2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl öğüt yani pes doğrusu..:jeyyar:karşındaki çocuk değil deseydinya.yasakkelime.ben sizden öğüt değil destek istiyorum...neyse daha fazla canını sıkma...:1hug:herşey olacağına varıyor nasılsa....a.s

aman allaha havale ettim canım onları.. gereksiz seviyesiz insanlar için bozmıcam moralimi....nemi öğüt verdi neymiş efendim bölümümün kıymeti bilmeliymişim işimden çok bu bölüm beni ilgilendirmeliymiş, yani haftada 1 gün için nerdeyse işi bırak diyecekti kadın.. sonra herhalde benim geçimimi o sağlayacak.... bende isterim keşke olsa bu işimden çok daha rahat ederdim okulun kokusunu bile özlemişim..... heryanda çocuklar koşturuyorlar yemeğe gidenler sınıftan yatakhanelerine gidiyorlar pijamalarını giymişler hepsini sıkıştırasım geldi ama gel görki koca kafalılık ettim bitiremedim okulumu bu gidişle özlediklerimin hepsi bana bir hayal olarak kalacak:gitme:

dünkü küçük kazamıza geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ..dalgınlık çok köyü bendede bu ralar bolca mevcut...

dünkü küçük kazamıza geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ..dalgınlık çok köyü bendede bu ralar bolca mevcut...

valla derya çok ucuz atlatmışsınız allahtan erken farketmişsin....rabbim küçük meleklerimizi de bizleride korusun.... dalgınlık bu aralar hepimizde var.... yorgunluk, uykusuzluk vs.....alah sonumuzu hayır eylesin

kızlar eşimi işten çıkarmamışlar biraz sonra eve gelicek akşam yola çıkıcaz haber veriyim dedim . şimdi hazırlık yapıyorum. çok öpüyorum herkesi
hadı gözünüz aydın canım ii yolculuklar
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
inşallah olur canım,hadı hayırlısı
iyi akşamlar
[/url][/IMG]
yerım ben s4enı
annemde asure yapicak, bende yicem))
afıyet olsun kuzu
Uzuuuuun uğraşlar sonucu Doruk uyudu arz ederim. Ocaktan yemeklerimi alıp yatıcam ben de :) öperim hepinizi!
bende dungece 1de uyuttum sevvalı ama bıttım resmen.caDI UYUMAdı
balon süper fıkır,hıc aklıma gelmemıstı:lepi: maşşallah nevaya,balonu bıle kemırıyo,hepsı aynı
sonunda ecisimin gulen resmi :)

aa cok degısık geldı,malum alsoık olmayınca :) maşşallah ecoşa şeker gıbı
tskler teyzelri

muthiş sut yapan formul

1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın
tuttum bunu aksama denıyorum
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((

:1ninca: hayırlısıı,ama ertesı gun hapı ilk 12 saat çinde alınıyoılkı sonra 24 ve 36.saatte dıe blıyom ama emın degılım

onu besleyecem diye yuvarlanacam yaknda.opuyorumnanaktan
iyi fikir.yaho ve google de oluyor.hotmail de de tabi.
terbiyesizmiş onlar.bir de eğitimci olacaklar.vardır bir hayır
ohhh rahatladın iyi tatiller

altınoluk da burger yokki
ne bilem yaa yaptom bir eşeklik heryeri whopper görüyorum da bu aralar ondan:kedi:
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
hakkında en güzeli olsun.
patlarsa en çok ben korkarım.sürekli oynatmam zaten.renkler ilgisini çeksin diye aldım.
didecim ben şimdi geçmiş okuyorum ama bazen alıntılarda görmediklerimi görüyorum neden oluyo anlamadım bu arada saol tatlım op zaman berata bir silikon emzik alayım evdeki yenidoğanda
inşallah alır bizimki almadı evde küçük bir koleksiyon oluştu
saat 16:30 a az kaldı
bir defa daha süt sağmam lazım çıkmadan
çok iyi anlıyorum seni.ben de gelmeden sağdım şu an evdeyim.nva henüz içmemiş ikinci biberonu şu an onu içiyor kendi kendine

bol şans Seçilcim, hayırısı olsun...

