iyi ne yapayım yani ha ağaca mı çıkayım?:umursamaz:fotoları ekleyeceğim
elifim güllü ile gezmedeydik
afik süper yaa büyük herif gibi elleri önde kavuşturmuş etrafı izliyor birde uyuması var asabiyim ben asibi modunda gözlerr renkli maşallah subhanallah
şok şekerler şoook.hele son fotoda esram çok güzelsin.güllü güzel olduğun kadar küstahsın da:)AFİK VE YAHO
nubynin biberonunu önersem sana natural touch Beslenme| BİBERONLAR | NUBY NATURAL TOUCH | Bebek arabası, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuğukızlar büyük bir problemim var ( yani bana göre büyük) ece biberonu reddediyo - 2 haftadır çok nazlanarak çok büyük güçlüklerle içirtiyodum sütünü ama bugün iyice bardak taştı - sabah 8 den beri 120 cc yi zorluyorum deli oldum sinirlerim laçka - inat ettim içmiyo içmiyo içmiyo
var mı böyle sorunu olan - ya da çözüm bilen nolur yardım edin kafayı bozmak üzereyim
okadar güçlükle sağıyorum damla damla topluyorum - içiremiyorum tüm süt peçetelere mendillere gidiyo içirene kadar 1 içiyosa 10 dışarı dökülüyo ne yapacağımı şaşırdım- aç kaldığına mı yanam sütümün ziyan olduğuna mı sinirlerimin laçka olduğuna mı Sinirden tüm gün ağlıyorum - az önce süt sağmaya oturdum 5 saat hiç sağmamışım 10 cc geldi - iyice yıkıldım - sinirden sütüm de kesilecek - hoş sütüm olsa nolcak velet içmiyo
bana çare söyleyin nolur
unutmak mümkün mü nevşu mu pervin?hatıracım komposto yada hosaf herneyse seker eklenmelı tabıkı canımcım
bende bugun yaho neva askının son durumunu sorcaktım oglancagızımız unutmamıs demek sevgılsını sevındım buna.:)
yusufada sevgılerımısı ıletıorus:)
bibronla anne sütü veren arkadaşlara sormak istiyorum - mesela sütü ısıtıyosunuz bebek içmedi tamamını - kalanını napıyosunuz atıyomusunuz dolaba mı kaldırıyosunuz tekrar mı ısıtılıyo yoksa odada mı bekletiyosunuz - nekadar bekleyebiliyo??
hoş sizin bebişler içiyodur sütünü dibine kadar - benimki amma inat çıktı ya - bi kolayı olsa hiç zorlanmadan direk miğdeye insin yiyecekler hanımefendinin :çok üzgünüm:
benimde biran önce biberona alıştırmam gerekiyor canan o yüzden soruların cevabını bilmiyorum
berat ısrarla reddediyor biberonu 2 aya kadar okula başlamayı düşünüyorum sabah 7de çıktığım eve ancak 4de gelebilcem müdür süt izni falan beceremez zaten becerebilmesi içinde bana 4. yada 5. sınıfları ayarlayacak ki asla yaralı parmaağa işemez
hoş görevini bile yapmayan bir müdüre sahip olduğum için ne yapcamı bilmiyorum
offf offff
bu biberona alıştırmanın bir tekniği var mı
şincik herkeşlere teşekkür ederiz güzel düşüncelerinis için.
kilolarıma gelince aslında heeç öyle zayıf deelim amma velakin hamilelik öncesi kilomdayım.
esrama gelince harbi çok güzel kadın ya bu. mermer gibin bi cilt harika valla dıgım pürüz yok.yahom zati bambaşka ya.
babym pervinim inşallah seninlede buluşuruk cigerim..ama elif bi daha gelmes bi daha bu fırsat geçmes ama nafile...
emmiyo bitanem emmiyo - hazır biberondan emmeyen çocuk memeden hiç emmez - zaten deniyorum günde birkaç defa - sonuç hüsrancANAN kasıkla vermeyı denesen bakalım nasıl olcak.. hem sagma emzırmeye calıs
benimde biran önce biberona alıştırmam gerekiyor canan o yüzden soruların cevabını bilmiyorum
berat ısrarla reddediyor biberonu 2 aya kadar okula başlamayı düşünüyorum sabah 7de çıktığım eve ancak 4de gelebilcem müdür süt izni falan beceremez zaten becerebilmesi içinde bana 4. yada 5. sınıfları ayarlayacak ki asla yaralı parmaağa işemez
hoş görevini bile yapmayan bir müdüre sahip olduğum için ne yapcamı bilmiyorum
offf offff
bu biberona alıştırmanın bir tekniği var mı
emmiyo bitanem emmiyo - hazır biberondan emmeyen çocuk memeden hiç emmez - zaten deniyorum günde birkaç defa - sonuç hüsran
bugün nternette çok okudum - çoğu anne uyutarak alıştırmış - uykuya dalıyo çocuk sokuyolar biberonu ağızına - öyle alışıyo emiyomuş sonra - hatta bitanesi her gün 2-3 defa pusetle dışarı çıktık uyuya kalsın diye öyle verdim alıştı diye yazmıştı - dene istersen canım
ben de akıl veriyom - kendi halimi görmeden :) - bende uyutarak denedim - uyuyunca içiyo ama uyutmak marifet( - evimizin bitişiğinde 4 gün önce inşaat başladı - gürltü beğinimde zonkluyo - ece saatin tıkırtısına uyanan bir çocuk - uyutamıyorum - of çok dertliyim çok
süt izni senin yasal hakkın canım.günde 1.5 saat istediğin zaman kullanabilirsin.eğer öğle tatili varsa eğitim öğretimi aksatmamak adına o zaman kullan diyebilir en fazla.bir de 4 yada 5. sınıf alırsan branş derslerinde de eve gidebilirsin.buraya gelsen hiç zorluk çıkarmazlar sana.çıkaranı parçalarımklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?