2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatıracım komposto yada hosaf herneyse seker eklenmelı tabıkı canımcım

bende bugun yaho neva askının son durumunu sorcaktım oglancagızımız unutmamıs demek sevgılsını sevındım buna.:)

yusufada sevgılerımısı ıletıorus:)

bibronla anne sütü veren arkadaşlara sormak istiyorum - mesela sütü ısıtıyosunuz bebek içmedi tamamını - kalanını napıyosunuz atıyomusunuz dolaba mı kaldırıyosunuz tekrar mı ısıtılıyo yoksa odada mı bekletiyosunuz - nekadar bekleyebiliyo??
hoş sizin bebişler içiyodur sütünü dibine kadar - benimki amma inat çıktı ya - bi kolayı olsa hiç zorlanmadan direk miğdeye insin yiyecekler hanımefendinin :çok üzgünüm:

gülistan esra fotolar süper
yaho adamım ya çok seviyorum karizmatik pasa
akife de maşallah çok tatlılar
ya gülistan sende bizlen doğum yaptıysan kilolar nirde yaptıysan akif niye küçük öle değilse ben kimim zati kıcccık oluyorum bide çağla şikeli görünce orta yerimden çatlayasım geliyo hoş çatlasam iyi olur hiç değilse normala dönerim

oyyy gulum benım cıtırım yerım senıde afıkınıde yavrukus

esram nası ozlemısım senı bellı deıl ya yahomuda oyle kuzum benım hepten guzellesmıs

kacaksın sen gulıstan bılıonmu cok kıskandım sımde hemde usuldum

cocukları akvaryumada gotureydınıs feleklerı sassaydı

ayrıca gulum senın yontem benım aklıma hep gelıo ama bız hep onun uyku saatıne denk gelıos ondan

benimde biran önce biberona alıştırmam gerekiyor canan o yüzden soruların cevabını bilmiyorum
berat ısrarla reddediyor biberonu 2 aya kadar okula başlamayı düşünüyorum sabah 7de çıktığım eve ancak 4de gelebilcem müdür süt izni falan beceremez zaten becerebilmesi içinde bana 4. yada 5. sınıfları ayarlayacak ki asla yaralı parmaağa işemez
hoş görevini bile yapmayan bir müdüre sahip olduğum için ne yapcamı bilmiyorum
offf offff
bu biberona alıştırmanın bir tekniği var mı

fotoları ekleyeceğim
elifim güllü ile gezmedeydik
afik süper yaa büyük herif gibi elleri önde kavuşturmuş etrafı izliyor birde uyuması var asabiyim ben asibi modunda gözlerr renkli maşallah subhanallah
iyi ne yapayım yani ha ağaca mı çıkayım?:umursamaz:
şok şekerler şoook.hele son fotoda esram çok güzelsin.güllü güzel olduğun kadar küstahsın da:)
nubynin biberonunu önersem sana natural touch Beslenme| BİBERONLAR | NUBY NATURAL TOUCH | Bebek arabası, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuğu
unutmak mümkün mü nevşu mu pervin?

kalınca dökülmesi gerketiği yazıyor bizim pmpanın kullanma klavuzunda.

esra son foto derken alıntı yapmadığım diğer kısım fotodan bahsediyorum.hani tıkındığınız hani patitiz yeyip kola hüplettiğiniz hani sonra pis pis sırıttığınız

süt izni senin yasal hakkın canım.günde 1.5 saat istediğin zaman kullanabilirsin.eğer öğle tatili varsa eğitim öğretimi aksatmamak adına o zaman kullan diyebilir en fazla.bir de 4 yada 5. sınıf alırsan branş derslerinde de eve gidebilirsin.buraya gelsen hiç zorluk çıkarmazlar sana.çıkaranı parçalarımklava:

maşallah Yaho'yla Afik'e...anneleri ayrı bi güzel..Esra cım saçların böyle çok hoş olmuş..toplu olarak bence daha çok yakışıyo sana..ayrıca zayıflamış ve daha bi güzelleşmiş gördüm seni..iltifat etmiyorum gayet samimiyim.
Gülistan (çıtır ses) gözler maşallah can yakıyor..fit halinizle çatlatacaksınız ortalığı:)

evet Pervin belediye konusunda haklısın..bir de bizim bölüm fen işleri olacağından imza olayı da var..bazı evraklara imza atmak durumunda kalabiliyorsun..bakalım nolcak..olmasını çok istiyorum ama..

canan benim de aklıma kaşıkla verebileceğin geldi..çok vakit alır ama napıcaksın hiç almamasından iyidir...ek gıdalar ecoşa daha cazip gelmiş olabilir mi

şincik herkeşlere teşekkür ederiz güzel düşüncelerinis için.

kilolarıma gelince aslında heeç öyle zayıf deelim amma velakin hamilelik öncesi kilomdayım.

esrama gelince harbi çok güzel kadın ya bu. mermer gibin bi cilt harika valla dıgım pürüz yok.yahom zati bambaşka ya.

babym pervinim inşallah seninlede buluşuruk cigerim..ama elif bi daha gelmes bi daha bu fırsat geçmes ama nafile...

iyi ki geldik kimse birşey yazmıyor.alttakiler ne yapıyorsunuz halı saha maç mı?

demek sen zayıf değilsin.sen zayıf değilim diyerekten bize hakaret ediyorsun biliyun mu? benim normal olarak nitelemem imkansız kilomu artık..gelirim yine gelirim o kilolarını mıncırmaya senin.kaydirigubbakcemile

cANAN kasıkla vermeyı denesen bakalım nasıl olcak.. hem sagma emzırmeye calıs
emmiyo bitanem emmiyo - hazır biberondan emmeyen çocuk memeden hiç emmez - zaten deniyorum günde birkaç defa - sonuç hüsran

bugün nternette çok okudum - çoğu anne uyutarak alıştırmış - uykuya dalıyo çocuk sokuyolar biberonu ağızına - öyle alışıyo emiyomuş sonra - hatta bitanesi her gün 2-3 defa pusetle dışarı çıktık uyuya kalsın diye öyle verdim alıştı diye yazmıştı - dene istersen canım
ben de akıl veriyom - kendi halimi görmeden :) - bende uyutarak denedim - uyuyunca içiyo ama uyutmak marifet ( - evimizin bitişiğinde 4 gün önce inşaat başladı - gürltü beğinimde zonkluyo - ece saatin tıkırtısına uyanan bir çocuk - uyutamıyorum - of çok dertliyim çok

zormuş cidden cano

canım benim yönetmelikte mümkün olduğunca yazıyorya doğal olarak bizim okulda müdür onu mümkün kılmıyor
öğle arası var12:20 13:30 arası amma velakin kasaba olduğundan eve gelmek 45 dk sürüyo
müdürümüz tam bir salak düşün ücretsiz izin dilekçesini bile işleme koymayı beceremedi de hakan gitti milli eğitime
bakalım kimbilir belkim 2010-11 eğitim dönemine orda başlarım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…