2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alttaki bayanlar oturrmayamı gelidnis yaff hadi kalkın iki dönüverin sisde

cıstak cıstak.. konyalım yürü.. fistanını sürü
ohhh alkış alkışş

( düğün havası oluşturmaya çalıştım )

ben de düğün havası oluşturacağım.

hey güllü hele hele güllü
hey güllü hele hele güllü
afikin anası da güllü
heyyy heyyy heyyy heyyyy

fotoları ekleyeceğim
elifim güllü ile gezmedeydik
afik süper yaa büyük herif gibi elleri önde kavuşturmuş etrafı izliyor birde uyuması var asabiyim ben asibi modunda gözlerr renkli maşallah subhanallah

yaho hamsterlara bakarkene gerçi gözler kapalı çıkmış ama :)) yanındada dana anası

tabiki tıkınmadan olmazz

anneler&bebişlerr

afik ve maviş güllüü

oğlumlaaa

bizim veletler birbine hiç bakmadı ilgilenmedi bizde kuzy ve dodo gibi pozlar yakalamak istedik ama
benim velet paso yerlere ayaklarına falan bakıyordu

GÜlıstan nerde doĞum kıloları bakem?

Esra Çok gÜzel gÜldÜĞÜnÜ sÖyleyen olmuŞmuydu?

Fıstıksınız valla

Esram ve Yahom çok sempatik gülüşünüz var... Seviyorum sizi yaa... opuyorumnanaktan
Gülistan gözlerin çok güzel maşallah senin o masum meleğini yerim ben..
Fotolara bayıldım çok kıskandım ayrıca Gülistan kilo almamıştın sen fazla değil mi?? Eee hamilelikte bizim gibi yemenin sınırlarını zorlamadın

kayracıım özlemcim teşekkür ederiz oğlumla :kedi:
güllü o kadar fitki kıcıkk oldummm eski kiloma dönmek için bende 13 kg fazlalık var onda 0

kızlar büyük bir problemim var ( yani bana göre büyük) ece biberonu reddediyo - 2 haftadır çok nazlanarak çok büyük güçlüklerle içirtiyodum sütünü ama bugün iyice bardak taştı - sabah 8 den beri 120 cc yi zorluyorum deli oldum sinirlerim laçka - inat ettim içmiyo içmiyo içmiyo
var mı böyle sorunu olan - ya da çözüm bilen nolur yardım edin kafayı bozmak üzereyim
okadar güçlükle sağıyorum damla damla topluyorum - içiremiyorum tüm süt peçetelere mendillere gidiyo içirene kadar 1 içiyosa 10 dışarı dökülüyo ne yapacağımı şaşırdım- aç kaldığına mı yanam sütümün ziyan olduğuna mı sinirlerimin laçka olduğuna mı Sinirden tüm gün ağlıyorum - az önce süt sağmaya oturdum 5 saat hiç sağmamışım 10 cc geldi - iyice yıkıldım - sinirden sütüm de kesilecek - hoş sütüm olsa nolcak velet içmiyo
bana çare söyleyin nolur

ohh gezmelere gıdılmış fotolar cekılmıs pizzalar yenmıs :)) afikle yaho ya bıttım.kızlar sizde cok hoşsunuz AYrıca gullu zıpçık gibin olmussun cok kınadım seni :dilcikar: ve gözrengıne bittim,o ne guzel bı mavı öleee bukadar yakın çekım görmemıstım.esra annem vardı yanımda yaho ya bıttı,tabı bızde sac olmadıgı için saclı bı bebek görünce cok hosuna gıttı,afike de mayıs kabagı dedı (şevvale öle derdede),tü tüü maşşlah ikisine nazar degmesınde dedı tabıkı :1rolleyes:

canancım nasıl stres oldugunu tahmın edebılıyorum,ama bukadar kasma kendını bak sütün gitcek nerdeyse.belkı karnı falan agrıyodur bı derdı vardır.mızmız mı? ne bılım ne desem önerecek bı fıkrım yok.hıc muhallebı falan vermısmıydın.eger verdıysen bıde onu dene.inşallah düzelır bıan önce canım sende üzme kendını.azcık eceyıde kendı halıne bırak belkı sen zorladıgın için inat yapmıstır.yada kendı memenı ver bakarsın emer

seçil ii sanslar canım ins cvn kabul edılır . beledıyede calısmak hem cok guzel hem cok zor . zor olması sureklı sıyasetle ıcııcesın baskanıydı daıre baskaıydı genel sekreterıydı ozel kalemıydı vs vs .. ama guzel olan yanıda saatın bellı ısın bellı vs vs . 8ay calıstım adap buyuksehır beledıyesınde ıı bılırım beledıyecılıgı...

ecede aynı hevesle bıberonla oynaya oynaya ıcındekını goturuo eger sevdıgı bıseyse:) sevmedıgıyse sadece bıberonu kemırıo

yani denemediğim hiç birşey kalmadı - hatta bugün o hışımla gittik chicconun anne memesine benzer emzikli bir mimeronu var onu aldık 25 lira!!!! onu bile istemedi
muhallebi veriyorum akşamları yatmadan - az önce verdim yedi - süte geçince istemedi
ek gıda çok azar veriyorum ama sütünü aynı şekilde düzenli vermeye devam ediyordum - geçen ay içtiğinin yarısını bile içmiyo bu ay bende kilo almasını bekliyorum - kiloyu da geçtim artık açlıktan kıvranacak diye korkuyorum ama içimyo içmiyo
biyeri ağırdığını sanmıyorum - çok neşeli ben kızıyorum ağlıyorum o gülüyo karşımda - herşey yolunda ama gel gelelim biberonu gösterince başlıyo kafayı sağa sola çevirmeye zehir veriyos sanki of ya çok üzülüyorum çok naparım nasıl beslerim bu çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…