Elif ama iyi bir fikrimvar Cananlara gideriz merkeze atla uçağa gel
kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
sandalyeler ahşaptır bişe olmaz:lepi:
geliyorum gezmeye.gidip whopper yiyelim
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
öğle arası okul gittim geldim... arkama baka baka geri geldim....
ilk baş yanındaki staj yapacğım hocayla görüştüm benden nerdeyse 3-4 yaş küçük havasından yanına varılmıyor zaten öyle bir davrandıki kendimi onun yanında ezik büzük hissettim dedim noluyoruz... sonra dedi müdüre hanımla konuşun gittim oda ondan beter.. neymiş efendim idare edemezmiş yok söyleymiş yok böyleymiş.....kızdım kendi kendimi dedim size ağız eyende kabahat... uzun lafın kısası stajı yapmıcam ne yapalım alttan ders olarak alıcam ki bir üst sınıfa geçebilirsem yada seneye allah kerim....
bizimki neyılbası hediyesi gavur muyuz diye bahaneye bak pehhhBenimki al kredi kartını kendine ne istiyorsan onu al diyor ( çok üstüne gidersem) hediye anlayışı bu işte :mymeka: bende kıyıp fazla harcamıyorum ama gününü görecek bir gün :)
Şimdiye kadar aldım utanıp belki alır diye yok değişmedi :tomato:
iyi akşamlar
[/url][/IMG]
maşallah üçünüde yerim ben çok tatlılar
bişi olmaz benceya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
yazık ya bu ne oldum delisi insanlara acıyorum okumuş ama adam olamamışlar bence .klava:.canını sıkma ..böyle dengesiz insanlarla alalh beni karşılaştırmasın :mymeka:..ne ezilencen ya ne fazlaları varki?aksine onlar ezilsin yardım ve desteğe ihtiyacı olan birisine el uzatmıyorlar...:kötükedihüso
maşallah ecoşa
aman aman balonlara bak içideki karakızada maşallah
yarin badana boya var evde, babam bizim yatak odasini boyucak:))ilk boyatirken igrenc bir renk olmustu, sagolsun duzeltip boyucak:))yarin cok is var cokkkkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?