ben kaçtım kızlar akşama belki tekrar girerim...
tazem hediyelerini şimdiden güle güle kullan.umarım bugün eline geçer

buraya genelde ya sabah ya akşam getiriyorlar, muhtemelen akşam saatlerinde geçer elime. haber veririm. şimdiden teşekkürler :)

ıyhhh! kim oluyor da akıl veriyor? toy işte!

ikinci biberonu şu an onu içiyor kendi kendine

kendi mi içiyor? hay maşallahh!

gittim ilacı aldım. Doruk'u emzirip ilacı içeceğim. ilk 72 saatte alınmalıymış. ilk 24 saatte yüzde 95, ikinci 24 saatte yüzde 85 işe yarıyormuş. ben 2. 24 saatteyim. ilacı aldıktan sonra 6 saat emzirmemek gerekiyormuş. sağıp dökmeli miyim acaba, bu belirtilmemiş.

teze bacım dibini içemiyor tabi ama gerisini hallediyor.herşeyi ağızına götürme evresi ne de olsa yanlış anlaşılmasın.
aldın mı hapı?
shakespeare ne demiş takmak ya da takmamak işte bütün mesele bu.

foto isteriz zemuszemus yeni yıl yeni imaj bende isterdim ama en fazla kıyafet alabildim bununla idare edrim artık
neyse cnm sağlık olsun ama alıştıysan biraz zorlanırsın inş. kafana göre birini bulursun kısa zmanda ...
ne grubu kız ? :)) güzel olur aslında ...
bol şans canım opuyorumnanaktan
bizimki neyılbası hediyesi gavur muyuz diye bahaneye bak pehhhlmaz:
bahane üretmek konusunda çok başarılı bu modeller :umursamaz:
yememek için direndim kuzende gelelim beraber gezelim dedi açmış lokantaya gittik ve yedim tabii ki :kedi: özde huysuzlanınca annemlere geldim burada pizza var iyi ki yemeyecektim cokacimcoook
Sibel takma kafana boşver burnu havada insanları hiç sevmem :dilcikar:

damlacıkım kaşık biberonu araştırdım.çoğu bebek onunla süt içemiyormuş.çok dökülüyormuş.kıvamlı gıdalar için dah uygunmuş.ben de baktım inceledim aklıma yatmadı.normal biberonla veriyoruz

bu arada annem yılbaşı izni aldı 1 hafta , ankaraya gitti, haftaya gelecek. bu sefer hüsolim bakıyor. kendisi denizin muhterem babaları olur. önce neden ben bakıyorum diye soracak oldu seninde çocuğun tek başımamı yaptım vs diye zırvalayınca ben oda sustu. genelde yavrucuğumun vakti arabada ana kucağı içinde geçiyor. enteresan durumlar sergiliyor sıpam. bugün 2,5 saat uyudu arabada kesintisiz. uyandı çok mutlu, 5 günde bir kaka yapardı. bugün iki kez yaptı. şimdi evdeler. mutlular. annem 6 ay ücretsiz izin alıp o baksın diyo. bilmiyorum dedim artık. aranızda anlaşın. durumum pek parlak değil. arz ederim.

mert efemin hediyesini aldım ama kargocuyu arayıp çağırmaya fırsatım olmadı. birde kendisi gezmeye gittiği için acele etmedim. yılbaşından sonra eve döncek.

kaydirigubbakcemile3 çok tadlusunuz bağyan sevme yapıyorum size karşı

bi yerde okudum sanki ama emin değilim 6. aydan sonra meme başı şaşkınlığı yaşanmıormuş. bende biberonla kaldığım yerden devam ediyorum. itiraf edeyim dün akşam yine tracy ablayı okduudm biraz. sütüm azaldı birkaç gündür. emzirdikten 1 saat sonra sağın diyo onu yapmaya başladım birde tam doyması için sağdığınız mikltarı emzirme saatinde ekleyin diyo. bende emziriyorum. 1 saat sonra sağıyorum. sonraki emzirme saatinde emzirdikten sonra sağdığımıda veriyorum biberonla hiç itiraz etmiyor. onuda içiyor lıkır lıkır.

azönce cekılıs topiğine girdimde canoyla aynı hedıyeyı alıp yollamısız şok oldum :)) valla canan onca cicinin arasından nasıda denk gelmıs şaşılacak durum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…