uyuduu,okadar mutlu oldumkı anlatamammkaydirigubbakcemile2 hergece satt 1de uyudugu için yataga nasıl yatacagımı bılemedım,3 gecedır hergun saat yarım saat kadar gerı cekıyoruz uyku saatımızı.,bugecede hedefımm 11 cegrek gece olması.enazından 11de uyusa kafii şimdilik.gecede mutlaka bıkere mızıklanma şeklınde uyanıyo ama parmagını bulup agzına sokarsa ne alaa uykuya gecıyo yoksa pışpışlıyorum,bıkerede emmeye uyanıyo sonrada sabah ya7 yada 8de emıyo 9.5da kalkıyo yada 10da.amaanınnn yazdıgım msja bı gerı dönüp baktımda sayılarla kafayı bulmusummm akannehir
Size de geçmiş olsun Aidaa.. Tahlilleriniz temiz çıkar inşallah..Geçmiş olsun canım. Ateş sorunumuz bizim de oldu. Geçen hafta 37,5 a kadar çıktı. Ben de Calpol verdim. Cuma günü doktora gittik. Doktor diş yüzünden ateşlenme en fazla 15 gün sürer. 15 gün sonunda dişini çıkartır ve ateş de birden kesilir. Eğer 15 günden uzun süren ateşlenme varsa başka bir neden vardır dedi. Her ihtimale karşı idrar tahlili yaptılar. Bugün alacağız sonucu. Eğer imkanın varsa sen de idrar tahliline bir baktır canım. Bizim torbayı hastanede taktılar eve geldik. Çişini yapınca ben torbayı kutuya koydum, kayınpederim götürdü. Eğer hastaneye gidebilecek biri varsa sana idrar torbasını getirsin evde çişini yaptırır gönderirsin. Hatta yedek birkaç torba da isteyebilirsin, isteyince veriyorlar.
Elif'im, geçmiş olsun.. Sınavdan inşallah güzel sonuçlar alacaksın.. Ne olursa olsun hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Bu arada, piksellerime ayır, öyle sev beni.. opuyorumnanaktan
Tuğba’cım teşekkür ederim, geçmiş olsun dileklerin için..
Ayşin, maşallah Deva’ya.. Tam ısırmalık bir kız olmuş.. Fadime halini severim onun..
Esrako, Ece’yle bakıcısının maceralarını merakla bekliyorum.. inşallah Ece’cik kendini de sizi de çok yıpratmadan yeni düzenine alışır..
Sibel, geçmiş olsun.. İnşallah başka bir sebepten değildir ateşi. Şimdi topiğimizin ilk diş çıkaran bebişi de Selin mi olacak? Bildiğim kadarıyla şu ana kadar dişi çıkan olmadı. Zaten Selin doğumu ile belli etti kendini, kimsecikleri bekleyip de zaman kaybedemem diyor.. merak ediyorum, büyüdüğünde de böyle tez canlı, aceleci bir kız mı olacak acaba? Benim kardeşim 1 ay erken doğdu, kendisi de zaten sabırsızdır. Annem hep söyler, doğumundan belli diye.. ona sebep didiim..
şupur iyiydi.. kaydirigubbakcemile3
Sibel, sen ek gıdaya başladın mı?
Hadi hayırlısı.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Defne en çok gece uykusuna yatma konusunda başarılı sanırım. Bizimki en geç 8.30da uyur.. ama sabah da 6-7 arası bir saatte kalkıyor :bbo:
Size de geçmiş olsun Aidaa.. Tahlilleriniz temiz çıkar inşallah..
[BHadi hayırlısı.. inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Defne en çok gece uykusuna yatma konusunda başarılı sanırım. Bizimki en geç 8.30da uyur.. ama sabah da 6-7 arası bir saatte kalkıyor :bbo: ..
günaydınlar......
kötü bi gece geçirdik.... selinin dün akşam ateşi durduk yere çıktı.. yanakları bile pembe pembe oldu yavrumun.... calpol verdim dahada çıkmasın diye ama gece boyu ateşi telefon sesine uyanmasın diye.. inşallah ben işteykende ateşi yükselmez.... birde babaannemiz ateş ölçmeyi bilmiyor..... canım çok sıkkın yeni bir haftaya kötü başladım... şu cuma günü gelsede bari 3 gün evde kuzumla olsam....
şu anda Ayşinin hayal ürünü olan köpüklü gül yapraklı banyosundayım çıkabilirsem aranıza döneceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?