2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şevvalde öyleya aynı bana benzemıs,uyudugunda asla ses tıkırtı istemıyo.ama dısarıda veya alısverıste falansak gürültüde uyuduysa sese tepkı vermıyo.ama evdeyken çıt ses istemıyo.ben kendımı bildım bılelı öyleyım,ufacık tıkırtıya saatın sesıne uyanırım,bana benzedı haspam.dün mesela ne evde nede cevrede ses yoktuı öğle uykusunu ilk defa(uzun zamandır) 2.5 saat uyudu.ama bugun ve dıger gunler hep aynı 1 saaatı gecmıyo,odaya kontrole gırıyom parmak ucumda illlakı kıpraşıyo

iyi ki geldik kimse birşey yazmıyor.alttakiler ne yapıyorsunuz halı saha maç mı?

odanın halini aktarıyorum..

aydın kanepde uyuyor ben ayagımda afiki sallıyorum.tv de canım ailemi izliyorum sagımda laptop var arada yenile yapıyorum okuyorum sol elimde afikin muzikli ayısı. müzik bittikçe ipini çekiyorum
öyle yani...:hulya:

miniş napsak bos cocuklar evde kendıbaslarına sessızlıkle buyuyolar ondan alısamıolar gurultuye. herkes bana sen bunu nasıl alıstırmıssın dıo bende napayım uyku vaktı eve ordu dolusu ınsanmı doldurayım dıorum. tv ac dıolar tamam tv acık ses var ama cokta sesı acık deıl hemde beyın uykuda kayıt cıhazı gıbıymıs nıe bos lafları doldursun beynıne.. uykuda ogrenme vs vardı hatırlıomusunuz

bende dün gece uykudan uyanınca denedim ama normalde ıhlayarak uyanır emer ve uyrdu biberonu verdim bastı çığlığı gece gece bakalım bide uyurken deneyim inşallah seninkide alır biberonu canım neden isrtemiyolar anlamıyorum
mesela ben ek gıdaya başladım neden çünkü küçük bey 3 dkdan fazla emmiyo basıyo yaygarayı kendi canı istemezse almıyo memeyi doğal olarak kilo almadı ki sütüm vardı napıyım düşün bide emzireyim diye 6ay ücretsize ayrıldım şimdi işe başlayınca arada aldığı kadar da almıycak diye korkuyorum:sinifsinif:

aaaa bizimde müzikli köpeğimiz var.oyun halısının hediyesiydi.deli oluyor ona.susunca sinirleniyor.salıncakta dakikalarca o köpekle oynuyor kızıyor,konuşuyor...iyiki almışım salıncağı ve köpeği.hayatımı kurtardı.tabii uyku olmadığı için bizde....

anlayışsız insanlarla çalışmak çok zor çok.allah kolaylık versin

ayy sorma sınır oluyom öle dıyenlere.ayy sen bu cocugu ne yaptın azcık sese alıstır.sankı ben bılerek yapıyorum.evet söledıgınde haklısın çünkü tvde cocuk nöroloğu konusurken dınledım,kesınlıkle uyurkende uyanıkkende calısan tv nın yanında uzun süre durmamalıymıs.kı zaten cocuklarımız uyurken sessız ortamda olması beyın gelısımı için öenmlıymıs.bende oldugunca sessız bı ortam saglıyorum yoksa uyanıyor.ama mesela evı süpürmeme uyanmıyo.degısık yanı :hulya:

geçirenler sağolsun derler

bilirim bilmesine de, benim gibi bir hanfendüye yakışmaz o sözler :dilcikar:

GYPSY - GÜLİ ne iyi etmişsiniz, AFİK'in ilk fotosuna bayıldım. Yahoom'un saçlar Doruk'u çoktan sollamış, Doruk kelaynak şu anda! Bi güzel gezilmiş tozulmuş, oh süper. Mamalar da yenmiş. Ayrıca kızlar, ikiniz de fıstık gibisiniz, maşallah!

mavişin hediyeleri geldi. Allam kız hediye paketi değil, hediye sepeti göndermiş resmen! Fotolarını sonra korum diğer topiğe. Çok teşekkür ederim Dilekçim, hele yazını okuyunca resmen gözlerim doldu, çok incesin :)

sanırım monolog yaptım. yav kızlar ben haftaya bir kan test yaptırsam kesin çıkar di mi? yani ilişkiden 10 gün sonra falan olmuş olacak? ne dersiniz?

sanırım monolog yaptım. yav kızlar ben haftaya bir kan test yaptırsam kesin çıkar di mi? yani ilişkiden 10 gün sonra falan olmuş olacak? ne dersiniz?

tazem bence bişi olmas ya
yani bende birkaç kez kaçamak yaptım spiralden önce ama bişi olmadı gerçi sen hemen tutuyormussun o ayrı
ama ertesi gün hapları işe yarıyo diye biliyorum
hayırlısı olsun
doruk bira büyümeden kardeş gelmesin inş

NEVA nin balon maceralari super, teoda cok seviyor balonlari,azicik sisirip veriyorum, disliyor,kemiriyor..

ECOsum pek tatli...

MAKIF ve YAHOO yakisiklilikta bir nuamara masallah..

TAZE cok gecmis olsun, iste sirf bu kazalardan korkumdan taktirdim bende..ertesi gun hapi ilk 24-48 saat gecerli ama sonrasinda azaliyor gecerlilik..72 saatte diyorlar ama yinede al sen emniyet icin..insallah bisi olmaz

ayrıca monolog +1 yapmışsın teruk ederim vereliniortak

Sağol bebeem. Yüreğime su serptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…