Sİbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?
özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra
kaydirigubbakcemile3Özlem bittin kızım sen:))
bizde seni canım... yeni yılda bak bebişlerimiz geçen sene karnımızdaydı şimdi yanımızda ne kadar şanslıyız o yüzden yeni yıla mutlu bir şekilde girmelisin.... sen üzülsende sevinsende herşey olacağına varıyor.. bak ne güzel sanırım ailenin yanına gidiyorsun bence sevinmen lazım.... hadi hevesle hazırla çantanı bavulunu....
iyi tatiller... herşeyin güzel olması dileğiyle... iyi yolculuklar....
hehe benimki o riski göze alamaz bilir çünkü benim ne kadar gözü kara biri olduğumusengözlerimebaksanab en son limitine kadar kullanırım valla... hem beyfendi düşünme ve gidip alma zahmetinde bulunmayacak işin kolayı al git kartı hee bakalım bir dahaki özel bir günde öyle diyebilirmiydi yüklü kredi kartı faturasını göndüğünde... eşim birkaç özel gün hariç hediyesini almıştır çam sakızı çoban armağanı ama ben bu sene daha özel daha anlamlı bi hediye istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum ama bu sene kızım yanımızda ne bilim kızımla bana yada üçümüze özel birşeyolabilir..... aman ammada çok şey istiyorum ha hediyeyi buldumda bunuyorumlmaz:
olmaz olmaz merak etme... sen yinede git ertesi gün hapını al nasıl birşeyse bilmiyorum ama faydası vardır mutlaka.. birde gidip su falan tutmuşsun hemen kalkmışsın birşey olmaz allahın izniyle rahat ol stres yapma canım:1hug:
inşallah... Doruk uyansın da, anneme bir bahane söyleyip çıkayım bakalım...
Özlem bittin kızım sen:))
evet sonunda beklenen foto.ama ne yalan söyleyelim ben diğer hallerini daha çok seviyorum.
bişe olmayacak güven banaya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
dediğin gibi hayırlısı olsun sedacım.selam kızlar dün bi 5 dk girip çıktım içimde sıkıntı var eşimin çalıştığı fabrikada işten çıkım var şu an %50 çıkış olcak herşey bugün belli olacak korkuyorum çok
inşallah çıkmaz demiyorum hayırlısı neyse o olsun çıkarsa belki antalyaya taşınırız burdabizi bağlayan çok şey yok
çıkarmazlarsada yola çıkıcaz bugün sayımları bitmiş gelince eskişehire gidicez ordan ben antalyaya geçicem işte öyle içimden bi şey yapmak gelmiyo valizimide hazırlamadım hazırlamakta gelmiyo
çok hoşuna gidecektir bence.patlatmaya gücü yetmez diye düşünüyorum.Maşallah baloncu güzele. Balonla oynatmak hiç aklıma gelmemişti. Tepkisi ne olur merak ettim şimdi eve giderken ben de bir balon alayım a.s Ama ya elindeyken patlarsa ve çok korkarsa :uhm: Çocuğum olmadan önce çok rahat, geniş bir anne olurum zannediyordum ama tam tersine oldu. Böyle pimpirikli de olmak istemiyorum
Sİbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?
kimbilir kimbilir kimbilir kimbilir kimbilir kimbilir kimbilir ahhh kimbilir
özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra
Bugün dışarı çıkmak istiyorum güneşi gördüm aşka geldim 2 tur atıp dönsem mi acaba ??
kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
sahilde 2 tur atarım tek özdeyle tadı çıkmaz ki ama gel gezelim zemuszemusözlem nereye gideceksin gezmeye?
duş aldım çıkayım dedim hazırlanacaktım özdenin uykusu geldi şuan onu sallıyorum o uyanıncaya kadar hazırlanırım sonra çıkarız hihoyyytçık bence..bak ben çıkmak istiyorum ama hava çok kötü.:sinifsinif:
umarım sandalyeler kolay temizlenebilir yapıdadır sırnaşık şey işin zor :kedi:2 sandalyeyi birleştirdim, DOruk'u ayağımda salladım uyuttum, nasıl olsa 15-20 dk uyuyo diye önemsemedim. Sıpanın uzun uyuyacağı tuttu :) Şİmdi masa başında doruk ayağımda, sandalyalerin tepesinde. kıçım başım ağrıyo, ayağımda çorap yok, ayaklarım buz gibi oldu. üstelik çişim geldi. alsam yatırsam uyanır. az daha sıkıcam dişimi :)
çok sevindim adına gözün aydın opuyorumnanaktankızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
sahilde 2 tur atarım tek özdeyle tadı çıkmaz ki ama gel gezelim zemuszemus
duş aldım çıkayım dedim hazırlanacaktım özdenin uykusu geldi şuan onu sallıyorum o uyanıncaya kadar hazırlanırım sonra çıkarız hihoyyyt
umarım sandalyeler kolay temizlenebilir yapıdadır sırnaşık şey işin zor :kedi:
çok sevindim adına gözün aydın opuyorumnanaktan
sandalyeler ahşaptır bişe olmaz:lepi:
geliyorum gezmeye.gidip whopper yiyelim
kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
2 sandalyeyi birleştirdim, DOruk'u ayağımda salladım uyuttum, nasıl olsa 15-20 dk uyuyo diye önemsemedim. Sıpanın uzun uyuyacağı tuttu :) Şİmdi masa başında doruk ayağımda, sandalyalerin tepesinde. kıçım başım ağrıyo, ayağımda çorap yok, ayaklarım buz gibi oldu. üstelik çişim geldi. alsam yatırsam uyanır. az daha sıkıcam dişimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?