2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sİbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?

özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra

olmaz olmaz merak etme... sen yinede git ertesi gün hapını al nasıl birşeyse bilmiyorum ama faydası vardır mutlaka.. birde gidip su falan tutmuşsun hemen kalkmışsın birşey olmaz allahın izniyle rahat ol stres yapma canım:1hug:

Özlem bittin kızım sen:))
kaydirigubbakcemile3

:roflol:

inşallah... Doruk uyansın da, anneme bir bahane söyleyip çıkayım bakalım...

sonunda ecisimin gulen resmi :)

evet sonunda beklenen foto.ama ne yalan söyleyelim ben diğer hallerini daha çok seviyorum.
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((
bişe olmayacak güven bana
dediğin gibi hayırlısı olsun sedacım.
çok hoşuna gidecektir bence.patlatmaya gücü yetmez diye düşünüyorum.

mene de mene de

2 sandalyeyi birleştirdim, DOruk'u ayağımda salladım uyuttum, nasıl olsa 15-20 dk uyuyo diye önemsemedim. Sıpanın uzun uyuyacağı tuttu :) Şımdi masa başında doruk ayağımda, sandalyalerin tepesinde. kıçım başım ağrıyo, ayağımda çorap yok, ayaklarım buz gibi oldu. üstelik çişim geldi. alsam yatırsam uyanır. az daha sıkıcam dişimi :)

kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi

özlem nereye gideceksin gezmeye?
sahilde 2 tur atarım tek özdeyle tadı çıkmaz ki ama gel gezelim zemuszemus
çık bence..bak ben çıkmak istiyorum ama hava çok kötü.:sinifsinif:
duş aldım çıkayım dedim hazırlanacaktım özdenin uykusu geldi şuan onu sallıyorum o uyanıncaya kadar hazırlanırım sonra çıkarız hihoyyyt

umarım sandalyeler kolay temizlenebilir yapıdadır sırnaşık şey işin zor :kedi:

kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
çok sevindim adına gözün aydın opuyorumnanaktan

sandalyeler ahşaptır bişe olmaz:lepi:
geliyorum gezmeye.gidip whopper yiyelim

ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((

belkıde spermler condomun ıcınde kalmıstır yanı o sadece sıyrılmıstır ... ama sen yınede tedbırı elden bırakma canım ne olur ne olmaz

Hay yavrumm yaa.. dunya tatlısı,cıger parem benım.. sevıncten bes kose olmus :)) ıyı akıl etmıssın yafrum.

sonunda ecisimin gulen resmi :)

Anneni pek hazzetmem ama senı severım Ecoşum.. masaşşallah kuzuma.

Sana olan olmus zaten.. alış ezıyetın kaymaklısına.. bunlar ıyı gunlerın, ıkıncı yolda, guzel gunler senı beklıyor Fazeeeee :))) heyecanlı mısın annem?? acı var mı acı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…