2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de sise didom hanım !!!!!!!!!!!!!!
onur duyarım hojam..sevme yapmak,sevinme yapmak buralarda öğrendiğim cümlelerdir..ne yapsınalr bu kadar konuşabiliyorlar Türkçe'yi.Ama olan bana oluyor çok fena kaptım şiveyi.
azönce cekılıs topiğine girdimde canoyla aynı hedıyeyı alıp yollamısız şok oldum :)) valla canan onca cicinin arasından nasıda denk gelmıs şaşılacak durum valla

sinerci bacım

1 ay önceki halimiz yenileri ekleyemiyorum anlamadım..

bide neden görüntü direkt çıkmıyoo anlamadım nası yapcamm kızlarr

dohturumu aradım. 48 saat dolmadı didim, al o zaman didi. sütünü sağmana gerek yok o kadardan bişi olmaz didi. hayırlısı...

aaa topğimizin ikinci bebişimi geliyomuş hayırlı olsun tazem delikafadulden

sedacım hayırlı olsun eşin çıkmamış işten sizede iyi gezmeler mutlu yıllar

oğlum nevanın fotosunu görünce çığlık attı ama neva içinmi balonlar içinmi karar veremedim

şükürler olsun ecoşumuz gülmüşşş çok tatlı çıkmış ama asık suratlı daha bi karizmatik oluyor

seçilim inş hayırlı sonuçlar alırsın canım

sibelcim sende takma kafana madem staj yapmadan sınıf geçme ihtimalin var alttan dersin olsun boşver

ödüm kopuyo zati cünup cünup uyanırmış mamide susturamaz gusül alana kadar apt ayağa kalkar herhalde
başıma öyle birşey gelmedi henüz şükürler olsundelikafadulden
Nihat hatipoğluna bu konuyla ilgili soru gelmişti. Oda göğüs uçlarınızı yıkayıp emzirebilirsiniz sonrada abdestinizi alabilirsiniz demişti bebek durmayacak gibiyse tabi elçiye zeval olmaz.
çk güzeldi teşekkür ederim.kendi kendime teşhis koyduğum bir şeyi de doğrulamış oldum.yazacağım bir gün uzun uzun kaygana gitsin.
Acaba nedir nedir?
Bende sabahtan beri topikteyim güya ama işten başımı alamadım arz ederim
Benim sıpada babasına aşık yaw
herkes uyumuş.Neva da huysuzlandı direndi uyumamak için.Bugün ona balon almıştım çok şımardı ondan galiba.flütü verdim damardan babasıyla sızdılar.
Ne flütü bu datlum ya link istiyom ben
sonunda ecisimin gulen resmi :)

Maşallah
tskler teyzelri

muthiş sut yapan formul

1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın
İnşallah inşallah. Şekerde ekliyelim mi pervin?

Sende hayırlı haber almışsın ne güzel .
canım hakkında hayırlısı.
bana şans dileyin lütfen...belediyeye cv mi bırakıcam..ocakta alım yapıyorlarmış..kpss puanım tutuyo..inşallah alırlar
Seçilcim hakkında hayırlısıysa olur inşallah.
ben de gelmeden sağdım şu an evdeyim.nva henüz içmemiş ikinci biberonu şu an onu içiyor kendi kendine
Maşallah Nevaya
Eki Görüntüle 32323 1 ay önceki halimiz yenileri ekleyemiyorum anlamadım..

bide neden görüntü direkt çıkmıyoo anlamadım nası yapcamm kızlarr
Maşallah yavruna.
dohturumu aradım. 48 saat dolmadı didim, al o zaman didi. sütünü sağmana gerek yok o kadardan bişi olmaz didi. hayırlısı...
İyi haberi almışsın drundan. İnşallah bi şey olmaz.

özlem benim 2 kaçamağım ve 2 gebeliğim oldu. bilmem anlatabildim mi? bu yüzden tırstım çok. havada kapanlardanım ben...

gecti.. gecti.. kaydirigubbakcemile3 gecmıs olsun kaydirigubbakcemile3
geçirenler sağolsun derler
haydi bakiyim
tabiki neva faktörü.hem nerdeydin sen
yazacam ilerde
özlem benim 2 kaçamağım ve 2 gebeliğim oldu. bilmem anlatabildim mi? bu yüzden tırstım çok. havada kapanlardanım ben...

aynı ben

herkeşlere slm.

öncelikle ilkdefa gülüşünü gördüğümüz ecoş harikasın sen bebiş. güzel kız yamaşallah..

sonracıma elifcim ayy ne iyi akıl etmişsin balon işini.süper ya. neva da süper zevkden 4 köşe halde resmlerde...ayyy datlu kız...

tazem geçmişleeeeeeeer olsun dimek havda kapanlardansın. ne diyelim umarım topiğin 2.ci bebeğigelmes....

bide varya çekiliş topiğinde pişti olayına koptum ya.. uleyyyyyyyn bu sinerji beni korkutmaya başladı heeee

elif gadın.. biz esraylan gesmekdeydik. gesdik yedik içtik ciciler aldık.bebeleri sevdik öyle yani...

yaho çooooooooook dadlu bi bebek ya gerçekden o gülüşü varya ayy gözumun önunde sıpa ya sevimli şey. ayrıcana annesi kırmızıları gıydırmiş noel baba gibin olmuştu. hee birde burdan duyrulur topiğin tüm bebeklerinin toplamsaçı mevcut beyfendide..kaşlar muntazam ya ne diyim valla bayıldım.

biz o konuda yeteneksizizdoktor yardımcı olmasaydı yapamazdık ondan rahattım tabii şimdi daha dikkatliyiz başta kullanmak istemedi ama isterse kullanmasın kafamızda huniyle dolaşırdık artık kaydirigubbakcemile3

ayhhh bde eylem alıntı yapmışken gördümde aklıma geldi esram deyinmiş konuyaaaaaa

yahu niçin illa bebklerin uyumasını bekliyorsunuz o mohim mesele için. valla uyanıkken ve keyifliyken daha risksiz haberiniz olsun ben kefettiğimden beir çok rahatım. öcesinde aman uyanmadan diye çarçabuk ve sonrasında hemen koştur koştur duş.. yorucuydu yane.. ama şimdi Afik uyanıkken en keyifl haliye karnını dyurup etrafına oyuncakları verip kafam rahat olarak oluyor ..tavsiye ederimmmmmmmmmmm

kork sinerjimizden bizim.size de tavsiye ederim baloon.patlarsa ağlamayın ama
nalçaksın biliyun de mi? oralara kadar geldim de gülcemalini göstermedin.Ama geziyon esrayla maşallah sanki sapık lezzo grubu olaraktan seni bekliyorduk gelmedin,tırstın:1closedeyes:

bir foto ekle aydınlansın bari herkes.bir kare afikten bir kare de........kafamçokkarıştı

yavv bebem valla buluşmayay gelmeyi çok istemiştim ama kısmet deelmiş diyelim uzatmayalım inan kendi başıma oraya gelmek çok zordu toplutaşıtla..... ayrıca estagfr. ne sapıgı diye yazacakdımki alttaki mjı gördüm yuhh uleyn ne resmi istiyon:mymeka::1shok: hee delüsün bilüyünmüüüüüüüüüüüüüklava:

yav bebekim demedin mi afike oyuncakları veriyorum diye bir kare afikten bir kare oyuncaklardan koy dedik.ne fesatsın sen güllü..canın sağolsun bir dahakine Evroşla biz buluşunca Batman'a gelirsin tek vesait.Alırım seni havaalanındankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…