2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam ben annemlerdeyim yarın akşam dönücem burda net var fakat ben nete pek giremiyorum herkes iyimi sanırım bir kaza olmuş tazzeeeeeem geçmiş olsun doruka kardeşmi geliyor cicim....
taze burcu eşim hediyelerini dün kargoya verdi bugün eline ulaşırmış geldimi acaba
bu arada bende bi imaj değişikliği yaptım saçlarımı kestirdim kızıla boyadım ama istediğim rengi tutturamadım tekrar boyayacağım biraz geçsin üstünden ama bu değişiklik bana çok iyi geldi yeni bir sene ve yeni bir imaj... ben biraz geçmişi okuyayım neler var bakalım birde hediyelere bi göz atayım

evı sıldım supurdum kızı yıkadım uyuttum ama ben bıttım hem daha mutfakla banyo temızlenecek yemek yapılacak oy anam oyy

ozlem kıza kıl kaptımda ondan cagırmıycam ben yapıcam ev ısını cam sılmeye fılan bulurum bırını ama suan buyuk temızlıkta yapasım yok

az önce bir tane msn penceresi açıldı birden bire ve kendimi bir grubun içinde buldum - herkes bişiler yazıyo 8-10 kişi - noluyo dedim - nasıl oldu anlamadım - ama bi fikir geldi bizde böyle bi grup oluşturabiliriz - hani ara sıra sayfa pert olunca acil bişeyler olursa ordan yazabilmek için
ne dersiniz?

öğle arası okul gittim geldim... arkama baka baka geri geldim....

ilk baş yanındaki staj yapacğım hocayla görüştüm benden nerdeyse 3-4 yaş küçük havasından yanına varılmıyor zaten öyle bir davrandıki kendimi onun yanında ezik büzük hissettim dedim noluyoruz... sonra dedi müdüre hanımla konuşun gittim oda ondan beter.. neymiş efendim idare edemezmiş yok söyleymiş yok böyleymiş.....kızdım kendi kendimi dedim size ağız eyende kabahat... uzun lafın kısası stajı yapmıcam ne yapalım alttan ders olarak alıcam ki bir üst sınıfa geçebilirsem yada seneye allah kerim....

kızlar geçmişe şöle bi göz attım alıntı yapamadım pcde bi sorun var sanırım affedin beni

kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi

ohhh rahatladın iyi tatiller

sandalyeler ahşaptır bişe olmaz:lepi:
geliyorum gezmeye.gidip whopper yiyelim

altınoluk da burger yokki

bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar

ben kaçtım kızlar akşama belki tekrar girerim...
tazem hediyelerini şimdiden güle güle kullan.umarım bugün eline geçer

yazık ya bu ne oldum delisi insanlara acıyorum okumuş ama adam olamamışlar bence .klava:.canını sıkma ..böyle dengesiz insanlarla alalh beni karşılaştırmasın :mymeka:..ne ezilencen ya ne fazlaları varki?aksine onlar ezilsin yardım ve desteğe ihtiyacı olan birisine el uzatmıyorlar...:kötükedihüso

bizimki neyılbası hediyesi gavur muyuz diye bahaneye bak pehhhlmaz:
iyi akşamlar
[/url][/IMG]

sonunda ecisimin gulen resmi :)

maşallah üçünüde yerim ben çok tatlılar
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((
bişi olmaz bence
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar

bol şanslar umarım olur

sorma canım ya öyle bir davrandılarki anlatamam yani sana... evet okumuşlar okullu bitirmişler ama adam olamamışlar yani benimde şunun şurasında 1-2 senem kaldı 3. sınıftayım bu sene yani belki geleceğin ne getireceğibelli değil ama aynı mesleği yapacağız... yardımcı olmalarını beklerdim... aşagılamalarını küçük görmelerini değill... bide ben ne yapacağımı hayatımı nasıl yaşayacağımı ondan öğrenecek değilim bana öğüt bile vermeye kalktı ya düşünebiliyormusun.... çok tatsız bi konuşmaydımafoldumbenrabbim büyük elbet bi kapı açacaktır allahın izniyle:Saruboceq:

sonunda ecisimin gulen resmi :)

maşallah ecoşa yusuf kucağımda ecoşu görünce bir sırıttı sıpa....gördü güzel kızı erkeklik damarı kabardı..sırnaşık şey:roflol:
aman aman balonlara bak içideki karakızada maşallah ..dide patlrda korkar çocuk dikkat yani...lmaz:
yarin badana boya var evde, babam bizim yatak odasini boyucak:))ilk boyatirken igrenc bir renk olmustu, sagolsun duzeltip boyucak:))yarin cok is var cokkkkk...

kız hani dinlenecektin sen...:mymeka:

didecim ben şimdi geçmiş okuyorum ama bazen alıntılarda görmediklerimi görüyorum neden oluyo anlamadım bu arada saol tatlım op zaman berata bir silikon emzik alayım evdeki yenidoğanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…