sorma canım ya öyle bir davrandılarki anlatamam yani sana... evet okumuşlar okullu bitirmişler ama adam olamamışlar yani benimde şunun şurasında 1-2 senem kaldı 3. sınıftayım bu sene yani belki geleceğin ne getireceğibelli değil ama aynı mesleği yapacağız... yardımcı olmalarını beklerdim... aşagılamalarını küçük görmelerini değill... bide ben ne yapacağımı hayatımı nasıl yaşayacağımı ondan öğrenecek değilim bana öğüt bile vermeye kalktı ya düşünebiliyormusun.... çok tatsız bi konuşmaydımafoldumbenrabbim büyük elbet bi kapı açacaktır allahın izniyle:Saruboceq:
nasıl öğüt yani pes doğrusu..:jeyyar:karşındaki çocuk değil deseydinya.yasakkelime.ben sizden öğüt değil destek istiyorum...neyse daha fazla canını sıkma...:1hug:herşey olacağına varıyor nasılsa....a.s
dünkü küçük kazamıza geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ..dalgınlık çok köyü bendede bu ralar bolca mevcut...
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
geçmiş olsundünkü küçük kazamıza geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ..dalgınlık çok köyü bendede bu ralar bolca mevcut...
hadı gözünüz aydın canım ii yolculuklarkızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
inşallah olur canım,hadı hayırlısıbana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
yerım ben s4enıiyi akşamlar
[/url][/IMG]
afıyet olsun kuzuannemde asure yapicak, bende yicem))
bende dungece 1de uyuttum sevvalı ama bıttım resmen.caDI UYUMAdıUzuuuuun uğraşlar sonucu Doruk uyudu arz ederim. Ocaktan yemeklerimi alıp yatıcam ben de :) öperim hepinizi!
balon süper fıkır,hıc aklıma gelmemıstı:lepi: maşşallah nevaya,balonu bıle kemırıyo,hepsı aynı
aa cok degısık geldı,malum alsoık olmayınca :) maşşallah ecoşa şeker gıbı
tuttum bunu aksama denıyorumtskler teyzelri
muthiş sut yapan formul
1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
onu besleyecem diye yuvarlanacam yaknda.opuyorumnanaktanbeklerim ay ne güzel olurdu alkisalkisalkis
Babyim Ece çok tatlı ya maşallah - hep gülsün annesini üzmesin :)
Nevaya da büyük maşallah - büyümüş te balonları kemiriyo sıpa :) - aç mı bırakıyo seni annen yavrum :)
iyi fikir.yaho ve google de oluyor.hotmail de de tabi.az önce bir tane msn penceresi açıldı birden bire ve kendimi bir grubun içinde buldum - herkes bişiler yazıyo 8-10 kişi - noluyo dedim - nasıl oldu anlamadım - ama bi fikir geldi bizde böyle bi grup oluşturabiliriz - hani ara sıra sayfa pert olunca acil bişeyler olursa ordan yazabilmek için
ne dersiniz?
terbiyesizmiş onlar.bir de eğitimci olacaklar.vardır bir hayıröğle arası okul gittim geldim... arkama baka baka geri geldim....
ilk baş yanındaki staj yapacğım hocayla görüştüm benden nerdeyse 3-4 yaş küçük havasından yanına varılmıyor zaten öyle bir davrandıki kendimi onun yanında ezik büzük hissettim dedim noluyoruz... sonra dedi müdüre hanımla konuşun gittim oda ondan beter.. neymiş efendim idare edemezmiş yok söyleymiş yok böyleymiş.....kızdım kendi kendimi dedim size ağız eyende kabahat... uzun lafın kısası stajı yapmıcam ne yapalım alttan ders olarak alıcam ki bir üst sınıfa geçebilirsem yada seneye allah kerim....
ne bilem yaa yaptom bir eşeklik heryeri whopper görüyorum da bu aralar ondan:kedi:ohhh rahatladın iyi tatiller
altınoluk da burger yokki
hakkında en güzeli olsun.bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
patlarsa en çok ben korkarım.sürekli oynatmam zaten.renkler ilgisini çeksin diye aldım.maşallah ecoşayusuf kucağımda ecoşu görünce bir sırıttı sıpa....gördü güzel kızı erkeklik damarı kabardı..sırnaşık şey:roflol:
aman aman balonlara bak içideki karakızada maşallah..dide patlrda korkar çocuk dikkat yani... lmaz:
kız hani dinlenecektin sen...:mymeka:
inşallah alır bizimki almadı evde küçük bir koleksiyon oluştudidecim ben şimdi geçmiş okuyorum ama bazen alıntılarda görmediklerimi görüyorum neden oluyo anlamadım bu arada saol tatlım op zaman berata bir silikon emzik alayım evdeki yenidoğanda
çok iyi anlıyorum seni.ben de gelmeden sağdım şu an evdeyim.nva henüz içmemiş ikinci biberonu şu an onu içiyor kendi kendinesaat 16:30 a az kaldı
bir defa daha süt sağmam lazım çıkmadan
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
ben kaçtım kızlar akşama belki tekrar girerim...
