iyi ki geldik kimse birşey yazmıyor.alttakiler ne yapıyorsunuz halı saha maç mı?
süt izni senin yasal hakkın canım.günde 1.5 saat istediğin zaman kullanabilirsin.eğer öğle tatili varsa eğitim öğretimi aksatmamak adına o zaman kullan diyebilir en fazla.bir de 4 yada 5. sınıf alırsan branş derslerinde de eve gidebilirsin.buraya gelsen hiç zorluk çıkarmazlar sana.çıkaranı parçalarımklava:
emmiyo bitanem emmiyo - hazır biberondan emmeyen çocuk memeden hiç emmez - zaten deniyorum günde birkaç defa - sonuç hüsran
bugün nternette çok okudum - çoğu anne uyutarak alıştırmış - uykuya dalıyo çocuk sokuyolar biberonu ağızına - öyle alışıyo emiyomuş sonra - hatta bitanesi her gün 2-3 defa pusetle dışarı çıktık uyuya kalsın diye öyle verdim alıştı diye yazmıştı - dene istersen canım
ben de akıl veriyom - kendi halimi görmeden :) - bende uyutarak denedim - uyuyunca içiyo ama uyutmak marifet( - evimizin bitişiğinde 4 gün önce inşaat başladı - gürltü beğinimde zonkluyo - ece saatin tıkırtısına uyanan bir çocuk - uyutamıyorum - of çok dertliyim çok
odanın halini aktarıyorum..
aydın kanepde uyuyor ben ayagımda afiki sallıyorum.tv de canım ailemi izliyorum sagımda laptop var arada yenile yapıyorum okuyorum sol elimde afikin muzikli ayısı. müzik bittikçe ipini çekiyorum
öyle yani...:hulya:
canım benim yönetmelikte mümkün olduğunca yazıyorya doğal olarak bizim okulda müdür onu mümkün kılmıyor
öğle arası var12:20 13:30 arası amma velakin kasaba olduğundan eve gelmek 45 dk sürüyo
müdürümüz tam bir salak düşün ücretsiz izin dilekçesini bile işleme koymayı beceremedi de hakan gitti milli eğitime
bakalım kimbilir belkim 2010-11 eğitim dönemine orda başlarım:Saruboceq:
miniş napsak bos cocuklar evde kendıbaslarına sessızlıkle buyuyolar ondan alısamıolar gurultuye. herkes bana sen bunu nasıl alıstırmıssın dıo bende napayım uyku vaktı eve ordu dolusu ınsanmı doldurayım dıorum. tv ac dıolar tamam tv acık ses var ama cokta sesı acık deıl hemde beyın uykuda kayıt cıhazı gıbıymıs nıe bos lafları doldursun beynıne.. uykuda ogrenme vs vardı hatırlıomusunuz
geçirenler sağolsun derler
sanırım monolog yaptım. yav kızlar ben haftaya bir kan test yaptırsam kesin çıkar di mi? yani ilişkiden 10 gün sonra falan olmuş olacak? ne dersiniz?
tazem bence bişi olmas ya
yani bende birkaç kez kaçamak yaptım spiralden önce ama bişi olmadı gerçi sen hemen tutuyormussun o ayrı
ama ertesi gün hapları işe yarıyo diye biliyorum
hayırlısı olsun
doruk bira büyümeden kardeş gelmesin inş
ayrıca monolog +1 yapmışsın teruk ederim vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?