tazem hediyelerini şimdiden güle güle kullan.umarım bugün eline geçer
sorma canım ya öyle bir davrandılarki anlatamam yani sana... evet okumuşlar okullu bitirmişler ama adam olamamışlar yani benimde şunun şurasında 1-2 senem kaldı 3. sınıftayım bu sene yani belki geleceğin ne getireceğibelli değil ama aynı mesleği yapacağız... yardımcı olmalarını beklerdim... aşagılamalarını küçük görmelerini değill... bide ben ne yapacağımı hayatımı nasıl yaşayacağımı ondan öğrenecek değilim bana öğüt bile vermeye kalktı ya düşünebiliyormusun.... çok tatsız bi konuşmaydımafoldumbenrabbim büyük elbet bi kapı açacaktır allahın izniyle:Saruboceq:
ikinci biberonu şu an onu içiyor kendi kendine
kızlar selam ben annemlerdeyim yarın akşam dönücem burda net var fakat ben nete pek giremiyorum herkes iyimi sanırım bir kaza olmuş tazzeeeeeem geçmiş olsun doruka kardeşmi geliyor cicim....
taze burcu eşim hediyelerini dün kargoya verdi bugün eline ulaşırmış geldimi acaba
bu arada bende bi imaj değişikliği yaptım saçlarımı kestirdim kızıla boyadım ama istediğim rengi tutturamadım tekrar boyayacağım biraz geçsin üstünden ama bu değişiklik bana çok iyi geldi yeni bir sene ve yeni bir imaj... ben biraz geçmişi okuyayım neler var bakalım birde hediyelere bi göz atayım
neyse cnm sağlık olsun ama alıştıysan biraz zorlanırsın inş. kafana göre birini bulursun kısa zmanda ...evı sıldım supurdum kızı yıkadım uyuttum ama ben bıttım hem daha mutfakla banyo temızlenecek yemek yapılacak oy anam oyy
ozlem kıza kıl kaptımda ondan cagırmıycam ben yapıcam ev ısını cam sılmeye fılan bulurum bırını ama suan buyuk temızlıkta yapasım yok
ne grubu kız ? :)) güzel olur aslında ...az önce bir tane msn penceresi açıldı birden bire ve kendimi bir grubun içinde buldum - herkes bişiler yazıyo 8-10 kişi - noluyo dedim - nasıl oldu anlamadım - ama bi fikir geldi bizde böyle bi grup oluşturabiliriz - hani ara sıra sayfa pert olunca acil bişeyler olursa ordan yazabilmek için
ne dersiniz?
bol şans canım opuyorumnanaktanbana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
bahane üretmek konusunda çok başarılı bu modeller :umursamaz:bizimki neyılbası hediyesi gavur muyuz diye bahaneye bak pehhhlmaz:
kaydirigubbakcemile3 çok tadlusunuz bağyan sevme yapıyorum size karşıbu arada annem yılbaşı izni aldı 1 hafta , ankaraya gitti, haftaya gelecek. bu sefer hüsolim bakıyor. kendisi denizin muhterem babaları olur. önce neden ben bakıyorum diye soracak oldu seninde çocuğun tek başımamı yaptım vs diye zırvalayınca ben oda sustu. genelde yavrucuğumun vakti arabada ana kucağı içinde geçiyor. enteresan durumlar sergiliyor sıpam. bugün 2,5 saat uyudu arabada kesintisiz. uyandı çok mutlu, 5 günde bir kaka yapardı. bugün iki kez yaptı. şimdi evdeler. mutlular. annem 6 ay ücretsiz izin alıp o baksın diyo. bilmiyorum dedim artık. aranızda anlaşın. durumum pek parlak değil. arz ederim.
mert efemin hediyesini aldım ama kargocuyu arayıp çağırmaya fırsatım olmadı. birde kendisi gezmeye gittiği için acele etmedim. yılbaşından sonra eve döncek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?